hoşbuldum canımmmya ben içemiyorum onu çok aşırı midemi kaynatıyor
bebek şekeri alacaksanız çok uygun arkadaşlar aklınızda olsun. ben havuzlu han dan aldım tanesi 80 kuruş. mıknatıslı bi de içinde şeker var. en alt katta kapı süsümüzü de ordan aldım 28 liraydı sanırım çok uygun
sezeryan 650 normal 320 canım
saolasın elifcim, allah evde olanlara da bol keyif versin, kıymetini bilin heee
valla ben de 5 dakikalım koysam basımı, anında dalıyorum yaaa nasıl bişey bu gebelik yahu
ay o kadar mı anlayışsızlar yaaa, uyku bir hamile için ne demek bilmiyo mu onlar
canım ben ucuk pembe pijama yakımı aldım, sonra bir tane füme bir tane de krem rengi gecelik aldım, krem geceligin sabahlıgı da var, sabahlık giymesem direkt lekeden gectim çamasır ortada oluyo zaten
ben de şu 3 boyutlu görüntüleri oluyor ya bebegin, o zaman acayip korkuyorum, diyorum bu nasıl bişii tövbe yaaa:78:
bizim yerimize de uyuuuuuu
canım cibinliği ayrı mı aldın sen? nasıl bişii? duvara monte edilenlerden mi?
tabii ki canım... pazar günü arkadaşım doğum yaptı onun hastanesi de öyle isteğe bağlı da daha pahalıydı.. normal başlamış doğum ama bebeğin kordonu kısa olduğu için acilen sezeryana almışlar fark almadılar dedi... zorunluluk old için...
ya arkadaşlar bişiy sorcam ya emzirme sütyeni aldım çoooook rahat ama sorun şu ki göğüslerim ufak benim ve de dahada ufak duruyor t-shirt un altından...normal sütyen alsam o da sıkıyo sırtım biras kilo aldı sanırım olmuyor onun için ya ben napcam yaaa :84::84::84: balenleri de rahtsız ediyo destekli emzirme sütyeni nerelerde vardır acaba ama güvenilir bi ste olması lazım yada marka olsunda eşime aldırayım..
ya arkadaşlar bişiy sorcam ya emzirme sütyeni aldım çoooook rahat ama sorun şu ki göğüslerim ufak benim ve de dahada ufak duruyor t-shirt un altından...normal sütyen alsam o da sıkıyo sırtım biras kilo aldı sanırım olmuyor onun için ya ben napcam yaaa :84::84::84: balenleri de rahtsız ediyodestekli emzirme sütyeni nerelerde vardır acaba ama güvenilir bi ste olması lazım yada marka olsunda eşime aldırayım..:26::26::26:
ya arkadaşlar bişiy sorcam ya emzirme sütyeni aldım çoooook rahat ama sorun şu ki göğüslerim ufak benim ve de dahada ufak duruyor t-shirt un altından...normal sütyen alsam o da sıkıyo sırtım biras kilo aldı sanırım olmuyor onun için ya ben napcam yaaa :84::84::84: balenleri de rahtsız ediyo destekli emzirme sütyeni nerelerde vardır acaba ama güvenilir bi ste olması lazım yada marka olsunda eşime aldırayım..
bebişle artık seneye giderizz anca..şimdi daha minnoş olucakk giremezz
anladım cnm bilgilendirdiğin için teşekkür ederim
ben normal doğum istiyorum normalde burnumdan nefes almakta zorlanıyorum en ufak bi üşütmede daha beter oluyo doğum sırasında aynı şekilde tıkanırım diye korkuyorum açıkçası ondan dolayı merak etmiştim
bulursan haber ver
canım ben hiçbiryerde destekli emzirme sütyeni bulamadım... zaten çok da rahat olacağını sanmıyorum... ufak görünsün boşver rahat olsun da....
rahatlık süper ama ergen gibi görünüyorum yaaneyse belki doğumdan sonra daha da büyürler
canım belki ilkel bi bi bilgi ama aklında olsun o sütyenler yani balenli olanları takma dedi ablamlar o sütü geri itiyormuş.. yani en azından doğurduktan sonra takma bence...penye olanlar en iyisi
canım zaten hiiiiiiç rahat edemiyorum izi felan çıkıyo ya balenlerin...
destekli emzirme sütyeni hiç görmedim ben canımmama rahat olması önemli sütyenn bence..hem bebişten sonra emzirme döneminde göğüsler büyüyo biraz daha onu da dikkate alarak bak bence...
