günaydın kızlar... herkese iyi haftalar...nasılsınız???
benim hafta sonu başıma neler geldi bir bilsenizcumartesi günü annemle günümüz vardı saat 2 buçukta buluşucaktık ama ben geç kaldım annemi aradım sen git ben arkadan gelirim dedim başıma gelcek var ya işte... neyse ben de bir yarım saat sonra misafir gideceğimiz apartmana gelmiştim ama apartman eski ve içinde de eski tip takur tukur asansörlerden var...bende asansör fobisi var bilmediğim bir yerde tek başıma binemem bu asansöre yanımda biri olsa bile binemem o kadar fena... gideceğim ev de 6. katta...bendeki akıl işte annemi arayıp ben asansöre binmeye korktum ev sahibi beni alabilir mi demek gelmedi o 6 katı yürüyerek çıktım... tabi nefes nefese kaldım o ayrı... neyse uzatmiim aradan bir saat geçti geçmedi bende acayip bir baş dönmesi mide bulantısı ve arka arkaya kasılma başladı kimseye çaktırmadan dakka tutuyorum 10 dakkada 2 kez kasılma geliyor kasılma aralarında da sancı oluyor böyle adet ağrısı gibi... kimseye çaktırmamak için mutfağa geçtim eşimi aradım hemen dedim böyle bölye hemen gel beni al hastaneye gidelim... annemlere de akşam bir misafirliğe daha gitcez biraz evde dinleneyim dedim... Allah tan bişey anlamadılar... neyse eşim aldı hemen hastaneye gittik... gittiğimiz hastaned de yarım gün çalışıyor benim dr yok gitmiş hastaneden aralar dedi eşim bir gidelim belki sadece yediğim bişey dokunmuştur... acil servisteki dr sağolsun çok ilgilendi hemen tansiyon şeker falan ölçtü hepsi normal ben dedim kasılmalarım var hemen müdahele odasına yatırıp serum taktılar bir de bulantı için iğne vurdular serumdan sonra nst ye alıcam dedi... ben dedim dr arayın biz aramadık meğersem adam aramış dr demiş böyle böyle yapın diye... neyse serum bitince nst ye aldılar beni çok şükür sancı falan çıkmadı bebek de sağlıklıymış kalp atışları falan... bu arada ben ebeye dedim ama ben 6 kat merdiven çıktım diye ebe de biraz kızdı bana ondan olmuş dedi daha haftan erken merdiven inip çıkma dedi... dr um nidilat diye bir ilaç verdi 36 hafta sonuna kadar onu kullanıcam şimdi :26: ne olur ne olmaz diye....bir de kendini yormasın dinlensin demiş ama biz dün de pikniğe gittik duramıyorum yerimde eşim çok kızıyor ama ben sanırım bir yerlerde gezerken doğurcam
işte benden haberler böyle... ya bu arada palette den haber varmı?? bebeği nasıl oldu ki???
tugce gecmiş olsun canımmmm az kaldı artık ben dısarı fazla cıkmıyorum ben de gecen bir kaza atlattım kızımın arabasını doblo bir arac ezdi bizde suruyorduk kızım içindeydi karakolda kaldık saat 10 a kadar sikayetci oldum tutanam tutuldu ifademiz alındı 8 de 8 hatalı pislik herif
ne sinyal verdi ne korna caldı yaya yolunun basında eziyordu bizi
bir de tınlamadan surdu arkasından kostum öle durdu dusunun yani
bende esimi cagırdım görünce tırstı biraz cunku ne yaparsan yap nereye sikayet edersen et diodu öküz
karakolda muma döndü:)) bakalım mahkemem olcaka telefonla ulasacaklar bana
katre cagla ve pelincim sizlerede cok gecmiş olsun kızlar
pelin ben ce de hera nın dedii igbi bak bi sivilcemiymiş
katrem sende bol bol dinlen havalar yuzunden hala grip suruyor işte
caglam sen de diyetine dikkat et canım gebelik sekeri işte genelde cıkıyor hamileler de
benm bebegimin yeri bol galiba habire dönüyor:)))ama poposu yukarıda onu biliyorum kafası da asagıda biraz cok da asagıda egil benm karnım cok yukarıda agzımdan cıkacak gibi bebek
çok tatlıymış canım ya..bayıldım ben bu patik şekerlere...bende haftasonu beşikle birlikte kapı süsü ve bebek şekeri bakacam...güzel bulursam hemen alırım...Rabbim hepimize kullanmayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah...
güle güle kullan tatlım...
