2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende unutup koşuyorum bazen yada hızlı yürüyorum Ne Acelem varsa :44:

içiebilirsin canım ne olcak ben hemen hemen her gün türk kahvesi içiyorum doktoruma danıştım..afiyet olsun dedi...
ama tavsiyem çaya kahveye şeker eklememen

hadi ya hemde turk kahvesi bende biyerde okumustumda bebeğin kilıosundan çalar diyo benim bebiş zaten bri hafta geriden geliyo koruyom içmeye o yzüden şeker ilave edilmesinin sakıncası ne olabilir

günaydın kızlar
misafirm var bugün
hazırlıklarımın bi kısmını yaptım
malum cuma temzlik var bide
sizden ne haber?

ben öyle hızlı yürüyünce birden bi kasılıyo karnım korkuyom hemen yavaşlıyom yavaş yürümek en güzeli
bende hızlı yürüyünce acaip kasılıyorumm yavaş yürürken sorun yok ama
günaydın kızlar
misafirm var bugün
hazırlıklarımın bi kısmını yaptım
malum cuma temzlik var bide
sizden ne haber?
kolay gelsin cnmm
günaydınlaarrr

naber fıstık

hadi ya hemde turk kahvesi bende biyerde okumustumda bebeğin kilıosundan çalar diyo benim bebiş zaten bri hafta geriden geliyo koruyom içmeye o yzüden şeker ilave edilmesinin sakıncası ne olabilir

sakıncası yok da ben hamilelikde genel olarak çok şeker kullanmamamız gerektiğini düşünüyorum.Şu son bir ayda beyaz ekmeği kestim ve şekeri kestim kilo almamışımm hiiiççç.ondan öyle söyledim canım. ama türk kahvesine de en az 1 şeker gider :) ben arada ona ekliyorum yaniiii

günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadımm ama hayırlıı cumalar...kızımaa neler aldıkk neler..size sormak istediklerim var...

cihicco nun seti vardı 6'lı içerisinde herşey var 50 tl'yi onu mu alayım sebamer ayrı ayrı mı
burun aspiratürü vardı bebedor ve cihicconun hangisini alayım...
bebek arabası kraf ve cihiccoo da karar kıldık sadece bebek aarabası 300 tl'yi şunlar;
Chicco Simplicity Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kraft 2010 Star Jogger Araba Yağmurluklu (T236) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ikisindn birine karar veremedim..

kızlar yaaa benim dünden beri kasılmalarım arttı sanki :26: ağrı yok belli bir düzen de ama günde 2-3 kez oluyordu kalktığımdan beri saydım 5 kez oldu şimdiden... korksam mı bilemedim gerçi kocatepenin sitesinde bu haftalarda artar yazıyor ama :25:

günaydın canım... ben sebamed aldım ayrı ayrı yaklasık 60 tl tuttu... burun aspiratörü bebedor aldım.. arabasını da travel sistem aldım chicco nun ct2 duo modelini... sen sanırım baston tarzı düşünüyorsun chicco kullanan arkadaşlarımın hepsi memnun kalmışlar...

canım ne türde düşünüyorum bende bilmiyorum ama ben 3 yönlü olsun diyorum hep yatış pozisyonu hem benden tarafa hemde karşıya baksın..kraftınkide hoşuma gitti buda ama acemilik işte..karar veremedim eşimde bana bırakıyor

chicco nun modeli senden yana bakmıyor... ama zaten anneye dönük kullanımı çok da önermiyorlar bebeğin dış dünyayı görmesi tanıması acısından daha iyiymiş ... yine sen bilirsin canım kraft da çok iyi bir marka sonuçta...

günaydın canım hayrlı olsun aldıkların ben bebek arabasını şu anda almayı düşünmüom ama 2. daha şıkmış çift yönlü kullanabiliyormusun onu yani özelliklerine bak ona göre al

chicco evet benden tarafa bakmıyor canım..kraft da çok iyi dün baya bi özellikkleri saydı adam karar vermk zor..
günaydın canım hayrlı olsun aldıkların ben bebek arabasını şu anda almayı düşünmüom ama 2. daha şıkmış çift yönlü kullanabiliyormusun onu yani özelliklerine bak ona göre al

evet ondan yana oda 3 tekerlekli acemilik çok zor birde e bebekte indirim varmış 300 tl alışveriş yapana 50 tl indirim çeki veriyorlar..ve sanırsam yarın sonmuş birisini alayım diyorum..50 tl lik indirim çekinede başka bişeylerini alırım..

selam kızlar tam sabah size mesaj yazdım pc yi kızım geldi kapattı kaldı öylece kahvaltı yapıp ancak gerldik :))
bişeyim yok saolun ama uyuyunca da rahat edemedim habire dogurdugumu gördüm ayyyy basladı dogum psikolojisi (

sedacım benm arabam cift taraflı ama asla bana bakan yönünü kullanmadım tecrubeszlikten aldık işte simdiki aklım olsa tek yönlu alırım

tugcenin dediği gibi dış dunyayı tanımalı
anneye bakan yönunu kullanınca
iyice bagımlı hale geliolar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…