KIZLAR........
size güzel haberlerim var,
forumu evde netim olmadığı için eskisi kadar yakından takip edemiyorum ama belki haber veren olmuştur, ben yinede söyliyim....
dün limon kabuğumuz, YASEMİN arkadaşımız ile görüştüm....
MAAŞALLAH, ÇINAR bebek 1300 gram olmuş ve takılı olan son tüpte çıkmış,
artık kendi kendine gayet iyi nefes alabiliyormuş....
hatta doktor amcalarıYASEMİN arkadaşımıza..... 'ÇINAR bebeğimizi bu ayın sonunda taburcu edebilirlermiş....
doktorunun beklediği tek şey emme refleksinin biraz daha gelişmesi....
ALLAH'ın izni ile daha iyi olacak ve anne-babası ile evinin yolunu tutacak İNŞALLAH...
slm arkadaşlarrr
dün bizim görüş günümüzdü çok özlemiştim kızımı büyümüş kuzumm....doktorumuz herşeye normal dedi.ben muayneden önce kasıklarımda çok baskının olduğunu söledimm muaynede kafasının aşağıda olduğunu bunun içinde baskı yaptığını söyledii.bununda son aylarda dikişleri inceltebileceğini söyledi.normal doğum olmaz dedi.haziranın ilk haftasından itibaren her hafta dikiş ölçümü yapacağını söyledi. bide mayısın son haftası 3 4 tane test istedi.epidurali sordum acı hissi olmuyor ama dokunmalar hissediliyor dedi.bundada bazı hastalar strese giriyo kalp atışı hızlanıyoo genel anestezide vermek zorunda kalıyoruz bu sefer ikisinide almış oluyor dedi.ona göre iyi düşün dedi.bende bilmiyorum ne olacak..bizden böylee
kızlar ben uyuyamadım biraz da sancım var napıcam ya horul horul uyuyor benm herif((
içerdeki kasılmalardan fırsat buldukca tepinio sanki kendini asagı fırlatmak ister gibi((
birazdan uyumaya calıscam tekrar
bu ayı da atlatırsam tamamdır
allahım acaba normal mi doguracagım
insallah hayırlısı olur hakkımızda
sabah girer tekrar bakıp msj yazarım
girmezsem bilinki dr a gitmişimdir
Kızlar bende bugun dr a gittim kilosu 1850 olmuş boyu da 10 gün ilerden gidiyormuş maşallah alalımKıpır kıpır dı ultrasonda hiç durmadı kızım DR magnezyum ve balık yağı verdi...Bebek dönerse normal doğum için çatı muayenesi yapacakmış ilerde Günler geçtikçe çok heyecanlanıyorum normal doğuran 1 kaç kişi buldum konuştum hastanede 4 cm den sonra ki sancı biraz çok oluyormuş ama anlatıldığı kadar feci değil diyorlar doğması da en kolay kısmıymış...Alt dikişlerde hissedilmiyormuş atılırken kızlar biz başarırız bu normal doğum işini buna inanalım...
gunaydın kızlar bugun doktor kontrolumuz var....kızlar dun gece alt baldırıma naısl dıeyyeım boyle bı kramp gırdı 2 kez agladım resmen gecmedı neden oluyo cok felaket bı acı agrı ...doktora soyleyeyım dıyorum bugun.
güünayydıııın
Herkese Günaydın
Geçmişi okuyayım dedim ama başedilcek gibi değil
Ben dün aşımı oldum , kızımın kalbini dinledim ,2 kilo daha aldığımı öğrendim ve eve geldim
Sizler nasılsınız
Nazcım umarım iyisindir
Bebişin şımarası tutumuştur annesini korkutmak için yoktur başka bişey....
çok sevindim canım
haber verdiğin içinde ayrıca teşekkürler...
gunaydın kızlar bugun doktor kontrolumuz var....kızlar dun gece alt baldırıma naısl dıeyyeım boyle bı kramp gırdı 2 kez agladım resmen gecmedı neden oluyo cok felaket bı acı agrı ...doktora soyleyeyım dıyorum bugun.
günaydınn kızlarr :119::118::124:bugün cumaa yarın öğlene kadar çalışıyoruz yarın öğleden sonraya arkadaşlarım gelecek ben ev temizleyecem pasta börekk yapacam ne zaman yapacamm ne zaman yapacamm öle onu düşünüommm
o bende de oldu birkaç akşam. şimdi yok ama yine olmayacak anlamına gelmiyo tabi. dr magnezyum eksikliğinden bahsediyo bunun için. sen de bi sor yine için rahatlar
gunaydn kızlar nasılsınız ben yine
gece uykusuz kaldım bileklerimden
tipik
bu arada dogum izninde oğlumun
adını bilegime dovme yaptıraya
karar verdim
günaydınn kızlarr :119::118::124:bugün cumaa yarın öğlene kadar çalışıyoruz yarın öğleden sonraya arkadaşlarım gelecek ben ev temizleyecem pasta börekk yapacam ne zaman yapacamm ne zaman yapacamm öle onu düşünüommm
a
hoşgeldin canım ii fazla almamıssın normal
2 kilo acıdı mı canın bari:44:
kız dövme yapılırken acısıyla doğurmayasın
benim arkadaş doğumdan sonra yaptırmıştı çok hoş duruyo bence...
