günaydın kızlarr nasılsınız?
anammmnasıl çıkartmış ya maşallah. çok şaşırdım. bi de o bebek nasıl büyümüş o kadar
o zaman gelsyd bi hayırlısıylaa canımmgünaydın canım benim doktorumda haziranın ilk haftası gel dedi gün vermedi yani demekki 3-5 günün lafını etmiolar
Kızlar Nisan annelerinden biri 5 kg 60 cm bebiş ve normal doğum yapmış
ya canım valla tipim degisti bi cirkinlik
geldi ya 34.haftamdayım gerci normal
sanki bu şişmeler sabah dudaklarım ve
burnum şiş oluyor cok komik
günaydın kızlarr nasılsınız?
anammmnasıl çıkartmış ya maşallah. çok şaşırdım. bi de o bebek nasıl büyümüş o kadar
Kızlar Nisan annelerinden biri 5 kg 60 cm bebiş ve normal doğum yapmış
geçmiş olsun gestasyonel diyabet kontrol altına alındığı zaman korkulduğu kadar kötü değildir diyetinize çok dikkat edin diyetle birlikte aç kalmamayada dikkat edin insülin kullanmak zorunda bile kalsanız bebeğe hiçbir zararı yoktur emin olun inşallah gerek kalmaz ama...benim takip ettiğim çok diyabetli gebem oldu kontrol altında gayette sağlıklı doğum yaptılar inşallah sizde güzel bir diyrtlr bu sorunları çözersiniz....Merhabalar kızlar, nasılsınız? Çok giremiyorum. Düğünümüz yaklaşıyor ya, yoğunum.
Nihayet düğün ve kına için kıyafetlerimi aldım. Doğumdan sonra da giyebileceğim şeyler. İçim rahatladı. Perşembe günü uçakla İzmir'e gidiyoruz.
Oğlumun odasının siparişini verdik. Derin bi ohhh çektim. Zaten sepeti hazırdı. Düğünden sonra kendi ihtiyaçlarımı alıp hastane çantamı hazırlayacağım. Allah vaktinden önce kullandırmayı göstermesin ama tedbirli olmak istedim. Eminim sizler başlamış hatta biirmiş bile olabilirsiniz.
50 lik şeker yüklemem yüksek çıktığı için dün 100 lük yükleme yaptırdım. Zormuş yaaa. Sabah 6 da hastaneye gittik, öğlen 11.30 da çıktık. Sonuçlar parlak çıkmadı. Doktorum gebelik diabeti teşhisi koydu(((( Ailede şeker hastalığı olduğu için zaten meyilli oluyormuşum. Dünden beri kendimi kampa aldım. Yarın da diyetisyene gideceğim. Umuyorum ki diyet çözüm olacak. Yoksa insülin almam gerekebilirmiş. Yapacak bi şey yok, bi şekilde bu şekeri düşüreceğim.
kapasite meselesi demek
yinede maşallah yani
ben 5 kg bişey olsa içimde korkardım
acaba seker hastası falan mı
cunku o tur bebekler kilolu
dogarmıs ya:44:
nidilatı niye verdi ki?tansiyonun mu yüksek?nidilat hamilelikte çok dikkatli kullanılması gereken bir ilaç....?günaydın kızlar... herkese iyi haftalar...nasılsınız???
benim hafta sonu başıma neler geldi bir bilsenizcumartesi günü annemle günümüz vardı saat 2 buçukta buluşucaktık ama ben geç kaldım annemi aradım sen git ben arkadan gelirim dedim başıma gelcek var ya işte... neyse ben de bir yarım saat sonra misafir gideceğimiz apartmana gelmiştim ama apartman eski ve içinde de eski tip takur tukur asansörlerden var...bende asansör fobisi var bilmediğim bir yerde tek başıma binemem bu asansöre yanımda biri olsa bile binemem o kadar fena... gideceğim ev de 6. katta...bendeki akıl işte annemi arayıp ben asansöre binmeye korktum ev sahibi beni alabilir mi demek gelmedi o 6 katı yürüyerek çıktım... tabi nefes nefese kaldım o ayrı... neyse uzatmiim aradan bir saat geçti geçmedi bende acayip bir baş dönmesi mide bulantısı ve arka arkaya kasılma başladı kimseye çaktırmadan dakka tutuyorum 10 dakkada 2 kez kasılma geliyor kasılma aralarında da sancı oluyor böyle adet ağrısı gibi... kimseye çaktırmamak için mutfağa geçtim eşimi aradım hemen dedim böyle bölye hemen gel beni al hastaneye gidelim... annemlere de akşam bir misafirliğe daha gitcez biraz evde dinleneyim dedim... Allah tan bişey anlamadılar... neyse eşim aldı hemen hastaneye gittik... gittiğimiz hastaned de yarım gün çalışıyor benim dr yok gitmiş hastaneden aralar dedi eşim bir gidelim belki sadece yediğim bişey dokunmuştur... acil servisteki dr sağolsun çok ilgilendi hemen tansiyon şeker falan ölçtü hepsi normal ben dedim kasılmalarım var hemen müdahele odasına yatırıp serum taktılar bir de bulantı için iğne vurdular serumdan sonra nst ye alıcam dedi... ben dedim dr arayın biz aramadık meğersem adam aramış dr demiş böyle böyle yapın diye... neyse serum bitince nst ye aldılar beni çok şükür sancı falan çıkmadı bebek de sağlıklıymış kalp atışları falan... bu arada ben ebeye dedim ama ben 6 kat merdiven çıktım diye ebe de biraz kızdı bana ondan olmuş dedi daha haftan erken merdiven inip çıkma dedi... dr um nidilat diye bir ilaç verdi 36 hafta sonuna kadar onu kullanıcam şimdi :26: ne olur ne olmaz diye....bir de kendini yormasın dinlensin demiş ama biz dün de pikniğe gittik duramıyorum yerimde eşim çok kızıyor ama ben sanırım bir yerlerde gezerken doğurcam
işte benden haberler böyle... ya bu arada palette den haber varmı?? bebeği nasıl oldu ki???
