ne güzel canın sağlıklı şeyler istio..meyva ii canım ye bol bol zararı yok yararı var yanii..benm de canım hep tatlı çekio ama almıorum napim :44:
biz dün pazara çıktık bakıom böle duruom bi önünde eşim noldu dio canım istedimi istemedimi bilemedim ona bakıom diomcanımın isteyip istemediğini bile seçemez gibi aç gözlü oldum çıktım :86:
demekki vücudun o vitamini istiyor canım sakın ha ihmal etme mutlaka ye.benim drum öyle demişti.canın ne istiyorsa onu tüket vücudun o vitamine ihtiyaç duyuyor dememkki demişti.
canım bahar allerjisi olmasın sende.öksürük,gözlerde burunda akıntı onun beliritiside olabilir.benim eşimde varda ondan biliyorum.
geçmiş olsun cnm...allah herkese yardım etsin zor hamilelik...ama şimdilik öle terleme problemi yok henüz bende...bende daha çok gaz problemi var bazen sancı yapıyor geceleri uyuyamıyorum..halen çalıştığım için oturmaktan kasıklarıma baskı oluyor...:
Hayırlı olsun canım, gaz sancısı mı ah ne diyorsun bende zaten eskiden beri spastik bağırsak hastalığı var bazen öyle zamanım oluyor ki ağrıdan kıvranıyorum nerdeyse her yediğim gaz yapar bana.
Yok kuzum ya alerjim yokta kronik sinüzitim var boğaza akıntı yapıyor ani gıcıkta yapıyor çok şiddetli öksürünce de akıyor gözüm burnum.
Benim aşırı ter bezlerim çalışır yaz kış terlerim, bende çalışıyorum canım bende direk gaz olduğunda sağ tarafımda aşırı ağrı oluoyor resmen böbrek ağrısı gibi sıcak su yada sardığımda rahatlıyorum ben yıllardır çekiyorum ama şu lanet gazı.
Selam kızlar nasılsınız sıcaklar başladı bende fenalaşmaya başladım ben normalde de sıcağa gelemem panik atağım var sıcak havada nefes almaya hele otobüslerde falan boğulacak gibi oluyorum o yüzden de kalbim daha bir hızlı çarpıyor ve çok aşırı terleyen bir insanım gece uyurken bir uyanıyorum kuru yerim kalmamış işe gelip giderkende terle sonra da rüzgar çarpsın sinüzitim azdı boğaza akma yapıyor gece öksürmekten bir hal almaya başladım biraz önce resmen boğulacaktım gözlerim burnum aktı.
ya bende bir de feci gaz oluyor, yemeklerden sonra sindiremiyorum habire agzıma geliyo yediklerimayh ben bhafta bi çöktüm yaa kendimi bi kötü hissediyorum, niaşşah böyle sürmez. çalışmasam evden çıkmıycam valla
onlar işi ustası olmuşlar canımzatenn doktorun nediyo peki bu duruma?ben de haftaya çatı muayenesi olucam bakalım:44:
iyide yeni çıkmış bi meyva ve kesin hormonlu ben yinede alıyorum
birde dondurma takıntım var
hormonlu yiyeceklerden uzak durmamız lazımm canımm..benm de canım çok çekio ama almıorum şşimdilik..:26: dondurma mıı onu hiç sormaaa hergün yesem bıkmamm yaz kış yirimm :131::131:
geceleri artık bi başka ben oluyorum
kalkıyorum bi dolanıyorum ellerim
uyusuyor onlara buz tutuyorum
bol su içesim geliyor sonra tuvaletim
geliyor sanırım doguma kadar boyle
gececek dogumdan sonrada başlarız
bebişler için 2 saatte bir kalkıp alt
actık emzirdik gaz cıkarttık
dikkat et canımm sıcaklaraa..normalde terlemeyen bi insan bile hamileliktee terliyo çok fazla..hep serin tutmaya bak kendini..zor ama napalım sabredicez artık :26:
oo akıntıda kötü olur canım.çok geçmiş olsun.dikkat etmeye çalış diycem ama malum mecbur kalınca otobüs dolmuş biniyorsun işte.
Sağol canım benim ama serin tutma işi zor hamilelikle daha da zor hale geliyor.
kızlar 30.haftalık hamileyim 7 kilo aldım doktor daha alma diyor hamur işi ve çikolata tatlı yaskaldı...
doktorum abartıyor mu yoksa ben boşuna mı mahrum kalıyorum bunlardan...aranızda benim gibi olan var mı??:44::44:
aynen ya gece evde volta atıyorum..o kadar çok içiyorumki gece sonrası malummdoğumdan sonra da bebişler için koşturucaz geceleri..olsun ya o daha ii bencee...
eevet hiç degilse işe gelmiyecegiz ertesi gun
gece gezsek de gunduz uyumasak da dinleniriz
hemde bebişler olunca yorgunluk bize cok
koymaz ki onların mis kokusu yeter bize
geceleri artık bi başka ben oluyorum
kalkıyorum bi dolanıyorum ellerim
uyusuyor onlara buz tutuyorum
bol su içesim geliyor sonra tuvaletim
geliyor sanırım doguma kadar boyle
gececek dogumdan sonrada başlarız
bebişler için 2 saatte bir kalkıp alt
actık emzirdik gaz cıkarttık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?