2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kapı süsünü unutmuştum ben iyiki söyledin ekliyim listeye
bebek şekerini avcılarda yaptırdığım bir yer var oraya yaptırıcam 75 adet + sepet mıknatıslı felan bana 120 mal olmuştu 1 ay önce

canım cibinlik park yatağın üzerine geçirmeli öyle şatafatlı değil ama iş görür yazın sineklerden uzak tutmak için
yatağın cep kısmından çıktı
belki siz fark etmediniz

Merhaba;

Ben aslında eylül annesi olucam ama bizim topik kk tarafından kapatıldı. bende sizin topiğe geldim :) Size birşey sormak istiyorum. Karyolanın içine yatak olarak ne aldınız? Ben yataşa baktım. Yeni yataklar çıkmış yenidoğana uygun ama karar veremedim. Birde mothercare de var. Ama o da sadece 1 yaşına kadar kullanılıyormuş. Bebeğimin kaburgası rahat etsin istiyorum ama kararda veremedim. Alanlar varsa fikir verir misiniz?

anladım cnm bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
ben normal doğum istiyorum normalde burnumdan nefes almakta zorlanıyorum en ufak bi üşütmede daha beter oluyo doğum sırasında aynı şekilde tıkanırım diye korkuyorum açıkçası ondan dolayı merak etmiştim

destekli emzirme sütyeni hiç görmedim ben canımm ama rahat olması önemli sütyenn bence..hem bebişten sonra emzirme döneminde göğüsler büyüyo biraz daha onu da dikkate alarak bak bence...

canım belki ilkel bi bi bilgi ama aklında olsun o sütyenler yani balenli olanları takma dedi ablamlar o sütü geri itiyormuş.. yani en azından doğurduktan sonra takma bence...penye olanlar en iyisi

canım ben hiçbiryerde destekli emzirme sütyeni bulamadım... zaten çok da rahat olacağını sanmıyorum... ufak görünsün boşver rahat olsun da....

bebişle artık seneye giderizz anca..şimdi daha minnoş olucakk giremezz

hihih biz pek cesaretliyiz galiba eylülde eşim izinlı olcak 2 hafta gideriz diyoruz yazlığa ama nasip tabiiiç bebek giremez tabi arabasında yanımızda oturur ancak....

bulursan haber ver

o zaman belki dr un zorunlu sezeryan der sana... o zaman fark ödemessin...

bulursan haber ver

olur canım haber veririm nette var ama benim dokunup bakmam lazım ikna olmak için görmeden karar veremiyorum

off bu dombili halimle denize girmek de istemiorumm ama denizi de çok sewiorumm :44: büyük beden mayo aldım zaten artık penguen gibi giricem yapcak bişi yokk..tenha bi yerler bulmam lazumm imkansız amaa napalımm
canım paramini ya da unnadoya baksana bi, orda gebe mayoları vardı cok tatlı seyler, almaya niyetim olmadıgı için hangi site, aklımda kalmadı:) ama yüzersen normal dogum kolaylasırmıs, fırsatını degerlendir derim valla, ayrıca illa tenha yere ne gerek var canım, biz ne zaman tatile gitsek karnı burnunda mutlaka hamile görüyoruz, göğsüne gere gere de giriyorlar valla denize:)

canım ben südyen kopçası ekleri var ya, onlardan aldım, 75i daha yeni dolduruyor göğüslerim o eki de ekleyince rahat ediyorum, doguma kadar da böyle idare edicem, yeni südyen almama gerek kalmadı, sadece bir tane dogumdan sonrası için emzirme südyeni aldım
canım cibinlik park yatağın üzerine geçirmeli öyle şatafatlı değil ama iş görür yazın sineklerden uzak tutmak için
yatağın cep kısmından çıktı
belki siz fark etmediniz
ayh o cibinlik miymiş:26:canım sen olmasan var ya ben heralde kuru yerde yatırırdım çocuğumu

ay yemekden sonra masaya kafayı
koyup uyumusum ofisdekilerde
kalldırmamıs yarım saatten fazla
içim gecmis valla

kapı süsünü unutmuştum ben iyiki söyledin ekliyim listeye
bebek şekerini avcılarda yaptırdığım bir yer var oraya yaptırıcam 75 adet + sepet mıknatıslı felan bana 120 mal olmuştu 1 ay önce

bende oğluşumun odasının kapısına taktım çok tatlı oldu

canım bana o şekercinin adresini özelden atarmısın? bende çekmecede oturuyorum ya mevlüt için bebekten dolayı eminönüne gidemezsem oraya yaptırırım.

canım ben südyen kopçası ekleri var ya, onlardan aldım, 75i daha yeni dolduruyor göğüslerim o eki de ekleyince rahat ediyorum, doguma kadar da böyle idare edicem, yeni südyen almama gerek kalmadı, sadece bir tane dogumdan sonrası için emzirme südyeni aldım
ayh o cibinlik miymiş:26:canım sen olmasan var ya ben heralde kuru yerde yatırırdım çocuğumu[/QUOTE]

hımmm agraf diyosun sen evet onu da denemek lazım alim ben de deniyim bakim...saol tatlım

ayh o cibinlik miymiş:26:canım sen olmasan var ya ben heralde kuru yerde yatırırdım çocuğumu[/QUOTE]

canım dikiyomuyuz peki sütyen agrafını ay ne cahilim

canım bende hemen nefes nefese kalıyorum
zaten ama ben normalde de cok hareketli
bi insanımdır hem eşim arabayla bıracak ona
guveniyorum yoksa toplu taşıma araclarını
kullanamıyorum artıkcanım elim aynı
gece elime atel takmazsam uyuyamıyorum
bu sefer diger bilegimde başladı gunduz bi
problem yok ama yatınca beni bitiriyor doguma
kadar sııkıcam dişimi

pelinciğim
canım ikea yı bilirsin o tarafa doğru gelin beşiktaş tesislerini de geçince az ilerde çekmeköy çıkışı var zaten o çıkıştan çıkıp sorun en kolayı böle olur

canım evet ikeayı biliyorum bi kac
kez gittik tesisleride biliyorum ordan
buluruz o zaman saol canım

evet arabayla bekler senii

on kere de arar sonra ben en iyisi
ablamı kandırayayım bizi eniştemle bıraksınlar

aynen ya ayak bileklerim yuzum ellerim ozellikle
dogumla gidiyor mu canım ay cok sevindim canım
valla cok sevindim yaaa

ben canım destekli almadım ama ben penyeleri
begenmiyorum ortalarından cızgı geciyor falan
bide yaz incecik t-shırtden gorunuyor ben h.sonu
mark spencer den aldım ikili 69 lira biraz pahalı
ama sık ve tam istedigim gibi desetkli gibi bisey kap
kısmı sungerli gibi yani ben foto ceker koyarım istersen

canım benim yaa

ay yemekden sonra masaya kafayı
koyup uyumusum ofisdekilerde
kalldırmamıs yarım saatten fazla
içim gecmis valla

kafayı nasıl koyuyon masaya canım yaa ben kota farkında dolayı bırak masayı ayakkabıyı zor giyiyorum

yolladım canım
aziz bebe , babyjem ,caner bebe , taffybaby de avcılarda aklında olsun
babyjem hatta fabrikası burda

aynı banada öle yapıyo canım hem kaburgalrım ağrıyo hemde göğüs ve karın kısmımın arası fena

ay benim gogus ve karın aram cok acıyor
ve gogus altım catladı babanneler gibi
kasınıyor bide pudra suruyorum arada

kızlar komşum çağırdı şimdi kahve içmeye gidiyorum.... öptüm sizi görüşürüz yine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…