2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Günaydın
Geçmişi okuyayım dedim ama başedilcek gibi değil
Ben dün aşımı oldum , kızımın kalbini dinledim ,2 kilo daha aldığımı öğrendim ve eve geldim
Sizler nasılsınız

Nazcım umarım iyisindir
Bebişin şımarası tutumuştur annesini korkutmak için yoktur başka bişey....

çok sevindim canım
haber verdiğin içinde ayrıca teşekkürler...

Günaydın kızlarr

Dün bizde doktordaydık 29 +4 günlüğüm kızişkom 1350gr ve 35 cm olmuşş..ama ben 1 ay boyunca hiç kilo almamamışıımmbundan dolayı kendimi ödüllendirdim güne koca birrr börekk yiyeyrek başladımm mm :)
doktora dedim bana çatlak kremi vermeyecek misin dedimm ,oda kremlerin hiçbir işe yaramadığını söyledi badem yağı veya bebek yağı sürersin arada normal nemlendirici sürersin yeter ,çatlayacağı varsa ne yapsan da bu değişmez,doğum parası kadar krem listesi yapabilirdim yoksa sana dedi .söylediğine göre gögüs ucu kremi de faydasızmış ne yaparsan yap mutlaka çatlayacak ama anne sütünün iyileştirici özelliğiyle zamanla zaten düzelecek dedi..
benimde param cebimde kaldıııııııııı :)
bu arada normal doğum olup olmayacağına 37. haftada karar verecekmişiz,muayene ozaman..Normal olamazsa spinal sezeryan öneriyor..
Bu arada normal doğum işine hiç bulaşmayacağım sanırım tamam çok güzel de etrafımdaki herkes normal diye başlıyorlar günleri geçiyor bekliyorlar,sancılar filan pat son dakkada sezeryana dönüyor son 2 ayda 4 arkadaşım bunu yaşadı.
ayyy çok çenem düştü :18:

maşallah bebişine canım benim epidural olan tanıdıklarım var daha kolay ayağa kalktık diyor:44: bünyeden bünyeye değişiyordur bende normal doğum istiyorum ama bi aksilik olursa epidural istiyordum bakalım

inşLLh kötü bişey yoktur bizidee bilgilendir canımm

maşallaahhh bebişine canımm başarırız inşallahh

gunaydn kızlar nasılsınız ben yine
gece uykusuz kaldım bileklerimden
tipik

bu arada dogum izninde oğlumun
adını bilegime dovme yaptıraya
karar verdim

günaydınn kızlarr :119::118::124: bugün cumaa yarın öğlene kadar çalışıyoruz yarın öğleden sonraya arkadaşlarım gelecek ben ev temizleyecem pasta börekk yapacam ne zaman yapacamm ne zaman yapacamm öle onu düşünüommm

ay canım cok acı veren bi durum bilmezmiyiz
canından can gidiyor resmen magnezyum eksikliginden
oluyor genelde canım bugunde biraz agrısı surer valla

güünayydıııın

gunaydın canım

hoşgeldin canım ii fazla almamıssın normal
2 kilo acıdı mı canın bari:44:

o bende de oldu birkaç akşam. şimdi yok ama yine olmayacak anlamına gelmiyo tabi. dr magnezyum eksikliğinden bahsediyo bunun için. sen de bi sor yine için rahatlar

gunaydın canım valla bana arkadaslarım
geldiginde biri kek biri borek biri kurabiye
yapıyor bende salata ve tatlıyla olayı
bitiriyorum sende nasıl yabancı degiller
rica et onlar akıl edmiyorsa hamile kadınsın

o bende de oldu birkaç akşam. şimdi yok ama yine olmayacak anlamına gelmiyo tabi. dr magnezyum eksikliğinden bahsediyo bunun için. sen de bi sor yine için rahatlar

canım evet son ay daha fazla oluyormus
sakın sabah kalkınca boş bulunup gerilmeyin
son aylarda hep o sekil giriyormus kraplar

gunaydn kızlar nasılsınız ben yine
gece uykusuz kaldım bileklerimden
tipik

bu arada dogum izninde oğlumun
adını bilegime dovme yaptıraya
karar verdim

kız dövme yapılırken acısıyla doğurmayasın
benim arkadaş doğumdan sonra yaptırmıştı çok hoş duruyo bence...
bebişinin adıda aras tı senin ki uras

