2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

dün yer gök aşka bakacam diye 23.40 a kadar oturdum şimdide uyukluom

:86::86::86::86: ay allah napmasın senii bende küçük sırlara bakım derken uyuya kalmışım eşim uyandırdı ama o sırada bacağıma bi kramp girdi ağladım resmen ama gece iii uyudum sabah yataktan kallkıp işe hazırlanması ızdırapppp resmenn

sabah gelmek istemedim hiç saat çalıo erteliom 5 dk daha diye uykumu alamıom hiç

eve gidip uyumak istiyorum....:97:

aynen bende

dün yer gök aşka bakacam diye 23.40 a kadar oturdum şimdide uyukluom
yaa 11i geçirince ben de sürünüyorum ama dün bi fenaydım ya, bugün de öyle geçsin istemedim, güne iyi başlayalım yahu
benim işim yataktan kalkana kadar, kalktıktan sonra da bir daha yatakla gözgöze gelmemem gerekiyor, yoksa geri giriyorum içine

eve gidip uyumak istiyorum....:97:
canım benim yaaa öğle arası koy kafanı masaya, uyukla accık, yapamaz mısın

sabah gelmek istemedim hiç saat çalıo erteliom 5 dk daha diye uykumu alamıom hiç

aynen bende

ben ertelemeyi 10 dklık yaptım
daha iyi oluyo fıstık

yapıyorum bazen yapmazmıyım
yanlız uyuya kalıyorum

ben filan öle koyup uyusam hemen tutanağı yapıştırırlarr :86: Burda millet birbirini takip edip durur zatii Hamileliğim bilem kurtaramaz benii

ayyy fene uykumm varr belim ağrıyoo şölee eve gitsem ayağımı uzata uztaa yatsamm akşama kadar elimde kumandayla ohh ohh

kızlarrr uykunuzu bölüyorum ama birşey sorcambu hastane için aldığınız gecelik pijama takımlarını ne renk aldınız.cicili bicilimi yoksa sade beyaz krem rengi gibimi

kızlarrr uykunuzu bölüyorum ama birşey sorcambu hastane için aldığınız gecelik pijama takımlarını ne renk aldınız.cicili bicilimi yoksa sade beyaz krem rengi gibimi

pijama takımım

gecelik-sabahlık takımınıda normal bi çamarşırcıdan xl 30 tl ye gri üzeri pempe kelebekli aldım

ayyy fene uykumm varr belim ağrıyoo şölee eve gitsem ayağımı uzata uztaa yatsamm akşama kadar elimde kumandayla ohh ohh

saat 6 da işten çıkacam kociş 19,30 a doğru gelir o gelene kadar yemek yok yemek yapacam sonra yemek çay meyve derken vakit nasıl geçmiş anlamayacaz saate bakıpp püff diyecezz:86: sonra yatcas hemencik sabah sonra yine burası buda gerçekler :86::86::86::86:

kızlar cuma günü kontrolümüz vardı ve 28+5 dik ama doktor 10 gün önden gidiyorsun dedi bu ne demek şimdi aklım karıştı bi de 32. hafta iznini etkiler mi acaba?

pijama takımım
Eki Görüntüle 195871

gecelik-sabahlık takımınıda normal bi çamarşırcıdan xl 30 tl ye gri üzeri pempe kelebekli aldım
nerden aldın canım yeri nasıl acaba..?
aynen valla canım hep monoton havalarda güzelleştii..gerçi anenm çıkana kadar ancak hast.gider gelirim..sonra işten ayrıl evde oturma modu üff sonra bebe olsun ona bak tıkan eve ay ne sıkıcı geldiii

pijama takımım
Eki Görüntüle 195871

çok hesaplıya almışın canım güle güle kullan

ben 2 pijama bi sabahlık aldım canım pijamamım biri mavi biri pembe pembeyi kızımın hastane çıkış rengine uygun aldım takım olalım foto çekinirken diye ama lekelenir falan diye koyu renk alanlarda var sölemişlerdi burda ben koyu renk almadım lekelensin yıkarım civil civil olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…