Evet canım seninkiler kalabalık kelebek şeklindeki olanlar veya biblolarla daha ucuza mal edebilirsin.
Bi sürüde kurabiye kalıbı ve şeker hamuru ve süsleme malzemeleri aldım. Bakalım hastaneye gitmeden yapıp hazırlayabilecekmiyim.
Merhaba kızlar nasılsınız göbükler nasılBende yalnız oturuyorum görümcemim kayınpederi hastaydı vefat etmiş memlekete gittiler kukuma kuşu gibi kaldım annemede geçemedim.bende de yalnız kalma korkusu kaldı eşim olmadığında doğuracakmışım gibi geliyor.dün bizde dışardaydık bebike çanta alalım dedik gez gez bulamadım kafama göre 2 tane daha body aldım sadece eve geldik pestilim çıkmıştı.hıı birde bebek şekeri baktık bende kendim yapmayı düşünmüştüm ama eşim uğraşma dedi bende 20 tane yeter diyordum ama hepiniz neredeyse 40-50 den aşağı yapmıyorsunuz ben ne yapayım ki
ben de 20 dedim 30 a çıktıya az olsun sonra yanına bebek çikolatası ya da kurabiyesi ekleriz..hem çeşit olur
:))) dimi ya çikolaya kurabiye tamamlarız bencede en güzeli.hemde dediğin gibi çeşit olur.dün bende bi alışveriş merkezinde bebek şekeri yapan bir yer vardı oraya sordum çubuk kız çocuğu sırtında beyaz melek kanadı var 2 tane badem şeekeri kurdelası felan çok hoşumuza gitti tanesine 1.75 tl gayette iyi geldi fiyatı bana.ondan yaptırcaz.
fiyatı da iyiymiş gayet..burda pahalı herşey :44: çikolataları filan doğuma yakın alırım ben de..sıcakta malum erir şekilleri kayar iice..ben yaptığım şekerleri de buzdolabına koydum şimdidenn
canım netten mi sipariş verdin yoksa buluduğun yerden mi baktın muğladasın sanırım.netten sipariş verdiysen bi yer var fiyatları iyi geldi bana orayada bak derim.tabi tabi çikolata yazın sıkıntı ya alıp dolaba koyacaksın yada doğuma yakın alacaksın.iyi yapmışsın arkadaşım.linki özelden mesaj atayım sana burda sorun olur belki..
son ana bırakma sakın canımm..ben ne zaman yapsam kurabiyeleri die düşünorum:44:
canım netten mi sipariş verdin yoksa buluduğun yerden mi baktın muğladasın sanırım.netten sipariş verdiysen bi yer var fiyatları iyi geldi bana orayada bak derim.tabi tabi çikolata yazın sıkıntı ya alıp dolaba koyacaksın yada doğuma yakın alacaksın.iyi yapmışsın arkadaşım.linki özelden mesaj atayım sana burda sorun olur belki..
Herkese slm bi şey sorucam dr balık yağı verdi ne zaman içicem sormayı unuttum aç karnına mı tok karnına mı
Hala geceliğini almayanlar varsa unnado da ebru maternity de gecelik ve pijamalar indirimde. Ben 1 tane sabahlıklı gecelik siparişi verdim. çok güzel. Ayrıca 1 gecelik 1 pijamada domino diye bir siteye sipariş verdim. M beden sipariş verdim inş. olur
Bir de bişey sorucam erkek bebek için değişik modelde hastane çıkışı bakıyorum ama bulamadım. Bu konuda fikir verbilirmisiniz?
garfieldcım cnm çok geçmiş olsun msjını okurken elim ayağım boşaldı nedense içim bi tuhaf olduu..çookk geçmiş olsun cnm çar çabuk toparlanır kalkarsın ayağa inşş
günaydın herkese
güsel bi pazar olsun hepimiz için
garfield canım yeni gördüm çok çook geçmiş olsunnn
inş. hemencecik iileşir ayağın
ayyy çok çok geçmiş olsun garfield yaa merak etme dualarımız seninle ve bebüşünle
garfield cım çok geçmiş olsun cnm her işte bşr hayır vardır bol bol dinlen ve değerlendir bu dönemi, yeterki canını sıkma..
garfield canım benim çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun,inşallah bir an evvel düzelirsin tatlım kendine çok dikkat et
kızlar hepiniz çok sağolun
Allah razı olsun, dualarınıza beni ve bebeğimi de eklemeyi unutmayın olur mu..
pc başında fazla oturamıyorum malum laptop değil
o yüzden fazla yazamıyorum
yarın sabah başka bir ortopediciye gidicem ama röntgen konusunda kararsızım hala
bilg. öğretmeni olduğum için zaten yavrum bi sürü radyasyon aldı şimdiye kadar korkuyorum
ama çektirmesem ondan da korkuyorum
bakalım yarınki doktor belki bir akıl verir
Dua ediyorum hep, başka bişey gelmiyor elimden..
Allah daha beterini vermesin hiçbirimize kızlar..
çok sağolun hepiniz, kendinize ve bebeklerinize iyi bakın..
aa ben de gecelik alıcam bi tane daha..bi bakayım o sitelere..
ben de oğluşum için i,stiorum değişik hastane çıkışı..venüse bak bi orda varmış baya değişik modeller..ben de bakıcamm
sağol canımGarfield cım, çok büyük geçmiş olsun canım. Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. İnşallah kırık yoktur. Bakalım, ortopedi doktoru ne diyecek?
İyi haberlerini bekliyoruz canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?