Leylacım nasılsın cnm? görüşemedik ne zamandır...
buse ye mi karar verdiniz isme? tickerda gördüm =)
kardeşimin ismi busede =)) çok severimismiyle büyüsün kuzucuk inş.
gittim valla napiim duramıyorum yerimde... gerçi hep oturdum inan bişey yemek bile önüme geldi arkadaşlar sağ olsun iş yaptırmadılar... bir ara top oynarlarken ben de oynıcam dicek oldum hatta sırf ben sıkılmıım diye onu bile bıraktılar... bu hamilelik güzel şey aslında herkes etrafında pervane yan masadan bile yiyecek geldi hamileyim diye
gece uykuları mı hangi gece uykuları canım yaaa geceler ısdırap olmaya başladı saatte bir gelen idrarı mı sayıım oğlumun gündüz uyuyup gece azmasını mı yoksa nefes darlığımı yada kaburgalarımın batmasını mu???tabii ben nasıl doğurcam diye kendi kendimi korkutup uykumun kaçması da cabası
slm kızlar...umarım herkes iyidir...
tugcalcım geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine...
bende hafta sonu şeker aletimi aldım...şekerimi ölçtüm..açlık 76 tokluk 103 değerlerim iyi Allaha şükürler olsun...hafta sonu rahatsızdım biraz..baş ağrısı geçmek bilmedi..minoset içtim 1-2 kez...havalardan sinüzitim azdı sanırım...birde sağ dizimde bir ağrı vardıki sormayın gittin..dizimi bükemiyordum...lavaboya bile zor oturuyordum o derece yani..ama şuan iyiyim Allaha şükür...kremle falan dizimi ovaladım..biraz sıcak tuttum...Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin...
garfield, katree, pelcel sizlerede geçmiş olsun canlarım..yazılanları şimdi gördüm...
kızlarrrrrrrr kimlerin bebeği döndü...?:26::26:
kızlar slm aradım dr.umu bu haftalarda rahim
buyudugu için içerde bazı kılcal damarlar catlayıp
kendini oyle nokta nokta dısarı atabilir dedi
ama tabi senin sivilceden de olma ihtimali var
dedi o yuzden takip et dedi bi daha olurda altdan
mua.ederiz dedi bende kalsın o zaman dedim
içim rahatladı
Kızlar şimdi geldim bi sürü şey öğrendim. Herkese bi nazar değmiş sanırım haftasonu.
Garfield cım büyük geçmiş olsun, inşallah kırık değildir. Bence hastanede yelek varsa hiç çekinmeden röntgen çektirebilirsin. Ayak uzak bi yer zaten. Hiç bişi olmaz. En kısa zamanda düzelir umarım.
Katreee cim canım sana da çok geçmiş olsun. amma çektin sende şu gripten. acil şifalar canım.
Nachtigall cum merak etme benim de arkadaşımda çıktı. dietle hemen düştü.
Pelcel cim aman iyi takip et, ihmal etme. bişey diildir muhtemelen. bi ayna tut sivilcene bak ne biliyim
tugcal cım allah korucum canım. ne işler açmışsın başına. neyseki bişey yokmuş. çok sevindim canım. çok çok geçmiş olsun.
saol burcucum..hafta sonu rahatsızdım ama şuan iyiyim Allaha çok şükür tatlım..evet canım Allah nasip ederse kızımın adı buse olacak... amin bitanem güzel duaların için..sen nasılsın bebiş nasıl?siz hangi isme karar verdiniz canım?
geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim kızlar tek tek alıntılayamadım
kızlar park yatağınıza yatak aldınız mı? nereden kaça aldınız? ben araştırmadım pek..
slm kızlar...umarım herkes iyidir...
tugcalcım geçmiş olsun tatlım..dikkat et kendine...
bende hafta sonu şeker aletimi aldım...şekerimi ölçtüm..açlık 76 tokluk 103 değerlerim iyi Allaha şükürler olsun...hafta sonu rahatsızdım biraz..baş ağrısı geçmek bilmedi..minoset içtim 1-2 kez...havalardan sinüzitim azdı sanırım...birde sağ dizimde bir ağrı vardıki sormayın gittin..dizimi bükemiyordum...lavaboya bile zor oturuyordum o derece yani..ama şuan iyiyim Allaha şükür...kremle falan dizimi ovaladım..biraz sıcak tuttum...Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin...
