- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 44
geçmiş olsun canım sizede..kuzum valla zor senin durumun yaaa benm eşiminde yan bag zedelenmesi ve menüsküs yırtıgı var menüsküs için ameliyat dedi
yan baglar içnde ilac verdi sargıda ve fizik hareketleri var ama hiç birini yapmıo ve o da haliyle iyileşmio secime kadar da izni yok ki ameliyat olsun secimden sonra ameliyat olcak 1 ay yatması gerekio rtık o yatar be n yatar bebekleri kendi b asına buyur gfaliba(
Kz Bebek kuma rnler Bebek ekeri Malzemeleri bu site zehracımm bak bakalım beğenicek misin
kızlar geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim..
Bugün tanıdık bir ortopediciye daha gittik,
Adamın ağzından kerpetenle laf alıyosun gerçi
alçıyı çıkarıp baktı
bağ dokun yırtılmıştır, röntgenlik bir durumun yok dedi
çocuğuna zarar verir zaten çektirme dedi(netten çok araştırdım aslında röntgen ve mr'ın bir zararı olmadığını ama insan bilemiyo işte..)
tekarr alçıya aldırdı, bu seferki alçı daha ağır oldu hem de,öncekinin üstü yumuşaktı, bunda tamamen sarıldı dize kadar
10 gün sonra tekrar gidicem
Allah'ım nolur iyileşeyim 10 güne kadar diye dua ediyorum sürekli..
Benden ve bebeğimden dualarınızı esirgemeyin kızlar..
geçmiş olsun canım sizede..
neden yırtıldı eşinin bağ dokusu
bir de mr'da mı belli oldu bağ yırtığı
sanırım mr'da belli oluyomuş bağ dokusu yırtığı
canım çok şeker şeyler var fakat astarı yüzünden pahalıyo geliyo gibi geldi bana
ben 1 ay önce yiğenime yaptırdım bebek şekeri mıknatıslı lavantalı ve süsüde biblo şeklindeydi 75 adet birde büyük sepet bana 120 tl ye mal oldu....
Bende baktım bu siteye ama bana pahal geldi. Nikahmalzemeleri.com nikahsekerimalzeme.com ve birmax ta fiyatlar daha uygun birde oralara bakın.
evet zaten hesaplayıp öyle yapmak gerekiyo..ben kendim yaptım bebek şekeri ama 30 tane filan..malzemelerini kendim aldım daha hesaplı oldu..ama sade bişey yaptımm
kızlar bu arada aklıma ne geldi.bu emzirme sütyenlerinden alıcaz ya sanırım desteksiz hepsi.sonra sarkma olmasın ya göğüslerimizdeöle büyük değil benim gerçi ama ne bilim merak ettim bi fikriniz var mı bu konuda?napsak acaba destekli ortası açılan sütyenlerden mi kullansak emzirme döneminde ki bilemedim ben :26:
geçmiş olsun canım sizede..
neden yırtıldı eşinin bağ dokusu
bir de mr'da mı belli oldu bağ yırtığı
sanırım mr'da belli oluyomuş bağ dokusu yırtığı
canım sen ne alacaktın?
Selam güzel anne adayları nasılsınız inşallah bugünkü hava kadar bütün moraller süperdir. Bizde oğlumla çok iyiz şükür bu hafta dr. amca kontrolümüz var büyük ihtimal bu cuma gideceğiz 32. hafta çalışabilir raporumuzu da alacağız, bu hafta sonu nihayet bir ay içinde giyebileceği kıyafetlerini yıkadım oğlumun bir ucundan başladım.
canım hep dua ediyoruzsen içini ferah tut inş iyileşiceksin hemen.yat dinlen işte keyif yap oh :) başka bişiy olmasın yeter ki...
garfield canım çok geçmiş olsun ayagını mı kırdın anlamadım ki:26: haberim yoktu, allah şifa versin, e tuvalete falan nasıl gidip geliyorsun? yanında kim var? ay canım benim çok üzüldüm, inşallah hemen kaynar saglığına kavusursun
nereye gidiyosun fıstık sen doktora
foto koyabilir misin canım? sivasta benim malzeme alacağım bi yer yoktu, mecbur hazır yaptırdım, hatta siparişimi de bugün verdim, inşallah sorunsuz gelir
HASIR PATİK GittiGidiyor.com'da #39770620 bundan olacak bizimkisi...şimdi biz gelene bunlardan birer tane vercez ya, bir de çikolata tatlı gibi bişey yaptırmam şart de mi kızlar
kızlar fena canım sıkkın annemi içeriye almışlar gene şekeri çok yüksk çıktığı için gönderemem demiş doktorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?