amiinn saol leylacım, istanbukdaysan eminönünde cok fazla cesit varmıs uygun fiyata, inşallah içine sinen bişeyler bulursun
inşallah dengelerler canım benim, allah şifa versin annene
ayh inşallah, vakitlice gelsin bebişlerimiz inşallah. ben burda erken dogumları gördükce kabuslar görmeye baslamıstım, evham had safhadaduır da ben de:26: bu yüzden aceleci davrandım
yaa de mi çikolata erir, ben gerci bu yaptırdıklarımızı nerede verecegimiz konusunda hala kararsızım, hastaneye mi götürcem yoksa eve gelene mi versem, mevlüt öyle katılımlı bişii yapmıycaz, o zaman veremem millete... karısık yani durumlar
canım bana doktorum rennie tablet verdi mide yanması için. çok memnunum.
Saol canım...inşallah güzel şeyler bulurum..İstanbulda değilim tatlım..yinede çok saolamiinn saol leylacım, istanbukdaysan eminönünde cok fazla cesit varmıs uygun fiyata, inşallah içine sinen bişeyler bulursun
inşallah dengelerler canım benim, allah şifa versin annene
ayh inşallah, vakitlice gelsin bebişlerimiz inşallah. ben burda erken dogumları gördükce kabuslar görmeye baslamıstım, evham had safhadaduır da ben de:26: bu yüzden aceleci davrandım
yaa de mi çikolata erir, ben gerci bu yaptırdıklarımızı nerede verecegimiz konusunda hala kararsızım, hastaneye mi götürcem yoksa eve gelene mi versem, mevlüt öyle katılımlı bişii yapmıycaz, o zaman veremem millete... karısık yani durumlar
kızlar bebiş karnınızda hareket ederken karın sertleşip kafasını dayar gibi yapıyormu...akşamları bana bazen öyle yapıyor...ama hemen geçiyor...niye öyle oluyor acaba dönüyormu?:26::26:
kızlar bebiş karnınızda hareket ederken karın sertleşip kafasını dayar gibi yapıyormu...akşamları bana bazen öyle yapıyor...ama hemen geçiyor...niye öyle oluyor acaba dönüyormu?:26::26:
benim kafamdan gecen de gelene birer tane bebek sekeri, bi kutu da çikolata yaptırırım ondan tutarım, yaz günü, bir de kola meşrubat falan olur işte. serbet merbet yapamam valahiaynen ya ben de. ne verceksin peki ben kaçırdım orasını
canım ben onun kasılma oldugunu düşünüyorum, ama emin deilim ki:26:kızlar bebiş karnınızda hareket ederken karın sertleşip kafasını dayar gibi yapıyormu...akşamları bana bazen öyle yapıyor...ama hemen geçiyor...niye öyle oluyor acaba dönüyormu?:26::26:
canım çok teşekkür ederim kullanan çokmuş bende az yanarsa yarını kırıp alıyorum çok yanarsa tümünü...
ben hastaneye götürmicem,zaten bigün kalırız kim gelicekki..eve ziyarete gelenlere vericem sadece..zaten az yaptım..mevlüt hemen yapmıcaz yaparsak ne zaman nası olur bilmiorm da şimdilik onu işe karıştırmıorum..sadce bebişi görmeye gelenlere ikram ederim.annem bi de loğusa şerbeti yapıcak..onu da soğuk soğuk gelenlere ikram ederiz o kadar..
evet insan anlayamıyor ama hoşuna gidiyor insanın doğrusu...oluyo canım ama kafasımı elimi kolumu bilmiom bazen hareketleri çok ani yapıo sıçrıyombazen sağda bazen solda bazen aşağı doğru hissediyorum hareketlerini dönüomu napıo bende çözemiyom
evet canım bu tip şeyler yapıyor dalgalanıyor karnım izliyorum çok hoşuma gidiyor
benim kafamdan gecen de gelene birer tane bebek sekeri, bi kutu da çikolata yaptırırım ondan tutarım, yaz günü, bir de kola meşrubat falan olur işte. serbet merbet yapamam valahi
canım ben onun kasılma oldugunu düşünüyorum, ama emin deilim ki:26:
evet insan anlayamıyor ama hoşuna gidiyor insanın doğrusu...
çok hoş gerçekten...
ben yerini genişlettiğini düşünüyorum...ağustos anneleri topicine baktım birinin doktoru demiş kasılmalar başlamış ama günde 5 i falan geçmezse sorun yok demiş...
ben cıkıyorum kızlar, eşim gec gelecek bugün akşam. ya bi gazla ütülerimi yaparım eve gidince ya da aranıza dalarımşimdilik iyi akşamlar:80:
ben mayıs annalerini okuyunca tuhaf oluyorm haziran sonunda başlar bizde de doğumlar...ben çok merak ediyorum kızımıı
Rabbim sağlıkla yavrularımızı kucaklamamızı nasip etsin cümlemize sedacım...
benim kafamdan gecen de gelene birer tane bebek sekeri, bi kutu da çikolata yaptırırım ondan tutarım, yaz günü, bir de kola meşrubat falan olur işte. serbet merbet yapamam valahi
ben de şerbetle uğraşamam ama annecik yapıcak sağolsunn hehe
şekerim hiç öyle kırmayla falan uğraşma, tamamen zararsız bu ilaçlar.
bana doktorum tek seferde 2 tane olmak üzere günde 8 tane içebilirsin dedi. ben yandığı zaman 1 tane alıyorum hemen geçiyor, geçmezse 2.yi alırım ama gerek kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?