2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr

katre cagla pelin ve nazz
kızlar çok geçmiş olsun hepinize ne oluyor böyle peş peşe yaa nazara geldik...

bizdede millet sıraya girdi her hafta bi düğün çok sıkıldım artık neyseki bi tane kaldı...şimdilik

ayy düğün deme canım ç.şamba kına cumada düğün var şaştım kaldım valla:97::97:

naz

sana bişey sorcam canım tecrübelisin malum ya benim miğdem bu ara çok kötü gaviskonda içemiyorum kıvamı miğdemi bulandırıyo onun yerine rennie kullanıyorum sence bi zararı olurmu sen kullandınmı hiç:26:

canım ben doktoruma sordum bende rennie kullanıyorum mide yanmam fena çok oluyo onu önerdi

merhaba kızlar nasılsınız.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var hemen anlatayım.hafta sonu kayınpederimlere gittik ve herzamanki gibi sinirimi zıplatacak birşey oldu.memlekete gideceklermiş bolu mengene hersene zaten biz götürürüz.ben yokken eşime bizi götür eşyamız fazla demişler.eşimde elifi götüremem karnı burnunda e o zaman sen bizi götür demişler o gelmesin sabah gideriz sen akşam dönersin.neyse kapıdan çıkarken bu muhabbet açıldı yine ben hiç bişey demedim eşimde ne götürürüm ne götürmm dedi arada kaldı her erkek gibi (cinsler) neyse ne oluyor dedim ya dedi eşyaları çokmuş sen bizi götür dediler dedi bende siznirlendim ama birşey demedim tartışmamak için.şunu sormak istiyorum.zaten benden çok hazzetmediklerini biliyorum ki bunu duyuyorumda yani umurlarında değil bu kız hamile şurda kalmış az bi zamanı Allah korusun birşey felan olur eşi yanında değil.ne yapacağımı şaşırdım aslında şaşırmakta değilde hırslandım yani.onlar beni düşünmüyor ben neden eşimi göndereyim diyorum.ki drum bile bu çocuk sizin içinde benim içinde çok kıymetli diyor.ben normal doğum yapabilirmiyim diye sorduğumda aslaa demişti bebeğide senide asla riske atamam demişti.sizce haklımıyım ne yapayım.

canım ben doktoruma sordum bende rennie kullanıyorum mide yanmam fena çok oluyo onu önerdi

ayy canım sağol demekki zararlı değil içim rahatladı

canım benzeri bi olay bizdede oldu ben sakince konuşarak ikna ettim uzaklaşmaması gerektiğini, eşyası çoksa çok napacaklarmış çok eşyayı iki yaşlı otobüsle gitsinler

eşine bunu tatlı dille anlat canım...erkekler çabuk kükrerler...bak sen gidersn allah korusun felan fistan azcıkda naz cilve. ohh tamamdıur..ama kaynanaan düşünemiyo mu yani..?

canım benzeri bi olay bizdede oldu ben sakince konuşarak ikna ettim uzaklaşmaması gerektiğini, eşyası çoksa çok napacaklarmış çok eşyayı iki yaşlı otobüsle gitsinler [/QUOTE]

annelerinin karınında Porscheyle çıkmışlar sanki gidemezler otobüsle alıştılar çünkü götürülmeye.dengesizler vallahi uğraşmaktan bıktım yani.dediğin gibi bende sakince çözmeye çalışayım.

eşine bunu tatlı dille anlat canım...erkekler çabuk kükrerler...bak sen gidersn allah korusun felan fistan azcıkda naz cilve. ohh tamamdıur..ama kaynanaan düşünemiyo mu yani..?

öyle tatlı dille anlatıcam artık.yok canım ya nerde onlarda o düşünce kayınvalidemin günü beni kıskanmakla geçiyor ezik.sevmiyorlar beni tatlım biliyorum ben.o yüzdende ölsem kalsam düşünmezler yani.

bence bu konu büyütülecek bi konu değil canım ama sen normalde haz almadığın için onlardan böle ufak bişeyde atağa kalkıyon gibime geldi hani sabah gidip akşam gelecekmiş sonuçta kalma bi durumuda yok ama konu senden çok hazmetmedikleri olacak olursa konuş eşinle gitmesin

aman hngi kaynan seviyo ki canım boşversene..sen eşinden öncede bebeğini ve kendini düşün..boşverrr eşinle konuş bi bakalm..evdesn demi çalışmıyorsun sen?

seni çok iyi anlıyorum çünkü biz de daha aynı konu yüzünden tartıştık!bütün gün sinirlerim bozulduu!!bizimde eşimin annesi ş.dışında oturuyo düğünler oluyo onlara çağırıyolar bizi ne gerek varsa!düğün dediğim de uzak akraba bizim düğünümüze bile gelmemiş insanlar!ben gidemem diorum zatenn o zaman eşime diolar sen gel!ya ben burda yalnız kalıcamm o herşeyi bırakıcak koşa koşa düğüne gidicekbi de mesefe uzaak bana bişey olsa o gelene kadar ben ne hale gelirim!! zaten kalmış şurda ne kadar bi zaman!tabi eşim de bütün erkekler gibi arada kalıyo çok sinir bozucu ama ben istemiorum gitmesini o kadar tartıştık en sonunda naparsan yap dedim napim yanii zaten sinirlerim bozuk en ufak bişeyden üzülüyorumkarşı taraf da sağolsun düşünemio zaten onlara kalsa hep brb gidelimm yani düşüncesizlik başka bişey değil...çok sinirleniyorum düşündükçe o yüzden bişey demiyorum artık gitme dedim daha ne dicem yanii

en güzeli güzellikle anlatmak tabiki canım ama ben sinirlenince malsef o kadar sakin olamıyorumm mutlaka bi kıyamet kopuyo

canım çok geçmiş olsun
verilmiş sadakanız varmış Rabbim korumuş sizi

canım benm 3. ayımdan beri var mide problemim
dr.um rennie vardı aylardır alıorum
bi zararı yoktur canım merak etme

elifcim takılma ya götürsün gelsin esin bir gunden bişey olmaz misal benm esim 2 gundur evde yok neden nöbet tutuyor cunku ilk bebegimde daha fenaydı 1 ayay yakın inmediği oluyordu araziden
sen sıkma allaha emanetiz biz yanımızda olsalarda allah gönderirse bebegi yapacakları bişi olmuyor
canım bosuna canını sıkmayla kalırsın
insallah birsey olmaz
sıkmayın esinizle birbirinizi bugunları ozlersiniz sonra

haklısın laydy sorun aslında götürüp götürmemesi değil.benim kızdığım şu kendi kızlarına gelince aman aman iş bize gelince değişiyor kırmamak adına düğünlerine nişanlarına gittim sandalye tepesinde heryerim bata bata 4saat oturdum ama yine tşkr bile yokyani yapmak zorundaymışım gibi hissettiriyorlar ona kızıyorum ben aslında.

evet boşu boşuna sıkıyorum işte.olacak varsa zaten önüne geçilmezde işte ne bileyim onlar beni hiç düşünmedikleri için hırs yapıyorum biraz.

yok canım aktif maddesi aynı onların sadece adları değişik
ama iş az ve sık yemekte yatıyor bir de yer yemez yatma ya da uzanma
basını hep dik pozisyonda tut
yaglı baharatlı yeme suyu da yemekle beraber içme o da cok farkettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…