2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım benim doktorumda haziranın ilk haftası gel dedi gün vermedi yani demekki 3-5 günün lafını etmiolar
o zaman gelsyd bi hayırlısıylaa canımm
Kızlar Nisan annelerinden biri 5 kg 60 cm bebiş ve normal doğum yapmış
maşşallahhhhh
ya canım valla tipim degisti bi cirkinlik
geldi ya 34.haftamdayım gerci normal
sanki bu şişmeler sabah dudaklarım ve
burnum şiş oluyor cok komik

ay onu hiç deme benimde kollarım şişik sanki

geçmiş olsun gestasyonel diyabet kontrol altına alındığı zaman korkulduğu kadar kötü değildir diyetinize çok dikkat edin diyetle birlikte aç kalmamayada dikkat edin insülin kullanmak zorunda bile kalsanız bebeğe hiçbir zararı yoktur emin olun inşallah gerek kalmaz ama...benim takip ettiğim çok diyabetli gebem oldu kontrol altında gayette sağlıklı doğum yaptılar inşallah sizde güzel bir diyrtlr bu sorunları çözersiniz....

kapasite meselesi demek
yinede maşallah yani
ben 5 kg bişey olsa içimde korkardım

evet bende korkardım kadına helal olsun ya Allah sağlıcakla yetiştirmesini nasip etsin.

acaba seker hastası falan mı
cunku o tur bebekler kilolu
dogarmıs ya:44:

olabilir canım gerçi bi bebek vardı 6 kg doğmuştu sağlıklıydı ama o sezeryandı...

nidilatı niye verdi ki?tansiyonun mu yüksek?nidilat hamilelikte çok dikkatli kullanılması gereken bir ilaç....?

Kızlar korkulacak bişey yok anam ben 4,5 erkek kardeşim 5 en küçük kız kardeşimde 5,5 kilo doğmuşuz doğum raporlarımızda da yazıyo yoksa anneme bende inanamadımda eşimde ha gayret diyo

günaydın kızlarr

dün akşam eşimle alışverişe gittik normal ev alışverişi markette dalan roxy görünce aaltın bulmuş kadar sevindim.ben istanbuldayım ve sadece real de bulabildim başka hiç bir yerde yok bulmuşkende 4 kg aldım 8 lira 2 kg fiyatı

eminim kadında ciddi yırtıklar olmuştur 5 kilo zor yani...benim kızımda 38.haftada sezeryanla 4200 doğdu normal doğursaydım kesin 15-20 günde 5000gr olurdu....
bugün kontrolümüz var bakalım benim minyon kızım kaç gr oldu benim kızım temmuz bebekleri arasında en küçük olan ünvanını almıştır zannediyorum en son cuma günü 1050 gramdı...
her hastaneye gidişimde yüreğim ağzıma geliyor hadi doğuma diyecekler diye ...ben sizler gibi doğum hazırlığı şeker kurabiye falan yapamıyorum çünkü ne zaman doğuracağım belli değil...

herhalde bu arkadaşında ilk bebeği değildir gibime geliyo benimde...
bencede öyledir canım ilk değildir.
ohh ohh ii yapmışsnn cnım temz temiz yıkar ütüler giydirirsinn bıdığaa

canım benim yaasen kaç haftalıksın

bende hastane çantasına girecekleri yıkadım roxy le
annem ütüleyip hurca topladı geçen açtım hala miss gibi kokuyolardı
Biz onurex diye bi market vardı ordan aldık baya uygundu fiyatı...

ohh ohh ii yapmışsnn cnım temz temiz yıkar ütüler giydirirsinn bıdığaa

:13: evet canım yaa cuma günü karşıya geçicez araba için ordan bebek çantası bulursam alıp yıkayıp yerleştiricem artık...

ayy evet bide %100 bitkiselmiş ne güzel bende 2 -3 haftaya kadar yıkar yerleştiririm inşallah

valla canım inanmazsın pazar günü gittik eşimle burda pazarlarıo sosyete pazarı kuruluyo 3,5 tl ye bi hastahane çantası aldım şahane aa fotosunu atım bak bi..

Kızlar korkulacak bişey yok anam ben 4,5 erkek kardeşim 5 en küçük kız kardeşimde 5,5 kilo doğmuşuz doğum raporlarımızda da yazıyo yoksa anneme bende inanamadımda eşimde ha gayret diyo

ooh maşallah sende de bekliyoruz
aynı performansı

canım bende ist.dayım migroslarda da var
aklında bulunsun ben ordan aldım mis gibi
yıka bakalım

ay ne guzel ya ben daha hiç biseyi
yıkamadım evin duvarları daha siinecek
biraz daha gecsin die bekliyorum kirlenmesin
annemin arkadası dolap içlerini dikmis evde
derin temizlik yapılmadıgı için sermiyorum
onları sermeden yıkamıyorum bi garip oldu

herkese selam kızlar

naber kızz özledik senii..bebiş nasıl iyi misinizz

iyiyim çok şükür canımmm benimmmm bende özledim valla. kaburga ağrıları dışında bir sıkıntım yok çok şükür. yarın da son iş günüm artık evde olacağım kısmet olursa. bebişimde çok iyi doktor 5 kiloya yakın olacak dedi tosun paşamm için iri olduğu için sezeryan olacak. haziran sonu olacak sanırım doğum. cuma günü tam tarihe bakacağız. onun dışında herşey yolunda odamızı hazırladık kıyafetlerimizi aldık. bir tek hastane çantası kaldı bi de yıkama ütüleme işleri. geçmişe bakmadım ama topik eskisi kadar yoğun değil sanırım sen nasılsın bakalım şekerim? badana yapacaktın en son işler bitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…