2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Leylacım nasılsın cnm? görüşemedik ne zamandır...

buse ye mi karar verdiniz isme? tickerda gördüm =)
kardeşimin ismi busede =)) çok severim ismiyle büyüsün kuzucuk inş.

saol burcucum..hafta sonu rahatsızdım ama şuan iyiyim Allaha çok şükür tatlım..evet canım Allah nasip ederse kızımın adı buse olacak...amin bitanem güzel duaların için..sen nasılsın bebiş nasıl?siz hangi isme karar verdiniz canım?

kızlar slm aradım dr.umu bu haftalarda rahim
buyudugu için içerde bazı kılcal damarlar catlayıp
kendini oyle nokta nokta dısarı atabilir dedi
ama tabi senin sivilceden de olma ihtimali var
dedi o yuzden takip et dedi bi daha olurda altdan
mua.ederiz dedi bende kalsın o zaman dedim
içim rahatladı

ay canım normal o zaman bende korktum
bu uykusuzluklardan aynı hareketler
bende de var valla sanırım 5-6 hafta
boyle gececek

canım ii degerlerin cok sukur havalar
artık bizi rahatsız etmeye başlar
bende de dunden beri deli odem var
davul gibi oldum resmen cok optum

garfield, katree, pelcel sizlerede geçmiş olsun canlarım..yazılanları şimdi gördüm...

saol canım tesekkur ederim

Kızlar şimdi geldim bi sürü şey öğrendim. Herkese bi nazar değmiş sanırım haftasonu.

Garfield cım büyük geçmiş olsun, inşallah kırık değildir. Bence hastanede yelek varsa hiç çekinmeden röntgen çektirebilirsin. Ayak uzak bi yer zaten. Hiç bişi olmaz. En kısa zamanda düzelir umarım.

Katreee cim canım sana da çok geçmiş olsun. amma çektin sende şu gripten. acil şifalar canım.

Nachtigall cum merak etme benim de arkadaşımda çıktı. dietle hemen düştü.

Pelcel cim aman iyi takip et, ihmal etme. bişey diildir muhtemelen. bi ayna tut sivilcene bak ne biliyim

tugcal cım allah korucum canım. ne işler açmışsın başına. neyseki bişey yokmuş. çok sevindim canım. çok çok geçmiş olsun.

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim kızlar tek tek alıntılayamadım

kızlar park yatağınıza yatak aldınız mı? nereden kaça aldınız? ben araştırmadım pek..

kızlarrrrrrrr kimlerin bebeği döndü...?:26::26:

benim 1,5 aydır flan kafa aşağıda, dönük yani.

ay çok sevindim canım. normalmiş demekki. bize olursa biz de endişelenmeyelim.

ay gece zaten ayna elimde dolanıyordum
bakalım artık takip edicem

geçmiş olsun cnm, hafta sonu girdim ama geçmişi çok okuyamadım... gözümden kaçmış sanırım. ohh ne güzel ismi netleştirmeniz süper olmuş cnm =) buse ismini de ayrıca beğendim =)))
bende iyiyim cnm, okula git gel aynı bi değişiklik yok, büyüyoruz =))
bizim isim konusu daha net değil cnm, her gün başka bişey oluyo ismi kızımızın =)

ada, derin, beren, azra, hazal, duru, öykü.... aklıma gelenler bunlar =)
daha netleşmedi yanii bakalım karar vercez inş. doğmadan

tugce gecmiş olsun canımmmm az kaldı artık ben dısarı fazla cıkmıyorum ben de gecen bir kaza atlattım kızımın arabasını doblo bir arac ezdi bizde suruyorduk kızım içindeydi karakolda kaldık saat 10 a kadar sikayetci oldum tutanam tutuldu ifademiz alındı 8 de 8 hatalı pislik herif
ne sinyal verdi ne korna caldı yaya yolunun basında eziyordu bizi
bir de tınlamadan surdu arkasından kostum öle durdu dusunun yani
bende esimi cagırdım görünce tırstı biraz cunku ne yaparsan yap nereye sikayet edersen et diodu öküz
karakolda muma döndü:)) bakalım mahkemem olcaka telefonla ulasacaklar bana

katre cagla ve pelincim sizlerede cok gecmiş olsun kızlar
pelin ben ce de hera nın dedii igbi bak bi sivilcemiymiş
katrem sende bol bol dinlen havalar yuzunden hala grip suruyor işte
caglam sen de diyetine dikkat et canım gebelik sekeri işte genelde cıkıyor hamileler de

benm bebegimin yeri bol galiba habire dönüyor:)))ama poposu yukarıda onu biliyorum kafası da asagıda biraz cok da asagıda egil benm karnım cok yukarıda agzımdan cıkacak gibi bebek

geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim kızlar tek tek alıntılayamadım

kızlar park yatağınıza yatak aldınız mı? nereden kaça aldınız? ben araştırmadım pek..

canım ben park yatak aldım kayınvalidem içine
aldı yatak ince zaten onun yatakları 69 liraya
aldık ama benim ablamda kullandı gerek kalmadı
almasanda olur zaten onun plaka gibi seyin ustunde
sunger gibi bi sey var bide yorgan yada battaniye
katlasan olur herhalde

kızlar günaydınn...geçmişe bi göz atayım dedimmm maşalllahhh baya çoktuu..tam okuyamadım..bu arada çok fenayım....gece hiç yatamadım sabah kadar bel ağrısından kasılmam oldu..eşimi uyandırdım hemen daha erken dğil mi diyor oda..herneyse dön dön bi hal oldum....bide arada göbeğimin alt kısmına bi ağrı giriyor sizde de oluyo mu..belimde hala fena...

çok şükür düşmüş şekerin leylacım çok sevindim canım... ağrılar artık hepimizde olacak naparsın çok geçmiş olsun canım

sen de benim gibisin demek... ben de unutmuyorum hamile olduğumu ama zaten tez canlıyımdır hala kendimi aktif zannedip bazen cosuyorum sonucu da böyle oluyor sonra

kızlarrrrrrrr kimlerin bebeği döndü...?:26::26:

benimki önceleri makat gelişliydi en son kontrolde yan gelmiş yatıyordu sıpa... dönmeye de niyeti yok çünkü tekmelerini hep belimde hissediyorum...

canım çok geçmiş olsun size de pislik herif yaaa hem hamilesin hem de kucağında çocuk millette hiç vizdan kalmamış....

canım asıl sana cok gecmis olsun
nasıl insanlar varya bişey olmadı dimi
kızına ve sana gerci yasadıgınız korku
yeter iyice maganda dolu etraf ya

aaa manyak adam..ay sinir oluyorum böyle insanlara valla hiç görgü denişlen bişey yok şükür ki çabuk atlatmışsınız canım..

bişey olmaz mı hayatım o korku yetti de arttı bile 3 gun sancım surdu hele o gun doguracagım sandım
kızım desen geceleri uyuyamadı travma yasadı resmen
gece kalkıo adam caapptııı diye bagırıyor dütüm kırıldı dio sormayın yani 1991 dogumlu ögrencilerimle yasıt dengesiz ay cok kötüydü de atlattık gercekten en cok da eşim korktu galiba ben kaza yaptık cabuk suraya gel deyince beti benzi atmıs geldi hemen yanımıza(

aa daha genç o zaman canım cahil desene

ay tam hanzo işte. çok büyük geçmiş olsun canm.

geçmiş olsun canım...
hiç dikkat etmiyolar vala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…