2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım hoşgeldin...iyiyiz çok şükür sen nasılsın

iyiyim çok şükür. arada çarpıntılarım oluo çözemedim. bu ay hiç kilo almamışım ona seviniom hala:) dün de ebe aradı bu ay gelmedin die ona gitcem birasdan. bu aralar gece 2 den önce uyuyamıorum ya. bebeğimin uyku düzenini bozuom ya. zor uyuyorum. siz de ölesinizheraldee

acaba park yatagı ne zaman kurmak gerek
ay dogmadan da oda da yanımda oyle boş
yatak beni heyecan yapar sancım yoksa da
sancım tutar sen ne zaman kurucam canım:26:
aman olsun biraz biraz olmus simdi dogursan işin
kolay ben bittim

evet canım benim haziran 20.den sonra gelir
dr.oyle dedi bende yavas yavas yapıcam olmadı
20 mayıs ı izin alıcam birleştireyim diyorum

ayyyy kızlar günaydın dedim size sonra bida bi uyumş şimdi kendime geldim
gece uyuyamamştm kalkıp oturmuştm
amanınnn bi uyandım 12 olmş saat

oooh ii yaptın canım bi guzel dinlenmisindir
sonra cok arayacagız bu gunleri valla
şimdiden depolamak lazım uykuları

annene maşallah canım benim annem
20 kilo almıs bende 2,100 dogmusum saka gibi
bide bi cirkinmisim annem demis bu benim olamaz
bizim ailede bu kadar cirkin kimse yok

vala maşala 45 kiloyla hamile kalmış 5 kilo bebek doğurmuşş...ben de çok çirkinmişimm kapkaraymışım bi sürü saçım varmış simsiyahh..bi de kulaklarımın üstünde bile tüyler varmış haha sonradan dökülmüş tabii ama ailede en esmer hala benim annem de esmer değil o kadar babam da değill sizin işe dönmüş bizimki ahaha[/QUOTE]

ben canım sonra bembeyaz bi bebek olmusum
kumralım ama tenim süt beyazı eşimde esmer
bizimki de bugday olacak herhalde

canım cuma günü bizde karşıya geçicez ama havuzlu han nerde...bana bi tarif etsen

eminönünde kapalı çarşıya çıkarken mısır çarşısını geçtikten sonra kürkçü hana gelmeden
sen mısır çarşısından yukarı çıkmaya başla orda sorduğun kişi gösterir canım

19 mayıs ve havuzlu han
iyi akıl ettiniz kızlar bende gidicem , dahada çıkamam zaten....

eeh herkes havuzlu han a
yakamıza kırmızı karanfil
takalım

canım cuma günü bizde karşıya geçicez ama havuzlu han nerde...bana bi tarif etsen

canım eminonu carsıda kime
sorsan gosterir zaten ben şimdi
tarif olarak edemem annem bayrak
onde bizi goturuyor zaten

merhaba kızlarr. nassınız.

slm canım hoşgeldin uykusuzluk
hariç iyiyiz cok sukur yaa

tekrar günaydın canım hoşgeldin... bende uyuyamadım gece

bendeeeeeee

gece bende 2 den önce uyuyamıyorum ama napimm gece uykusu zaten çook zorr..ikidebir kalk yatt sırt ağrısı bel ağrısı..mecburr geç yatıorumm:44:

acaba park yatagı ne zaman kurmak gerek
ay dogmadan da oda da yanımda oyle boş
yatak beni heyecan yapar sancım yoksa da
sancım tutar sen ne zaman kurucam canım:26:
aman olsun biraz biraz olmus simdi dogursan işin
kolay ben bittim

biz internetten aldık
geldiği akşam kurduk eşimle :)
üzerine cibinliğinide geçirdik salonun ortasında duruyo :)
her odaya rahat giriyomu diye birde evin içinde dolaştırdık

Son düzenleme:

bende bu ay kilo almadım çok mutluyum ama totalde 9 kilo aldım uyku olayı tam bi kaos geceleri bölük bölük hep

acaba park
aaah bende ataşehirde oturuyorum
bizede yakın gibi canım ben bi ogreneyim
onu b.c.tesi bakayım evde giymek için
sort penye falan ordan alayım tombişken
eskiler olmaya bilir

he evet canım ya 5 tl ye felan penyeler oluyo çok kaliteli 10 liraya gecelikler felan var...bakalım bende bi gidip penye felan alıcam dediğin gibi...bu arada elin nasıl canım hep uyandırıyomu hala

hımmm tamam canım çok sağol

gece bende 2 den önce uyuyamıyorum ama napimm gece uykusu zaten çook zorr..ikidebir kalk yatt sırt ağrısı bel ağrısı..mecburr geç yatıorumm:44:

gittikçe ağırlaşıoruz valla. aışverişi yapın sora yapamazsınız diolardı da yaparım ya diordum. şimdi avm lerde sıkıntı basıo bana çarpıntı oluo valla şimdi. 1 ay sora daha da ağırlaşcam heralde yaa. doru dürüst kalkamıom bile.:26: zar zor kalkıom çok komik oluomm

ben 2 den önce yatağa giriyorum ama 4-5 kere wc ye gidiyorum evde dolanıyorum bacaklarım uyuşuyor çünkü ay arkadaşımın biri ilerde yana bile yatamıyosun dedi uykuyla vedalaşıcakmışız :80::80::80:

biz internetten aldık
geldiği akşam kurduk eşimle :)
üzerine cibinliğinide geçirdik salonun ortasında duruyo :)
her odaya rahat giriyomu diye birde evin içinde dolaştırdık

oo maşallah ben de kurmadım daha toz moz olur die. duruo çantasında ölee

ben de 10 kilo aldım toplamdaa. 2 kilo alcam başka almiim yaa:26:

ben 2 den önce yatağa giriyorum ama 4-5 kere wc ye gidiyorum evde dolanıyorum bacaklarım uyuşuyor çünkü ay arkadaşımın biri ilerde yana bile yatamıyosun dedi uykuyla vedalaşıcakmışız :80::80::80:

yok artık ya:26::26::26:

dün hastanede yanımda bi kadın vardı . onun da ilk çocuguymuş. 38. haftadayım dedi. belki bugün sezeryan olcam dedi. çocuk tersmiş de. doktor alalım beklemeye gerek yok demiş. nasıl iş annamadım. 40 a kadar beklerdim ben olsam.

işi riske atmak istemiolar herald..hemen alıolar bebeği 37 38.haftada..:26:

malesef öle diyoo o son haftalar geçmiyomuş Allah yardımıcımız olsun..belki o kadında dayanamıyodur artık kucağıma alim diyodur ben şimdiden zorlanıyorum

sıkıntı basıo bana da ikide bir. boğulcak gibi oluom. hayırlısı bakalım.Allah yardımetsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…