2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bi gün daha bitti kızlar mesai bitti ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar öpüldünüz :80:

cnm benm çok geçmiş olsunnn...şimdi iyisin yaa çok şükürr...

geçmişl olsun cnmmmm..iyikiii şikayetçi olmuşsunnn salak çocuktan,daha dkkatli olur belki bndan sonraa...

tugcal ve nazcım cok gecmiş olsun kızlar, sabah da gelince sordum, kimse bişey demedi, garfield da kaza gecirmiş, ayh topiğimiz nazara geldi, okuyalım bol bol. katreye noldu peki?

cnm benim ben bu tür durumlarda büyüklerin rızasını almanın bebişlerimize olumlu yansıyacağını düşünüyorum sen Allah rızası için yap o inşallah bebeğinin sağlıyla döner sana..
çok geçmiş olsun cnm ben de artık araba kullanmayı hiç istemiyorum biz dikkatli olsak da ne olacağı hiç belli olmuyor ama minibüslerin de sarsıntısı yetiyor..

cnm alttan muayene ettirmesen de mutlaka druna hbaer ver..
Kızlar buarada ben de bu havada nasıl üşüttüysem boğsxım ağrıyo ve yine ateşlenicem sanırım canım çok sıkkın(((18:

cnm alttan muayene ettirmesen de mutlaka druna hbaer ver..
Kızlar buarada ben de bu havada nasıl üşüttüysem boğsxım ağrıyo ve yine ateşlenicem sanırım canım çok sıkkın(((18:[/QUOTE]

asıl bu havalarda çok hasta olunuyo canım dikkat et

günaydın kızlar
naber kızz özledik senii..bebiş nasıl iyi misinizz

cnm inşş biran önce iyileşirsinn

çağlaya ne oldu ben bulamadım onuu

kızlar bu kasılmalar nasıl oluyor.benim dün akşam kasıklarım ağrıdı batıyormuş gibi oluyor birde benim tombik kızım ne yapıyorsa kendini sürtüyor gibi resmen öyle yaptıkça içim bi hoş oluyor.

günaydın kızlarrr
herkese güzel bi gün diliyorum

Herkese Günaydın

günaydınn güzel annelerr

Günaydın fıstıklar :80:

Günaydın tontişler

herkese günaydın...
herkese günaydınlar temmuz anneleriiii, e hadi bi canlanalım yoksa uykumuzun açılacağı yok kızlar

bende bazenn resmen toplanıoo çıkıyor bi taraf böle sonraa cuuvv bi çekilio kayar gibi gıdıklanıom sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…