ay aynen valla bel ağrısı üff fenaapof bende de bel ağrısı oluyoo bu gece sabaha karşı uyandım kaç kere..kalkıp dolaşıyorum evin içinde biraz geçince tekrar yatıyorum kabus gibi
aman bahar yorgunlugu mu acep bu?ayh hamilelikten olmasın, öyleyse daha 2 ay var nasıl gecerhiç böyle olmamıstım yaa, midem yanıyor, başım agrıyor, uykum var, var oğlu var arkadas
maşallah o zaman sana, valla gecen haftaya kadar ben de öyle diyordum da haftasonundan beri yerlerde sürünüyorum, gavisconumu da evde unutmusum, midemden ateşler cıkacak sanki
beydacım banada gönderirmisin adresi bende buaralar yoğunlaştm yaa bunlarla
BYD özel mesaj attım sana canım aldın mı bebek şekeri malzemesi satan web sitesi ile ilgili???
Kz Bebek kuma rnler Bebek ekeri Malzemeleri bu site zehracımm bak bakalım beğenicek misin
saol beydam
bu dün benim sana gönderdiğim site
kızlar bişey sorcam bu hafta hesaplaması kafamı karıştırıyo şimdi ben 28 haftalık oldum yani tam 7 aylık olmuş oluyoruz değil mi..? bi arkda hayır 6,5 dedii yaaa:97::97:
tugce gecmiş olsun canımmmm az kaldı artık ben dısarı fazla cıkmıyorum ben de gecen bir kaza atlattım kızımın arabasını doblo bir arac ezdi bizde suruyorduk kızım içindeydi karakolda kaldık saat 10 a kadar sikayetci oldum tutanam tutuldu ifademiz alındı 8 de 8 hatalı pislik herif
ne sinyal verdi ne korna caldı yaya yolunun basında eziyordu bizi
bir de tınlamadan surdu arkasından kostum öle durdu dusunun yani
bende esimi cagırdım görünce tırstı biraz cunku ne yaparsan yap nereye sikayet edersen et diodu öküz
karakolda muma döndü:)) bakalım mahkemem olcaka telefonla ulasacaklar bana
katre cagla ve pelincim sizlerede cok gecmiş olsun kızlar
pelin ben ce de hera nın dedii igbi bak bi sivilcemiymiş
katrem sende bol bol dinlen havalar yuzunden hala grip suruyor işte
caglam sen de diyetine dikkat et canım gebelik sekeri işte genelde cıkıyor hamileler de
benm bebegimin yeri bol galiba habire dönüyor:)))ama poposu yukarıda onu biliyorum kafası da asagıda biraz cok da asagıda egil benm karnım cok yukarıda agzımdan cıkacak gibi bebek
anladım canım teşekkürler.canım ben park yatak aldım kayınvalidem içine
aldı yatak ince zaten onun yatakları 69 liraya
aldık ama benim ablamda kullandı gerek kalmadı
almasanda olur zaten onun plaka gibi seyin ustunde
sunger gibi bi sey var bide yorgan yada battaniye
katlasan olur herhalde
selam kızlarrr
katre cagla pelin ve nazz
kızlar çok geçmiş olsun hepinize ne oluyor böyle peş peşe yaa nazara geldik...