temizliği kocaya itele
pasta böreği hazır al
gelenede bu göbekle bu kadar de işin içinden çık

a
hoşgeldin canım ii fazla almamıssın normal
2 kilo acıdı mı canın bari:44:

haftada 1 kilo pek normal
hiç acımadı aşı canım saolsun hemşirenin eli çok hafifti

canım dogumdan sonra yaptırıcam
zaten dogum iznindeyken işte
evet uras yada mert bakalım
ya barkod seklinde yapıcam ya
adını artkın o zaman karar veririm
eşimde bi kıskandı bu zamana kadar
hiç benim adımı yaptırmak aklına gelmedi
die

evet ya benim hep öyle ayağıma gerilmek için uzattığımda oluyor bende yapmıyorum artık

bende boş bulunup yapıyorum
anlıyorum hemen cekip kalkıyorum
ayagının üzerine sıkı bastımı geciyor
ama girdikden sonra kalkıp basmak ne
mumkun bı gun gece girdi kalk ben zıpla
ayagımın üzerine hamile oldugumu unut
gece yarısı eşim sok oldu

gunaydın canım valla bana arkadaslarım
geldiginde biri kek biri borek biri kurabiye
yapıyor bende salata ve tatlıyla olayı
bitiriyorum sende nasıl yabancı degiller
rica et onlar akıl edmiyorsa hamile kadınsın

her ay birimizde toplanıyoruz doğru bencede düşünmeleri gerek yanim o saman onlar beni değil benim onları kınamam lazım demi düşünceszler

bende öle die düşündüm sonra ayıpmı olurki dedim olmas amma yani demi ben hamişim

evet cok kotu bı agrı bugunde gecmedı zaten yurumemede sorun var (( nette bıraz arastırdım sut falan ıcmemı zgerekıyormus ama ben hergun bı bardak ıcıyourm ..bakalım sorarım bugun doktora ne dıcek

nasipse pazartesi kardeşim askerden gelcek inşallah çok mutluyum o yüzden
ama off ya bugun okadar işim varki çünkü haftaya izin alcam kalan işleri bugun yetiştirmek zorundayım bide acayip işler var sormayın tam kafa çalıştırmam gerekn gündü ama dün gece uyuyamadım napcam bilmiyom inşallah biterde pazartesi uğraşmam gelip tekrar işe aslında bi kahve acayip acardı ben ama kızımı düşünüp içemiyorumda içime sinmiyo

Son düzenleme:

ilahi zıpladın ha bebiş napyon anne ben varım demedimi

içiebilirsin canım ne olcak ben hemen hemen her gün türk kahvesi içiyorum doktoruma danıştım..afiyet olsun dedi...
ama tavsiyem çaya kahveye şeker eklememen

cnm inş sağlıkla zamanında doğurursun
cnm korkutmadı stres olursa olabilecekleri söyledii..bunları ben zaten biliyorum stres yapmazsan çok rahat bi doğum geçirirsin dedi.
İyiyim canım sağol, sen nasılsın? Oğluşum da çok şükür iyi. Sizde iyisinizdir umarım

Bu arada kusura bakma geç cevabım için canımcım, başka bir topiğe dalmışım
nerdesin kız sen özlettin kendinii bitti mi boya badana işlerinn
bilgiler için çok saol cnmm bi daha ki aya soracağım inş

bu gece herkesin uykusu kaçtı galiba bende 3 te falan anca dalabildim sonrada 40 kere uyandımmdön dön bi hal oldummm

gelmemişsinde dr ma gittin acaba:26:

günaydın güzeller, hayırlı cumalar

ve ve veeee bir hafta daha bitiyooooor sizler nasılsınız?

ben dün akşam 9 bucukta sızdım ve hamile olan kocam da benimle birlikte sızdı gece 1 bucukta bir uyandım kasılmayla, yataktan kalkamadım, eşim kaldırdı, tuvalete gittim, klozette yarı uyur yarı uyanık kalktım, güya eşim klozetten kalkamam diye yardıma geldi ama ben neye daldıysam bir sıçradım, bir korktum, zaten ödleğin biriyimdir, bi de gece sessizliğinde ööyle karşıma cıkınca eşim, titredim resmen. adam güya yardım edecekti, şaştı kaldı, ben bir kaygılı bir ödlek oldum yaa bu gebelikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…