Selam kızlar nasılsınız sıcaklar başladı bende fenalaşmaya başladım ben normalde de sıcağa gelemem panik atağım var sıcak havada nefes almaya hele otobüslerde falan boğulacak gibi oluyorum o yüzden de kalbim daha bir hızlı çarpıyor ve çok aşırı terleyen bir insanım gece uyurken bir uyanıyorum kuru yerim kalmamış işe gelip giderkende terle sonra da rüzgar çarpsın sinüzitim azdı boğaza akma yapıyor gece öksürmekten bir hal almaya başladım biraz önce resmen boğulacaktım gözlerim burnum aktı.
eevet hiç degilse işe gelmiyecegiz ertesi gun
gece gezsek de gunduz uyumasak da dinleniriz
hemde bebişler olunca yorgunluk bize cok
koymaz ki onların mis kokusu yeter bize
Fıstığım benim evdeyken duş işi iyide çalışırken zor be anam ancak yüzümü ellerimi falan yıkıyorum.
akşamm olduu oh ohhhhh evde bürsürü işim var ama üff yarında kına varr işim yoksa ona hazırlanım bn çıktım kızlarr yarın görüşmek üzereeee
Çok geçmiş olsun.Zaten zor durumumuz bir de hasta olunca eminim daha zordur.
Sen yinede evde sana yardım edecek birini bulundurben annem olduğu için çok rahat etmiştim. eşimde çok yardımcı olmuştu geceler. Ama yaptığım 1 hatayı anlatayım siz yapmayın. Oğlum odasında yatıyordu. Ağlayınca annem bana getiriyordu emzirip geri veriyordum. Yattığım yerde bende uyuyup kalmışım. Oğlumun yataktan aşağı düşme sesiyle uyandım. Çok feciydi. Çok üzüldüm. Asla yanınızda unutmayın ya da uyusun bişey olmaz demeyin.
hii çok finaa ama yorgunluktan insan halsiz uykusuz düşüo tabii...ben odamda yatırıcam bebeki ama nası olucak bilmemm..annem de yanımda olucak..ya da odasında mı yatırsam annem sürekli bizim odaya girip çıkamaz yani eşim uyurken filan..nası olucak bilmem artıkk:44:
ben oyüzden bebişin odasına kendim için tek kişilik yatak koyuyocam fıstık
kimi arkadaşlar umursamıyo eşin için oda biraz çile çeksin diyolar ama
yakın cevrede çok kavga edenler oldu lohusa döneminde , erkek mesela diyo nie annen giriyo yatak odasına ben rahatsız oluyorum benim annemi çağıralım diyo kavga çıkıyo....
Sen yinede evde sana yardım edecek birini bulundurben annem olduğu için çok rahat etmiştim. eşimde çok yardımcı olmuştu geceler. Ama yaptığım 1 hatayı anlatayım siz yapmayın. Oğlum odasında yatıyordu. Ağlayınca annem bana getiriyordu emzirip geri veriyordum. Yattığım yerde bende uyuyup kalmışım. Oğlumun yataktan aşağı düşme sesiyle uyandım. Çok feciydi. Çok üzüldüm. Asla yanınızda unutmayın ya da uyusun bişey olmaz demeyin.
pelcel cim ben de 36 bitince yapıcam ağda ondan sonra da bakalım nasip artık son ana kadar beklemek istemiyorum... zaten ben orasını ağda yapmıyorum bacaklar koltuk altı falan onlar da geç çıkıyor...
ben oyüzden bebişin odasına kendim için tek kişilik yatak koyuyocam fıstık
kimi arkadaşlar umursamıyo eşin için oda biraz çile çeksin diyolar ama
yakın cevrede çok kavga edenler oldu lohusa döneminde , erkek mesela diyo nie annen giriyo yatak odasına ben rahatsız oluyorum benim annemi çağıralım diyo kavga çıkıyo....
ya benim bacaklar oyle cok cıkmaz
koltuk altımı kendim alıyorum sık
sık onu zaten bekletmiyorumda
kasık bolgesi ben yapıyorum 35+2 gibi
kontrolum var suan az gibi zaten
dr.konrtolunde yapsam erken oluyor
38 - 39 olursa yarım yamalak kalacak
erken olursam kalacak oyle ooof:44:
zamanında yapacaktım ne guzel
epilasyon
kızlar sizin göbek deliğiniz tişörtlerden belli oluyor mu??? şimdi ince giyiniyoruz yaa benim bir garip oldu göbek deliğim ve utanıyorum elim hep karnımda oluyor o yüzdennn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?