hay maşallah nasıl beslemiş öle 5 kiloo bide normal doğumm
saol canım
burda tecrübeli arkadaşlar gecelik olarak koyu renk yada kırmızı al demişlerdi
bende gri aldım
seninde aklında olsun
pijamayı istediğin gibi al bence
çok tşkr ler canım tavsiyeler için
bak canım o kadr pahalı bişey almana gerek yok zaten benim aldığm hoş bişey..ayy zaman duruyor sankii..geçmiyor zamann
canım bende ist.dayım migroslarda da var
aklında bulunsun ben ordan aldım mis gibi
yıka bakalım
bende bİraz daha bklm diyorum kadın gelcek temizliğe temiz temiz raporumu alır evde otururum diyorum daha çok var hem banaooh maşallah sende de bekliyoruz
aynı performansı
canım bende ist.dayım migroslarda da var
aklında bulunsun ben ordan aldım mis gibi
yıka bakalım
hiç zannetmiyorum canımm 3,5 kilo doğarsa ona şükür et tüketmiyorum ben
ay ne guzel ya ben daha hiç biseyi
yıkamadım evin duvarları daha siinecek
biraz daha gecsin die bekliyorum kirlenmesin
annemin arkadası dolap içlerini dikmis evde
derin temizlik yapılmadıgı için sermiyorum
onları sermeden yıkamıyorum bi garip oldu
herkese selam kızlar
iyiyim çok şükür canımmm benimmmmbende özledim valla. kaburga ağrıları dışında bir sıkıntım yok çok şükür. yarın da son iş günüm artık evde olacağım kısmet olursa. bebişimde çok iyi doktor 5 kiloya yakın olacak dedi tosun paşamm için iri olduğu için sezeryan olacak. haziran sonu olacak sanırım doğum. cuma günü tam tarihe bakacağız. onun dışında herşey yolunda odamızı hazırladık kıyafetlerimizi aldık. bir tek hastane çantası kaldı bi de yıkama ütüleme işleri. geçmişe bakmadım ama topik eskisi kadar yoğun değil sanırım sen nasılsın bakalım şekerim? badana yapacaktın en son işler bitti mi?
canım fotosunu bekliyorum muhakkak merak ettim
canım bizim burda 3m migros var ama orda bulamadım ben belki büyüklerde vardır
kızlarrr uykunuzu bölüyorum ama birşey sorcambu hastane için aldığınız gecelik pijama takımlarını ne renk aldınız.cicili bicilimi yoksa sade beyaz krem rengi gibimi
bende bİraz daha bklm diyorum kadın gelcek temizliğe temiz temiz raporumu alır evde otururum diyorum daha çok var hem bana
sizin ora nere nerde kuruluyor
ben etileri biliyordum o kalkmıs:26:
hoşgeldin canım ii gunlerde kullan aldıklarını
cok sukur cogunu bitirmissin benim de kısmetse
190 mayıs eminonu turum var bitecek hepsi
daha sonra toparlaması duzenlemesi yıkaması
kalacak biQUOTE]
sağol kuşummmbende mevlüt takımı ve gecelik alıcam bi tek. 19 mayıs ta bende eminönünde olucam karşılaşırız belki
bencede öyledir canım ilk değildir.
ohh ohh ii yapmışsnn cnım temz temiz yıkar ütüler giydirirsinn bıdığaa
canım benim yaasen kaç haftalıksın
bende kırmızı aldım kırmızı taç takıcam zaten bide kızıma kırmızı giydirebilirim.eşim de zaten kesin kızarır heyecandan falan kırpkırmızı olucaz yane ailecenek
senin varmıs daha canım ben 34.haftamdayım
ne olur ne olmaz gec bile kaldım diyorum
izne cıkınca alayım ama o gec olur haftaya
ayarlıyacagım kadını annem falan gelir kalır
yıkama işlerini yaparım hast.gidecekleri huca
koyarım mis gibi olur bide artık ben hast.deyken
bi daha kadın gelir
ben hep açık renk aldım ya açık pembe açık mavi ve krem aldımm..hiç koyu renk almak gelmedi içimdenn..artık çok kanamam olursa da yıkar yıkar giyerim napalımm..lohusa denilince herşey açıkrenk..bebişler de öyle giyinecek zatenn kucağımızda güzel dururlar hihi
ay ne guzel ya ben daha hiç biseyi
yıkamadım evin duvarları daha siinecek
biraz daha gecsin die bekliyorum kirlenmesin
annemin arkadası dolap içlerini dikmis evde
derin temizlik yapılmadıgı için sermiyorum
onları sermeden yıkamıyorum bi garip oldu
iyiyim çok şükür canımmm benimmmmbende özledim valla. kaburga ağrıları dışında bir sıkıntım yok çok şükür. yarın da son iş günüm artık evde olacağım kısmet olursa. bebişimde çok iyi doktor 5 kiloya yakın olacak dedi tosun paşamm için iri olduğu için sezeryan olacak. haziran sonu olacak sanırım doğum. cuma günü tam tarihe bakacağız. onun dışında herşey yolunda odamızı hazırladık kıyafetlerimizi aldık. bir tek hastane çantası kaldı bi de yıkama ütüleme işleri. geçmişe bakmadım ama topik eskisi kadar yoğun değil sanırım sen nasılsın bakalım şekerim? badana yapacaktın en son işler bitti mi?
ayyyy kızlar günaydın dedim size sonra bida bi uyumş şimdi kendime geldim
gece uyuyamamştm kalkıp oturmuştm
amanınnn bi uyandım 12 olmş saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?