2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım sizede..
neden yırtıldı eşinin bağ dokusu
bir de mr'da mı belli oldu bağ yırtığı
sanırım mr'da belli oluyomuş bağ dokusu yırtığı

Selam güzel anne adayları nasılsınız inşallah bugünkü hava kadar bütün moraller süperdir. Bizde oğlumla çok iyiz şükür bu hafta dr. amca kontrolümüz var büyük ihtimal bu cuma gideceğiz 32. hafta çalışabilir raporumuzu da alacağız, bu hafta sonu nihayet bir ay içinde giyebileceği kıyafetlerini yıkadım oğlumun bir ucundan başladım.

kızlar cumartesi kızıma beşik bakacaz çok heyecanlıyım..

canım hep dua ediyoruzsen içini ferah tut inş iyileşiceksin hemen.yat dinlen işte keyif yap oh :) başka bişiy olmasın yeter ki...

geçmiş olsun canım sizede..
neden yırtıldı eşinin bağ dokusu
bir de mr'da mı belli oldu bağ yırtığı
sanırım mr'da belli oluyomuş bağ dokusu yırtığı

garfield canım çok geçmiş olsun ayagını mı kırdın anlamadım ki:26: haberim yoktu, allah şifa versin, e tuvalete falan nasıl gidip geliyorsun? yanında kim var? ay canım benim çok üzüldüm, inşallah hemen kaynar saglığına kavusursun

selam cicişler nasılsınız bugün biz kayınvaldemdeydik iki gece kaldık iki gecede uykusuz uykusuz geçti eşim sağolsun ilk gece uyuyamadım dediğim halde bi gece dha uyumazsın en fazla nolcak dedi ????????? şok oldum resmen sonrada istersen gidelim diyo bide o laftan sonra gidermiyim otur oturduun yerde dedim bozuk geçti biraz haftasonumuz yani ,,ailesine gittiğimizde bi afra tafra bi havalar bütün erkekler mi böyle anlamıorum neyse bebeğimle ben iyiyiz çok şükür uykusuzluk hariç

evet zaten hesaplayıp öyle yapmak gerekiyo..ben kendim yaptım bebek şekeri ama 30 tane filan..malzemelerini kendim aldım daha hesaplı oldu..ama sade bişey yaptımm

kızlar bu arada aklıma ne geldi.bu emzirme sütyenlerinden alıcaz ya sanırım desteksiz hepsi.sonra sarkma olmasın ya göğüslerimizde öle büyük değil benim gerçi ama ne bilim merak ettim bi fikriniz var mı bu konuda?napsak acaba destekli ortası açılan sütyenlerden mi kullansak emzirme döneminde ki bilemedim ben :26:

evet zaten hesaplayıp öyle yapmak gerekiyo..ben kendim yaptım bebek şekeri ama 30 tane filan..malzemelerini kendim aldım daha hesaplı oldu..ama sade bişey yaptımm

foto koyabilir misin canım? sivasta benim malzeme alacağım bi yer yoktu, mecbur hazır yaptırdım, hatta siparişimi de bugün verdim, inşallah sorunsuz gelir

HASIR PATİK GittiGidiyor.com'da #39770620 bundan olacak bizimkisi...şimdi biz gelene bunlardan birer tane vercez ya, bir de çikolata tatlı gibi bişey yaptırmam şart de mi kızlar

Ben emzirme sütyeni almayı hiç düşünmedim normal kullandığım sütyenlerimi kullanıcam normalde zaten evde iç çamaşırı giyen biri değilim.

canım sen ne alacaktın?

Bebek şekeri ve bebek odası süsleri. Bir kısmı geldi bile. bebek anı defteri kapı süsü tül kurdela falan. diğer malzemelerim ile ilgili henüz arayan soran yok. Şekeri için profil resmimdeki çerçeveden ve metal bisiklet siparişi verdim. Kapı çelengimide yanlış işaretlemişim. O yüzden istediğim emzik modeli yerine bana emzikli fiyonk modeli geldi. 10 tl de kargo ücreti olunca geri gönderip değişim falan yapmak istemedim. Zaten buda hoşuma gitti:)

Son düzenleme:

nereye gidiyosun fıstık sen doktora

kızlar fena canım sıkkın annemi içeriye almışlar gene şekeri çok yüksk çıktığı için gönderemem demiş doktorr

canım hep dua ediyoruzsen içini ferah tut inş iyileşiceksin hemen.yat dinlen işte keyif yap oh :) başka bişiy olmasın yeter ki...

sağolun canlarım dualarınız için
abdest alabildikçe ben de ediyorum dua, hem kendime hem hepimize
ayağım burkulduğu ana kadar bile dua okuyodum , evden duasız çıkmam ama olacağı varmış oldu işte..

Evet canım ayağımı kırdım, daha doğrusu burktum ama kırık muamelesi yapılıyo şu an alçıda.
Kötü burktum hem de..Önceki mesajımda yazmştım, daha önce de aynı ayağımı aynı şekilde kırmıştım..

Kayınvalidem ve kayınpederim var yanımda canım. Allah razı olsun, kadıncağız yemeğimi yatağıma kadar getiriyo ama kendi de hasta zaten..Bir an önce iyileşip kimseye yük olmak istemiyorum ama

Tuvalete filan koltuk değnekleriyle gidyodum ama kadın doğumcum çok da yürüme onlarla dedi.. Bazen onlarla yürüyorum, bazen de emekkleyerek, sürünerek gidiyorum yerde, napiym14:

İlerde bu hallerimi oğluma gösterip yüklü miktarda duygu sömürüsü yapmayı düşünüyorum

benm de yok burda.ama istanbuldan almıştm malzeme onlarla yaptım..basit sade bişey oldu ama zaten az yaptım..tatlı değil de çikolata alırım ben hazırlardan var bebek çikolataları ya da belki yaptırırım.şekerlerle koyarım brb..ama son zamanda olur çünkü hava çok sıcak olucaak zaten erirler..foto da koyarım canım çekip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…