2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun cnm biraz dikkat zamanı geldi artık allah korusun dikkat et cnm geçmiş olsun
günaydın canım dün öğlene kadar uydum haftaya uykumu almış ve dinç şekilde başladım inşallahda öle devam eder Sen nasılsın

inş cnm...

bende iyiyimm ama benim uykum var

ayna ile baktım kızlar ya ama uzerinde oyle
kan falan yoktu banyo yaptım sıcak suyla
biraz galiba o patlattı oof ya inş. ciddi bi
sey yoktur dun nasıl ter bastı korkudan ya
durup durup bebegin hareketlerini takip ettim

pelcel cim banyodan sonra sivilcen patlamıştır sonuçta çok küçük bir leke dedin yaa.. merak etme bişey yoktur tatlım ama için rahat etmicekse bir dr git istersen...

Son düzenleme:

canım sana yuuh diyorum başka bisey demiyorum
yasadıklarında sonra bide ertesi gun piknige mi gittin
cok gecmis olsun canım tekrardan dikkat et kendine
biz senle aynı haftaymısız kız gece uykuların nasıll

canım sana yuuh diyorum başka bisey demiyorum
yasadıklarında sonra bide ertesi gun piknige mi gittin
cok gecmis olsun canım tekrardan dikkat et kendine
biz senle aynı haftaymısız kız gece uykuların nasıll

gittim valla napiim duramıyorum yerimde... gerçi hep oturdum inan bişey yemek bile önüme geldi arkadaşlar sağ olsun iş yaptırmadılar... bir ara top oynarlarken ben de oynıcam dicek oldum hatta sırf ben sıkılmıım diye onu bile bıraktılar... bu hamilelik güzel şey aslında herkes etrafında pervane yan masadan bile yiyecek geldi hamileyim diye
gece uykuları mı hangi gece uykuları canım yaaa geceler ısdırap olmaya başladı saatte bir gelen idrarı mı sayıım oğlumun gündüz uyuyup gece azmasını mı yoksa nefes darlığımı yada kaburgalarımın batmasını mu??? tabii ben nasıl doğurcam diye kendi kendimi korkutup uykumun kaçması da cabası

GEÇMİŞ OLSUN CANIM bende 5. Katta oturuyorum asansörde yok abartmanda bende inip çıkarken soluk soluğa kalıyorum Ama öle daha kasılmam falan olmadı hafatm erken daha ondan mı pimpiriklendim şimdii

Son düzenleme:
GEÇMİŞ OLSUN CANIM bende 5. Katta oturuyorum asansörde yok abartmanda bende inip çıkarken soluk soluğa kalıyorum Ama öle daha kasılmam falan olmadı hafatm erken daha ondan mı pimpiriklendim şimdii

sapol canım aman dinlene dinlene yaaş yavaş çık in sonuçta herkeste olcak diye bişey yok Allah korusun pimpiriklenme... ben hiç dinlenmeden bir anda çıktım ondan oldu yavaş yavaş çıksaydım bişey olmazdı...

tatlılar ben kahvaltı etmeye gidiyorum... öğleden sonra da komsum gelecek bir tatlı yapiim evim etmiz çok şükür...öptüm hepiciğinizi görüşürüz....

tatlılar ben kahvaltı etmeye gidiyorum... öğleden sonra da komsum gelecek bir tatlı yapiim evim etmiz çok şükür...öptüm hepiciğinizi görüşürüz....

annem bile dio zaten bazen bizim zamanımızda olsan doğuramazmışın sen sanki sırma doğuracak derr kadını çok bunaltıom heralde afiyet olsun canım görüşürüz :80:

yaa ben uyudum ama hala uykusuzummm...kahvaltımı yaptım ben sanada afiyet olsun[/QUOTE]

teşekkürler canım

Günaydın Güzel Annişler
1 Saat geçmişi okudum , nazar değmiş çoğumuza üzüldüm vala....

çok geçmiş olsun canım , çok üzüldüm
umarım hemen ayağa kalkarsın

geçmiş olsun canım
tam hastalık havasıydı geçen hafta
çabuk iyileş...

Diyetle normale dönüyomuş canım
İçini ferah tut...

sivilcedir canım
çok bişey yoksa teleşalanma bence takibe al kendini
yine olursa gidesin doktora....

Sanada geçmiş olsun canım
Bende unutuyorum bazen az hareket etmem gerektiğini....

günaydın kızlarrrr
herkes güsel bi haftaya başlar ve güsel bi şekilde kapatır haftayı

tuğçecim geçmiş olsun canım
doğuma yakın böle telaşeler atlatıcaz galba
çok şükür bişi çıkmamış

evet canım artık zaman yaklaşıyor daha dikkatli olmamız lazım....

günaydın kızlar, geçmişe bakamadım pek, kendime gelmeye çalışıyorum çay demlensin diye bekliyorum çok acıktım önceden televizyonlarda filan sabah kahvaltıları yatağa gelen insanları anlamazdım nasıl kendilerine gelmeden yemek yerler diye düşünürdüm, bi de el yüz yıkamadan ama gel şimdi gör bir aç uyanıyorumki... kahvaltı gözümü açar açmaz yanımda olsa neler yerim kimbilir oburcuk oluyorum sabahları...

