2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzel canın sağlıklı şeyler istio..meyva ii canım ye bol bol zararı yok yararı var yanii..benm de canım hep tatlı çekio ama almıorum napim :44:

iyide yeni çıkmış bi meyva ve kesin hormonlu ben yinede alıyorum
birde dondurma takıntım var

demekki vücudun o vitamini istiyor canım sakın ha ihmal etme mutlaka ye.benim drum öyle demişti.canın ne istiyorsa onu tüket vücudun o vitamine ihtiyaç duyuyor dememkki demişti.

yaa vitamin felan yoktur o meyvada hepsi hormonlu şuan

canım bahar allerjisi olmasın sende.öksürük,gözlerde burunda akıntı onun beliritiside olabilir.benim eşimde varda ondan biliyorum.

Yok kuzum ya alerjim yokta kronik sinüzitim var boğaza akıntı yapıyor ani gıcıkta yapıyor çok şiddetli öksürünce de akıyor gözüm burnum.

Benim aşırı ter bezlerim çalışır yaz kış terlerim, bende çalışıyorum canım bende direk gaz olduğunda sağ tarafımda aşırı ağrı oluoyor resmen böbrek ağrısı gibi sıcak su yada sardığımda rahatlıyorum ben yıllardır çekiyorum ama şu lanet gazı.

Hayırlı olsun canım, gaz sancısı mı ah ne diyorsun bende zaten eskiden beri spastik bağırsak hastalığı var bazen öyle zamanım oluyor ki ağrıdan kıvranıyorum nerdeyse her yediğim gaz yapar bana.

allah yardımcımız olsun...seni o kadar iyi anlıyorum ki...bende öle eskiden yediklerime dikkat ederdim ancak şimdi hamileyim diye mecbur süt yoğurt ayran bolca tüketiyorum onlarda her gün gaz yapıyor bazen geceleri uyuyamıyorum...sancıdan... falla yemesem olmuyor yesem gaz oluyor...ne yapacağımı şaşırdım...

tek sıkıntım bu hamilelikte başka hiçbir derdim yok... bazen sürekli oturmaktan işyerinde kasıklarım ağrıyor birde o kadar....sizinde öle problemler oluyor mu??

Yok kuzum ya alerjim yokta kronik sinüzitim var boğaza akıntı yapıyor ani gıcıkta yapıyor çok şiddetli öksürünce de akıyor gözüm burnum.

oo akıntıda kötü olur canım.çok geçmiş olsun.dikkat etmeye çalış diycem ama malum mecbur kalınca otobüs dolmuş biniyorsun işte.

aaa...ewt benimde sağ trarfımda oluyor dinlenince sıcak tutunca azcık ovunca geçiyor...ama biraz zaman alıyor tabi...bir de işyerinde zor bunları yapmak eve gidince ancak....offf...hayırlısıyla bir bitseydi...

dikkat et canımm sıcaklaraa..normalde terlemeyen bi insan bile hamileliktee terliyo çok fazla..hep serin tutmaya bak kendini..zor ama napalım sabredicez artık :26:

canım artık az ve sık yemek gerekiyor
tek care bu cunku buyudukce mide
sıkısıyor iyice yanmalar cok fena

onlar işi ustası olmuşlar canım zatenn doktorun nediyo peki bu duruma?ben de haftaya çatı muayenesi olucam bakalım:44:

ay benim annem zaten olay bensem
suan olay kadın dogumcu oldu ablamın kızı
hasta suan cocuk dr.oldu test yapılacak
cok biliyor o dr.deyip ablama yaptırmıyor
ne hikmetse dedikleride hep cıkıyor
artık ablamla konusunca once bi anneme
anlatalım diyoruz

ay benim annem zaten olay bensem
suan olay kadın dogumcu oldu ablamın kızı
hasta suan cocuk dr.oldu test yapılacak
cok biliyor o dr.deyip ablama yaptırmıyor
ne hikmetse dedikleride hep cıkıyor
artık ablamla konusunca once bi anneme
anlatalım diyoruz[/QUOTE]

haha aynen biz de önce anneme soruyoruz ona anlatıoruz ve genelde de çıkıo yaa şaka gibii ee tecrübeler konuşuo yanii

kızlar 30.haftalık hamileyim 7 kilo aldım doktor daha alma diyor hamur işi ve çikolata tatlı yaskaldı...
doktorum abartıyor mu yoksa ben boşuna mı mahrum kalıyorum bunlardan...aranızda benim gibi olan var mı??:44::44:

geceleri artık bi başka ben oluyorum
kalkıyorum bi dolanıyorum ellerim
uyusuyor onlara buz tutuyorum
bol su içesim geliyor sonra tuvaletim
geliyor sanırım doguma kadar boyle
gececek dogumdan sonrada başlarız
bebişler için 2 saatte bir kalkıp alt
actık emzirdik gaz cıkarttık

aynen ya gece evde volta atıyorum..o kadar çok içiyorumki gece sonrası malumm doğumdan sonra da bebişler için koşturucaz geceleri..olsun ya o daha ii bencee...

Canım benim aldığın kilo fazla değil ama özel olarak gördüğü farklı bir durum mu var acaba sende tansiyon şeker ya da ödem gibi tek taraflı bakmamak lazım.

aynen ya gece evde volta atıyorum..o kadar çok içiyorumki gece sonrası malumm doğumdan sonra da bebişler için koşturucaz geceleri..olsun ya o daha ii bencee...

eevet hiç degilse işe gelmiyecegiz ertesi gun
gece gezsek de gunduz uyumasak da dinleniriz
hemde bebişler olunca yorgunluk bize cok
koymaz ki onların mis kokusu yeter bize

eevet hiç degilse işe gelmiyecegiz ertesi gun
gece gezsek de gunduz uyumasak da dinleniriz
hemde bebişler olunca yorgunluk bize cok
koymaz ki onların mis kokusu yeter bize

vett minnoşların kokusuu bi de sarılırız yumoş yumoşş uyuruz hihi

yaaa canım hiç demeee şu an bile ellerimi yumamıyorum üff napsak kii...doğuma kadar...ve bugün daha bi ağırlaştığım hissettmm yaa ayağa kalkınca fena oluorum..:85::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…