2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çekmeköy pazarına gidin yaa pof ist da olsam giderdimmm.. ama şu halde imkansız gelmemmm...sosyete pazarı baya meşhur oranınn

slm hatunlar nasılsınız bebişler iyidir inş
cuma günü dr kontrolüm vardı 2,440 g olmuş egemenim çok iyi dedi 15 gün önden gidiyomuş 3 hafta içinde 2.5 kilo almışım azcık fırça yedim toplamda 7 kilo aldım şimdiye kadar 15 gün sonra kontrole gel dedi bakalım o zaman ne dicek

maşallah canım bebeğine ne fırçası ya kafayı yemiş senin doktor mankenler gibi toplam 8 kilo ile mi doğurcaz yok artık

neyy 7 kilo muu aldın toplamdaa !! vala tebrik ediorum seni arkadaşımm büyük başarıı:81::81::128::128:

biz internetten aldık
geldiği akşam kurduk eşimle :)
üzerine cibinliğinide geçirdik salonun ortasında duruyo :)
her odaya rahat giriyomu diye birde evin içinde dolaştırdık

ay ben soylemeyeyim eşime o tutturdu
kuralım die bende toz olur die şimdiden
kurmuyorum ii bari geciyorda her
yerden

ben bu h.sonu bakayım o zaman c.tesi dimi
o gunler kuruluyor sonra agırlasırım hemde bu
havalar daha da ısınmadan halledeyim

oooh maşallah canım bebişine 7 kiloya mı
kızdı ben toplamda 16 kilo aldım ne halt
edicem bilemiyorum yanii

çekmeköy pazarına gidin yaa pof ist da olsam giderdimmm.. ama şu halde imkansız gelmemmm...sosyete pazarı baya meşhur oranınn

ii bari oraları hiç bilmiyorum
ama internette bi bakayım
nerdedir ne degildir eşim
arabayla beklesin beni

maşallah canım bebeğine ne fırçası ya kafayı yemiş senin doktor mankenler gibi toplam 8 kilo ile mi doğurcaz yok artık

neyy 7 kilo muu aldın toplamdaa !! vala tebrik ediorum seni arkadaşımm büyük başarıı:81::81::128::128:

oooh maşallah canım bebişine 7 kiloya mı
kızdı ben toplamda 16 kilo aldım ne halt
edicem bilemiyorum yanii

saolun kıslar kilolu olarak hamile kaldığım için fazlası zararlı 87 kiloyla hamile kaldım kontrolde 94.5 çıktı

ben bu h.sonu bakayım o zaman c.tesi dimi
o gunler kuruluyor sonra agırlasırım hemde bu
havalar daha da ısınmadan halledeyim

:

evet canım cumartesi günü kuruluyo... valla hayranım senin enerjine maşallah 33. haftadasın ben daha 29 dayım ama cuma günü karşıya geçicem nasıl yürürüm diye düşünüyorum... canım elin nasıl oldu sordum ama görmedin sanırım çokmu ağrısı

kızlarrr uykunuzu bölüyorum ama birşey sorcambu hastane için aldığınız gecelik pijama takımlarını ne renk aldınız.cicili bicilimi yoksa sade beyaz krem rengi gibimi

Canım ben domino diye bir siteden 1 tane mavi renkli üzerinde de bebek resmi olan gecelik ve 1 tanede aynı renk ve desenli sabahlıklı pijama takımı aldım
Ebru maternity den de dantelli ekru rengi sabahlıklı bir gecelik aldım.Unnado da indirimli bilgin olsun.

herkese merhabalar hanımlar nasılsınız? geçmişe hiç bakamadım....ben bugünlerde çok sık giremiyorum malum havalar ısındı evde bir ton iş oluyor.. bugün yazlıkları çıkarmaya başladım balkona yaydım hepsini havalansınlar diye... hava için sağanak yağıs gösteriyordu ama havada bir tek bulut yok inadına da nasıl bir sıcak var eşim aradı demin arabanın derecesi 31 gösteriyormuş... evde tüm pencereler acık gram esmiyor walla...

pelinciğim
canım ikea yı bilirsin o tarafa doğru gelin beşiktaş tesislerini de geçince az ilerde çekmeköy çıkışı var zaten o çıkıştan çıkıp sorun en kolayı böle olur

merhaba canım hoşgeldin nasılsın ayy sıcak hava daha şimdiden bunaltıyo dışarı çıkınca evde problem yokta .... istanbuldamısın canım sen

aynen ben evde oturuyorum serin serinn dışarısı çook zıcaaakkk :26: birden bastırdı sıcaklarr...yağmur yağıcak diolar ama hiç sanmıyorumm

merhaba canım hoşgeldin nasılsın ayy sıcak hava daha şimdiden bunaltıyo dışarı çıkınca evde problem yokta .... istanbuldamısın canım sen

evet canım yaa aynen dün bir ara dşarı çıktım da eve geldimdiğimde su gibi olmuştum bir de ayaklarımın şişi de cabası... balıkesirdeyim canım ben...

aynen ben evde oturuyorum serin serinn dışarısı çook zıcaaakkk :26: birden bastırdı sıcaklarr...yağmur yağıcak diolar ama hiç sanmıyorumm

belki de yağmur sıcağıdır bilmiyorum ama inanılmaz bir sıcak var... zaten bu sene temmuz ağustos çok sıcak gececekmiş... hepten ısınmadan doğursak bari bebeklerde bütün gün duş alırız artık...

evet arabayla bekler senii

bilmem kii yağmur sıcağı mı acaba ama sanmamm :44: en çok ben yanıcammm bodrumdayım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…