2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne günlerdi di miii. ya ben çalışmıorum hmen yapmam mı lazım acabaa

odası filan gelmiş işte. benim de gecelik almam lazım başka eksikler de var. hastaçantası hazırlamam lazım kıyafetleri yıkayıp ütülemem. onun odasını temizlemem lazımm. ne zaman başlasam ki.erken mii

oooo çok hoş olmuşş odası güle güle uyusunn bebişin içinde

kızlar bişey soracam ben esila koyacaktım kızımın adını kesin bide esin takıldı sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa :44:
esila güzelmiş cnm
anneciğinin doğum günü kutlu olsun cnm nice senelere
cnm bende bugün yarın diyerek başlayamadım bi türlü alışverişe ama içim hiç rahat değil artık kendimizi toplayıp başlamalıyızzz

Selam kızlar hazırlık açısından ben en sondayım çünkü hiçbirşey yapmadım daha badana yapılacak odaların şekli değişecek temizlik olacak odası beğenilecek alınacak eşyalar yıkanacak içine yerleşecek hastane çantam hazırlanacak oooo bitmişim ben.

senin ne eksiklerin varr

benimde aynı kendime bi don bile almadım hast.için
cocugun kıyafetleri yıkanmadı bavulda aldıklarımı attım
oyle duruyor daha avize geldi onu bile takamadık odaya
daha bi sürü eksik var herkes bana erken dio annemler
falan bi gunluk iş deyip duruyorlar cok bilen ablamla annem

ya dagide cok hoş gecelik ve pijama
begendim bi emzirme sutyenleri cok
hoş tam istedigim gibi yarın bady gibi
28,5 pahalı mı sizce:44:

off ya kendimi bugün çok kötü hissediyorum sırtım ağrıyor kaburgalarım ağrıyor,midem bi hoş,kendimi mutsuz hissediyorum,uykum geliyor,tipimi görseniz kezban gibiyim offfffffffff

off ya kendimi bugün çok kötü hissediyorum sırtım ağrıyor kaburgalarım ağrıyor,midem bi hoş,kendimi mutsuz hissediyorum,uykum geliyor,tipimi görseniz kezban gibiyim offfffffffff

aay bende dun oyleydim bugunde tam bi
durdane oldum eşim akşam deli oldu
ne oldu sana ben mi bisey yaptın nie
suratın asık agrın mı var ay dedim yok bişey
kotuyum tam bi bunalımdım

aay bende dun oyleydim bugunde tam bi
durdane oldum eşim akşam deli oldu
ne oldu sana ben mi bisey yaptın nie
suratın asık agrın mı var ay dedim yok bişey
kotuyum tam bi bunalımdım

evet ya aynen bende öyleyim uykum geliyor gibi ama uyumuyorumda.aynaya bakmak istemiyorum saçım başım darmadağın.tırnaklarım berbat yüzümde lekeler var,kalkıp bi maske yapayım oje süreyim diyorum ama öle oturuyorum fotosentez yani

Kızlar yaa aldıklarınıza baktım daha çokkk alacağım var demek kii off ne kadar masraf gidicek yaa...:97::97::97:

Birde merak etttiğim hiç aklıma gelmemişti.bebekleri beleyecek misiniz ?

evet canım öleydi gerçekten yaparsın daha yavaş yavaş bebişlerimiz vaktinde gelirde inşallah daha vaktimiz var yaparsın

ya dagide cok hoş gecelik ve pijama
begendim bi emzirme sutyenleri cok
hoş tam istedigim gibi yarın bady gibi
28,5 pahalı mı sizce:44:

ben emzirme sütyenini 8,90 a almıştım canım bana pahalı geldi biraz ama aradığın gibiymiş hoşunada gittiyse sen bilirsin bilemedim ben

kezban lafını bende kullanırım canım ara sıra bendede oluo o bunalımm negatifliği at üstünden güzel bi müzik aç güzel şeler düşün hopp hopp hoppp :124::124::124::124:

aaaaaa bu kadar olur yani tam beni tarif etmişsin heryerim ağrıo uykum var üstümde bi yorgunlk bi bıkkınlık,,kaydım resmen ,,,bi duş aldım şuan biraz daha iyiyim akşama beşiğimiz gelcek süpürmem lazım ama ı ıh canım istemio noldu bana yaa

kezban lafını bende kullanırım canım ara sıra bendede oluo o bunalımm negatifliği at üstünden güzel bi müzik aç güzel şeler düşün hopp hopp hoppp :124::124::124::124:[/QUOTE]

acayip daraldım üff dur bi deniyim ascıkta süsleneyim kime süsleneceksembu arada emzirme sütyenini iyi almışsın 8,90 a bende alcam daha atlet sütyen.ben diyorum bizim gidişhattımız en son paçalı don diye gülüyorsunuz bananeler giyincez daha durun bakalım

dimi böyle oluncada hiç çekilmiyor ağrılar çekiliyorda bunalım olunca insan katlanamıyor vallahi.aman kalk yalandan bi süpür kendini iyi hissedince yaparsın eşinle birlikte.daha bebek oluncaya kadar kaç kez süpürülür

bi kezbanda ben varım
saçlarım durmadan yağlanıyo , dün akşamda uyuya kaldığım için duş almak hayal oldu bugun paspal paspal tam kezban dolanıyorum
kaburgalarım felaket artık soylemek bile yersiz , sırtımdaki bütün kemikleri çıkarıp yağlayıp tekrar takmak istiyorum :97:

kezban lafını bende kullanırım canım ara sıra bendede oluo o bunalımm negatifliği at üstünden güzel bi müzik aç güzel şeler düşün hopp hopp hoppp :124::124::124::124:

acayip daraldım üff dur bi deniyim ascıkta süsleneyim kime süsleneceksembu arada emzirme sütyenini iyi almışsın 8,90 a bende alcam daha atlet sütyen.ben diyorum bizim gidişhattımız en son paçalı don diye gülüyorsunuz bananeler giyincez daha durun bakalım[/QUOTE]

süslen süslen indirimdeydi bende hemencik kaptım atlet bende almadım daha

Kızlar artık cumartesileri çalışmıyayım diye müdürümle konuşmak istiyorum ama sabahtan beri beceremedim söylemeyi :18: üff yaaa üfff

ilahi güldürdün beni arkadaşım kemikleri çıkarıp yağlamak nerden aklına geldihadi kalk sende duş al,ben müziğimide açtım maskemi hazırlıyorum belki iyi hissederiz kendimizi go go gooooo miskin oturanlar kalksın çabuk laydcim gaza getirdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…