2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aynı banada öle yapıyo canım hem kaburgalrım ağrıyo hemde göğüs ve karın kısmımın arası fena

canım senle aramızda baya var ama bn erken doğmdan fena korkuyorum zaten göğüs aram fena ağrıyo...karnımın alt kısmına baskı mı yapıyo napıyo bilemedim 1 haftam var tam randevuma bi giitseydm doktora..gecede yatamıyoruım bel ağrımdan

Son düzenleme:

yolladım canım
aziz bebe , babyjem ,caner bebe , taffybaby de avcılarda aklında olsun
babyjem hatta fabrikası burda

teşekkür ederim tatlım

otobüsle geçerken görüyorum hepsini ama bir türlü gelmek nasip olmadı. izne çıkınca gelip hepsini gezeceğim inş

canım ben faturaları üst üste koyuyorum
sandalyeyi en alt seviyeye indirip gidiyorum

ben canım destekli almadım ama ben penyeleri
begenmiyorum ortalarından cızgı geciyor falan
bide yaz incecik t-shırtden gorunuyor ben h.sonu
mark spencer den aldım ikili 69 lira biraz pahalı
ama sık ve tam istedigim gibi desetkli gibi bisey kap
kısmı sungerli gibi yani ben foto ceker koyarım istersen[/QUOTE]

raht mı peki?sırt kısmım sorunlu benm ya.pahalı olması önemli değil ya rahat olsun bide sarkma yapmasın yeter bana ..hamilelik için değil sanırım bide dimi?
isterim isterim foto foto isterim

yok canım seninki gibiyken benim gene vardı şiddetlenerek artıyo malesef ağrılar ..yok ya erken doğum diye aklına getmre allah korusun aa

canım dikiyomuyuz peki sütyen agrafını ay ne cahilim
yok canım dikmiyorsun, aynı südyenin arkasını birleştirir gibi kopçayı südyenine takıyorsun, adının agraf oldugunu da ben bilmiyordum

canım normalden korkma, sen kesin sezeryana karar verdin mi? doktorun ne diyor?

yok canım seninki gibiyken benim gene vardı şiddetlenerek artıyo malesef ağrılar ..yok ya erken doğum diye aklına getmre allah korusun aa
ayy dahada ağırlaşıcım demek kii:83::83::83:

yok canım kesinlikle normal istiyorum normal doğum her yönden iyiymiş.

bende normal istiyorum ama benim çatım dar bi arkadaşımın kuzeni vardı onunda darmış 17 dikiş atılmış ona şimdi asla bi daha doğurmam diyormuş annem teyzem bizim zamanımızda çat mı vardı eve ebe geliyordu çatır çatır doğuruyorduk diyor bilmiom bende yaklaştıkça tırsık oluom

raht mı peki?sırt kısmım sorunlu benm ya.pahalı olması önemli değil ya rahat olsun bide sarkma yapmasın yeter bana ..hamilelik için değil sanırım bide dimi?
isterim isterim foto foto isterim [/QUOTE]

kız rahat olmasa alırmıyım benimde normalde
goguslerim kucuk kap b takıyordum c verdiler
bu model sarkmayı engelliyormus zaten canım
emzirme ama suanda rahat kullanıyorum digerleri
sıktıgı için cekerim canım akşam eklerim buraya

ay benim annemde oyle dio sanki bizim
zamanımızda catı vardı kendinizi
cok kurcalatırsanız bu kadar kafanız
karısır diyip duruyor sonrada sen nazlısın
yapamazsın normal ugrastırma kimseyi
dio

aman millet de olumsuzu anlatmaya bayılıyor yaaa, dinlemeyin böyle seyleri, artı kesik atılması iyi bişeymiş, yoksa makata dogru yırtık olusabilirmiş ve tedavisi mümkün olmayan deformasyonlar olusurmus. aman yaaa yeter ki bebiş saglıklı gelsin, ben catır catır normal dogurmak istiyorum valla

valla bnim annemde öyle diyo..doğru düzgün bırak ulstsayonu doktor gitmek ateş pahasıydı diyo annem..çatı darlığı deyince güldü daha neler çıkıcam bakalım diyo...bende doğurmak istiyorum bağıraa bağıraa:60:

onlar işi ustası olmuşlar canım zatenn doktorun nediyo peki bu duruma?ben de haftaya çatı muayenesi olucam bakalım:44:

evet doktorumda öle dedi..dikişten korkma dedi,kendiliğinden yırtılırsa tedawisi ve iyileşmesi çook zor olur dedi..ama onlar kesik atınca düzgün atıolarmış ve bi kaç günde de iyileşiomuş zaten..o yüzden korkmayalımmm ve normall doğuma gidelimm işalaaa :13:

Benim annemde tam tersi tuturdu sezeryan ol diye :44:
Ben ona inat normal istiyorum
Ana-kız illa inatlaşıcaz
Bakalım biz kızımla nasıl olucaz

bende marks spencer dan aldımmmm ikili 69 melyon ama süperr rahat destekli gibi duruo çünkü altındaki şerit kalın baya bi de sıkı..yani gevşeme ihtimali yok..benm baya toparlıo..hem de komple çıkıyo emzirirken filan rahat edersin..bi siyah bi de beyaz aldım ben

ay benim annemde oyle dio sanki bizim
zamanımızda catı vardı kendinizi
cok kurcalatırsanız bu kadar kafanız
karısır diyip duruyor sonrada sen nazlısın
yapamazsın normal ugrastırma kimseyi
dio
aynen benm zamanımda olsan doğuramazdın sen der

tabikide önemli olan bebeklerin sağlıklı gelmesi ben yeni yakın çocuğu olan çevreden herkse soruyom bide yalan sölemeden anlat bak beni rahatlatmak için değil diom

bağıra bağıra

nabersiniz kızlarr.dışarı çıktım bende eve şimdi geldim.su aldım suyumuz azalmıştı çamaşır beni bekliyorhava çok güzeldi biraz dolaştım 1 tane pijama takımı aldım 24.50tl ye akşam eşimle bir takım daha alıcaz neyseki şu pijama derdinde kurtulmuş oluyorum.şimdi kaldı atlet sütyen birde onları alırsam 1-2 parça birşey kalıyor.aldıkça eksikleri üzerimden yük kalkıyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…