herkese günaydınlar temmuz anneleriiii, e hadi bi canlanalım yoksa uykumuzun açılacağı yok kızlar
dün yer gök aşka bakacam diye 23.40 a kadar oturdum şimdide uyukluom
herkese günaydınlar temmuz anneleriiii, e hadi bi canlanalım yoksa uykumuzun açılacağı yok kızlar
:86::86::86::86: ay allah napmasın senii bende küçük sırlara bakım derken uyuya kalmışım eşim uyandırdı ama o sırada bacağıma bi kramp girdi ağladım resmen ama gece iii uyudum sabah yataktan kallkıp işe hazırlanması ızdırapppp resmenn
eve gidip uyumak istiyorum....:97:
yaa 11i geçirince ben de sürünüyorum ama dün bi fenaydım ya, bugün de öyle geçsin istemedim, güne iyi başlayalım yahudün yer gök aşka bakacam diye 23.40 a kadar oturdum şimdide uyukluom
benim işim yataktan kalkana kadar, kalktıktan sonra da bir daha yatakla gözgöze gelmemem gerekiyor, yoksa geri giriyorum içine:86::86::86::86: ay allah napmasın senii bende küçük sırlara bakım derken uyuya kalmışım eşim uyandırdı ama o sırada bacağıma bi kramp girdi ağladım resmen ama gece iii uyudum sabah yataktan kallkıp işe hazırlanması ızdırapppp resmenn
canım benim yaaa öğle arası koy kafanı masaya, uyukla accık, yapamaz mısıneve gidip uyumak istiyorum....:97:
sabah gelmek istemedim hiç saat çalıo erteliom 5 dk daha diye uykumu alamıom hiç
aynen bende
sabah gelmek istemedim hiç saat çalıo erteliom 5 dk daha diye uykumu alamıom hiç
aynen bende
yaa 11i geçirince ben de sürünüyorum ama dün bi fenaydım ya, bugün de öyle geçsin istemedim, güne iyi başlayalım yahu
benim işim yataktan kalkana kadar, kalktıktan sonra da bir daha yatakla gözgöze gelmemem gerekiyor, yoksa geri giriyorum içine
canım benim yaaa öğle arası koy kafanı masaya, uyukla accık, yapamaz mısın
[ı] yaa 11i geçirince ben de sürünüyorum ama dün bi fenaydım ya, bugün de öyle geçsin istemedim, güne iyi başlayalım yahu[/ı]
[ı]benim işim yataktan kalkana kadar, kalktıktan sonra da bir daha yatakla gözgöze gelmemem gerekiyor, yoksa geri giriyorum içine[/ı]
[ı]canım benim yaaa öğle arası koy kafanı masaya, uyukla accık, yapamaz mısın[/ı]
ayyy fene uykumm varr belim ağrıyoo şölee eve gitsem ayağımı uzata uztaa yatsamm akşama kadar elimde kumandayla ohh ohh
aman ondanda sıkılıyo insan seda boşver...
ayyy fene uykumm varr belim ağrıyoo şölee eve gitsem ayağımı uzata uztaa yatsamm akşama kadar elimde kumandayla ohh ohh
pijama takımım
Eki Görüntüle 195871
gecelik-sabahlık takımınıda normal bi çamarşırcıdan xl 30 tl ye gri üzeri pempe kelebekli aldım
nerden aldın canım yeri nasıl acaba..?pijama takımım
Eki Görüntüle 195871
gecelik-sabahlık takımınıda normal bi çamarşırcıdan xl 30 tl ye gri üzeri pempe kelebekli aldım
aynen valla canım hep monoton havalarda güzelleştii..gerçi anenm çıkana kadar ancak hast.gider gelirim..sonra işten ayrıl evde oturma modu üff sonra bebe olsun ona bak tıkan eve ay ne sıkıcı geldiiisaat 6 da işten çıkacam kociş 19,30 a doğru gelir o gelene kadar yemek yok yemek yapacam sonra yemek çay meyve derken vakit nasıl geçmiş anlamayacaz saate bakıpp püff diyecezz:86: Sonra yatcas hemencik sabah sonra yine burası buda gerçekler :86::86::86::86:
pijama takımım
Eki Görüntüle 195871
kızlarrr uykunuzu bölüyorum ama birşey sorcambu hastane için aldığınız gecelik pijama takımlarını ne renk aldınız.cicili bicilimi yoksa sade beyaz krem rengi gibimi
Pelcel gelmedi bu sabah :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?