2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende bir de feci gaz oluyor, yemeklerden sonra sindiremiyorum habire agzıma geliyo yediklerim ayh ben bhafta bi çöktüm yaa kendimi bi kötü hissediyorum, niaşşah böyle sürmez. çalışmasam evden çıkmıycam valla

onlar işi ustası olmuşlar canım zatenn doktorun nediyo peki bu duruma?ben de haftaya çatı muayenesi olucam bakalım:44:

ben evlendim 1 hafta sonra doktora gittim bazı nedenlerden dolayı bana çatın dar dedi tıpa falan vermişti şimdiki doktorum ayrı ben o zaman alttan muayene olmuştum ne kadar tırssamda ben normal istiyorum dedim ama daha erken doğumun nasıl olacağını konuşmak için dedi bakalım

Son düzenleme:

bizim yerimizede gir vala ...

güle güle kullan canım evet aldıkça hafifliyor insan mutlu oluyor

canım bende öyleydim akşam yemeklerini az yiyorum artık rahatladım.önceden tıka basa yiyordum gözüm doymuyordu sonra kplumbağa gibi ters dönüyordum

sen istiyosan olur canım öyle çatısı dar olup da normal doğuran çok..kontrol olursun sora doktorla konuşursunuz artıları eksilerii ona göre zaten karar verirsinn

normalde artık aşermememiz lazım dimi
ben her akşam bi meyvaya taktım
iş çıkışı alıp eve gidiyorum , canım istiyo yaa

canım bende öyleydim akşam yemeklerini az yiyorum artık rahatladım.önceden tıka basa yiyordum gözüm doymuyordu sonra kplumbağa gibi ters dönüyordum

aynen bende..sindiremiyodum hiçç..artık akşam 6 dan sonra yemiyorum napimm..yersem de sadece meyve yada bisküvi filan yiyorum..şimdi anca rahatladım bu işe yaradı..

raht mı peki?sırt kısmım sorunlu benm ya.pahalı olması önemli değil ya rahat olsun bide sarkma yapmasın yeter bana ..hamilelik için değil sanırım bide dimi?
isterim isterim foto foto isterim

kız rahat olmasa alırmıyım benimde normalde
goguslerim kucuk kap b takıyordum c verdiler
bu model sarkmayı engelliyormus zaten canım
emzirme ama suanda rahat kullanıyorum digerleri
sıktıgı için cekerim canım akşam eklerim buraya[/QUOTE]

tamamdır resmi bekliyom akşama.emzirmeymiş hem de hııı kesin almalıyım ya o zaman bende

ne güzel canın sağlıklı şeyler istio..meyva ii canım ye bol bol zararı yok yararı var yanii..benm de canım hep tatlı çekio ama almıorum napim :44:

aynen bende..sindiremiyodum hiçç..artık akşam 6 dan sonra yemiyorum napimm..yersem de sadece meyve yada bisküvi filan yiyorum..şimdi anca rahatladım bu işe yaradı..
en güzeli bende öyle meyve,dondurma,su öyle geçiriyorum.hem kilo açısından da bizim için iyi oluyor.

biz dün pazara çıktık bakıom böle duruom bi önünde eşim noldu dio canım istedimi istemedimi bilemedim ona bakıom diom canımın isteyip istemediğini bile seçemez gibi aç gözlü oldum çıktım :86:

demekki vücudun o vitamini istiyor canım sakın ha ihmal etme mutlaka ye.benim drum öyle demişti.canın ne istiyorsa onu tüket vücudun o vitamine ihtiyaç duyuyor dememkki demişti.

ne güzel canın sağlıklı şeyler istio..meyva ii canım ye bol bol zararı yok yararı var yanii..benm de canım hep tatlı çekio ama almıorum napim :44:

merhablar arkadaşlar 30.haftalık hamileyim kısmetse oğlum olcak...bende çok canım tatlı sitiyor ama doktor son kontrolümüzde yasakladı talıyı bizde yiyemiyoruz...
ayrıca çok fazlaca gaz sıkıntım oluyor sizde de oluyor mu??

Selam kızlar nasılsınız sıcaklar başladı bende fenalaşmaya başladım ben normalde de sıcağa gelemem panik atağım var sıcak havada nefes almaya hele otobüslerde falan boğulacak gibi oluyorum o yüzden de kalbim daha bir hızlı çarpıyor ve çok aşırı terleyen bir insanım gece uyurken bir uyanıyorum kuru yerim kalmamış işe gelip giderkende terle sonra da rüzgar çarpsın sinüzitim azdı boğaza akma yapıyor gece öksürmekten bir hal almaya başladım biraz önce resmen boğulacaktım gözlerim burnum aktı.

Hayırlı olsun canım, gaz sancısı mı ah ne diyorsun bende zaten eskiden beri spastik bağırsak hastalığı var bazen öyle zamanım oluyor ki ağrıdan kıvranıyorum nerdeyse her yediğim gaz yapar bana.

canım bahar allerjisi olmasın sende.öksürük,gözlerde burunda akıntı onun beliritiside olabilir.benim eşimde varda ondan biliyorum.

geçmiş olsun cnm...allah herkese yardım etsin zor hamilelik...ama şimdilik öle terleme problemi yok henüz bende...bende daha çok gaz problemi var bazen sancı yapıyor geceleri uyuyamıyorum..halen çalıştığım için oturmaktan kasıklarıma baskı oluyor...:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…