c
hoşgeldin canım
maşallah bebişine
kaburga ağrıları bendede var magnezyum verdi doktor ama pek işe yaramıyor....
19 mayıs ve havuzlu han
iyi akıl ettiniz kızlar bende gidicem , dahada çıkamam zaten....
kıslar gittiğiniz hastaneden doğum fiyatlarını öğrendinizmi?
evet canım yaa aynen dün bir ara dşarı çıktım da eve geldimdiğimde su gibi olmuştum bir de ayaklarımın şişi de cabası...balıkesirdeyim canım ben...
belki de yağmur sıcağıdır bilmiyorum ama inanılmaz bir sıcak var... zaten bu sene temmuz ağustos çok sıcak gececekmiş... hepten ısınmadan doğursak bari bebeklerde bütün gün duş alırız artık...
slm kızlar ay bi turlu yazamadım size
biraz yoğun 2 hafta sonra ayrılıcagım
için etrafımı toparlıyorum işlerimi
devrediyorum garip bi kargasa var
gecmise bi bakınayım umarım sakat bi
durum yoktur bu arada havalar bunaltıcı
olmaya başladı ve ben şişmeye başladım
garip bi odem var sizde de var mı odem
durumları canlar
ben özel bodruma gidiorum.normal 1.500 sezeryan 2.500 ve ssk da geçmio malsef..burdaki en uygun hastanee:44: tabi epidural olursa eğer 700 daha eklenio
dün bana birisi sıcaklar erken doğuma sebebiyet veriyo dedi
Aman dikkat....
bilmem kii yağmur sıcağı mı acaba ama sanmamm :44: en çok ben yanıcammm bodrumdayım benn
dün bana birisi sıcaklar erken doğuma sebebiyet veriyo dedi
Aman dikkat....
yazlık mekan olunca herşey pahalı malseeff..ya çokk pahalıııı benim hastahanemde özel hatem hastahnesi sezeryan olursa taş çatlasa 500 normalde 250 300 arasıymış..bu arada kızım fena acıktı yemekde yemedik soldan sağdan girişiyoo
sigortanın geçmemesi kötü baya yüksekmiş fiyatıben özel bodruma gidiorum.normal 1.500 sezeryan 2.500 ve ssk da geçmio malsef..burdaki en uygun hastanee:44: tabi epidural olursa eğer 700 daha eklenio
750 tl fark dr ebe ücreti oluyo anladığım kadarıylacanım ben özel hastaneye gidiyorum ssk geçiyor ekstradan 750 tl alıyorlar normal veya sezeryan fark etmiyor çünkü normal de olsa ebe ile birlikte dr da giriyor doğuma...
slm kızlar bende yeni aranıza katıldım 29 haftalık hamişim doktor 8 agustos diyor dogumu banada temmuz sonu olur o kadar bulmaz gibi geliyor hangisi dogru bilmiyorum benimle aynı haftada hamile olan varmı varsa ne zaman dogum yapacagını biliyormu
saolasın elifcim, allah evde olanlara da bol keyif versin, kıymetini bilin heeeAllah siz çalışanlara kolaylık versin evde olanlar bir nebze olsa rahat sizleri alkışlıyorum
valla ben de 5 dakikalım koysam basımı, anında dalıyorum yaaa nasıl bişey bu gebelik yahuyapıyorum bazen yapmazmıyım
yanlız uyuya kalıyorum
ben filan öle koyup uyusam hemen tutanağı yapıştırırlarr :86: Burda millet birbirini takip edip durur zatiiHamileliğim bilem kurtaramaz benii
canım ben ucuk pembe pijama yakımı aldım, sonra bir tane füme bir tane de krem rengi gecelik aldım, krem geceligin sabahlıgı da var, sabahlık giymesem direkt lekeden gectim çamasır ortada oluyo zatenkızlarrr uykunuzu bölüyorum ama birşey sorcambu hastane için aldığınız gecelik pijama takımlarını ne renk aldınız.cicili bicilimi yoksa sade beyaz krem rengi gibimi
kapasite meselesi demek
yinede maşallah yani
ben 5 kg bişey olsa içimde korkardım
bizim yerimize de uyuuuuuuayyyy kızlar günaydın dedim size sonra bida bi uyumş şimdi kendime geldim
gece uyuyamamştm kalkıp oturmuştm
amanınnn bi uyandım 12 olmş saat
canım cibinliği ayrı mı aldın sen? nasıl bişii? duvara monte edilenlerden mi?biz internetten aldık
geldiği akşam kurduk eşimle :)
üzerine cibinliğinide geçirdik salonun ortasında duruyo :)
her odaya rahat giriyomu diye birde evin içinde dolaştırdık
hoşgeldin canım hayırşlısı olsun insallah... ama tickerın 15 haftalık gösteriyor sanırım yanlış tarih girdin...:26:
sigortanın geçmemesi kötü baya yüksekmiş fiyatı
750 tl fark dr ebe ücreti oluyo anladığım kadarıyla
ben 500 evler şafak hastanesine gidiyorum normal 400 tıbbi nedenle sezeryan 600 isteğe bağlı sezeyan 1.250
kızlar bişey sorucam bide şimdi diyelim normal doğumu gerçekleştiremedik sezeryana dönmek zorunda kaldı oda tıbbi sezeryana girermi aklım takıldı?
denize gidersin canım sen de ne güzel... balıkesir de çok farklı değil üstelik deniz bize 1 buçuk saat uzakta öyle zırt pırt gidilmez yani küçük bebekle...
allah koruusunnnn
evt yanlış oldu kaldı öle :)sende 28 haftalıksın galiba dogum tarihin bellimi
off bu dombili halimle denize girmek de istemiorummama denizi de çok sewiorumm :44: büyük beden mayo aldım zaten artık penguen gibi giricem yapcak bişi yokk..tenha bi yerler bulmam lazumm imkansız amaa napalımm
kıslar gittiğiniz hastaneden doğum fiyatlarını öğrendinizmi?
ödem bende de çok fena.ilk hamileliğimde özellikle son ay görenler inanamıyordu. şu an bile ayak bileğimdeki kemik görünmüyor. Ama en güzel tarafı şu ana üzerinde kilo gibi gözüken ödemler doğumla beraber gidince herkes kiloları nasıl verdiğine inanamıyor
yok tatlım ben 34 haftanın içindeyim....
bodrumda biraz zor tenha yer bulmak ama... bebek olunca gidersiniz denize hem havalar da güzel ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?