nerden aldın canım yeri nasıl acaba..?
aynen valla canım hep monoton havalarda güzelleştii..gerçi anenm çıkana kadar ancak hast.gider gelirim..sonra işten ayrıl evde oturma modu üff sonra bebe olsun ona bak tıkan eve ay ne sıkıcı geldiii
püf sedacım sabah sabah kararttırk
çok hesaplıya almışın canım güle güle kullan
ben 2 pijama bi sabahlık aldım canım pijamamım biri mavi biri pembe pembeyi kızımın hastane çıkış rengine uygun aldım takım olalım foto çekinirken diyeama lekelenir falan diye koyu renk alanlarda var sölemişlerdi burda ben koyu renk almadım lekelensin yıkarım civil civil olsunn
kızlar cuma günü kontrolümüz vardı ve 28+5 dik ama doktor 10 gün önden gidiyorsun dedi bu ne demek şimdi aklım karıştı bi de 32. hafta iznini etkiler mi acaba?
çok şirin ve güzel canım çok beğendim güle güle giy inşallah.bende muallakta kaldım nasıl birşey alsam diye
nerden aldın canım yeri nasıl acaba..?
aynen valla canım hep monoton havalarda güzelleştii..gerçi anenm çıkana kadar ancak hast.gider gelirim..sonra işten ayrıl evde oturma modu üff sonra bebe olsun ona bak tıkan eve ay ne sıkıcı geldiii
bende koyu renkmi alsam acaba diyorum.iğne kullanıyorum o yüzden benim kanamam normalden fazla olacak çok açık renk almasam mı diyorum ne yapsam ki:93:
gunaydın kızlar dun itibarıyle raporumu aldım kuruma vercem
yalnız 32. hafta cuma günü oluyo nası neye göre dun başlattı bilmıyorum yani bu durumda onun dediği tarihten öncmeı doğurcam kafam çok karışık valla anlamadım bu işten bişe
kendini nasıl rahat hissedeceksen o şekilde al bence canım
gunaydın kızlar dun itibarıyle raporumu aldım kuruma vercem
yalnız 32. hafta cuma günü oluyo nası neye göre dun başlattı bilmıyorum yani bu durumda onun dediği tarihten öncmeı doğurcam kafam çok karışık valla anlamadım bu işten bişe
slm kızlar ay bi turlu yazamadım size
biraz yoğun 2 hafta sonra ayrılıcagım
için etrafımı toparlıyorum işlerimi
devrediyorum garip bi kargasa var
gecmise bi bakınayım umarım sakat bi
durum yoktur bu arada havalar bunaltıcı
olmaya başladı ve ben şişmeye başladım
garip bi odem var sizde de var mı odem
durumları canlar
Kızlar Nisan annelerinden biri 5 kg 60 cm bebiş ve normal doğum yapmış
günaydın canım benim benim diz kapaklarım tuhaf üzerine sanki sarkıyo gibi
nasıl yani saka mı bu nasıl cıkmıs ya
benim drum 3,500 den sonrasını riskli
bulup almıyor anne ve bebege zarar die
kızlar cuma günü kontrolümüz vardı ve 28+5 dik ama doktor 10 gün önden gidiyorsun dedi bu ne demek şimdi aklım karıştı bi de 32. hafta iznini etkiler mi acaba?
Pelcel gelmedi bu sabah :44:
bende bazenn resmen toplanıoo çıkıyor bi taraf böle sonraa cuuvv bi çekilio kayar gibi gıdıklanıom sanki
Kızlar Nisan annelerinden biri 5 kg 60 cm bebiş ve normal doğum yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?