2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nice mutlu yıllara canım. Allah nice nice güzel doğum günleri nasip etsin. Seneye de torunuyla kutlar inşallah.

Sende kendini fazla yorma canım.

hep olumsuz bişi söylüo gibi oluorum ama tanıdığm bütün berkaylar çok yaramaz oluo

geldi geldi canım baya oluo
perdesi ,süsü falan gibi eksiklerimiz kaldı bizimde

sor bi canım bende 1 haftam kaldı ayın sonuna gidicem inş.doktora 30.haftm oluyor bende sorup kullancam

zehracım:26::26::26: kafam karıştı şimdi yaa şu 3 tekerlekli dğeil mi o kadar değildi ya açılımı felan kolaydı..akşamda kaynaaya gidicem..soru yağmuur olcak ya şimdiden cevap hazırlıyorum

hep olumsuz bişi söylüo gibi oluorum ama tanıdığm bütün berkaylar çok yaramaz oluo

geldi geldi canım baya oluo
perdesi ,süsü falan gibi eksiklerimiz kaldı bizimde

Güle güle yatsın güzel Çağlan inşallah.

Bizimde perdemize nazar değdi ya, yıkandıktan sonra siyah lekeler oldu üzerinde. Bir daha yıkayacağız bakalım. İnşallah geçer.

Valla hiç eksik bitmiyor. Battık desem yeridir. Şimdi eşim taktı dönenceye Sipariş verdi, onu alıcaz yarın. Birde biz bebişi ilk etapta park yatakta yanımızda yatırıcaz yani, uzun süre kullanılmayacak.

öle gerçektenn insann çok kararsız kalıyor

canım annelerimizz anneciğinin doğum günü kutlu olsun

canım açılımı yada kapanması kolaydır ona bişi demiorum
kapandığında çok büyük oluo ve ağır
taşımak ve arabanın bagajına koymak için pek uygun değil
yani onu koyunca bagajda fazla yer kalmıcak

olsun canım bak nazarı çıkmış
olan perdeye olsun
bende ilk aylar yanımda yatırıcam ama gündüz uykularını odasında yatırmak istiorum alışsın die

ben yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz

Afiyet olsun canım..

Hmm aslında böylesi mantıklı değil mi? Bende öyle yapayım bari.

Benim arkadaşın kızı 1 yaşına girecek, halen odasında doğru düzgün yatmıyor bu yüzden.

o hiç dikkatimi çekmedi canım daha almadım almaya gtiiğimde başka modeline bakayım bi tane daha modeli vardı oda benden tarafa da bakabiliyordu..bide ona bakayım

merhaba kızlarr.
nasılsınız. ya ben bugünlerde bi garip oldum. sanki hiç doğurmucakmışım gibi hiç bişi yapmıorum. hiçbişi almıyorum odasını düzenlemiorum filan. ne zaman yapiim erken mi geçmi die hiç bişi yapmıorum. sora da acaba az mı ilgileniorum die üzülüorum. nie böle oldum kii. bana bi ses verin:26:

Arkadaşlar;Şu doğum izin süerci konusunda hala emin olamadığım noktalar var,
Örneğin;32+0 da gittik doktorumuza 37'ye kadar çalışır raporu verdikten sonra bunu ssk devlete falan mı onaylatıyoruz,gittiğim özel hasatnenin ssk ile anlaşması var ama yeterli mi?nasıl oluyor rapor alan var mı?
herkese selamlar...

Bence Esila farklı ve hoş . Bu arada Elyasa peygamberin ismi bazı kaynaklarda Elişa olarak geçiyormuş. Ben ona benzettim. Bilgin olsun Elyesa' (a.s.)'ın ismi Kur'an'da iki defa geçmekte (el-En'âm, 6/86 ve Sid, 38/48). Ahd-i Atık'te de Elîşa' seklinde zikredilmektedir (Ahd-i-Atık, I. Kırallar, XIX, 16,

Son düzenleme:
kimse beni sevmioo

:)))))) Ne oldu kolları bağlamışız:) eskileri okuyordum biraz. hazırlıklarını alışverişini hemen hevesle yapman gerek aslında bekleyecek bişey yok sanırım senin açından. Ben hiç birşey yapmamam gerektiği halde dayanamadım bi sürü şey aldım. Antalya ya gidince de alıcam. 40 ımız çıkıncada Sofya ya gidicez. Aldıklarımı götürmem çok zor ona rağmen hevesle alış veriş yapıyorum. Çok zevkli. Sende bence hazırla herşeyini. Hem bundan sonra ne olur ne olmaz hastane çantan falan hazır olsun.
Sevgiler

merhaba kıs ben seni sevmemmii ilk üye olup geldiğimde kollarını açtın bana ilgi gösterdin tickerımı 2 kere değiştirdinn buda çokmu duygusal oldu canım benimde eksiklerim var daha izne çıkınca hallderim diye düşünüom

teşekkür ederim canım

Arkadaşlar mevlüt kıyafetlerini aldınız mı?

ben 19 mayıs da eminonu turumda alıcam
sonra cıkamam annemle kayınvalideme kalır
ben kusur kalırım

kimse beni sevmioo

neden seker boyle dusundun yaaa:44:

canım iyiyiz sen nasılsın ya benimde o da geldi
sildi annem oyle kapaklar acık bekliyor bende
hiç bisey yapamıyorum ne kendime aldım gecelik
falan ne bebişin odasını yapıyorum normal canım

kızlar bişey soracam ben esila koyacaktım kızımın adını kesin bide esin takıldı sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa :44:

ay canım esila cok hoş bi isim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…