selam kızlar tam sabah size mesaj yazdım pc yi kızım geldi kapattı kaldı öylece kahvaltı yapıp ancak gerldik :))
bişeyim yok saolun ama uyuyunca da rahat edemedim habire dogurdugumu gördüm ayyyy basladı dogum psikolojisi(
sedacım benm arabam cift taraflı ama asla bana bakan yönünü kullanmadım tecrubeszlikten aldık işte simdiki aklım olsa tek yönlu alırım
tugcenin dediği gibi dış dunyayı tanımalı
anneye bakan yönunu kullanınca
iyice bagımlı hale geliolar:))
hadi ya hemde turk kahvesi bende biyerde okumustumda bebeğin kilıosundan çalar diyo benim bebiş zaten bri hafta geriden geliyo koruyom içmeye o yzüden şeker ilave edilmesinin sakıncası ne olabilir
günaydın kızlar
misafirm var bugün
hazırlıklarımın bi kısmını yaptım
malum cuma temzlik var bide
sizden ne haber?
günaydın kızlarrr geçmişi okuyamadımm ama hayırlıı cumalar...kızımaa neler aldıkk neler..size sormak istediklerim var...
cihicco nun seti vardı 6'lı içerisinde herşey var 50 tl'yi onu mu alayım sebamer ayrı ayrı mı
burun aspiratürü vardı bebedor ve cihicconun hangisini alayım...
bebek arabası kraf ve cihiccoo da karar kıldık sadece bebek aarabası 300 tl'yi şunlar;
Chicco Simplicity Puset - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kraft 2010 Star Jogger Araba Yağmurluklu (T236) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ikisindn birine karar veremedim..
kızlar yaaa benim dünden beri kasılmalarım arttı sanki :26: ağrı yok belli bir düzen de ama günde 2-3 kez oluyordu kalktığımdan beri saydım 5 kez oldu şimdiden... korksam mı bilemedim gerçi kocatepenin sitesinde bu haftalarda artar yazıyor ama :25:
günaydın kızlar nasılsınız? gününüz güzel olsunn..
dünden beri karnım çok geriliyor sanki patlıcak gibi..acaba üşüttüm mü? aranızda böyle şikayeti olan var mı?:44:
vala benim canım istedimi türk kahvesi içiyorum hergün olmuyor ama...
Hatta haftasonları cumaları felan eşimle özellikle espresso içmeye gidiyoruz , çocuk olunca gidemiycez diye
günaydın canım
kolay gelsin
canım chicconun seti burda 40 tl ye satılıyo
bana şimdiden onlara çok para verme dediler tecrübeliler.. bende Nivea aldım 45 tl ye
Burun Aspiratörü Bebedorun var bende
Bebek arabası olarakta Kraftınkini beğendim
Günde 10-15 kere olması normalmış fıstık
seda kraftı kullanan var bizim lojmanda arada ondan alıp öyle gezdiriyorum defneyi o daha iyi manevra alabiliyor cunku ben onu tavsiye ederim
kızlar yaaa benim dünden beri kasılmalarım arttı sanki :26: ağrı yok belli bir düzen de ama günde 2-3 kez oluyordu kalktığımdan beri saydım 5 kez oldu şimdiden... korksam mı bilemedim gerçi kocatepenin sitesinde bu haftalarda artar yazıyor ama :25:
ay kahveyi bende çok içerim çokda severim helede türk kahvesi azaltayımm..çantasıda vardı chicconun çocuk zaten saçı neyki yıkansa yıkansa çokda bitmeyecek dünde babam unibabaY'in en büyük boyu olan şampuanından almışvala benim canım istedimi türk kahvesi içiyorum hergün olmuyor ama...
Hatta haftasonları cumaları felan eşimle özellikle espresso içmeye gidiyoruz , çocuk olunca gidemiycez diye
günaydın canım
kolay gelsin
canım chicconun seti burda 40 tl ye satılıyo
bana şimdiden onlara çok para verme dediler tecrübeliler.. bende Nivea aldım 45 tl ye
Burun Aspiratörü Bebedorun var bende
Bebek arabası olarakta Kraftınkini beğendim
Günde 10-15 kere olması normalmış fıstık
seda kraftı kullanan var bizim lojmanda arada ondan alıp öyle gezdiriyorum defneyi o daha iyi manevra alabiliyor cunku ben onu tavsiye ederim
günaydın kızlar nasılsınız? gününüz güzel olsunn..
dünden beri karnım çok geriliyor sanki patlıcak gibi..acaba üşüttüm mü? aranızda böyle şikayeti olan var mı?:44:
hayırlı cumalar kızlar herkese
rüyamda oğluşumu gördum oy misssssssss gibiydi kurban olurum
annem bakıcak benım oğluma ruyamda annemde ben de gidiyorum alamay abana böle sarılıyo susuyo göğsümü arıyo emcekmiş dün burda göğüs ucundan konuştukya ondna etkılendım herelde
buluyo ucunu emıyo diyolarki anne kokusunu arıyomuş sustu sonra onu bıraktığım vicdan azabı duydum ama çok güzel di yaaa allahım
Günaydın tatlişkolar
gunaydın kızlar bugun doktor kontrolumuz var....kızlar dun gece alt baldırıma naısl dıeyyeım boyle bı kramp gırdı 2 kez agladım resmen gecmedı neden oluyo cok felaket bı acı agrı ...doktora soyleyeyım dıyorum bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?