slm arkadaşlar..
31+5 günlük hamileyim.bir kızım olucak ve bende inş. temmuz annesiyim. bişey sormak istiyorum sizlere 32 hafta raporu alan oldumu aranızda ve bu raporu tam 32+0 dan sonramı aldınız.??
Antalya da olanınız var mı bilmiyorum ama medical park ve Sanem Hanım ı hiç tavsiye eden olmadığı için içime sinmedi. Şerife Şeniz Hanımla ilgili tavsiyeler okudum. Randevumu Yıldız Andeva dan aldım. Epidural Anesteziyle doğum 1100 tl i miş.Aşı ve işitme testi de orada yaptırırsak işitme zorunluymuş 40 tl ilave ücret. Bütün odaları tek kişilikmiş. Ama kral dairesi gibi 2 odalı bir yerleri varmış 130 tl farkı varmış. Hastanede 2 gece kalınıyormuş. Oda süslemesi ilave 40 tl imiş.Bunların dışında hiç bir ücret talepleri olmuyormuş.
slm cnm sanada hayırlı cumalargünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar... nasılsınız???
doğurmadığına çok sevindim yoksa bende aynı gün psikolojisiyle bu gece doğururdumm:)))selam kızlar tam sabah size mesaj yazdım pc yi kızım geldi kapattı kaldı öylece kahvaltı yapıp ancak gerldik :))
bişeyim yok saolun ama uyuyunca da rahat edemedim habire dogurdugumu gördüm ayyyy basladı dogum psikolojisi(
günaydın kızlar nasılsınız? gününüz güzel olsunn..
dünden beri karnım çok geriliyor sanki patlıcak gibi..acaba üşüttüm mü? aranızda böyle şikayeti olan var mı?:44:
sedaaaaağ başka neler aldın anlat hele
hii bende başlamadımm :18: lansinoh un siparişini verdim gelir gelmez başlıcamm..
Canım ben hala kullanmıyorum, 10 gramlık aldım dogum sonrası düşünüyodum. Annem gözenekler açılana kadar her halukarda acır dedi, bakalım hayırlısı.
Kızlar iyi geceler allaha emanet olun, biz uyumaya gidiyoruz:97:
kızlar ben uyuyamadım biraz da sancım var napıcam ya horul horul uyuyor benm herif((
içerdeki kasılmalardan fırsat buldukca tepinio sanki kendini asagı fırlatmak ister gibi((
birazdan uyumaya calıscam tekrar
bu ayı da atlatırsam tamamdır
allahım acaba normal mi doguracagım
insallah hayırlısı olur hakkımızda
sabah girer tekrar bakıp msj yazarım
girmezsem bilinki dr a gitmişimdir
Gögüs uclari icin mi bu krem??
cnm inş sağlıkla zamanında doğurursun
cnm korkutmadı stres olursa olabilecekleri söyledii..bunları ben zaten biliyorum stres yapmazsan çok rahat bi doğum geçirirsin dedi.
nerdesin kız sen özlettin kendinii bitti mi boya badana işlerinn
bilgiler için çok saol cnmm bi daha ki aya soracağım inş
bu gece herkesin uykusu kaçtı galiba bende 3 te falan anca dalabildim sonrada 40 kere uyandımmdön dön bi hal oldummm
gelmemişsinde dr ma gittin acaba:26:
Başla canım, valla ben o kızdan yedim azarı
Ben tam göğüs ucuma sürmüyorum zaten, tam göğsüme sürmeye başladım; ama o da duştan duşa.
Dur daha nereye doğuruyorsunBeklicek bebişler Temmuz'u
Evet canım göğüs uçları
Evdeyim tatlım ya, uyku düzenim berbatttGece uyuyamıyorum, sabahta zombi gibi 5'te ayaktayım. Sonra sızıyorum ancak öğlene kalkıyorum. Yemek, kahvaltı o bu derken akşam oluyor valla. Evde artık iyice sıkıldım :84: Eşime sardım geçen gün valla. Alışmışım ya çalışma hayatına, kaç aydır evdeyim bomba gibiyim patlamaya hazır
Bitti hayatım boya badana işlerimiz, hemde 1 gündeErtesi günde kadın geldi, evi temizledi. Annem perdelerimi yıkadı, babam ve eşimde onları astı Miniğimin karyola ve komodinini aldık Çarşamba kadın gelecek temizliğe, annemde gelecek. Bizde bebeğin kıyafetlerini yıkayıp, yerleştireceğiz. Bir halılarım kaldı, onu da Mayıs sonu vereyim diyorum. Havalar halen düzelmedi.
bende iyice bunaldım evde ,cnm hiç durmadan gezmek istiyoo yazında gezemiyeceği düşündükçe bunalıma giriyorummhavalarda düzelmedi bi öle bi böyle daral geldi ama....
