çok geçmiş olsun canımm ..
ayh seda sen ne ömürsün yaa, cümlenin başına bak, annemi içeri almışlar.kızlar fena canım sıkkın annemi içeriye almışlar gene şekeri çok yüksk çıktığı için gönderemem demiş doktorr
canım benim rabbim o günleri göstersin hayırlısıyla. allah razı olsun kayınvalidenden yaa maşallah. çok üzüldüm canım gercekten, dualarım seninle. başa geleceği varmış, dinlen bebegini dinle yattıgın yerde, başka bişey gelmez elinden sonucta...sağolun canlarım dualarınız için
abdest alabildikçe ben de ediyorum dua, hem kendime hem hepimize
ayağım burkulduğu ana kadar bile dua okuyodum , evden duasız çıkmam ama olacağı varmış oldu işte..
Evet canım ayağımı kırdım, daha doğrusu burktum ama kırık muamelesi yapılıyo şu an alçıda.
Kötü burktum hem de..Önceki mesajımda yazmştım, daha önce de aynı ayağımı aynı şekilde kırmıştım..
Kayınvalidem ve kayınpederim var yanımda canım. Allah razı olsun, kadıncağız yemeğimi yatağıma kadar getiriyo ama kendi de hasta zaten..Bir an önce iyileşip kimseye yük olmak istemiyorum ama
Tuvalete filan koltuk değnekleriyle gidyodum ama kadın doğumcum çok da yürüme onlarla dedi.. Bazen onlarla yürüyorum, bazen de emekkleyerek, sürünerek gidiyorum yerde, napiym14:
İlerde bu hallerimi oğluma gösterip yüklü miktarda duygu sömürüsü yapmayı düşünüyorum
Canım ben Medicalpark Bahçelievlere gidiyorum.
merhaba kızlar.bugün kalabalığız... bugün doktorumuza gittik. 1800 gr 38 cm olmuş bizimkisiherşey yolunda çok şükür. sizler nasılsınız. maşallah şekerler alınmış. daha bişi yapmadım ben. doktor daha erken doğumu konuşmak için dedikçe yavaştan alıorum
merhaba kızlar.bugün kalabalığız... bugün doktorumuza gittik. 1800 gr 38 cm olmuş bizimkisiherşey yolunda çok şükür. sizler nasılsınız. maşallah şekerler alınmış. daha bişi yapmadım ben. doktor daha erken doğumu konuşmak için dedikçe yavaştan alıorum
nasıl orası?
ben avcılar hospitale gidiyorum fakat çok sezeryan yapılıyo normal doğum yapanı duymadım orda
senin sezeryan olucak dimi?
Maşallah size canım
kocaman olmuş paşaaaa, maşallah tuyacım, yavastan al yaaa daha vakit var, benim gibi velveleci olursan sonra yapacak iş bulamıyosunbebegimle ilgili ne yapayım diyorum, sadece dolabına yerleştirmek kaldı çamasırları, ama onu son günler yapıcam, şimdi yıkanmıs ütülenmiş, bir hurcun içinde beklemedeler, hastane cantam hazır:26:
kızlar fena canım sıkkın annemi içeriye almışlar gene şekeri çok yüksk çıktığı için gönderemem demiş doktorr
çok tatlıymış canım ya..bayıldım ben bu patik şekerlere...bende haftasonu beşikle birlikte kapı süsü ve bebek şekeri bakacam...güzel bulursam hemen alırım...Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah...foto koyabilir misin canım? sivasta benim malzeme alacağım bi yer yoktu, mecbur hazır yaptırdım, hatta siparişimi de bugün verdim, inşallah sorunsuz gelir
HASIR PATİK GittiGidiyor.com'da #39770620 bundan olacak bizimkisi...şimdi biz gelene bunlardan birer tane vercez ya, bir de çikolata tatlı gibi bişey yaptırmam şart de mi kızlar
güle güle kullan tatlım...Bebek şekeri ve bebek odası süsleri. Bir kısmı geldi bile. bebek anı defteri kapı süsü tül kurdela falan. diğer malzemelerim ile ilgili henüz arayan soran yok. Şekeri için profil resmimdeki çerçeveden ve metal bisiklet siparişi verdim. Kapı çelengimide yanlış işaretlemişim. O yüzden istediğim emzik modeli yerine bana emzikli fiyonk modeli geldi. 10 tl de kargo ücreti olunca geri gönderip değişim falan yapmak istemedim. Zaten buda hoşuma gitti:)
kızlar fena canım sıkkın annemi içeriye almışlar gene şekeri çok yüksk çıktığı için gönderemem demiş doktorr
ayh seda sen ne ömürsün yaa, cümlenin başına bak, annemi içeri almışlar.canım benim çok geçmiş olsun, ileri derecede mi çıkmış şekeri. üzülme ama dengelesinler cıkarırlar, hastanede yatması şifası oalcaktır annenin üzme kendini. çok geçmiş olsun
canım benim rabbim o günleri göstersin hayırlısıyla. allah razı olsun kayınvalidenden yaa maşallah. çok üzüldüm canım gercekten, dualarım seninle. başa geleceği varmış, dinlen bebegini dinle yattıgın yerde, başka bişey gelmez elinden sonucta...