bebişinin adıda aras tı senin ki uras
temizliği kocaya itele
pasta böreği hazır al
gelenede bu göbekle bu kadar de işin içinden çık
haftada 1 kilo pek normal
hiç acımadı aşı canım saolsun hemşirenin eli çok hafifti
canım evet son ay daha fazla oluyormus
sakın sabah kalkınca boş bulunup gerilmeyin
son aylarda hep o sekil giriyormus kraplar
evet ya benim hep öyle ayağıma gerilmek için uzattığımda oluyor bende yapmıyorum artık
gunaydın canım valla bana arkadaslarım
geldiginde biri kek biri borek biri kurabiye
yapıyor bende salata ve tatlıyla olayı
bitiriyorumsende nasıl yabancı degiller
rica et onlar akıl edmiyorsa hamile kadınsın
kız dövme yapılırken acısıyla doğurmayasın
benim arkadaş doğumdan sonra yaptırmıştı çok hoş duruyo bence...
bebişinin adıda aras tı senin ki uras
temizliği kocaya itele
pasta böreği hazır al
gelenede bu göbekle bu kadar de işin içinden çık
haftada 1 kilo pek normal
hiç acımadı aşı canım saolsun hemşirenin eli çok hafifti
bende boş bulunup yapıyorum
anlıyorum hemen cekip kalkıyorum
ayagının üzerine sıkı bastımı geciyor
ama girdikden sonra kalkıp basmak ne
mumkun bı gun gece girdi kalk ben zıpla
ayagımın üzerine hamile oldugumu unut
gece yarısı eşim sok oldu
nasipse pazartesi kardeşim askerden gelcek inşallahçok mutluyum o yüzden
ama off ya bugun okadar işim varki çünkü haftaya izin alcam kalan işleri bugun yetiştirmek zorundayım bide acayip işler var sormayın tam kafa çalıştırmam gerekn gündü ama dün gece uyuyamadım napcam bilmiyom inşallah biterde pazartesi uğraşmam gelip tekrar işeaslında bi kahve acayip acardı ben ama kızımı düşünüp içemiyorumda içime sinmiyo
cnm inş sağlıkla zamanında doğurursunben daha doğurmadım şükür.....
siteye uzun süredir giremiyorum sitede bir sorun var anlayamıyorum...
palette diye bir arkadaşımızda erken doğum yapmış sanırım....allah bebeğine acil şifalar versin....
benimde en fazla 32.haftaya kadar gidermiş şuan 29.haftadayız bakalım ....sıkı takip yapılıyor doktora her gittiğimde yüreğim ağzıma geliyor acil sezeryan diyecekler diye...kızım 950 gr ancak olabildi ..aspirin heparin iğneleri elimizden geleni yapıyoruz kızımı karnımda tutmak için....gebeliği sorunsuz geçen arkadaşlar hiçbirşeyden şikayetçi olmayın böyle olmak o kadar zormuş ki devamlı yatıyorum...şikayet etmiyorum o dayansın da....ona birşey olacak diye çok korkuyorum...allah hepimize meleklerimizi kucağmıza almayı nasip etsin...
cnm korkutmadı stres olursa olabilecekleri söyledii..bunları ben zaten biliyorum stres yapmazsan çok rahat bi doğum geçirirsin dedi.merhaba canım, yuvarlanıp gidiyoruz fok balıkları gibi.
kızının iyi olmasına sevindim canım.isim bulabildin mi? dr un moral vermesi lazım sana,neden korkutma yoluna gidiyor ki,epiduralden herkes çok memnun.geneli kimse tavsiye etmiyor.
nerdesin kız sen özlettin kendinii bitti mi boya badana işlerinnİyiyim canım sağol, sen nasılsın? Oğluşum da çok şükür iyi. Sizde iyisinizdir umarım
Bu arada kusura bakma geç cevabım için canımcım, başka bir topiğe dalmışım
bilgiler için çok saol cnmm bi daha ki aya soracağım inşbenimde ilk oğlum doğarken spinal anesteziydi ama ben kestiniz mi ne oluyo falan diye sorunca tedirgin olduğumu farkettiler sanırım beni uyutmuşlar. Ama genel anestezi değil bu. Yani akciğerlerini falan gevşetmiyorlar kendin soluk alıp verebiliyorsun. boğazına tüp falan sokulmuyor. Epidural de bebeğede anestezi gitmiyor. Bu sefer epidural yaptırıcam. Genel anestezi çok zor daha önce başka ameliyat oldum 2 defa iyi biliyorum etkilerini ve spinalle arasındaki farkı. genel anesteziden sonra kendine gelmende zaman alır. Ama ben hemen uykudan uyanır gibi uyanmıştım:) Oğlumuda emzirmiştim. Gayet iyi bir şekilde kendimdeydim. Tecrübelerimi paylaşmak istedim. Doktorun neden epidurali tavsiye etmidi anlamadım. Hangi ilaçla uyuttular beni bilmiyorum ama kesinlikle genele dönmeye gerek yok. eğer nabızda ve tansiyonda sorun varsa uyutabilecek bir sürü ilaç var. Bence doktoruna ya da anesteziste bu şekilde sorabilirsin.
Sevgiler
kızlar ben uyuyamadım biraz da sancım var napıcam ya horul horul uyuyor benm herif((
içerdeki kasılmalardan fırsat buldukca tepinio sanki kendini asagı fırlatmak ister gibi((
birazdan uyumaya calıscam tekrar
bu ayı da atlatırsam tamamdır
allahım acaba normal mi doguracagım
insallah hayırlısı olur hakkımızda
sabah girer tekrar bakıp msj yazarım
girmezsem bilinki dr a gitmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?