2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

selamlaaar kızlar:80::80:

nasılsınız? haftasonu girmedim, var mı bir gelişme, bir haber, çınar bebekle ilgili bir durum? geçmişi okuyamadım da:78: bilgilendirirseniz çok sevinirim. ben işte ögleden sonra geldim, kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum, elim hiç bir işe kalkmıyor, hayırlısıyla geçseydi şu günler

herkes iyidir umarım

işte benim kızdığım bu nasıl gideceksin sen arabanın tepesinde gittin orda ne yapacaksın ayakta sandalye tepesinde.bende onlar bizi düşünmediği için gitmesin diyorum.kendimede kızıyorum niye böyle yapıyrsun boşver diye ama böyle her dediklerine evet dedikçede azıyorlar şahsen eşimin ailesi öyle elini ver kolunu alamazsın o derece yani.:84::84::84:

merhaba canımm temmuz anaları olarakdan hastayız.... bendede bi kırgınlık hele geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum ..zaman bi geçseydi de gelsydi bebikler

canım benm 3. ayımdan beri var mide problemim
dr.um rennie vardı aylardır alıorum
bi zararı yoktur canım merak etme

çok teşekkür ederim canım..

tamam canım sağol tavsiyelerin için bi doğursaydık yüz üstü yatmayı ve miğde yanmalarından kurtulmayı özledim

slm canım banada çok çabuk geçti gibi geliyor.hamileliğimden bişi anlamadımm bu dönemlerden sonra zorlanırsam bilmiom

pof bende de bel ağrısı oluyoo bu gece sabaha karşı uyandım kaç kere..kalkıp dolaşıyorum evin içinde biraz geçince tekrar yatıyorum kabus gibi

aynen öyle..herşeye izin verince ardı arkası kesilmio deneyip gördük yanii..bu sefer diyorum bebek doğunca nolucak iki günlük bebekle şuraya gelin buraya gidin derler vala bunlar hiç acımazlar..düşüncesizlik olunca ardı arkası kesilmio..o yüzden ben şimdiden restimi çektim ben gitmem diyorum

merhaba canımm temmuz anaları olarakdan hastayız.... bendede bi kırgınlık hele geceleri bel ağrısından uyuyamıyorum ..zaman bi geçseydi de gelsydi bebikler

aman bahar yorgunlugu mu acep bu?ayh hamilelikten olmasın, öyleyse daha 2 ay var nasıl gecer hiç böyle olmamıstım yaa, midem yanıyor, başım agrıyor, uykum var, var oğlu var arkadas

slm canım banada çok çabuk geçti gibi geliyor.hamileliğimden bişi anlamadımm bu dönemlerden sonra zorlanırsam bilmiom

maşallah o zaman sana, valla gecen haftaya kadar ben de öyle diyordum da haftasonundan beri yerlerde sürünüyorum, gavisconumu da evde unutmusum, midemden ateşler cıkacak sanki

allahtan baya uzağızda öle bi derdim yok bayramdan bayrama

Son düzenleme:

bebek oluncada derler eminim ben:))iyi yapmışsın bende şimdiden alıştırıyorum sonra söylemedi olmasın

evet canımm şimdi onu inceliyodum bendee çok şirin şeyler vaarrr sen seçtin mi ?

ben ordan sipariş verecektim aslında pembe bir sepet kumaş ürünlerin içerisinde kodu 33842 sonra hafta sonu bir alışveriş merkezinden baktık oranın fiyatı da iyi geldi bana ordan almaya karar verdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…