2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.bugün kalabalığız... bugün doktorumuza gittik. 1800 gr 38 cm olmuş bizimkisi herşey yolunda çok şükür. sizler nasılsınız. maşallah şekerler alınmış. daha bişi yapmadım ben. doktor daha erken doğumu konuşmak için dedikçe yavaştan alıorum

kızlar fena canım sıkkın annemi içeriye almışlar gene şekeri çok yüksk çıktığı için gönderemem demiş doktorr
ayh seda sen ne ömürsün yaa, cümlenin başına bak, annemi içeri almışlar. canım benim çok geçmiş olsun, ileri derecede mi çıkmış şekeri. üzülme ama dengelesinler cıkarırlar, hastanede yatması şifası oalcaktır annenin üzme kendini. çok geçmiş olsun
canım benim rabbim o günleri göstersin hayırlısıyla. allah razı olsun kayınvalidenden yaa maşallah. çok üzüldüm canım gercekten, dualarım seninle. başa geleceği varmış, dinlen bebegini dinle yattıgın yerde, başka bişey gelmez elinden sonucta...

Maşallah size canım

kocaman olmuş paşaaaa, maşallah tuyacım, yavastan al yaaa daha vakit var, benim gibi velveleci olursan sonra yapacak iş bulamıyosunbebegimle ilgili ne yapayım diyorum, sadece dolabına yerleştirmek kaldı çamasırları, ama onu son günler yapıcam, şimdi yıkanmıs ütülenmiş, bir hurcun içinde beklemedeler, hastane cantam hazır:26:

Maşallah size canım

tşk canımm hepimize mşallah

oh oh maşallah. ben de haziran da tamamlıcam inş hazırlıkları. şimdi erken gibi gelio. inş sona kalan dona kalmaz:) inş zamanında gelir bebeişim acele etmezz

kızlar fena canım sıkkın annemi içeriye almışlar gene şekeri çok yüksk çıktığı için gönderemem demiş doktorr

geçmiş olsun canımm

maşallahh bebişine

çok tatlıymış canım ya..bayıldım ben bu patik şekerlere...bende haftasonu beşikle birlikte kapı süsü ve bebek şekeri bakacam...güzel bulursam hemen alırım...Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah...
güle güle kullan tatlım...

geçmiş olsun sedacım...

işallah canım benim çok sağol 400e yakın çıkmış

ya kızlar bişi dicem. bu ultrasondaki FL değerini kaçla çarpıoduk boyunu bulmak için. bana doktrun sölediği kısa geldi

geçmiş olsun canımm

maşallahh bebişine
teşekkür ederim özlemcimm inş.şifa bulur bu defa

çom sağol leylacımm

maşallah canım kuzuna
sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun....

Canım benim sezeryan olucak, artık dr. da kolay yolu seçtiği için Avcılar Hospitale giden bütün tanıdıklarım sezeryan oldu benimde.

aslında güzel hastane beğeniyorum doktorumuda ama şu sezeryan işi kafa kurcalıyo
son dakkaya kadar sancı çekip gitmeyi planlıyorum nasılsa evime 5 dk

amiinn saol leylacım, istanbukdaysan eminönünde cok fazla cesit varmıs uygun fiyata, inşallah içine sinen bişeyler bulursun

işallah canım benim çok sağol 400e yakın çıkmış
inşallah dengelerler canım benim, allah şifa versin annene

oh oh maşallah. ben de haziran da tamamlıcam inş hazırlıkları. şimdi erken gibi gelio. inş sona kalan dona kalmaz:) inş zamanında gelir bebeişim acele etmezz
ayh inşallah, vakitlice gelsin bebişlerimiz inşallah. ben burda erken dogumları gördükce kabuslar görmeye baslamıstım, evham had safhadaduır da ben de:26: bu yüzden aceleci davrandım

yaa de mi çikolata erir, ben gerci bu yaptırdıklarımızı nerede verecegimiz konusunda hala kararsızım, hastaneye mi götürcem yoksa eve gelene mi versem, mevlüt öyle katılımlı bişii yapmıycaz, o zaman veremem millete... karısık yani durumlar

face e ekledim canım foto..buraya ekleyemedim nedense:44: girersen gruba bakarsın

canım bana doktorum rennie tablet verdi mide yanması için. çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…