bizdede millet sıraya girdi her hafta bi düğün çok sıkıldım artık neyseki bi tane kaldı...şimdilik
merhaba kızlar nasılsınız.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var hemen anlatayım.hafta sonu kayınpederimlere gittik ve herzamanki gibi sinirimi zıplatacak birşey oldu.memlekete gideceklermiş bolu mengene hersene zaten biz götürürüz.ben yokken eşime bizi götür eşyamız fazla demişler.eşimde elifi götüremem karnı burnunda e o zaman sen bizi götür demişler o gelmesin sabah gideriz sen akşam dönersin.neyse kapıdan çıkarken bu muhabbet açıldı yine ben hiç bişey demedim eşimde ne götürürüm ne götürmm dedi arada kaldı her erkek gibi (cinsler) neyse ne oluyor dedim ya dedi eşyaları çokmuş sen bizi götür dediler dedi bende siznirlendim ama birşey demedim tartışmamak için.şunu sormak istiyorum.zaten benden çok hazzetmediklerini biliyorum ki bunu duyuyorumda yani umurlarında değil bu kız hamile şurda kalmış az bi zamanı Allah korusun birşey felan olur eşi yanında değil.ne yapacağımı şaşırdım aslında şaşırmakta değilde hırslandım yani.onlar beni düşünmüyor ben neden eşimi göndereyim diyorum.ki drum bile bu çocuk sizin içinde benim içinde çok kıymetli diyor.ben normal doğum yapabilirmiyim diye sorduğumda aslaa demişti bebeğide senide asla riske atamam demişti.sizce haklımıyım ne yapayım.
canım bence çok büyütme zaten hamileyken hassas oluyor insan, gerçi bi seferlik bi durum değil ama napacaksın anne baba idare etmek gerekiyor...
kızlar bişey sorcam bu hafta hesaplaması kafamı karıştırıyo şimdi ben 28 haftalık oldum yani tam 7 aylık olmuş oluyoruz değil mi..? bi arkda hayır 6,5 dedii yaaa:97::97:
evet öyle canım.iyiki varsınız içimi döktüm rahatladım kuş gibi oldum
Evet tatlım..saolasın canım...sanada geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..kızlar slm aradım dr.umu bu haftalarda rahim
buyudugu için içerde bazı kılcal damarlar catlayıp
kendini oyle nokta nokta dısarı atabilir dedi
ama tabi senin sivilceden de olma ihtimali var
dedi o yuzden takip et dedi bi daha olurda altdan
mua.ederiz dedi bende kalsın o zaman dedim
içim rahatladı
ay canım normal o zaman bende korktum
bu uykusuzluklardanaynı hareketler
bende de var valla sanırım 5-6 hafta
boyle gececek
canım ii degerlerin cok sukur havalar
artık bizi rahatsız etmeye başlar
bende de dunden beri deli odem var
davul gibi oldum resmen cok optum
saol canım tesekkur ederim
amin bitanem..cümlemizin inşallah pelcelcim...cok guzel canım buse ismi
ismiyle uzun omur yasasın
inş.
benim 1,5 aydır flan kafa aşağıda, dönük yani.
ay çok sevindim canım. normalmiş demekki. bize olursa biz de endişelenmeyelim.
canım benim bebeğimin epeydir kafası aşağıda. doktor dön dolaş yerine geliyor doğum pozisyonuna geliyor dedi.
senin isim seçeneklerinde güzel tatlım..inşallah adıyla yaşar burcucum..geçmiş olsun cnm, hafta sonu girdim ama geçmişi çok okuyamadım... gözümden kaçmış sanırım. ohh ne güzel ismi netleştirmeniz süper olmuş cnm =) buse ismini de ayrıca beğendim =)))
bende iyiyim cnm, okula git gel aynı bi değişiklik yok, büyüyoruz =))
bizim isim konusu daha net değil cnm, her gün başka bişey oluyo ismi kızımızın =)
ada, derin, beren, azra, hazal, duru, öykü.... aklıma gelenler bunlar =)
daha netleşmedi yanii bakalım karar vercez inş. doğmadan
saol tuğcalım..çok şükür düşmüş şekerin leylacım çok sevindim canım... ağrılar artık hepimizde olacak naparsın çok geçmiş olsun canım
sen de benim gibisin demek... ben de unutmuyorum hamile olduğumu ama zaten tez canlıyımdır hala kendimi aktif zannedip bazen cosuyorum sonucu da böyle oluyor sonra
benimki önceleri makat gelişliydi en son kontrolde yan gelmiş yatıyordu sıpa... dönmeye de niyeti yok çünkü tekmelerini hep belimde hissediyorum...
canım çok geçmiş olsun size de pislik herif yaaa hem hamilesin hem de kucağında çocuk millette hiç vizdan kalmamış....
yaa off benimkinn hiç dönmeye niyeti yokk:26: düşündükçe strese giriyorumdoktor da bol bol yürü hareket et diyo ama tembel benm bebiş heralde yan gelmiş yatıo resmennn
Kz Bebek kuma rnler Bebek ekeri Malzemeleri bu site zehracımm bak bakalım beğenicek misin
İnşallaah canım öyle olacak.
