2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

pof bende de bel ağrısı oluyoo bu gece sabaha karşı uyandım kaç kere..kalkıp dolaşıyorum evin içinde biraz geçince tekrar yatıyorum kabus gibi
ay aynen valla bel ağrısı üff fenaa

kaçlı yaptın kız 3ü bi aradada geçti sendeuykum benimde var eve gitmek istiyommm

kızlar bişey sorcam bu hafta hesaplaması kafamı karıştırıyo şimdi ben 28 haftalık oldum yani tam 7 aylık olmuş oluyoruz değil mi..? bi arkda hayır 6,5 dedii yaaa:97::97:

kızlar bişey sorcam bu hafta hesaplaması kafamı karıştırıyo şimdi ben 28 haftalık oldum yani tam 7 aylık olmuş oluyoruz değil mi..? bi arkda hayır 6,5 dedii yaaa:97::97:

o benmde kafamı karıştırıyor canım doktor doğuma temmuzun ortası veya sonlarına doğru dedi. ben şimdi diom ki 8. aydan gün aldım haziranın ortasında 8.ayım bitecek 9. aydan gün alacam temmuzun ortasında 9. ayım bitmiş olacak die hesaplıom saçma gelebilir biraz ama kendime göre öle hesaplıom

asıl sana geçmiş olsun canım benim. şükür bişey olmamış şunlara ehliyet vereni yakalasam

anladım canım teşekkürler.

sağolasın tatlım

canım bence çok büyütme zaten hamileyken hassas oluyor insan, gerçi bi seferlik bi durum değil ama napacaksın anne baba idare etmek gerekiyor...

canım bence çok büyütme zaten hamileyken hassas oluyor insan, gerçi bi seferlik bi durum değil ama napacaksın anne baba idare etmek gerekiyor...[/QUOTE]

evet öyle canım.iyiki varsınız içimi döktüm rahatladım kuş gibi oldum

canım bence çok büyütme zaten hamileyken hassas oluyor insan, gerçi bi seferlik bi durum değil ama napacaksın anne baba idare etmek gerekiyor...

evet öyle canım.iyiki varsınız içimi döktüm rahatladım kuş gibi oldum[/QUOTE]

ben de guş gibi oldum ama evde bu konu tekrar açılınca cadıyaa dönüşebilürüümmm

canım sen daha 6.5 aylıksın..

ben şöle hesaplıyorum sat 23 ekim
23 kasımda 1 ay
23 aralıkta 2 ay
23 ocak 3
23 şubat 4
23 mart 5
23 nisan 6
23 mayıs 7
23 haziran 8
23 temmuz 9 doğum için 30 temmuz oluyo aylardan 1-2 gün sarkınca

ben de anlamıyorum ay hesaplamasını..doğum temmuz 12 sinde 9 ay diyorum sora geri deoğru sayıyorum

Hera__ arkadaşımızdan alıntıdır

canım ben bir matematikçi olarak olaya el koyuyım dedim

Malum 1 ay 4 hafta+3 gündür. Yani 4 haftayı 1 ay saymak baştan yanlış bi iş.

3 ay tam olarak 13 hafta demektir. Yani 13 haftalıkken 3 aylık olmuştuk (12 değil).

Aynı şekilde 13*2=26 yani 26 haftalıkken 6 aylık olmuş oluyoruz. Yani 26. haftada 6 bitiyor 7 ye giriyoruz.

28. haftasında olan birisi soranlara 6,5 aylığım diyebilir.

30+2 ye geldiğimizde 7 aylık olacağız tam olarak.

34+5 te yaklaşık 8 aylık olacağız.

39. haftamızda ise tam 9 aylığız.

Malum 40. hafta geldiğinde de 9 ay 7 günlük olacağız. Yani eskilerin dediğin 9 ay 10 gün de bebek doğara lafı 40+3 e denk gelmiş olacak.

Ay olarak saymanın en kolay yolu ise şudur:
Eski usul; mesela benim SAT ım 9 ekim. 9 kasımda 1 aylık oldum, 9 aralıkta 2 aylık, ...., 9 nisanda 6 aylık, 9 mayısta 7 aylık, 9 haziranda 8 aylık, 9 temmuzda 9 aylık, 16 temmuzda da beklenen doğum tarihim (9 ay + 7 günlük)

Evet tatlım..saolasın canım...sanada geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..
cok guzel canım buse ismi
ismiyle uzun omur yasasın
inş.
amin bitanem..cümlemizin inşallah pelcelcim...
benim 1,5 aydır flan kafa aşağıda, dönük yani.

ay çok sevindim canım. normalmiş demekki. bize olursa biz de endişelenmeyelim.

canım benim bebeğimin epeydir kafası aşağıda. doktor dön dolaş yerine geliyor doğum pozisyonuna geliyor dedi.

senin isim seçeneklerinde güzel tatlım..inşallah adıyla yaşar burcucum..
saol tuğcalım..
yaa off benimkinn hiç dönmeye niyeti yokk:26: düşündükçe strese giriyorum doktor da bol bol yürü hareket et diyo ama tembel benm bebiş heralde yan gelmiş yatıo resmennn
stres yapma tatlım..zaten bebişler genelde sonlara doğru dönermiş...canını sıkma lütfen...bende fazla hareket edemiyorum...işten eve evden işe yürüyorum sadece...bakalım doğum nasıl olacak Rabbim hayırlısıyla sağlıkla yavrularımızı ve bizi kurtarsın inşallah...

Son düzenleme:
İnşallaah canım öyle olacak.
Dualarım seninle.

garfield cım çok geçmiş olsun şimdi öğrendim

cnm çok geçmiş olsunnnn,allah iyilik versinn inş...

garfield cım mesajını dün akşam gördüm tatlım çok üzüldüm çok geçmiş olsun insallah bir an önce toparlanırsın tatlım....

garfield, katree, pelcel sizlerede geçmiş olsun canlarım..yazılanları şimdi gördüm...

kızlar geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim..
Bugün tanıdık bir ortopediciye daha gittik,
Adamın ağzından kerpetenle laf alıyosun gerçi
alçıyı çıkarıp baktı
bağ dokun yırtılmıştır, röntgenlik bir durumun yok dedi
çocuğuna zarar verir zaten çektirme dedi(netten çok araştırdım aslında röntgen ve mr'ın bir zararı olmadığını ama insan bilemiyo işte..)
tekarr alçıya aldırdı, bu seferki alçı daha ağır oldu hem de,öncekinin üstü yumuşaktı, bunda tamamen sarıldı dize kadar

10 gün sonra tekrar gidicem
Allah'ım nolur iyileşeyim 10 güne kadar diye dua ediyorum sürekli..
Benden ve bebeğimden dualarınızı esirgemeyin kızlar.
.

kuzum valla zor senin durumun yaaa benm eşiminde yan bag zedelenmesi ve menüsküs yırtıgı var menüsküs için ameliyat dedi
yan baglar içnde ilac verdi sargıda ve fizik hareketleri var ama hiç birini yapmıo ve o da haliyle iyileşmio secime kadar da izni yok ki ameliyat olsun secimden sonra ameliyat olcak 1 ay yatması gerekio rtık o yatar be n yatar bebekleri kendi b asına buyur gfaliba (

benim bebişimde döndümü dönmedimi bilmiyorum maşallah hareketli ama..en son doktora gittiğimde daha başı aşağı gelmemiş demişti doktor ama normal zaten sonlara doğru döner genelle bebekler demişti...bakalım cumartesi kontrolum var soracam doktora..dönmüşmü dönmemişmi merak ediyorum bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…