2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun. Zaten zor durumumuz bir de hasta olunca eminim daha zordur.

eevet hiç degilse işe gelmiyecegiz ertesi gun
gece gezsek de gunduz uyumasak da dinleniriz
hemde bebişler olunca yorgunluk bize cok
koymaz ki onların mis kokusu yeter bize

Sen yinede evde sana yardım edecek birini bulundur ben annem olduğu için çok rahat etmiştim. eşimde çok yardımcı olmuştu geceler. Ama yaptığım 1 hatayı anlatayım siz yapmayın. Oğlum odasında yatıyordu. Ağlayınca annem bana getiriyordu emzirip geri veriyordum. Yattığım yerde bende uyuyup kalmışım. Oğlumun yataktan aşağı düşme sesiyle uyandım. Çok feciydi. Çok üzüldüm. Asla yanınızda unutmayın ya da uyusun bişey olmaz demeyin.

akşamm olduu oh ohhhhh evde bürsürü işim var ama üff yarında kına varr işim yoksa ona hazırlanım bn çıktım kızlarr yarın görüşmek üzereeee

Sen yinede evde sana yardım edecek birini bulundur ben annem olduğu için çok rahat etmiştim. eşimde çok yardımcı olmuştu geceler. Ama yaptığım 1 hatayı anlatayım siz yapmayın. Oğlum odasında yatıyordu. Ağlayınca annem bana getiriyordu emzirip geri veriyordum. Yattığım yerde bende uyuyup kalmışım. Oğlumun yataktan aşağı düşme sesiyle uyandım. Çok feciydi. Çok üzüldüm. Asla yanınızda unutmayın ya da uyusun bişey olmaz demeyin.[/QUOTE]

hii çok finaa ama yorgunluktan insan halsiz uykusuz düşüo tabii...ben odamda yatırıcam bebeki ama nası olucak bilmemm..annem de yanımda olucak..ya da odasında mı yatırsam annem sürekli bizim odaya girip çıkamaz yani eşim uyurken filan..nası olucak bilmem artıkk:44:

canım benim annem 20 gun falan kalır
yanımda sonrada gider gelir zaten
ben odam da yatırıcam park yatak aldım
bakalım hayırlısı artık annem eşim olacak
yani gece yanımda ben emdirir yatarım
onlar gazınla ugrassın

ben oyüzden bebişin odasına kendim için tek kişilik yatak koyuyocam fıstık
kimi arkadaşlar umursamıyo eşin için oda biraz çile çeksin diyolar ama
yakın cevrede çok kavga edenler oldu lohusa döneminde , erkek mesela diyo nie annen giriyo yatak odasına ben rahatsız oluyorum benim annemi çağıralım diyo kavga çıkıyo....

kızlar ya su agda olayını nasıl yapacaksınız
ben şimdi 34 deyim 36.haftamda yaptırıcam
ne olur ne olmaz die ama ya beklerse 40 a
kadar o zaman ne yapıcam:44:

:2:
haklısın canım ay dio annen bizim
odaya girince ne yapıcam dio zaten
sıcak bide annen var die pijama mı
giycem die dert oldu benim cocuk
odasında koltuk var zaten olmadı
annemle eşim arada yer degiştire
değiştire gececek gece

pelcel cim ben de 36 bitince yapıcam ağda ondan sonra da bakalım nasip artık son ana kadar beklemek istemiyorum... zaten ben orasını ağda yapmıyorum bacaklar koltuk altı falan onlar da geç çıkıyor...

hii çok finaa ama yorgunluktan insan halsiz uykusuz düşüo tabii...ben odamda yatırıcam bebeki ama nası olucak bilmemm..annem de yanımda olucak..ya da odasında mı yatırsam annem sürekli bizim odaya girip çıkamaz yani eşim uyurken filan..nası olucak bilmem artıkk:44:[/QUOTE]

Benim annem kapıya gelip sesleniyodu. Bende kalkıp alıyordum. Çokta rahat ettim. fedakar annecim. Kimse yapmaz bunu. Ama üşengeçlik etmeden geri vermek lazım.
Ben hiç aynı odada yatmak istemedim. Hiçte yatırmadım. Park yatakta almıştım odasına ilaveten ayrıca sallanan süslü beşikte. Park yatağı salonda kullandım hem oynadı hemde içine hapsettim. :) kullanışlı oluyor hakim olamadığınız zaman. Hem kenarı fermuarlı büyüyünce kendi evi gibi girip çıkıp oynamayı çok sevdi:)

kızlar sizin göbek deliğiniz tişörtlerden belli oluyor mu??? şimdi ince giyiniyoruz yaa benim bir garip oldu göbek deliğim ve utanıyorum elim hep karnımda oluyor o yüzdennn...

pelcel cim ben de 36 bitince yapıcam ağda ondan sonra da bakalım nasip artık son ana kadar beklemek istemiyorum... zaten ben orasını ağda yapmıyorum bacaklar koltuk altı falan onlar da geç çıkıyor...

ya benim bacaklar oyle cok cıkmaz
koltuk altımı kendim alıyorum sık
sık onu zaten bekletmiyorumda
kasık bolgesi ben yapıyorum 35+2 gibi
kontrolum var suan az gibi zaten
dr.konrtolunde yapsam erken oluyor
38 - 39 olursa yarım yamalak kalacak
erken olursam kalacak oyle ooof:44:
zamanında yapacaktım ne guzel
epilasyon

ayy evet yaa ben de düşünüorum şu sıra o meseleyi..eşim de mırın kırın etmeye başladı şimdideenn..o sıcakta nası yatıcaak pijama da giymez hayatta zatenn..yazın da çok çalışıo eşim yorgun düşüoo akşamlarıı..çocuk odasında bi yatk var tekli yatak koydurdum ben yatarım orda olmazsa napalım yani..zaten park yatak odaları dolaşır loğusa döneminde de hiç gelemem gerginliğe ya haklısın bende bebişle yatayım...annem gidince de alırım yatağını odamıza artık o zaman da uyku saati kalkma saati hem biraz düzene girmiş olurr

ben de kendim yapıyorumm..benm de 34 de kontrolüm ve muayenem var o zamana yakın yapıcam da..artık sonraki haftalar da sürekli kontrol edicem nolur nolmaz..çıkmayınca da olmuyo yaa yarım yamalak vala:26: zaten zar zor uğraşıorum ama hep kontrol etmek lazım son zamanlarda yanii..millet epilasyon yaptırdı evlenmeden önce kurtuldu ohh biz uğraşalım bölee

kızlar sizin göbek deliğiniz tişörtlerden belli oluyor mu??? şimdi ince giyiniyoruz yaa benim bir garip oldu göbek deliğim ve utanıyorum elim hep karnımda oluyor o yüzdennn...

evet canım belli oluyor aman
ne utanıyorsun canım sanki
isteyerek yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…