2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çalışıyorum ben hemde saat 19 a kadar

Eki Görüntüle 194391 Eki Görüntüle 194390 Ben bunları beğendim facebook tan. Sizce nasıl? Fiyatıda 79,99 tl

güzelmiş canım bence

Kızlar artık cumartesileri çalışmıyayım diye müdürümle konuşmak istiyorum ama sabahtan beri beceremedim söylemeyi :18: üff yaaa üfff

hiç sorma o cumartesileri boşu boşuna geliyorum bende oturup oturup gidiyorum insan normalde olsa neysede şimdi bide hamile olunca sanki çekinio demi değerlendirirmiş gibi

Kızlar artık cumartesileri çalışmıyayım diye müdürümle konuşmak istiyorum ama sabahtan beri beceremedim söylemeyi :18: üff yaaa üfff

Benim müdürüm kendiliğinden beni azil etti. Aylardır hiç iş vermiyor bana. Allah her zaman böyle müdürler nasip etsin ne diyim. Azıcık da böyle kendilerinin düşünmesi gerek. Sana iyi şanslar

Benim müdürüm kendiliğinden beni azil etti. Aylardır hiç iş vermiyor bana. Allah her zaman böyle müdürler nasip etsin ne diyim. Azıcık da böyle kendilerinin düşünmesi gerek. Sana iyi şanslar

benimkide bi tanedir hiç zorlamaz beni
ama işte çekindim cumartesi için
izin verdi neyseki

benimde müdürüm çok iyi karışmaz bişeye kendi aranızda halledin nasıl bilirseniz der ama çalışma arkadaşım sağolsun berbatt

Son düzenleme:
ben gebelerin daha ilk aylarından itibaren çalışmamasından yanayım keşke öyle bir yasa çıksa....bizde 26.haftaya kadar gece nöbeti var ve çok zor oluyor ben çok zor bir hamilelik geçirdiğim için bana çok zor geldi çalışmak...benim işimde yoğun ve enfeksiyon ortamı işkence gibi gelmişti neyse şimdi heyet raporu verdilerde çalışmıyorum...bu sabah kontrole gittim 1050 gr olmuş kızım....29+1 çok küçük kuzum...ama yine de 3 günde 100 gr almış sevindim maşallah kızıma...

ben de daginin emzirme sütyenini aldım kullanıorum..o kadar rahat ve kullanıslıkii bence alın hç pişman olmazsınızz..pijama ve gecelikleri de çook güzel

Ben emzirme sütyeni değilde sütyen kullanmayı gerektirmeyen atletlerden kullanıcam. Belim falan açılmaz hiç değilse

kullananlar atletin daha iyi olduğunu söylüyor.ama ben sezeryan olacağım için alıcam 1 tane sütyen hastanede takmak için.

yaa canım bende de aynı problem
var saclarım artık cok cabuk yağlanıyor
neden acaba demek paspal olan bi ben
degilmisim cok sevindim

Eki Görüntüle 194391 Eki Görüntüle 194390 Ben bunları beğendim facebook tan. Sizce nasıl? Fiyatıda 79,99 tl

canım cok hoş bunlarda ben altını permuda
tarzı yada sort almayı dusunuyorum kollarıda
kısa kollu yerine kolsuz olanlardan begendim
benim evim cok sıcak oluyor cunku evde de
ilk zamanlar giyerim rahat rahat ben zaten
pijamayı daha cok evde giyilebilinecek tarz
alırım geceligi süslü alırım

az önce söyledim yarınki cumartesi son :118::118::118::118:

aaaay süper olmussss canımmm
nasıl ii gelecek senin için valla c.tesi
calışmamak hayırlı olsun

ben de daginin emzirme sütyenini aldım kullanıorum..o kadar rahat ve kullanıslıkii bence alın hç pişman olmazsınızz..pijama ve gecelikleri de çook güzel

gercekten mi ii oldu bunu soyledigin
alıp almama da kararsız kalmıstım 8,90
duyunca saol fıstık

Ben emzirme sütyeni değilde sütyen kullanmayı gerektirmeyen atletlerden kullanıcam. Belim falan açılmaz hiç değilse

aman temmuzun sıcagında belin
acılsa ne olacak nasıl giyeceksiniz
atlet ya yaz sıcagında ben valla
fazla ateşliyim herhalde

yaa calışan arkadaslar size soruyorum
bu saatlerde sizde acıkma oluyor mu?

aman temmuzun sıcagında belin
acılsa ne olacak nasıl giyeceksiniz
atlet ya yaz sıcagında ben valla
fazla ateşliyim herhalde

Belimi üşüteceğim diye korkarım ben. Yaz-kış atletsiz duramam.
Emzirme sütyenlerimde var zaten. Ama tek atlet daha kullanışlı oluyor.

doğum yapmış canım 31. haftasında sanırım.
dua istiyordu bizden bebeği küvözdeydi..
Allah yardımcıları olsun..
amin canim insallah allah yardimcisi olsun..... dua edelim
canim kafasi asagida diyemi normal dogum olmaz dedi anlayamadim.... ne dikisleri ?? senin yoksa ilk dogumun sezeryanmiydi o yüzdenmi öyle dedi kafam karsiti zeytinim yaaa
benimde bebgimin kafasi asagidaydi ama bana herhangi birsey demedi hersey normal dedi sadece... baslangic pozisyonuna gecmis dedi. .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…