işi riske atmak istemiolar herald..hemen alıolar bebeği 37 38.haftada..:26:
acaba park yatagı ne zaman kurmak gerek
ay dogmadan da oda da yanımda oyle boş
yatak beni heyecan yapar sancım yoksa da
sancım tutar sen ne zaman kurucam canım:26:
aman olsun biraz biraz olmus simdi dogursan işin
kolay ben bittim
ben önümüzdeki ay kurucamm hemen kurarsam stres yaparımm kesinn
ben canım sonra bembeyaz bi bebek olmusum
kumralım ama tenim süt beyazı eşimde esmer
bizimki de bugday olacak herhalde
haha bizimki ne olucak acabaa ben esmerim baba sarışınnişala esmer olur bana benzerrr
aaah bende ataşehirde oturuyorum
bizede yakın gibi canım ben bi ogreneyim
onu b.c.tesi bakayım evde giymek için
sort penye falan ordan alayım tombişken
eskiler olmaya bilir
slm hatunlar nasılsınız bebişler iyidir inş
cuma günü dr kontrolüm vardı 2,440 g olmuş egemenim çok iyi dedi 15 gün önden gidiyomuş 3 hafta içinde 2.5 kilo almışım azcık fırça yedim toplamda 7 kilo aldım şimdiye kadar 15 gün sonra kontrole gel dedi bakalım o zaman ne dicek
cuma günü dr kontrolüm vardı 2,440 g olmuş egemenim çok iyi dedi 15 gün önden gidiyomuş 3 hafta içinde 2.5 kilo almışım azcık fırça yedim toplamda 7 kilo aldım şimdiye kadar 15 gün sonra kontrole gel dedi bakalım o zaman ne dicek
biz internetten aldık
geldiği akşam kurduk eşimle :)
üzerine cibinliğinide geçirdik salonun ortasında duruyo :)
her odaya rahat giriyomu diye birde evin içinde dolaştırdık
bende bu ay kilo almadım çok mutluyum ama totalde 9 kilo aldımuyku olayı tam bi kaos geceleri bölük bölük hep
he evet canım ya 5 tl ye felan penyeler oluyo çok kaliteli 10 liraya gecelikler felan var...bakalım bende bi gidip penye felan alıcam dediğin gibi...bu arada elin nasıl canım hep uyandırıyomu hala
hımmm tamam canım çok sağol
çekmeköy pazarına gidin yaa pof ist da olsam giderdimmm.. ama şu halde imkansız gelmemmm...sosyete pazarı baya meşhur oranınn
maşallah canım bebeğine ne fırçası ya kafayı yemiş senin doktor mankenler gibi toplam 8 kilo ile mi doğurcaz yok artık
neyy 7 kilo muu aldın toplamdaa !! vala tebrik ediorum seni arkadaşımm büyük başarıı:81::81::128::128:
ben bu h.sonu bakayım o zaman c.tesi dimi
o gunler kuruluyor sonra agırlasırım hemde bu
havalar daha da ısınmadan halledeyim
:
kızlarrr uykunuzu bölüyorum ama birşey sorcambu hastane için aldığınız gecelik pijama takımlarını ne renk aldınız.cicili bicilimi yoksa sade beyaz krem rengi gibimi
kıslar gittiğiniz hastaneden doğum fiyatlarını öğrendinizmi?
herkese merhabalar hanımlar nasılsınız? geçmişe hiç bakamadım....ben bugünlerde çok sık giremiyorum malum havalar ısındı evde bir ton iş oluyor.. bugün yazlıkları çıkarmaya başladım balkona yaydım hepsini havalansınlar diye... hava için sağanak yağıs gösteriyordu ama havada bir tek bulut yok inadına da nasıl bir sıcak var eşim aradı demin arabanın derecesi 31 gösteriyormuş... evde tüm pencereler acık gram esmiyor walla...
herkese merhabalar hanımlar nasılsınız? geçmişe hiç bakamadım....ben bugünlerde çok sık giremiyorum malum havalar ısındı evde bir ton iş oluyor.. bugün yazlıkları çıkarmaya başladım balkona yaydım hepsini havalansınlar diye... hava için sağanak yağıs gösteriyordu ama havada bir tek bulut yok inadına da nasıl bir sıcak var eşim aradı demin arabanın derecesi 31 gösteriyormuş... evde tüm pencereler acık gram esmiyor walla...
kıslar gittiğiniz hastaneden doğum fiyatlarını öğrendinizmi?
merhaba canım hoşgeldin nasılsın ayy sıcak hava daha şimdiden bunaltıyo dışarı çıkınca evde problem yokta .... istanbuldamısın canım sen
aynen ben evde oturuyorum serin serinn dışarısı çook zıcaaakkk :26: birden bastırdı sıcaklarr...yağmur yağıcak diolar ama hiç sanmıyorumm
ay ben soylemeyeyim eşime o tutturdu
kuralım die bende toz olur die şimdiden
kurmuyorumii bari geciyorda her
yerden
ben de toz olur die istemiorum yaa haziranda kurarım..
ben bu h.sonu bakayım o zaman c.tesi dimi
o gunler kuruluyor sonra agırlasırım hemde bu
havalar daha da ısınmadan halledeyim
cumartesileri kuruluo canım evet git mutlaka.çok güzel şeyler varmış hem de çook uygun fiyatlaraa
oooh maşallah canım bebişine 7 kiloya mı
kızdı ben toplamda 16 kilo aldım ne halt
edicem bilemiyorum yanii
haha ben de 20 kilo aldım doktor bişi demio artıkk
ii bari oraları hiç bilmiyorum
ama internette bi bakayım
nerdedir ne degildir eşim
arabayla beklesin beni
evet canım yaa aynen dün bir ara dşarı çıktım da eve geldimdiğimde su gibi olmuştum bir de ayaklarımın şişi de cabası...balıkesirdeyim canım ben...
belki de yağmur sıcağıdır bilmiyorum ama inanılmaz bir sıcak var... zaten bu sene temmuz ağustos çok sıcak gececekmiş... hepten ısınmadan doğursak bari bebeklerde bütün gün duş alırız artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?