19 mayıs ve havuzlu han
iyi akıl ettiniz kızlar bende gidicem , dahada çıkamam zaten....
merhaba canım hoşgeldin...iyiyiz çok şükür sen nasılsın
canım benim de birşeyi hazır değil
sadece geceliğim pijamam ve bebişin hastane çıkışları yıkandı ütülendi
ben daha oda bile alamadım
bi park yatağımız geldi okadar
annem haftasonu ankaraya gidiyor 1 ay yok o yüzden gitmeden faydası olsun diye ütüledi yıkanmışları okadar
geri kalanı benim elime bakıyo
hoşgeldin canım
maşallah bebişine
kaburga ağrıları bendede var magnezyum verdi doktor ama pek işe yaramıyor....
aaa o zaman senin hazirana denk gelir canım elini çabuk tut bıdık çabuk tuttarsa meydanda kalma alim allahh benim var hem annemde hastahaneden çıkar o zamana bi demlik yaparım ama yavaş yavaş dolap içindekilerini boşaltmaya başladım kadın yapmıyor oraları..yarında kına cumada düğün var off
ayyyy kızlar günaydın dedim size sonra bida bi uyumş şimdi kendime geldim
gece uyuyamamştm kalkıp oturmuştm
amanınnn bi uyandım 12 olmş saat
annene maşallah canım benim annem
20 kilo almıs bende 2,100 dogmusum saka gibi
bide bi cirkinmisim annem demis bu benim olamaz
bizim ailede bu kadar cirkin kimse yok
hoşgeldin canım ii gunlerde kullan aldıklarını
cok sukur cogunu bitirmissin benim de kısmetse
190 mayıs eminonu turum var bitecek hepsi
daha sonra toparlaması duzenlemesi yıkaması
kalacak biQUOTE]
sağol kuşummmbende mevlüt takımı ve gecelik alıcam bi tek. 19 mayıs ta bende eminönünde olucam karşılaşırız belki
ay bende daha cok kendim için gidiyorum
gecelik falan bebegin az biseyi kaldı
o zaman karsılasırız belki havuzlu handa
ya gecelikcilerin oldugu pasajdainş.
boyle sıcak olmaz o gun
canım ben çekmeköy deyim..eski ulus pazarı buraya taşındı
aaah bende ataşehirde oturuyorum
bizede yakın gibi canım ben bi ogreneyim
onu b.c.tesi bakayım evde giymek için
sort penye falan ordan alayım tombişken
eskiler olmaya bilir
canım cuma günü bizde karşıya geçicez ama havuzlu han nerde...bana bi tarif etsen
19 mayıs ve havuzlu han
iyi akıl ettiniz kızlar bende gidicem , dahada çıkamam zaten....
canım cuma günü bizde karşıya geçicez ama havuzlu han nerde...bana bi tarif etsen
merhaba kızlarr. nassınız.
tekrar günaydın canım hoşgeldin... bende uyuyamadım gece
iyiyim çok şükür. arada çarpıntılarım oluo çözemedim. bu ay hiç kilo almamışım ona seviniom hala:) dün de ebe aradı bu ay gelmedin die ona gitcem birasdan. bu aralar gece 2 den önce uyuyamıorum ya. bebeğimin uyku düzenini bozuom ya. zor uyuyorum. siz de ölesinizheraldee
acaba park yatagı ne zaman kurmak gerek
ay dogmadan da oda da yanımda oyle boş
yatak beni heyecan yapar sancım yoksa da
sancım tutar sen ne zaman kurucam canım:26:
aman olsun biraz biraz olmus simdi dogursan işin
kolay ben bittim
iyiyim çok şükür. arada çarpıntılarım oluo çözemedim. bu ay hiç kilo almamışım ona seviniom hala:) dün de ebe aradı bu ay gelmedin die ona gitcem birasdan. bu aralar gece 2 den önce uyuyamıorum ya. bebeğimin uyku düzenini bozuom ya. zor uyuyorum. siz de ölesinizheraldee
acaba park
aaah bende ataşehirde oturuyorum
bizede yakın gibi canım ben bi ogreneyim
onu b.c.tesi bakayım evde giymek için
sort penye falan ordan alayım tombişken
eskiler olmaya bilir
eminönünde kapalı çarşıya çıkarken mısır çarşısını geçtikten sonra kürkçü hana gelmeden
sen mısır çarşısından yukarı çıkmaya başla orda sorduğun kişi gösterir canım
gece bende 2 den önce uyuyamıyorum ama napimmgece uykusu zaten çook zorr..ikidebir kalk yatt sırt ağrısı bel ağrısı..mecburr geç yatıorumm:44:
biz internetten aldık
geldiği akşam kurduk eşimle :)
üzerine cibinliğinide geçirdik salonun ortasında duruyo :)
her odaya rahat giriyomu diye birde evin içinde dolaştırdık
bende bu ay kilo almadım çok mutluyum ama totalde 9 kilo aldımuyku olayı tam bi kaos geceleri bölük bölük hep
he evet canım ya 5 tl ye felan penyeler oluyo çok kaliteli 10 liraya gecelikler felan var...bakalım bende bi gidip penye felan alıcam dediğin gibi...bu arada elin nasıl canım hep uyandırıyomu hala
hımmm tamam canım çok sağol
ben 2 den önce yatağa giriyorum ama 4-5 kere wc ye gidiyorum evde dolanıyorum bacaklarım uyuşuyor çünkü ay arkadaşımın biri ilerde yana bile yatamıyosun dedi uykuyla vedalaşıcakmışız :80::80::80:
yok artık ya:26::26::26:
dün hastanede yanımda bi kadın vardı . onun da ilk çocuguymuş. 38. haftadayım dedi. belki bugün sezeryan olcam dedi. çocuk tersmiş de. doktor alalım beklemeye gerek yok demiş. nasıl iş annamadım. 40 a kadar beklerdim ben olsam.
malesef öle diyoo o son haftalar geçmiyomuş Allah yardımıcımız olsun..belki o kadında dayanamıyodur artık kucağıma alim diyodurben şimdiden zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?