2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar..

31+5 günlük hamileyim.bir kızım olucak ve bende inş. temmuz annesiyim. bişey sormak istiyorum sizlere 32 hafta raporu alan oldumu aranızda ve bu raporu tam 32+0 dan sonramı aldınız.??

1-2 gün erken yada geç doktor ayarlıyomuş
ben mesela haftaya 32+1 de alıcam

bir tane antalyadan arkadaş vardı ama girmiyo topiğe

Kızlar Tolga_efe nerelerde ? Özeline mesaj attım cevapta gelmedi :44:

merhaba kızlar..

Nazcım çok sevindim canım bişi olmamasına,
annesine oyun mu yapmış minik oğluşun?

Yaseminden de haberler gelmiş, maşallah minik Çınar'ımıza...

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar... nasılsınız???
slm cnm sanada hayırlı cumalar
doğurmadığına çok sevindim yoksa bende aynı gün psikolojisiyle bu gece doğururdumm:)))
günaydın kızlar nasılsınız? gününüz güzel olsunn..

dünden beri karnım çok geriliyor sanki patlıcak gibi..acaba üşüttüm mü? aranızda böyle şikayeti olan var mı?:44:

üşütmüş olabilirsin cnm

sedaaaaağ başka neler aldın anlat hele

tırnak makası
göğüs pedi
ıslak mendilleri yeni doğan
çorapları
dr.browsn biberon
alt değiştirme bezleri
dalin kıyafet yıkama deterjanı
bebek yıkama küveti
filesi
5'li 2 tane hastahane çıkışı
2 tane tulum
bi tane minnik ayakkabısı
2 tane yazlık cicili elbise
ha yeşil renk bi tane güzelinden battaniye aldım

konak tarağıda bebedorun vardı alıp almamada kararsız kaldım..canım araballara baktın mı?

hii bende başlamadımm :18: lansinoh un siparişini verdim gelir gelmez başlıcamm..

Başla canım, valla ben o kızdan yedim azarı

Ben tam göğüs ucuma sürmüyorum zaten, tam göğsüme sürmeye başladım; ama o da duştan duşa.

Dur daha nereye doğuruyorsun Beklicek bebişler Temmuz'u

Gögüs uclari icin mi bu krem??

Evet canım göğüs uçları

Evdeyim tatlım ya, uyku düzenim berbattt Gece uyuyamıyorum, sabahta zombi gibi 5'te ayaktayım. Sonra sızıyorum ancak öğlene kalkıyorum. Yemek, kahvaltı o bu derken akşam oluyor valla. Evde artık iyice sıkıldım :84: Eşime sardım geçen gün valla. Alışmışım ya çalışma hayatına, kaç aydır evdeyim bomba gibiyim patlamaya hazır

Bitti hayatım boya badana işlerimiz, hemde 1 günde Ertesi günde kadın geldi, evi temizledi. Annem perdelerimi yıkadı, babam ve eşimde onları astı Miniğimin karyola ve komodinini aldık Çarşamba kadın gelecek temizliğe, annemde gelecek. Bizde bebeğin kıyafetlerini yıkayıp, yerleştireceğiz. Bir halılarım kaldı, onu da Mayıs sonu vereyim diyorum. Havalar halen düzelmedi.

bende iyice bunaldım evde ,cnm hiç durmadan gezmek istiyoo yazında gezemiyeceği düşündükçe bunalıma giriyorumm havalarda düzelmedi bi öle bi böyle daral geldi ama....

ohh mis gibi olmuş cnm halılar en kolayı verirsin gelir hemen bende haziran başı gibi kadın almayı planlıyorum doğumada az kalmış olur hemde ev kirlenmeden gene bi temizlenirr

kızlar bişey soracam ben esila koyacaktım kızımın adını kesin bide esin takıldı sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa :44:

Aynen ya yazın da pek gezemeyeceğiz. Neyseki havalar kötü gidiyor bu sene Ona seviniyorum bende

Al valla kadın, dün ben burda bir topik okudum, tırstım. Bugün süpürge tutayım diyordum hatta vazgeçtim. Son aylarda ev temizliği pek yapmamak lazımmış. Birkaç kişinin bebeği ölmüş ALLAH korusun

Valla oldu mis gibi, olmaz mı hiç. Evin havası değişti Bak oğlumun dağınık odasını ekleyeyim