ohh mis gibi olmuş cnm halılar en kolayı verirsin gelir hemen bende haziran başı gibi kadın almayı planlıyorum doğumada az kalmış olur hemde ev kirlenmeden gene bi temizlenirr
ben çıkıyorum kızlarr daha hiç bişey yapmadımm işlerimi hallediyim gelirim gene
kızlar bişey soracam ben esila koyacaktım kızımın adını kesin bide esin takıldı sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa :44:
kızlar bişey soracam ben esila koyacaktım kızımın adını kesin bide esin takıldı sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa :44:
esila canım eşimin ark.kızının adı anlamıda şahane yoksa bende esila koyacaktım..
bide bişey diyecem kızlar lanscon mu neydi o göğüse sürülen kremin adı dün çocuk kafamı karıştıdı abla şimdi mi kulancan dedi evet dedim..erken doğuma neden oluyormuş.bide satış için sadece doğum sonrası dediler dedi...bende sipraiş ettim ama doktora sorsakmı ki:26::26:
slm arkadaşlar..
31+5 günlük hamileyim.bir kızım olucak ve bende inş. temmuz annesiyim. bişey sormak istiyorum sizlere 32 hafta raporu alan oldumu aranızda ve bu raporu tam 32+0 dan sonramı aldınız.??
Görüşürüz canımcım kolay gelsin
Esila bence çok hoş. Anlamı ne peki?
esin daha hoş gibi...
nekadar tanıdığım esin varsa hepsi çok güzel
Bence ikiside güzel ama esila daha güzel hatta biraz araştırdım şimdi anlamıda çok güzell
sedacımm aldıklarını ii günlerde kullanın inş.
kayınvaldeyi atlatıp çıktın ya alışverişe helal olsun sana
araba ikiside güsel bence canım ama kraft katlandığnda çok büyük oluo
yani taşımak ve arabaya koymak için benece pek uygun değil
bende görüntü olarak beğendim ama gidip kendini görünce vazgeçtim çok devasa bi araba
nazcım şimdi yorumlardan okudum geçmiş olsun kuzum
oğlan korkutmuş seni
neyseki yerinde duruo aman vaktinde gelsinler inş.
yasemin canım naber özledik valla kız
işlerinizi halletmişsiniz ii günlerde kirletin artık oğluşunla
odanıza çok şık olmş canım sade ve şık
mışıl mışıl uyusun orda paşan
mrb arkadaşm
ben dr.umla konuştm 10 gün erken gösterdi doğumu
ve 32+0 olmadan ayrıldım izne
1-2 gün zaten farketmez gittiğinde dr.un 32. hafta analık izni yazıo sadece
canım esilanın söylenişi daa hoş ama bana yabancı ismi gibi geldi
yadırgadım biraz
esila canım eşimin ark.kızının adı anlamıda şahane yoksa bende esila koyacaktım..
bide bişey diyecem kızlar lanscon mu neydi o göğüse sürülen kremin adı dün çocuk kafamı karıştıdı abla şimdi mi kulancan dedi evet dedim..erken doğuma neden oluyormuş.bide satış için sadece doğum sonrası dediler dedi...bende sipraiş ettim ama doktora sorsakmı ki:26::26:
sedacımm aldıklarını ii günlerde kullanın inş.
kayınvaldeyi atlatıp çıktın ya alışverişe helal olsun sana
araba ikiside güsel bence canım ama kraft katlandığnda çok büyük oluo
yani taşımak ve arabaya koymak için benece pek uygun değil
bende görüntü olarak beğendim ama gidip kendini görünce vazgeçtim çok devasa bi araba
nazcım şimdi yorumlardan okudum geçmiş olsun kuzum
oğlan korkutmuş seni
neyseki yerinde duruo aman vaktinde gelsinler inş.
yasemin canım naber özledik valla kız
işlerinizi halletmişsiniz ii günlerde kirletin artık oğluşunla
odanıza çok şık olmş canım sade ve şık
mışıl mışıl uyusun orda paşan
mrb arkadaşm
ben dr.umla konuştm 10 gün erken gösterdi doğumu
ve 32+0 olmadan ayrıldım izne
1-2 gün zaten farketmez gittiğinde dr.un 32. hafta analık izni yazıo sadece
canım esilanın söylenişi daa hoş ama bana yabancı ismi gibi geldi
yadırgadım biraz
allahın adını sabah akşam an anlamı canım bide sabahla öğle vakti namaz arası diyede geçiyor
bende bi film vardı showda çıkan orda bi kız vardı esin çok hoşuma gitmiştiesilayada yakın olunca düşündürdü
evet canım anlamı güzel aslında kesin kararlıydım esilada sonra ne oldu anlamadım bende :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?