canım geçmiş olsun. gezerken doğurcam demişsin :) güldüm epeyce. bizimkilerde bana diyor gezerken doğurcan otur yerinde diye ama bende dinlemiyorum unutuyor muyum hamile olduğumu; hayır? kendimi hala hafif hissediyorum diyelim :82: koca göbişime bakmadan hissediyorum ama

slm kızlar...umarım herkes iyidir...

tugcalcım geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine...

bende hafta sonu şeker aletimi aldım...şekerimi ölçtüm..açlık 76 tokluk 103 değerlerim iyi Allaha şükürler olsun...hafta sonu rahatsızdım biraz..baş ağrısı geçmek bilmedi..minoset içtim 1-2 kez...havalardan sinüzitim azdı sanırım...birde sağ dizimde bir ağrı vardıki sormayın gittin..dizimi bükemiyordum...lavaboya bile zor oturuyordum o derece yani..ama şuan iyiyim Allaha şükür...kremle falan dizimi ovaladım..biraz sıcak tuttum...Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin...

günaydın kızlar =) nasılsınız?

yeni bi hafta daha başladı ay günler ne kadar çabuk geçiyoooo
süper bi hava var Ankarada, umarım artık yağmur geri gelmez.

geçen sene doğum yapan bi arkadaşımla konuştum dün, bu arada habire doğumla ilgili kimi yakalarsam soru soruyorum =) =) geçende de tanıdık bi ebe ile konuşmuştum =))

arkadaşım epidural normal düşünüyordu, ama 41+1 de oğlu hala gelmeye niyetlenmemiş, suni sancı vermişler doğum artık başlasın diye ama suni sancıda da açılması olmamış. sonra spinal sezeryana dönmüş. şimdi çok tatlı bi oğluşu var, haziranda 1 yaşına gircek :)
bende sezeryana döndüğünü biliyodum ağrı sızı durumları ile ilgili bişeyler sordum. doğum anında hiç bi sorun olmamış, uyuşma hissi geçtikten sonra ilk 1-2 saat biraz ağrı yaşamış, bel ağrısı olmamış hiç ya da baş ağrısı. eve geldiğimde merdivenleri kendim çıktı dedi, 4.katta oturuyolar. doğumdan sonra da ilk 1-2 gün kendi doğrulamamış yataktan o kadar...
paylaşayım dedim kızlar belki doğum konusunda kafanızdaki sorulara yanıt olur diye :) ben bu ara kimi yakalasam mutlaka konuyu doğuma getirip bişeyler öğreniyorum, tabii doğum bu herkesin hepimizin hikayesi farklı olcak ama yine de fikir sahibi olmak istiyorum ben...

canım bebiş dönmedi demek, sanırım benim ki de hala dönmedi, haftaya gidicez bakalım =)
oo doğum tarihinizi almışsın hayırlı olsun cnmmm, bişey kalmamış çok güzel benimde sezeryan olursa 4 temmuz düşünüyorum ama bakalım doktor ne der =) temmuzun ilk haftası demişti ama tarihi konuşmadık henüz. ohh raporunu da almışsın cnm, hadi bakalım sağlıkla rahat rahat gidip gelirsin inş. işe sende. hastane çantası işini de halletmişsin süper benimde bi kaç ufak eksik kaldı, yenidoğan ıslak mendil alıcam, bi de bi kaç iç çamaşırı ve çorap. terlik de karar veremedim =) altı kaymayan bişey koycam ama onu da alcam sanırım evedekilere güvenemedim =))

ayy canım gece gece baya bi stres yaşamışsın, geçmiş olsun. bence sivilcenden olmuştur sabaha kurumuştur o yüzden belli olmaz. akıntı gibi kanama olsa öyle nokta nokta olmaz cnm. hemde kasılma filan olurdu yani. gene için rahat etsin diye git istersen doktoruna ama bence korkulcak bişey yok =)

selam cnm,
sana da geçmiş olsun, baya stresli bi hafta sonu geçirmiş temmuz annecikleri :)
kendine dikkat et canım, hızlı hızlı çıktıysan merdivenleri allah korusun tehlikeli, doğumu bile başlatabilir. ağır ağır hareket et hep. gezme konusunda bende senin gibiyim =) hala her hafta sonu bi yerlere gidiyoruz. hafta içi zaten işe gidiyorum ama hareketlerimi yavaşlattım. bebek kasılınca da duruyorum biraz, ya da oturuyorum nerdeysem.
baya bi korku yaşamışsın, tekrar geçmiş olsun.

garfield, katree, pelcel sizlerede geçmiş olsun canlarım..yazılanları şimdi gördüm...

garfield, katree, pelcel sizlerede geçmiş olsun canlarım..yazılanları şimdi gördüm...

Leylacım nasılsın cnm? görüşemedik ne zamandır...

buse ye mi karar verdiniz isme? tickerda gördüm =)
kardeşimin ismi busede =)) çok severim ismiyle büyüsün kuzucuk inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…