en güzeli güzellikle anlatmak tabiki canım ama ben sinirlenince malsef o kadar sakin olamıyorumm mutlaka bi kıyamet kopuyo
aman hngi kaynan seviyo ki canım boşversene..sen eşinden öncede bebeğini ve kendini düşün..boşverrr eşinle konuş bi bakalm..evdesn demi çalışmıyorsun sen?
evet canım evdeyim benim riskli olduğu için yatarak bşladı öylede devam ediyor.
seni çok iyi anlıyorum çünkü biz de daha aynı konu yüzünden tartıştık!bütün gün sinirlerim bozulduu!!bizimde eşimin annesi ş.dışında oturuyo düğünler oluyo onlara çağırıyolar bizi ne gerek varsa!düğün dediğim de uzak akraba bizim düğünümüze bile gelmemiş insanlar!ben gidemem diorum zatenn o zaman eşime diolar sen gel!ya ben burda yalnız kalıcamm o herşeyi bırakıcak koşa koşa düğüne gidicekbi de mesefe uzaak bana bişey olsa o gelene kadar ben ne hale gelirim!! zaten kalmış şurda ne kadar bi zaman!tabi eşim de bütün erkekler gibi arada kalıyo çok sinir bozucu ama ben istemiorum gitmesini o kadar tartıştık en sonunda naparsan yap dedim napim yanii zaten sinirlerim bozuk en ufak bişeyden üzülüyorum karşı taraf da sağolsun düşünemio zaten onlara kalsa hep brb gidelimm yani düşüncesizlik başka bişey değil...çok sinirleniyorum düşündükçe o yüzden bişey demiyorum artık gitme dedim daha ne dicem yanii
haklısın canımcım.ay sıkma canını o zaman boşver canım önemli olan şu an için bebeğin
selamlaaar kızlar:80::80:
nasılsınız? haftasonu girmedim, var mı bir gelişme, bir haber, çınar bebekle ilgili bir durum? geçmişi okuyamadım da:78: bilgilendirirseniz çok sevinirim. ben işte ögleden sonra geldim, kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum, elim hiç bir işe kalkmıyor, hayırlısıyla geçseydi şu günler
herkes iyidir umarım
canım benm 3. ayımdan beri var mide problemim
dr.um rennie vardı aylardır alıorum
bi zararı yoktur canım merak etme
yok canım aktif maddesi aynı onların sadece adları değişik
ama iş az ve sık yemekte yatıyor bir de yer yemez yatma ya da uzanma
basını hep dik pozisyonda tut
yaglı baharatlı yeme suyu da yemekle beraber içme o da cok farkettiriyor
selamlaaar kızlar:80::80:
nasılsınız? haftasonu girmedim, var mı bir gelişme, bir haber, çınar bebekle ilgili bir durum? geçmişi okuyamadım da:78: bilgilendirirseniz çok sevinirim. ben işte ögleden sonra geldim, kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum, elim hiç bir işe kalkmıyor, hayırlısıyla geçseydi şu günler
herkes iyidir umarım
kızlar günaydınn...geçmişe bi göz atayım dedimmm maşalllahhh baya çoktuu..tam okuyamadım..bu arada çok fenayım....gece hiç yatamadım sabah kadar bel ağrısından kasılmam oldu..eşimi uyandırdım hemen daha erken dğil mi diyor oda..herneyse dön dön bi hal oldum....bide arada göbeğimin alt kısmına bi ağrı giriyor sizde de oluyo mu..belimde hala fena...
işte benim kızdığım bu nasıl gideceksin sen arabanın tepesinde gittin orda ne yapacaksın ayakta sandalye tepesinde.bende onlar bizi düşünmediği için gitmesin diyorum.kendimede kızıyorum niye böyle yapıyrsun boşver diye ama böyle her dediklerine evet dedikçede azıyorlar şahsen eşimin ailesi öyle elini ver kolunu alamazsın o derece yani.:84::84::84:
BYD özel mesaj attım sana canım aldın mı bebek şekeri malzemesi satan web sitesi ile ilgili???
merhaba canımm temmuz anaları olarakdan hastayız....bendede bi kırgınlık hele geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum ..zaman bi geçseydi de gelsydi bebikler
slm canım banada çok çabuk geçti gibi geliyor.hamileliğimden bişi anlamadımmbu dönemlerden sonra zorlanırsam bilmiom
aynen öyle..herşeye izin verince ardı arkası kesilmio deneyip gördük yanii..bu sefer diyorum bebek doğunca nolucak iki günlük bebekle şuraya gelin buraya gidin derler vala bunlar hiç acımazlar..düşüncesizlik olunca ardı arkası kesilmio..o yüzden ben şimdiden restimi çektim ben gitmem diyorum
aynen öyle..herşeye izin verince ardı arkası kesilmio deneyip gördük yanii..bu sefer diyorum bebek doğunca nolucak iki günlük bebekle şuraya gelin buraya gidin derler vala bunlar hiç acımazlar..düşüncesizlik olunca ardı arkası kesilmio..o yüzden ben şimdiden restimi çektim ben gitmem diyorum
allahtan bay uzağızda öle bi derdim yok bayramdan bayrama
kızlarrrrrrrr kimlerin bebeği döndü...?:26::26:
evet canımm şimdi onu inceliyodum bendeeçok şirin şeyler vaarrr sen seçtin mi ?
bebek oluncada derler eminim ben:))iyi yapmışsın bende şimdiden alıştırıyorum sonra söylemedi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?