günaydın kızlar, geçmişe bakamadım pek, kendime gelmeye çalışıyorum çay demlensin diye bekliyorum çok acıktımönceden televizyonlarda filan sabah kahvaltıları yatağa gelen insanları anlamazdım nasıl kendilerine gelmeden yemek yerler diye düşünürdüm, bi de el yüz yıkamadan ama gel şimdi gör bir aç uyanıyorumki... kahvaltı gözümü açar açmaz yanımda olsa neler yerim kimbilir oburcuk oluyorum sabahları...
canım geçmiş olsun. gezerken doğurcam demişsin :) güldüm epeyce. bizimkilerde bana diyor gezerken doğurcan otur yerinde diye ama bende dinlemiyorum unutuyor muyum hamile olduğumu; hayır? kendimi hala hafif hissediyorum diyelim :82: koca göbişime bakmadan hissediyorum ama
tugce gecmiş olsun canımmmm az kaldı artık ben dısarı fazla cıkmıyorum ben de gecen bir kaza atlattım kızımın arabasını doblo bir arac ezdi bizde suruyorduk kızım içindeydi karakolda kaldık saat 10 a kadar sikayetci oldum tutanam tutuldu ifademiz alındı 8 de 8 hatalı pislik herif
ne sinyal verdi ne korna caldı yaya yolunun basında eziyordu bizi
bir de tınlamadan surdu arkasından kostum öle durdu dusunun yani
bende esimi cagırdım görünce tırstı biraz cunku ne yaparsan yap nereye sikayet edersen et diodu öküz
karakolda muma döndü:)) bakalım mahkemem olcaka telefonla ulasacaklar bana
katre cagla ve pelincim sizlerede cok gecmiş olsun kızlar
pelin ben ce de hera nın dedii igbi bak bi sivilcemiymiş
katrem sende bol bol dinlen havalar yuzunden hala grip suruyor işte
caglam sen de diyetine dikkat et canım gebelik sekeri işte genelde cıkıyor hamileler de
benm bebegimin yeri bol galiba habire dönüyor:)))ama poposu yukarıda onu biliyorum kafası da asagıda biraz cok da asagıda egil benm karnım cok yukarıda agzımdan cıkacak gibi bebek
tugce gecmiş olsun canımmmm az kaldı artık ben dısarı fazla cıkmıyorum ben de gecen bir kaza atlattım kızımın arabasını doblo bir arac ezdi bizde suruyorduk kızım içindeydi karakolda kaldık saat 10 a kadar sikayetci oldum tutanam tutuldu ifademiz alındı 8 de 8 hatalı pislik herif
bende esimi cagırdım görünce tırstı biraz cunku ne yaparsan yap nereye sikayet edersen et diodu öküz
caglam sen de diyetine dikkat et canım gebelik sekeri işte genelde cıkıyor hamileler de
benm bebegimin yeri bol galiba habire dönüyor:)))ama poposu yukarıda onu biliyorum kafası da asagıda biraz cok da asagıda egil benm karnım cok yukarıda agzımdan cıkacak gibi bebek
bişey olmaz mı hayatım o korku yetti de arttı bile 3 gun sancım surdu hele o gun doguracagım sandım
kızım desen geceleri uyuyamadı travma yasadı resmen
gece kalkıo adam caapptııı diye bagırıyor dütüm kırıldı dio sormayın yani 1991 dogumlu ögrencilerimle yasıt dengesiz ay cok kötüydü de atlattık gercekten en cok da eşim korktu galiba ben kaza yaptık cabuk suraya gel deyince beti benzi atmıs geldi hemen yanımıza(
bişey olmaz mı hayatım o korku yetti de arttı bile 3 gun sancım surdu hele o gun doguracagım sandım
kızım desen geceleri uyuyamadı travma yasadı resmen
gece kalkıo adam caapptııı diye bagırıyor dütüm kırıldı dio sormayın yani 1991 dogumlu ögrencilerimle yasıt dengesiz ay cok kötüydü de atlattık gercekten en cok da eşim korktu galiba ben kaza yaptık cabuk suraya gel deyince beti benzi atmıs geldi hemen yanımıza(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?