onlar işi ustası olmuşlar canımzatenn doktorun nediyo peki bu duruma?ben de haftaya çatı muayenesi olucam bakalım:44:
oo burda da çok var onlardann..ama ben kendimi hiç böle görmedim ya ne biliim ya bi garip gelioo..o alt üst aldım bende mayo onlarla giricm artık.üstü askılı atlet gibi altı normal bikini şeklinde olanlardan..giricem artık napim yanii yanamam ya bu sıcaktaa..bi de dniz burnumuzun dibindee girmessem çatlarımm
nabersiniz kızlarr.dışarı çıktım bende eve şimdi geldim.su aldım suyumuz azalmıştı çamaşır beni bekliyorhava çok güzeldi biraz dolaştım 1 tane pijama takımı aldım 24.50tl ye akşam eşimle bir takım daha alıcaz neyseki şu pijama derdinde kurtulmuş oluyorum.şimdi kaldı atlet sütyen birde onları alırsam 1-2 parça birşey kalıyor.aldıkça eksikleri üzerimden yük kalkıyor vallahi
ya bende bir de feci gaz oluyor, yemeklerden sonra sindiremiyorum habire agzıma geliyo yediklerimayh ben bhafta bi çöktüm yaa kendimi bi kötü hissediyorum, niaşşah böyle sürmez. çalışmasam evden çıkmıycam valla
güle güle kullan canım evet aldıkça hafifliyor insan mutlu oluyor
ben evlendim 1 hafta sonra doktora gittim bazı nedenlerden dolayı bana çatın dar dedi tıpa falan vermişti şimdiki doktorum ayrı ben o zaman alttan muayene olmuştum ne kadar tırssamda ben normal istiyorum dedim ama daha erken doğumun nasıl olacağını konuşmak için dedi bakalım
canım bende öyleydim akşam yemeklerini az yiyorum artık rahatladım.önceden tıka basa yiyordum gözüm doymuyordusonra kplumbağa gibi ters dönüyordum
raht mı peki?sırt kısmım sorunlu benm ya.pahalı olması önemli değil ya rahat olsun bide sarkma yapmasın yeter bana ..hamilelik için değil sanırım bide dimi?
isterim isterim foto foto isterim
normalde artık aşermememiz lazım dimi
ben her akşam bi meyvaya taktım
iş çıkışı alıp eve gidiyorum , canım istiyo yaa
en güzeli bende öyle meyve,dondurma,su öyle geçiriyorum.hem kilo açısından da bizim için iyi oluyor.aynen bende..sindiremiyodum hiçç..artık akşam 6 dan sonra yemiyorum napimm..yersem de sadece meyve yada bisküvi filan yiyorum..şimdi anca rahatladım bu işe yaradı..
ne güzel canın sağlıklı şeyler istio..meyva ii canım ye bol bol zararı yok yararı var yanii..benm de canım hep tatlı çekio ama almıorum napim :44:
en güzeli bende öyle meyve,dondurma,su öyle geçiriyorum.hem kilo açısından da bizim için iyi oluyor.
merhablar arkadaşlar 30.haftalık hamileyim kısmetse oğlum olcak...bende çok canım tatlı sitiyor ama doktor son kontrolümüzde yasakladı talıyı bizde yiyemiyoruz...
ayrıca çok fazlaca gaz sıkıntım oluyor sizde de oluyor mu??
Selam kızlar nasılsınız sıcaklar başladı bende fenalaşmaya başladım ben normalde de sıcağa gelemem panik atağım var sıcak havada nefes almaya hele otobüslerde falan boğulacak gibi oluyorum o yüzden de kalbim daha bir hızlı çarpıyor ve çok aşırı terleyen bir insanım gece uyurken bir uyanıyorum kuru yerim kalmamış işe gelip giderkende terle sonra da rüzgar çarpsın sinüzitim azdı boğaza akma yapıyor gece öksürmekten bir hal almaya başladım biraz önce resmen boğulacaktım gözlerim burnum aktı.
Selam kızlar nasılsınız sıcaklar başladı bende fenalaşmaya başladım ben normalde de sıcağa gelemem panik atağım var sıcak havada nefes almaya hele otobüslerde falan boğulacak gibi oluyorum o yüzden de kalbim daha bir hızlı çarpıyor ve çok aşırı terleyen bir insanım gece uyurken bir uyanıyorum kuru yerim kalmamış işe gelip giderkende terle sonra da rüzgar çarpsın sinüzitim azdı boğaza akma yapıyor gece öksürmekten bir hal almaya başladım biraz önce resmen boğulacaktım gözlerim burnum aktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?