evet umudum o şu anda zatenşimdilik penye takayım o zaman rahat ne de olsa
canım paramini ya da unnadoya baksana bi, orda gebe mayoları vardı cok tatlı seyler, almaya niyetim olmadıgı için hangi site, aklımda kalmadı:) ama yüzersen normal dogum kolaylasırmıs, fırsatını degerlendir derim valla, ayrıca illa tenha yere ne gerek var canım, biz ne zaman tatile gitsek karnı burnunda mutlaka hamile görüyoruz, göğsüne gere gere de giriyorlar valla denize:)off bu dombili halimle denize girmek de istemiorummama denizi de çok sewiorumm :44: büyük beden mayo aldım zaten artık penguen gibi giricem yapcak bişi yokk..tenha bi yerler bulmam lazumm imkansız amaa napalımm
canım ben südyen kopçası ekleri var ya, onlardan aldım, 75i daha yeni dolduruyor göğüslerimya arkadaşlar bişiy sorcam ya emzirme sütyeni aldım çoooook rahat ama sorun şu ki göğüslerim ufak benim ve de dahada ufak duruyor t-shirt un altından...normal sütyen alsam o da sıkıyo sırtım biras kilo aldı sanırım olmuyor onun için ya ben napcam yaaa :84::84::84: balenleri de rahtsız ediyo destekli emzirme sütyeni nerelerde vardır acaba ama güvenilir bi ste olması lazım yada marka olsunda eşime aldırayım..
ayh o cibinlik miymiş:26:canım sen olmasan var ya ben heralde kuru yerde yatırırdım çocuğumucanım cibinlik park yatağın üzerine geçirmeli öyle şatafatlı değil ama iş görür yazın sineklerden uzak tutmak için
yatağın cep kısmından çıktı
belki siz fark etmediniz
kapı süsünü unutmuştum ben iyiki söyledin ekliyim listeye
bebek şekerini avcılarda yaptırdığım bir yer var oraya yaptırıcam 75 adet + sepet mıknatıslı felan bana 120 mal olmuştu 1 ay önce
evet canım cumartesi günü kuruluyo... valla hayranım senin enerjine maşallah 33. haftadasın ben daha 29 dayım ama cuma günü karşıya geçicem nasıl yürürüm diye düşünüyorum... canım elin nasıl oldu sordum ama görmedin sanırım çokmu ağrısı
pelinciğim
canım ikea yı bilirsin o tarafa doğru gelin beşiktaş tesislerini de geçince az ilerde çekmeköy çıkışı var zaten o çıkıştan çıkıp sorun en kolayı böle olur
evet arabayla bekler senii
ödem bende de çok fena.ilk hamileliğimde özellikle son ay görenler inanamıyordu. şu an bile ayak bileğimdeki kemik görünmüyor. Ama en güzel tarafı şu ana üzerinde kilo gibi gözüken ödemler doğumla beraber gidince herkes kiloları nasıl verdiğine inanamıyor
ya arkadaşlar bişiy sorcam ya emzirme sütyeni aldım çoooook rahat ama sorun şu ki göğüslerim ufak benim ve de dahada ufak duruyor t-shirt un altından...normal sütyen alsam o da sıkıyo sırtım biras kilo aldı sanırım olmuyor onun için ya ben napcam yaaa :84::84::84: balenleri de rahtsız ediyodestekli emzirme sütyeni nerelerde vardır acaba ama güvenilir bi ste olması lazım yada marka olsunda eşime aldırayım..:26::26::26:
kızlar fenayım ya göbeğim alt kısmına baskı yapıyo sanki ayağa kalkarken helede
canım paramini ya da unnadoya baksana bi, orda gebe mayoları vardı cok tatlı seyler, almaya niyetim olmadıgı için hangi site, aklımda kalmadı:) ama yüzersen normal dogum kolaylasırmıs, fırsatını degerlendir derim valla, ayrıca illa tenha yere ne gerek var canım, biz ne zaman tatile gitsek karnı burnunda mutlaka hamile görüyoruz, göğsüne gere gere de giriyorlar valla denize:)
canım ben südyen kopçası ekleri var ya, onlardan aldım, 75i daha yeni dolduruyor göğüslerimo eki de ekleyince rahat ediyorum, doguma kadar da böyle idare edicem, yeni südyen almama gerek kalmadı, sadece bir tane dogumdan sonrası için emzirme südyeni aldım
ayh o cibinlik miymiş:26:canım sen olmasan var ya ben heralde kuru yerde yatırırdım çocuğumu
ay yemekden sonra masaya kafayı
koyup uyumusum ofisdekilerde
kalldırmamıs yarım saatten fazla
içim gecmis valla
bende oğluşumun odasının kapısına taktım çok tatlı oldu
canım bana o şekercinin adresini özelden atarmısın? bende çekmecede oturuyorum ya mevlüt için bebekten dolayı eminönüne gidemezsem oraya yaptırırım.
aynı banada öle yapıyo canım hem kaburgalrım ağrıyo hemde göğüs ve karın kısmımın arası fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?