Teşekkür ederim. İnş. sen daha güzellerini bulursun:79:
cnm benim ben bu tür durumlarda büyüklerin rızasını almanın bebişlerimize olumlu yansıyacağını düşünüyorum sen Allah rızası için yap o inşallah bebeğinin sağlıyla döner sana..merhaba kızlar nasılsınız.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var hemen anlatayım.hafta sonu kayınpederimlere gittik ve herzamanki gibi sinirimi zıplatacak birşey oldu.memlekete gideceklermiş bolu mengene hersene zaten biz götürürüz.ben yokken eşime bizi götür eşyamız fazla demişler.eşimde elifi götüremem karnı burnunda e o zaman sen bizi götür demişler o gelmesin sabah gideriz sen akşam dönersin.neyse kapıdan çıkarken bu muhabbet açıldı yine ben hiç bişey demedim eşimde ne götürürüm ne götürmm dedi arada kaldı her erkek gibi (cinsler) neyse ne oluyor dedim ya dedi eşyaları çokmuş sen bizi götür dediler dedi bende siznirlendim ama birşey demedim tartışmamak için.şunu sormak istiyorum.zaten benden çok hazzetmediklerini biliyorum ki bunu duyuyorumda yani umurlarında değil bu kız hamile şurda kalmış az bi zamanı Allah korusun birşey felan olur eşi yanında değil.ne yapacağımı şaşırdım aslında şaşırmakta değilde hırslandım yani.onlar beni düşünmüyor ben neden eşimi göndereyim diyorum.ki drum bile bu çocuk sizin içinde benim içinde çok kıymetli diyor.ben normal doğum yapabilirmiyim diye sorduğumda aslaa demişti bebeğide senide asla riske atamam demişti.sizce haklımıyım ne yapayım.
çok geçmiş olsun cnm ben de artık araba kullanmayı hiç istemiyorum biz dikkatli olsak da ne olacağı hiç belli olmuyor ama minibüslerin de sarsıntısı yetiyor..bişey olmaz mı hayatım o korku yetti de arttı bile 3 gun sancım surdu hele o gun doguracagım sandım
kızım desen geceleri uyuyamadı travma yasadı resmen
gece kalkıo adam caapptııı diye bagırıyor dütüm kırıldı dio sormayın yani 1991 dogumlu ögrencilerimle yasıt dengesiz ay cok kötüydü de atlattık gercekten en cok da eşim korktu galiba ben kaza yaptık cabuk suraya gel deyince beti benzi atmıs geldi hemen yanımıza(
gunaydın kızlar dun gece 2 de bi kalktım
camasırımda kan vardı ve sabaha kadar
uyumadım kasılmam falan hiç bi sey yok
ama tam o bolgede sivilcem vardı acaba
o mu patladı da kan oldu cunku cok az
nokta nokta dr.a sorsam gel diyecek altdan
bakacak die odum kopuyor:18::18::18:
ne yapsam ya:44:
naber kızz özledik senii..bebiş nasıl iyi misinizzgünaydın kızlar
sağolun canlarım dualarınız için
abdest alabildikçe ben de ediyorum dua, hem kendime hem hepimize
ayağım burkulduğu ana kadar bile dua okuyodum , evden duasız çıkmam ama olacağı varmış oldu işte..
Evet canım ayağımı kırdım, daha doğrusu burktum ama kırık muamelesi yapılıyo şu an alçıda.
Kötü burktum hem de..Önceki mesajımda yazmştım, daha önce de aynı ayağımı aynı şekilde kırmıştım..
Kayınvalidem ve kayınpederim var yanımda canım. Allah razı olsun, kadıncağız yemeğimi yatağıma kadar getiriyo ama kendi de hasta zaten..Bir an önce iyileşip kimseye yük olmak istemiyorum ama
Tuvalete filan koltuk değnekleriyle gidyodum ama kadın doğumcum çok da yürüme onlarla dedi.. Bazen onlarla yürüyorum, bazen de emekkleyerek, sürünerek gidiyorum yerde, napiym14:
İlerde bu hallerimi oğluma gösterip yüklü miktarda duygu sömürüsü yapmayı düşünüyorum
günaydın kızlarrr
herkese güzel bi gün diliyorum
Herkese Günaydın
günaydınn güzel annelerr
Günaydın fıstıklar :80:
Günaydın tontişler
günaydın kızlarrr
herkese güzel bi gün diliyorum
Herkese Günaydın
günaydınn güzel annelerr
Günaydın fıstıklar :80:
Günaydın tontişler
herkese günaydınlar temmuz anneleriiii, e hadi bi canlanalım yoksa uykumuzun açılacağı yok kızlarherkese günaydın...
kızlar bu kasılmalar nasıl oluyor.benim dün akşam kasıklarım ağrıdı batıyormuş gibi oluyor birde benim tombik kızım ne yapıyorsa kendini sürtüyor gibi resmen öyle yaptıkça içim bi hoş oluyor.
bende bazenn resmen toplanıoo çıkıyor bi taraf böle sonraa cuuvv bi çekilio kayar gibi gıdıklanıom sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?