aynı banada öle yapıyo canım hem kaburgalrım ağrıyo hemde göğüs ve karın kısmımın arası fena
yolladım canım
aziz bebe , babyjem ,caner bebe , taffybaby de avcılarda aklında olsun
babyjem hatta fabrikası burda
canım benim yaa
kafayı nasıl koyuyon masaya canım yaa ben kota farkında dolayı bırak masayı ayakkabıyı zor giyiyorum
yolladım canım
aziz bebe , babyjem ,caner bebe , taffybaby de avcılarda aklında olsun
babyjem hatta fabrikası burda
canım senle aramızda baya var ama bn erken doğmdan fena korkuyorum zaten göğüs aram fena ağrıyo...karnımın alt kısmına baskı mı yapıyo napıyo bilemedim 1 haftam var tam randevuma bi giitseydm doktora..gecede yatamıyoruım bel ağrımdan
yok canım dikmiyorsun, aynı südyenin arkasını birleştirir gibi kopçayı südyenine takıyorsun, adının agraf oldugunu da ben bilmiyordumcanım dikiyomuyuz peki sütyen agrafını ay ne cahilim
canım normalden korkma, sen kesin sezeryana karar verdin mi? doktorun ne diyor?canım senle aramızda baya var ama bn erken doğmdan fena korkuyorum zaten göğüs aram fena ağrıyo...karnımın alt kısmına baskı mı yapıyo napıyo bilemedim 1 haftam var tam randevuma bi giitseydm doktora..gecede yatamıyoruım bel ağrımdan
ayy dahada ağırlaşıcım demek kii:83::83::83:yok canım seninki gibiyken benim gene vardı şiddetlenerek artıyo malesef ağrılar ..yok ya erken doğum diye aklına getmre allah korusun aa
yok canım dikmiyorsun, aynı südyenin arkasını birleştirir gibi kopçayı südyenine takıyorsun, adının agraf oldugunu da ben bilmiyordum
canım normalden korkma, sen kesin sezeryana karar verdin mi? doktorun ne diyor?
ben canım destekli almadım ama ben penyeleri
begenmiyorum ortalarından cızgı geciyor falan
bide yaz incecik t-shırtden gorunuyor ben h.sonu
mark spencer den aldım ikili 69 lira biraz pahalı
ama sık ve tam istedigim gibi desetkli gibi bisey kap
kısmı sungerli gibi yani ben foto ceker koyarım istersen
bende normal istiyorum ama benim çatım dar bi arkadaşımın kuzeni vardı onunda darmış 17 dikiş atılmış ona şimdi asla bi daha doğurmam diyormuş annem teyzem bizim zamanımızda çat mı vardı eve ebe geliyordu çatır çatır doğuruyorduk diyorbilmiom bende yaklaştıkça tırsık oluom
bende normal istiyorum ama benim çatım dar bi arkadaşımın kuzeni vardı onunda darmış 17 dikiş atılmış ona şimdi asla bi daha doğurmam diyormuş annem teyzem bizim zamanımızda çat mı vardı eve ebe geliyordu çatır çatır doğuruyorduk diyorbilmiom bende yaklaştıkça tırsık oluom
aman millet de olumsuzu anlatmaya bayılıyor yaaa, dinlemeyin böyle seyleri, artı kesik atılması iyi bişeymiş, yoksa makata dogru yırtık olusabilirmiş ve tedavisi mümkün olmayan deformasyonlar olusurmus. aman yaaa yeter ki bebiş saglıklı gelsin, ben catır catır normal dogurmak istiyorum valla
ben canım destekli almadım ama ben penyeleri
begenmiyorum ortalarından cızgı geciyor falan
bide yaz incecik t-shırtden gorunuyor ben h.sonu
mark spencer den aldım ikili 69 lira biraz pahalı
ama sık ve tam istedigim gibi desetkli gibi bisey kap
kısmı sungerli gibi yani ben foto ceker koyarım istersen
aynen benm zamanımda olsan doğuramazdın sen deray benim annemde oyle dio sanki bizim
zamanımızda catı vardı kendinizi
cok kurcalatırsanız bu kadar kafanız
karısır diyip duruyor sonrada sen nazlısın
yapamazsın normal ugrastırma kimseyi
dio
aman millet de olumsuzu anlatmaya bayılıyor yaaa, dinlemeyin böyle seyleri, artı kesik atılması iyi bişeymiş, yoksa makata dogru yırtık olusabilirmiş ve tedavisi mümkün olmayan deformasyonlar olusurmus. aman yaaa yeter ki bebiş saglıklı gelsin, ben catır catır normal dogurmak istiyorum valla
valla bnim annemde öyle diyo..doğru düzgün bırak ulstsayonu doktor gitmek ateş pahasıydı diyo annem..çatı darlığı deyince güldü daha neler çıkıcam bakalım diyo...bende doğurmak istiyorum bağıraa bağıraa:60:
canım paramini ya da unnadoya baksana bi, orda gebe mayoları vardı cok tatlı seyler, almaya niyetim olmadıgı için hangi site, aklımda kalmadı:) ama yüzersen normal dogum kolaylasırmıs, fırsatını degerlendir derim valla, ayrıca illa tenha yere ne gerek var canım, biz ne zaman tatile gitsek karnı burnunda mutlaka hamile görüyoruz, göğsüne gere gere de giriyorlar valla denize:)
oo burda da çok var onlardann..ama ben kendimi hiç böle görmedim ya ne biliim ya bi garip gelioo..o alt üst aldım bende mayo onlarla giricm artık.üstü askılı atlet gibi altı normal bikini şeklinde olanlardan..giricem artık napim yanii yanamam ya bu sıcaktaa..bi de dniz burnumuzun dibindee girmessem çatlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?