2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

teyzemin kızı şu an 40 yaşında 1.70 boylarında boyuna göre de iri kıyım bir bayan..zaman zaman rejim yapar..şişman denilmez ama rejim yapar...teyzemin dediğine göre doğduğunda 2,600 gr mış..zamanında ve normal doğum bu arada...1 yaşını doldurduğunda da sadece 8 kiloymuş...:)) bunu öğrendiğimden beri kilolarını takmıyorum...sonradan herşey değişebiliyor çünkü...ben 3,5 kilo doğmama rağmen sonradan hayli şişman bir bebek olmuşum...1 yaşındayken 17 kiloymuşum daha sonraki hayatım böyle kilolu olarak devam etmedi Allahtan

yok değil canım yaa..eczacı bir kız arkadaşım vardı..kız deyimi yerindeyse bir deri bir kemikti..gerçi hamileliğinde hastanede olduğum için göremedim ama 4 kilo civarı iri bir bebek dünyaya getirdi...şu an yine zayıf o arkadaş....

Acaip uykum gelmeye başladı.yatsam iyi olucak..sıpalar erkenden uyanıp ayağa dikecekler bizi zaten...başınızı ağrıtmamışımdır umarım...:) iyi geceler arkadaşlar.....

ben de yaklaşık 5 kilo doğunca tabi bebekliğim de dombili olarak geçince herkes anneme senn kızın büyüyünce obez olucak demiş ama ben ilkokula başladıktan sonra normale döndüm..zayıftım yani normaldim hep ta ki hamile kalıncaya kadar şimdi 20 kilo aldım da ben de hayatım boyunca kilodan korkmadım,ama kilo almaya çok elverişli bi bünyem var o ayrı tabi

benim de uykum geliyo yavaştan..ben de uzanayım hafiften..çok oturunca sırt ve bel ağrılarım başlıyo..:44: öpüyorum sizi,tatlı rüyalaarr

benim de uykum geliyo yavaştan..ben de uzanayım hafiften..çok oturunca sırt ve bel ağrılarım başlıyo..:44: öpüyorum sizi,tatlı rüyalaarr

Kayınvalidemde eşimi normal doğurmuş. Ama şimdi alttanda bir sürü keserler normalde sezeryan yarasından daha zor olur bakımı acısıda ayrı dert. Bilmiyorumda ben göze alamamıştım.

öptüm bende iyi geceler size. Beni uyuyamıyorum doğru dürüst 2 aydır. Mecbur nöbet tutacağım.

Kimsede yok c.tesii ayy saat geçsn hemen bu hafta da düğün var ne giycem bilmiyorumm:26::26::26:

düğünleri hiç sormayın yaaa

ben bi tane aldım şık bişey ama hepsine aynımı giyicem napıcam bilmiyorum hepside yakın akraba ya sanki benim hamile kalmamı bekliyormuş hepsii neyse forma gibi giyicem artıkkkhepsi aynı

garfieldcım cnm çok geçmiş olsun msjını okurken elim ayağım boşaldı nedense içim bi tuhaf olduu..çookk geçmiş olsun cnm çar çabuk toparlanır kalkarsın ayağa inşş

herkese günaydın
of benim heryerim ağrıyor kocişim içerde mışıııılll mışıl uyuyor of gecem berbattı kızlar ya ,kaburgalarımdan göğüs kafesime kadar heryerim heryerim ağrıyordu.aldığım nefes yetmiyor artık napıcaz ileriki günlerde bilmiyorum hiç
bu arada hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum inş iyileşirler hemen.bilirim bebişe zarar gelicek diye nasıl korkulduğunu zor hamilelilik çok zorrrr heralde başka çocuk falan yapmam ben yaaa

teşekkür ederim, ateşim yok Allaha şükür sürekli kontrol ettim. minoset alıyorum doktor günde 3 tane alabilirsin çok ağrın olunca demişti, 2 tane aldım bugün.

bende kışın parol içmiştim günde 2 tane alabilirsin demişti dr um.çok geçmiş olsun canım.ateşin olursa ihmal etme hemen minoset iç ateş tehlikeli çünkü yaa.neyse şimdi inş çok daha iyisindir.

günaydın herkese
güsel bi pazar olsun hepimiz için

garfield canım yeni gördüm çok çook geçmiş olsunnn
inş. hemencecik iileşir ayağın

günaydın arkadaşlar
dün gece baya kaynatmışsınız bende gece 2 ye kadar eşimi bekledim gelmeyince iğnemi o yapıyordu kendi iğnemi kendim yaptım biraz zor oldu ama görevi uzadı iyi ki yapmışım sabah 9 da geldi...
şimdi kızlarımla acıktık kahvaltı edicez emzirme konusunda bende 2 yaşına kadar dolu dolu emzirdim ilk 6 ay yaz olmasına rağmen su bile vermedim kızım 4200 gr doğdu dolu dolu kucağıma geldi bunda o yüzden baya zor gelecek....

ayyy çok çok geçmiş olsun garfield yaa merak etme dualarımız seninle ve bebüşünle

geçmiş olsun canımmm ben de gece kaç kez kalkıyorum o kadar zor geliyokii ama eminim bebişimizi kucağımıza alınca bu çektiklerimizn hepsini unutucazz:26:

herkese günaydınn minnoşlarr ! herkes pazar gezmesinde heral ne güzell...ben yalnızım kociş de ş.dışına gitti..hava da o kadar güzel kii napalım artık kısmett:2:

Arkadaşlar öğlen oldu galiba ama bana gün yeni başlıyor sayılır Günaydın herkese.
Sabah 6 da yattım 11 de kalktım.Hafta içi 9 da kalkıyorum geç bile yatsam. Buna da şükür. Bebiş doğana kadar böyle gidecek gibi görünüyor.

günaydın canımm ! bebişler gelince düzene gireriz artıkk o zaman gecemiz gündüzümüz belli olmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…