Dualarım seninle.
Selam 2011'in fıstık anneleri, nasılsınız bakalım?
Selam canım, bugün çok daha iyiyim biraz işe yaramak iyi geldi bana, soğuk algınlığı hafifledi birazcık şimdi kocişle fenerbahçe maçı izliyoruz. az sonra totem yapıp karnıma yapışır
sen nasılsın?
canım Allah hayırlısını versin umarım yarın iyi haberler alırsın. dualarımdasın.
merhaba canım, geçmiş olsun, zor zamanlar ama geçecek inş. umarım düğününüz güzel olur yorma kendini fazla...
garfield cım çok geçmiş olsun şimdi öğrendim
cnm çok geçmiş olsunnnn,allah iyilik versinn inş...
çok geçmişş olsunn canımmm inşallah bi an önce iyişelirsin bu zamanda olacak şeymi ama işte allahım daha beterinden saklasın kendine dikkat et öptüm
ben gittiğimdede benimkide dönmemişti doktor bakalım bekleyelim dedi hangi türlüsü hayrlısıysa o şekilde gelsin bebişlerimiz
sivilcene baksaydın bi canım :44:
günaydın canım dün öğlene kadar uydum haftaya uykumu almış ve dinç şekilde başladım inşallahda öle devam ederSen nasılsın
cnm ben oğluma hamileyken ciddi bi bronşit geçirdimm mecburan röntgen çektirmiştim doktoruma sorduk 4 ay dolduktan sonra olabilir demişti sende mecbur kalırsan başka çare yok cnm inş gerek kalmaz
sivilcedir o başka gelmediyse ağrıda yoksa kesin sivilcedir cnm
yaa ben uyudum ama hala uykusuzummm...kahvaltımı yaptım ben sanada afiyet olsun
garfield cım mesajını dün akşam gördüm tatlım çok üzüldüm çok geçmiş olsun insallah bir an önce toparlanırsın tatlım....
Günaydın Güzel Annişler
1 Saat geçmişi okudum , nazar değmiş çoğumuza üzüldüm vala....
çok geçmiş olsun canım , çok üzüldüm
umarım hemen ayağa kalkarsın
geçmiş olsun canım
tam hastalık havasıydı geçen hafta
çabuk iyileş...
Diyetle normale dönüyomuş canım
İçini ferah tut...
sivilcedir canım
çok bişey yoksa teleşalanma bence takibe al kendini
yine olursa gidesin doktora....
Sanada geçmiş olsun canım
Bende unutuyorum bazen az hareket etmem gerektiğini....
garfield, katree, pelcel sizlerede geçmiş olsun canlarım..yazılanları şimdi gördüm...
Kızlar şimdi geldim bi sürü şey öğrendim. Herkese bi nazar değmiş sanırım haftasonu.
Garfield cım büyük geçmiş olsun, inşallah kırık değildir. Bence hastanede yelek varsa hiç çekinmeden röntgen çektirebilirsin. Ayak uzak bi yer zaten. Hiç bişi olmaz. En kısa zamanda düzelir umarım.
Katreee cim canım sana da çok geçmiş olsun. amma çektin sende şu gripten. acil şifalar canım.
Nachtigall cum merak etme benim de arkadaşımda çıktı. dietle hemen düştü.
Pelcel cim aman iyi takip et, ihmal etme. bişey diildir muhtemelen. bi ayna tut sivilcene bak ne biliyim
tugcal cım allah korucum canım. ne işler açmışsın başına. neyseki bişey yokmuş. çok sevindim canım. çok çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?