Eklentiler

• $DSCN3123.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $DSCN3122.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSCN3124.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 26
kızlar bişey soracam ben esila koyacaktım kızımın adını kesin bide esin takıldı sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa :44:

esila canım eşimin ark.kızının adı anlamıda şahane yoksa bende esila koyacaktım..

bide bişey diyecem kızlar lanscon mu neydi o göğüse sürülen kremin adı dün çocuk kafamı karıştıdı abla şimdi mi kulancan dedi evet dedim..erken doğuma neden oluyormuş.bide satış için sadece doğum sonrası dediler dedi...bende sipraiş ettim ama doktora sorsakmı ki:26::26:

Ben kullanmaya başladım; ama çok oynamadan ve direk göğüs ucuma uygulamadan tüm göğüsüme sürüyorum. Yalnız benim kullandığım ürün bu;

Natural Nipple Butter 30 ml Doal Gs Ucu Kremi

Yarın doktora gittiğimde yine sorucam tabii doktoruma.

sedacımm aldıklarını ii günlerde kullanın inş.
kayınvaldeyi atlatıp çıktın ya alışverişe helal olsun sana
araba ikiside güsel bence canım ama kraft katlandığnda çok büyük oluo
yani taşımak ve arabaya koymak için benece pek uygun değil
bende görüntü olarak beğendim ama gidip kendini görünce vazgeçtim çok devasa bi araba

nazcım şimdi yorumlardan okudum geçmiş olsun kuzum
oğlan korkutmuş seni
neyseki yerinde duruo aman vaktinde gelsinler inş.

yasemin canım naber özledik valla kız
işlerinizi halletmişsiniz ii günlerde kirletin artık oğluşunla
odanıza çok şık olmş canım sade ve şık
mışıl mışıl uyusun orda paşan

slm arkadaşlar..

31+5 günlük hamileyim.bir kızım olucak ve bende inş. temmuz annesiyim. bişey sormak istiyorum sizlere 32 hafta raporu alan oldumu aranızda ve bu raporu tam 32+0 dan sonramı aldınız.??

mrb arkadaşm
ben dr.umla konuştm 10 gün erken gösterdi doğumu
ve 32+0 olmadan ayrıldım izne
1-2 gün zaten farketmez gittiğinde dr.un 32. hafta analık izni yazıo sadece

canım esilanın söylenişi daa hoş ama bana yabancı ismi gibi geldi
yadırgadım biraz

Görüşürüz canımcım kolay gelsin

Esila bence çok hoş. Anlamı ne peki?

allahın adını sabah akşam an anlamı canım bide sabahla öğle vakti namaz arası diyede geçiyor

esin daha hoş gibi...
nekadar tanıdığım esin varsa hepsi çok güzel

bende bi film vardı showda çıkan orda bi kız vardı esin çok hoşuma gitmişti esilayada yakın olunca düşündürdü

Bence ikiside güzel ama esila daha güzel hatta biraz araştırdım şimdi anlamıda çok güzell

evet canım anlamı güzel aslında kesin kararlıydım esilada sonra ne oldu anlamadım bende :97:

arapça kökenli diyor ama kuranda geçiyormuş canım

sen şimdi ne koyacaksın ya peki

selam arkadaşlar bizde vazgeçtik ismimizden koray koyacaktık ama olmadı bi türlü ısınamamıştık eşimle dün vazgeçelim dedik biraz da Berkayı denicez bakalım ısınırsak onu koyucaz offf ne zor işmiş yavv

Teşekkür ederim canım benim. Şerife'ye de dediğim gibi evde olunca pek giremiyorum buraya. Bende sizlerle sohbet etmeyi özledim valla

Odamızı beğenmene sevindim tatlım. Amin inşallah, hepimizin kuzuları sağlıcakla uyusun inşallah. Sizin odanız geldi mi?

Anlamı çok güzelmiş. Esila diyorum ben halen, hatta anlamını öğrendikten sonra daha çok

bugün annemin doğum günü kızlar
akşama süpriz yapalım dedil abimler gelicek eskişehrden
annemleri alıp bize gelicekler
bizde yemek yicez sonra pasta kesicez bende şeker hamurlu kurabiye siparişi verdim
annem falan yazıo üstlerinde
oyyy canım annem için kutlama yapıcas
tabi bende derman kalırsa çünkü birasdan misafirlerim gelicek
gerçi kalabalık değilis ve çok sevdiğim arkadaşlarım
daa öncede söylemiştim KK da tanıştk ve çok sevdik birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…