:)))))) Ne oldu kolları bağlamışız:) eskileri okuyordum biraz. hazırlıklarını alışverişini hemen hevesle yapman gerek aslında bekleyecek bişey yok sanırım senin açından. Ben hiç birşey yapmamam gerektiği halde dayanamadım bi sürü şey aldım. Antalya ya gidince de alıcam. 40 ımız çıkıncada Sofya ya gidicez. Aldıklarımı götürmem çok zor ona rağmen hevesle alış veriş yapıyorum. Çok zevkli. Sende bence hazırla herşeyini. Hem bundan sonra ne olur ne olmaz hastane çantan falan hazır olsun.
Sevgiler
merhabakıs ben seni sevmemmii ilk üye olup geldiğimde kollarını açtın bana ilgi gösterdin tickerımı 2 kere değiştirdinn buda çokmu duygusal oldu canım benimde eksiklerim var daha izne çıkınca hallderim diye düşünüom
teşekkür ederim canım
ben 19 mayıs da eminonu turumda alıcam
sonra cıkamam annemle kayınvalideme kalır
ben kusur kalırım
neden seker boyle dusundun yaaa:44:
canım iyiyiz sen nasılsın ya benimde o da geldi
sildi annem oyle kapaklar acık bekliyor bende
hiç bisey yapamıyorum ne kendime aldım gecelik
falan ne bebişin odasını yapıyorum normal canım
ay canım esila cok hoş bi isim yaaaa
oooo çok hoş olmuşş odası güle güle uyusunn bebişin içindeAynen ya yazın da pek gezemeyeceğiz.Neyseki havalar kötü gidiyor bu sene Ona seviniyorum bende
Al valla kadın, dün ben burda bir topik okudum, tırstım. Bugün süpürge tutayım diyordum hatta vazgeçtim. Son aylarda ev temizliği pek yapmamak lazımmış. Birkaç kişinin bebeği ölmüş ALLAH korusun
Valla oldu mis gibi, olmaz mı hiç. Evin havası değiştiBak oğlumun dağınık odasını ekleyeyim
esila güzelmiş cnmkızlar bişey soracam ben esila koyacaktım kızımın adını kesin bide esin takıldı sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa :44:
anneciğinin doğum günü kutlu olsun cnm nice senelerebugün annemin doğum günü kızlar
akşama süpriz yapalım dedil abimler gelicek eskişehrden
annemleri alıp bize gelicekler
bizde yemek yicez sonra pasta kesicez bende şeker hamurlu kurabiye siparişi verdim
annem falan yazıo üstlerinde
oyyy canım annem için kutlama yapıcas
tabi bende derman kalırsa çünkü birasdan misafirlerim gelicek
gerçi kalabalık değilis ve çok sevdiğim arkadaşlarım
daa öncede söylemiştim KK da tanıştk ve çok sevdik birbirimizi
cnm bende bugün yarın diyerek başlayamadım bi türlü alışverişe ama içim hiç rahat değil artık kendimizi toplayıp başlamalıyızzzmerhaba kızlarr.
nasılsınız. ya ben bugünlerde bi garip oldum. sanki hiç doğurmucakmışım gibi hiç bişi yapmıorum. hiçbişi almıyorum odasını düzenlemiorum filan. ne zaman yapiim erken mi geçmi die hiç bişi yapmıorum. sora da acaba az mı ilgileniorum die üzülüorum. nie böle oldum kii. bana bi ses verin:26:
ne günlerdi di miii. ya ben çalışmıorum hmen yapmam mı lazım acabaa
odası filan gelmiş işte. benim de gecelik almam lazım başka eksikler de var. hastaçantası hazırlamam lazım kıyafetleri yıkayıp ütülemem. onun odasını temizlemem lazımm. ne zaman başlasam ki.erken mii
oooo çok hoş olmuşş odası güle güle uyusunn bebişin içinde
esila güzelmiş cnm
anneciğinin doğum günü kutlu olsun cnm nice senelere
cnm bende bugün yarın diyerek başlayamadım bi türlü alışverişe ama içim hiç rahat değil artık kendimizi toplayıp başlamalıyızzz
odası filan gelmiş işte. benim de gecelik almam lazım başka eksikler de var. hastaçantası hazırlamam lazım kıyafetleri yıkayıp ütülemem. onun odasını temizlemem lazımm. ne zaman başlasam ki.erken mii
off ya kendimi bugün çok kötü hissediyorum sırtım ağrıyor kaburgalarım ağrıyor,midem bi hoş,kendimi mutsuz hissediyorum,uykum geliyor,tipimi görseniz kezban gibiyim offfffffffff
aay bende dun oyleydim bugunde tam bi
durdane oldum eşim akşam deli oldu
ne oldu sana ben mi bisey yaptın nie
suratın asık agrın mı var ay dedim yok bişey
kotuyum tam bi bunalımdım
ya dagide cok hoş gecelik ve pijama
begendim bi emzirme sutyenleri cok
hoş tam istedigim gibi yarın bady gibi
28,5 pahalı mı sizce:44:
off ya kendimi bugün çok kötü hissediyorum sırtım ağrıyor kaburgalarım ağrıyor,midem bi hoş,kendimi mutsuz hissediyorum,uykum geliyor,tipimi görseniz kezban gibiyim offfffffffff
aaaaaa bu kadar olur yani tam beni tarif etmişsin heryerim ağrıo uykum var üstümde bi yorgunlk bi bıkkınlık,,kaydım resmen ,,,bi duş aldım şuan biraz daha iyiyim akşama beşiğimiz gelcek süpürmem lazım ama ı ıh canım istemio noldu bana yaa
kezban lafını bende kullanırım canımara sıra bendede oluo o bunalımm negatifliği at üstünden güzel bi müzik aç güzel şeler düşün hopp hopp hoppp :124::124::124::124:
ilahi güldürdün beni arkadaşım kemikleri çıkarıp yağlamak nerden aklına geldibi kezbanda ben varım
saçlarım durmadan yağlanıyo , dün akşamda uyuya kaldığım için duş almak hayal oldu bugun paspal paspal tam kezban dolanıyorum
kaburgalarım felaket artık soylemek bile yersiz , sırtımdaki bütün kemikleri çıkarıp yağlayıp tekrar takmak istiyorum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?