2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

hay maşallah nasıl beslemiş öle 5 kiloo bide normal doğumm

ayy kızlar annem de beni 5 kilo doğurmuşş hemde 65 kiloyla hihi 45 kiloyla hamile kalmışş vala geyet güzel normal doğumla doğurmuşş tabii karnındaki çatlakları saymazsakk şeker hastalığıyl alakası yok bizim ailede şeker hastası kimse yokk hamileliğnde 5 kilo bal yemiş ondan herald dombili olmuşumm doktor normal gelmez bu sezeryana alalım demiş ama annem gitmemiş korkudan sancısı gelince 10 gün sora gitmiş normal doğuma almışlarr

saol canım
burda tecrübeli arkadaşlar gecelik olarak koyu renk yada kırmızı al demişlerdi
bende gri aldım
seninde aklında olsun
pijamayı istediğin gibi al bence

çok tşkr ler canım tavsiyeler için

bende kırmızı aldım kırmızı taç takıcam zaten bide kızıma kırmızı giydirebilirim.eşim de zaten kesin kızarır heyecandan falan kırpkırmızı olucaz yane ailecenek

bak canım o kadr pahalı bişey almana gerek yok zaten benim aldığm hoş bişey..ayy zaman duruyor sankii..geçmiyor zamann

canım fotosunu bekliyorum muhakkak merak ettim

canım bende ist.dayım migroslarda da var
aklında bulunsun ben ordan aldım mis gibi
yıka bakalım

canım bizim burda 3m migros var ama orda bulamadım ben belki büyüklerde vardır

bende bİraz daha bklm diyorum kadın gelcek temizliğe temiz temiz raporumu alır evde otururum diyorum daha çok var hem bana

hoşgeldin canım ii gunlerde kullan aldıklarını
cok sukur cogunu bitirmissin benim de kısmetse
190 mayıs eminonu turum var bitecek hepsi
daha sonra toparlaması duzenlemesi yıkaması
kalacak bi

QUOTE=byd;19230567]ayy kızlar annem de beni 5 kilo doğurmuşş hemde 65 kiloyla hihi 45 kiloyla hamile kalmışş vala geyet güzel normal doğumla doğurmuşş tabii karnındaki çatlakları saymazsakk şeker hastalığıyl alakası yok bizim ailede şeker hastası kimse yokk hamileliğnde 5 kilo bal yemiş ondan herald dombili olmuşumm doktor normal gelmez bu sezeryana alalım demiş ama annem gitmemiş korkudan sancısı gelince 10 gün sora gitmiş normal doğuma almışlarr[/QUOTE]

annene maşallah canım benim annem
20 kilo almıs bende 2,100 dogmusum saka gibi
bide bi cirkinmisim annem demis bu benim olamaz
bizim ailede bu kadar cirkin kimse yok

Son düzenleme:
kızlarrr uykunuzu bölüyorum ama birşey sorcambu hastane için aldığınız gecelik pijama takımlarını ne renk aldınız.cicili bicilimi yoksa sade beyaz krem rengi gibimi

ben hep açık renk aldım ya açık pembe açık mavi ve krem aldımm..hiç koyu renk almak gelmedi içimdenn..artık çok kanamam olursa da yıkar yıkar giyerim napalımm..lohusa denilince herşey açıkrenk..bebişler de öyle giyinecek zatenn kucağımızda güzel dururlar hihi

bende bİraz daha bklm diyorum kadın gelcek temizliğe temiz temiz raporumu alır evde otururum diyorum daha çok var hem bana

senin varmıs daha canım ben 34.haftamdayım
ne olur ne olmaz gec bile kaldım diyorum
izne cıkınca alayım ama o gec olur haftaya
ayarlıyacagım kadını annem falan gelir kalır
yıkama işlerini yaparım hast.gidecekleri huca
koyarım mis gibi olur bide artık ben hast.deyken
bi daha kadın gelir

annene maşallah canım benim annem
20 kilo almıs bende 2,100 dogmusum saka gibi
bide bi cirkinmisim annem demis bu benim olamaz
bizim ailede bu kadar cirkin kimse yok[/QUOTE]

vala maşala 45 kiloyla hamile kalmış 5 kilo bebek doğurmuşş...ben de çok çirkinmişimm kapkaraymışım bi sürü saçım varmış simsiyahh..bi de kulaklarımın üstünde bile tüyler varmış haha sonradan dökülmüş tabii ama ailede en esmer hala benim annem de esmer değil o kadar babam da değill sizin işe dönmüş bizimki ahaha

ayyyy kızlar günaydın dedim size sonra bida bi uyumş şimdi kendime geldim
gece uyuyamamştm kalkıp oturmuştm
amanınnn bi uyandım 12 olmş saat

aaa o zaman senin hazirana denk gelir canım elini çabuk tut bıdık çabuk tuttarsa meydanda kalma alim allahh benim var hem annemde hastahaneden çıkar o zamana bi demlik yaparım ama yavaş yavaş dolap içindekilerini boşaltmaya başladım kadın yapmıyor oraları..yarında kına cumada düğün var off

bende de var kırmızının dışındakiler benim de somon rengi var gri var bide mavili var artık geçerse kan değiştirip değiştirip giyeriz...

canım benim de birşeyi hazır değil
sadece geceliğim pijamam ve bebişin hastane çıkışları yıkandı ütülendi
ben daha oda bile alamadım
bi park yatağımız geldi okadar
annem haftasonu ankaraya gidiyor 1 ay yok o yüzden gitmeden faydası olsun diye ütüledi yıkanmışları okadar
geri kalanı benim elime bakıyo

hoşgeldin canım
maşallah bebişine
kaburga ağrıları bendede var magnezyum verdi doktor ama pek işe yaramıyor....

hoşgeldin canım
maşallah bebişine
kaburga ağrıları bendede var magnezyum verdi doktor ama pek işe yaramıyor....[/QUOTE]

kaburga ağrısı ne ki ben de kaburga,göğüs kafesi,çatı kemiklerime kadar tüm kemiklerim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…