teşekkür ederim özlemcimm inş.şifa bulur bu defageçmiş olsun canımm
maşallahh bebişine
çok tatlıymış canım ya..bayıldım ben bu patik şekerlere...bende haftasonu beşikle birlikte kapı süsü ve bebek şekeri bakacam...güzel bulursam hemen alırım...Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah...
güle güle kullan tatlım...
geçmiş olsun sedacım...
Canım benim sezeryan olucak, artık dr. da kolay yolu seçtiği için Avcılar Hospitale giden bütün tanıdıklarım sezeryan oldu benimde.
amiinn saol leylacım, istanbukdaysan eminönünde cok fazla cesit varmıs uygun fiyata, inşallah içine sinen bişeyler bulursun
çok tatlıymış canım ya..bayıldım ben bu patik şekerlere...bende haftasonu beşikle birlikte kapı süsü ve bebek şekeri bakacam...güzel bulursam hemen alırım...Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah...
inşallah dengelerler canım benim, allah şifa versin anneneişallah canım benim çok sağol 400e yakın çıkmış
ayh inşallah, vakitlice gelsin bebişlerimiz inşallah. ben burda erken dogumları gördükce kabuslar görmeye baslamıstım, evham had safhadaduır da ben de:26: bu yüzden aceleci davrandımoh oh maşallah. ben de haziran da tamamlıcam inş hazırlıkları. şimdi erken gibi gelio. inş sona kalan dona kalmaz:) inş zamanında gelir bebeişim acele etmezz
yaa de mi çikolata erir, ben gerci bu yaptırdıklarımızı nerede verecegimiz konusunda hala kararsızım, hastaneye mi götürcem yoksa eve gelene mi versem, mevlüt öyle katılımlı bişii yapmıycaz, o zaman veremem millete... karısık yani durumlarbenm de yok burda.ama istanbuldan almıştm malzeme onlarla yaptım..basit sade bişey oldu ama zaten az yaptım..tatlı değil de çikolata alırım ben hazırlardan var bebek çikolataları ya da belki yaptırırım.şekerlerle koyarım brb..ama son zamanda olur çünkü hava çok sıcak olucaak zaten erirler..foto da koyarım canım çekip
7 le çarpıyorsun canım
foto koyabilir misin canım? sivasta benim malzeme alacağım bi yer yoktu, mecbur hazır yaptırdım, hatta siparişimi de bugün verdim, inşallah sorunsuz gelir
HASIR PATİK GittiGidiyor.com'da #39770620 bundan olacak bizimkisi...şimdi biz gelene bunlardan birer tane vercez ya, bir de çikolata tatlı gibi bişey yaptırmam şart de mi kızlar
naz
sana bişey sorcam canım tecrübelisin malum ya benim miğdem bu ara çok kötü gaviskonda içemiyorum kıvamı miğdemi bulandırıyo onun yerine rennie kullanıyorum sence bi zararı olurmu sen kullandınmı hiç:26:
teşekkür ederim özlemcimm inş.şifa bulur bu defa
çom sağol leylacımm
o zaman 42 cm edio nie 38 dedi ki bu kadın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?