bende boş bulunup yapıyorum
anlıyorum hemen cekip kalkıyorum
ayagının üzerine sıkı bastımı geciyor
ama girdikden sonra kalkıp basmak ne
mumkun bı gun gece girdi kalk ben zıpla
ayagımın üzerine hamile oldugumu unut
gece yarısı eşim sok oldu
içiebilirsin canım ne olcak ben hemen hemen her gün türk kahvesi içiyorum doktoruma danıştım..afiyet olsun dedi...
ama tavsiyem çaya kahveye şeker eklememen
Bende unutup koşuyorum bazen yada hızlı yürüyorum Ne Acelem varsa :44:
bende hızlı yürüyünce acaip kasılıyorumm yavaş yürürken sorun yok amaben öyle hızlı yürüyünce birden bi kasılıyo karnım korkuyom hemen yavaşlıyom yavaş yürümek en güzeli
kolay gelsin cnmmgünaydın kızlar
misafirm var bugün
hazırlıklarımın bi kısmını yaptım
malum cuma temzlik var bide
sizden ne haber?
günaydınlaarrr
hadi ya hemde turk kahvesi bende biyerde okumustumda bebeğin kilıosundan çalar diyo benim bebiş zaten bri hafta geriden geliyo koruyom içmeye o yzüden şeker ilave edilmesinin sakıncası ne olabilir
günaydın hatunlarr
günaydın kızlar
misafirm var bugün
hazırlıklarımın bi kısmını yaptım
malum cuma temzlik var bide
sizden ne haber?
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar... nasılsınız???
günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadımm ama hayırlıı cumalar...kızımaa neler aldıkk neler..size sormak istediklerim var...
cihicco nun seti vardı 6'lı içerisinde herşey var 50 tl'yi onu mu alayım sebamer ayrı ayrı mı
burun aspiratürü vardı bebedor ve cihicconun hangisini alayım...
bebek arabası kraf ve cihiccoo da karar kıldık sadece bebek aarabası 300 tl'yi şunlar;
Chicco Simplicity Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kraft 2010 Star Jogger Araba Yağmurluklu (T236) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ikisindn birine karar veremedim..
günaydın canım... ben sebamed aldım ayrı ayrı yaklasık 60 tl tuttu... burun aspiratörü bebedor aldım.. arabasını da travel sistem aldım chicco nun ct2 duo modelini... sen sanırım baston tarzı düşünüyorsun chicco kullanan arkadaşlarımın hepsi memnun kalmışlar...
canım ne türde düşünüyorum bende bilmiyorum ama ben 3 yönlü olsun diyorum hep yatış pozisyonu hem benden tarafa hemde karşıya baksın..kraftınkide hoşuma gitti buda ama acemilik işte..karar veremedim eşimde bana bırakıyor
günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadımm ama hayırlıı cumalar...kızımaa neler aldıkk neler..size sormak istediklerim var...
cihicco nun seti vardı 6'lı içerisinde herşey var 50 tl'yi onu mu alayım sebamer ayrı ayrı mı
burun aspiratürü vardı bebedor ve cihicconun hangisini alayım...
bebek arabası kraf ve cihiccoo da karar kıldık sadece bebek aarabası 300 tl'yi şunlar;
Chicco Simplicity Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kraft 2010 Star Jogger Araba Yağmurluklu (T236) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ikisindn birine karar veremedim..
chicco evet benden tarafa bakmıyor canım..kraft da çok iyi dün baya bi özellikkleri saydı adam karar vermk zor..chicco nun modeli senden yana bakmıyor... ama zaten anneye dönük kullanımı çok da önermiyorlar bebeğin dış dünyayı görmesi tanıması acısından daha iyiymiş ... yine sen bilirsin canım kraft da çok iyi bir marka sonuçta...
günaydın canım hayrlı olsun aldıkların ben bebek arabasını şu anda almayı düşünmüom ama 2. daha şıkmış çift yönlü kullanabiliyormusun onu yani özelliklerine bak ona göre al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?