2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım... bende de var psikoloji her gece rüyamda ya doğurduğumu yada bebeğimi görüyorum.. dün de nişanım geliyordu...:9:

hep diyorum yine diyecegim 3 teker alın kesinlikle kullanımı daha rahat
eger önceleri bebek arabası surmediyseniz zaten zorlanıosun ilk zamanlar sonra eliniz alısıo
kardesim bana abla bunu kullanmak için de ehliyet vermeliler diyordu :)))

ay baya bi kararsız kaldım 3 tekerlikli mi iyi olur yoksa link atmıştım kraft 3 cihiccoda 4 tekerlekli

günaydın kızlar nasılsınız? gününüz güzel olsunn..

dünden beri karnım çok geriliyor sanki patlıcak gibi..acaba üşüttüm mü? aranızda böyle şikayeti olan var mı?:44:

hadi ya hemde turk kahvesi bende biyerde okumustumda bebeğin kilıosundan çalar diyo benim bebiş zaten bri hafta geriden geliyo koruyom içmeye o yzüden şeker ilave edilmesinin sakıncası ne olabilir

vala benim canım istedimi türk kahvesi içiyorum hergün olmuyor ama...
Hatta haftasonları cumaları felan eşimle özellikle espresso içmeye gidiyoruz , çocuk olunca gidemiycez diye

günaydın kızlar
misafirm var bugün
hazırlıklarımın bi kısmını yaptım
malum cuma temzlik var bide
sizden ne haber?

günaydın canım
kolay gelsin

canım chicconun seti burda 40 tl ye satılıyo
bana şimdiden onlara çok para verme dediler tecrübeliler.. bende Nivea aldım 45 tl ye
Burun Aspiratörü Bebedorun var bende
Bebek arabası olarakta Kraftınkini beğendim

Günde 10-15 kere olması normalmış fıstık

dünden beri karnım çok geriliyor sanki patlıcak gibi..acaba üşüttüm mü? aranızda böyle şikayeti olan var mı?:44:

var arkadaşım benimde öle acayip canı yanıyo insanın dimi gerilmekten davul gibi resmen

seda kraftı kullanan var bizim lojmanda arada ondan alıp öyle gezdiriyorum defneyi o daha iyi manevra alabiliyor cunku ben onu tavsiye ederim

evet öyle diyorlar ama işte zaman yaklaştıkça pimpirikleniyoruz... su 36 haftayı bitirseydik hayırlısıyla... benim seçimlere denk geliyor 36 hafta bitimi ona göre gün sayıyorum... ondan sonra doğsa bile erken doğum olmuyor nasılsa

benim de bu sabah çok kasılmalarım oldu ona uyandım diyebilirim sanırım normal kasılmalarımız canım ama araştırim gene de yeni uyandım bu arada günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeee

ay kahveyi bende çok içerim çokda severim helede türk kahvesi azaltayımm..çantasıda vardı chicconun çocuk zaten saçı neyki yıkansa yıkansa çokda bitmeyecek dünde babam unibabaY'in en büyük boyu olan şampuanından almış bizden hevesli..chicco alsam yeterli o zaman zaten.50 Tl di canım bizim burda da civil.de
seda kraftı kullanan var bizim lojmanda arada ondan alıp öyle gezdiriyorum defneyi o daha iyi manevra alabiliyor cunku ben onu tavsiye ederim

o zaman eşimi arıyorum kraft hem ön kısmında oyuncak yeri üst kısmında anne için su bardak koncak yeri ve çok sportif bi arabdyı kırmızı renk alayım diyorum..orta renk

hayırlı cumalar kızlar herkese

rüyamda oğluşumu gördum oy misssssssss gibiydi kurban olurum
annem bakıcak benım oğluma ruyamda annemde ben de gidiyorum alamay abana böle sarılıyo susuyo göğsümü arıyo emcekmiş dün burda göğüs ucundan konuştukya ondna etkılendım herelde
buluyo ucunu emıyo diyolarki anne kokusunu arıyomuş sustu sonra onu bıraktığım vicdan azabı duydum ama çok güzel di yaaa allahım

günaydın canım akşamları özellikle çok rahtsız oluyorum ben gündüzleri kendimi o kadar ağır hissetmiyorum ama akşamları

sanada hayrlı cumalar canım

Aynısından bana da oldu yatakta ben çığlık çığlığa tabi. Kardeşim geldi yardımcı olmaya çalıştı ama bugün hala ağrıyor. Dünden beri topallayarak yürüyorum. Magnezyumumu hiç içmiyordum dün ve bugün içtim. Bundan sonrada içicem artık mecburen

slm arkadaşlar..

31+5 günlük hamileyim.bir kızım olucak ve bende inş. temmuz annesiyim. bişey sormak istiyorum sizlere 32 hafta raporu alan oldumu aranızda ve bu raporu tam 32+0 dan sonramı aldınız.??

Antalya da olanınız var mı bilmiyorum ama medical park ve Sanem Hanım ı hiç tavsiye eden olmadığı için içime sinmedi. Şerife Şeniz Hanımla ilgili tavsiyeler okudum. Randevumu Yıldız Andeva dan aldım. Epidural Anesteziyle doğum 1100 tl i miş.Aşı ve işitme testi de orada yaptırırsak işitme zorunluymuş 40 tl ilave ücret. Bütün odaları tek kişilikmiş. Ama kral dairesi gibi 2 odalı bir yerleri varmış 130 tl farkı varmış. Hastanede 2 gece kalınıyormuş. Oda süslemesi ilave 40 tl imiş.Bunların dışında hiç bir ücret talepleri olmuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…