ilahi güldürdün beni arkadaşım kemikleri çıkarıp yağlamak nerden aklına geldihadi kalk sende duş al,ben müziğimide açtım maskemi hazırlıyorum belki iyi hissederiz kendimizi go go gooooo miskin oturanlar kalksın çabuk laydcim gaza getirdi beni
Eki Görüntüle 194391 Eki Görüntüle 194390 Ben bunları beğendim facebook tan. Sizce nasıl? Fiyatıda 79,99 tl
Kızlar artık cumartesileri çalışmıyayım diye müdürümle konuşmak istiyorum ama sabahtan beri beceremedim söylemeyi :18: üff yaaa üfff
çalışıyorum ben hemde saat 19 a kadar
güzelmiş canım bence
hiç sorma o cumartesileri boşu boşuna geliyorum bende oturup oturup gidiyorum insan normalde olsa neysede şimdi bide hamile olunca sanki çekinio demi değerlendirirmiş gibi
Kızlar artık cumartesileri çalışmıyayım diye müdürümle konuşmak istiyorum ama sabahtan beri beceremedim söylemeyi :18: üff yaaa üfff
Benim müdürüm kendiliğinden beni azil etti. Aylardır hiç iş vermiyor bana. Allah her zaman böyle müdürler nasip etsin ne diyim. Azıcık da böyle kendilerinin düşünmesi gerek. Sana iyi şanslar
az önce söyledim yarınki cumartesi son:118::118::118::118:
Benim müdürüm kendiliğinden beni azil etti. Aylardır hiç iş vermiyor bana. Allah her zaman böyle müdürler nasip etsin ne diyim. Azıcık da böyle kendilerinin düşünmesi gerek. Sana iyi şanslar
benimde müdürüm çok iyi karışmaz bişeye kendi aranızda halledin nasıl bilirseniz der ama çalışma arkadaşım sağolsun berbatt
Eki Görüntüle 194391 Eki Görüntüle 194390 Ben bunları beğendim facebook tan. Sizce nasıl? Fiyatıda 79,99 tl
ben de daginin emzirme sütyenini aldım kullanıorum..o kadar rahat ve kullanıslıkii bence alın hç pişman olmazsınızz..pijama ve gecelikleri de çook güzel
bi kezbanda ben varım
saçlarım durmadan yağlanıyo , dün akşamda uyuya kaldığım için duş almak hayal oldu bugun paspal paspal tam kezban dolanıyorum
kaburgalarım felaket artık soylemek bile yersiz , sırtımdaki bütün kemikleri çıkarıp yağlayıp tekrar takmak istiyorum :97:
az önce söyledim yarınki cumartesi son:118::118::118::118:
ben de daginin emzirme sütyenini aldım kullanıorum..o kadar rahat ve kullanıslıkii bence alın hç pişman olmazsınızz..pijama ve gecelikleri de çook güzel
Ben emzirme sütyeni değilde sütyen kullanmayı gerektirmeyen atletlerden kullanıcam. Belim falan açılmaz hiç değilse
evet moral bozacak birileri olur her zaman etrafta. Sen kendi canını sıkma, bebiş üzülmesin.
aman temmuzun sıcagında belin
acılsa ne olacak nasıl giyeceksiniz
atlet ya yaz sıcagında ben valla
fazla ateşliyim herhalde
yaa calışan arkadaslar size soruyorum
bu saatlerde sizde acıkma oluyor mu?
amin canim insallah allah yardimcisi olsun..... dua edelimdoğum yapmış canım 31. haftasında sanırım.
dua istiyordu bizden bebeği küvözdeydi..
Allah yardımcıları olsun..
canim kafasi asagida diyemi normal dogum olmaz dedi anlayamadim.... ne dikisleri ?? senin yoksa ilk dogumun sezeryanmiydi o yüzdenmi öyle dedi kafam karsiti zeytinim yaaaslm arkadaşlarrr
dün bizim görüş günümüzdü çok özlemiştim kızımı büyümüş kuzumm....doktorumuz herşeye normal dedi.ben muayneden önce kasıklarımda çok baskının olduğunu söledimm muaynede kafasının aşağıda olduğunu bunun içinde baskı yaptığını söyledii.bununda son aylarda dikişleri inceltebileceğini söyledi.normal doğum olmaz dedi.haziranın ilk haftasından itibaren her hafta dikiş ölçümü yapacağını söyledi. bide mayısın son haftası 3 4 tane test istedi.epidurali sordum acı hissi olmuyor ama dokunmalar hissediliyor dedi.bundada bazı hastalar strese giriyo kalp atışı hızlanıyoo genel anestezide vermek zorunda kalıyoruz bu sefer ikisinide almış oluyor dedi.ona göre iyi düşün dedi.bende bilmiyorum ne olacak..bizden böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?