Kızlar korkulacak bişey yok anam ben 4,5 erkek kardeşim 5 en küçük kız kardeşimde 5,5 kilo doğmuşuz doğum raporlarımızda da yazıyo yoksa anneme bende inanamadımda eşimde ha gayret diyo
bencede öyledir canım ilk değildir.herhalde bu arkadaşında ilk bebeği değildir gibime geliyo benimde...
ohh ohh ii yapmışsnn cnım temz temiz yıkar ütüler giydirirsinn bıdığaagünaydın kızlarr
dün akşam eşimle alışverişe gittik normal ev alışverişi markette dalan roxy görünce aaltın bulmuş kadar sevindim.ben istanbuldayım ve sadece real de bulabildim başka hiç bir yerde yok bulmuşkende 4 kg aldım8 lira 2 kg fiyatı
eminim kadında ciddi yırtıklar olmuştur 5 kilo zor yani...benim kızımda 38.haftada sezeryanla 4200 doğdu normal doğursaydım kesin 15-20 günde 5000gr olurdu....
bugün kontrolümüz var bakalım benim minyon kızım kaç gr oldu benim kızım temmuz bebekleri arasında en küçük olan ünvanını almıştır zannediyorum en son cuma günü 1050 gramdı...
her hastaneye gidişimde yüreğim ağzıma geliyor hadi doğuma diyecekler diye ...ben sizler gibi doğum hazırlığı şeker kurabiye falan yapamıyorum çünkü ne zaman doğuracağım belli değil...
günaydın kızlarr
dün akşam eşimle alışverişe gittik normal ev alışverişi markette dalan roxy görünce aaltın bulmuş kadar sevindim.ben istanbuldayım ve sadece real de bulabildim başka hiç bir yerde yok bulmuşkende 4 kg aldım8 lira 2 kg fiyatı
ohh ohh ii yapmışsnn cnım temz temiz yıkar ütüler giydirirsinn bıdığaa
bende hastane çantasına girecekleri yıkadım roxy le
annem ütüleyip hurca topladı geçen açtım hala miss gibi kokuyolardı
Biz onurex diye bi market vardı ordan aldık baya uygundu fiyatı...
:13: evet canım yaa cuma günü karşıya geçicez araba için ordan bebek çantası bulursam alıp yıkayıp yerleştiricem artık...
ayy evet bide %100 bitkiselmiş ne güzel bende 2 -3 haftaya kadar yıkar yerleştiririm inşallah
valla canım inanmazsın pazar günü gittik eşimle burda pazarlarıo sosyete pazarı kuruluyo 3,5 tl ye bi hastahane çantası aldım şahane aa fotosunu atım bak bi..
aa sosyete pazarı bizim burayada kuruluyo bende bakim bii cumartesi iyi yapmışsın şekerim ne güzel yaa
Kızlar korkulacak bişey yok anam ben 4,5 erkek kardeşim 5 en küçük kız kardeşimde 5,5 kilo doğmuşuz doğum raporlarımızda da yazıyo yoksa anneme bende inanamadımda eşimde ha gayret diyo
günaydın kızlarr
bende hastane çantasına girecekleri yıkadım roxy le
annem ütüleyip hurca topladı geçen açtım hala miss gibi kokuyolardı
Biz onurex diye bi market vardı ordan aldık baya uygundu fiyatı...
naber kızz özledik senii..bebiş nasıl iyi misinizz
aa sosyete pazarı bizim burayada kuruluyo bende bakim bii cumartesi iyi yapmışsın şekerim ne güzel yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?