2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin göbek deliğiniz tişörtlerden belli oluyor mu??? şimdi ince giyiniyoruz yaa benim bir garip oldu göbek deliğim ve utanıyorum elim hep karnımda oluyor o yüzdennn...

pof yaa bende de çok belli oluyo t-shirtten .. ben de çantamı yan asıyorum öle kapatmaya çalışıyorum geçer belki die düşündüm ama son zamanlarda iice dışa dooru çıktıı

kızlar benim bebek odası takımı kırık beyaz odanın duvarları kese kağıdı gibi uyku setide açık lila... sizce duvar rengini değiştirsemmi ve ne renk yapsam

Benim annem kapıya gelip sesleniyodu. Bende kalkıp alıyordum. Çokta rahat ettim. fedakar annecim. Kimse yapmaz bunu. Ama üşengeçlik etmeden geri vermek lazım.
Ben hiç aynı odada yatmak istemedim. Hiçte yatırmadım. Park yatakta almıştım odasına ilaveten ayrıca sallanan süslü beşikte. Park yatağı salonda kullandım hem oynadı hemde içine hapsettim. :) kullanışlı oluyor hakim olamadığınız zaman. Hem kenarı fermuarlı büyüyünce kendi evi gibi girip çıkıp oynamayı çok sevdi:)[/QUOTE]

evet ben de o yüzden aldım park yatak..kullanışlı hem her yere gider gelir..ben odasında yatırırım kendim de yanında yatarım herald napalım..anneme sürekli kalk bebeği getir de diyemem ya yazık kadına:26:

herkese ii akşamlar kızlar opuldunuz

pof yaa bende de çok belli oluyo t-shirtten .. ben de çantamı yan asıyorum öle kapatmaya çalışıyorum geçer belki die düşündüm ama son zamanlarda iice dışa dooru çıktıı

eşimin tişörtlerini giyiyorum 2 gündür gözükmüyo o zaman :)

Birde böyle içi de kahverengi oldu zaten offf eşimn çok tatlı gözüküyor diyor ama hamile psikolojisi ben hiiiiççç beğenmiyorum göbek deliğimi
evde ben zaten eşimin esofman altı ve tişörtleriyle dolaşıyorum:90:

kızlar benim bebek odası takımı kırık beyaz odanın duvarları kese kağıdı gibi uyku setide açık lila... sizce duvar rengini değiştirsemmi ve ne renk yapsam

kese kağıdı rengi bence çok güzel bi renkk..her türlü eşyaya ve renge uyum sağlıyo..benm salonum ve çocuk odam da kese kağıdı rengi..çocuk odası kırmızılı perdeli..stiker lar oluyo çocuk içinn böyle bebekli ya da çizgi film kahramanlı filan..ya da kabartmalı olanlar da oluyoo..sen de öyle bişeylerle süsleyebilirsin odayı..lila da güzel renk bence güzel olur duwalarla..stikerları da ona göre seçersinn

aynen aynen kahverengi oldu ilk başta acaba herkesin mi öyle yoksa sadece benmki mi diodum ama normalmişş ben de eşimin tshirtlerini giymeye başladım yavaştan rahat oluyoo

Hera nın odasını gördün mü canım
Onunda sanki açık lila duvarlar fikir olabillir sana

ha birde boyamak yerine sadece kolonlara yada tek duvara kkağıt yapıyolar oyle bişey yapabillirsin çünkü renkler uyumsuz değil bence

canım sağoasın fikir verdiğin için ya bende eve boyacı sokmak istemiyorum zaten birazda onun tembelliği var

bende o kahverengi çizgi hiç çıkmadı :44:

evet onun odasının rengide güzeldii... aman ne biliyim yaa kararsız kaldım bende kronik tembbelliğin etkisyle

canım sağoasın fikir verdiğin için ya bende eve boyacı sokmak istemiyorum zaten birazda onun tembelliği var

of zor olur uğraşması yani boş yere iş çıkarma hiç..ben de bi ara düşünmüştüm deiştirsem mi die ama stickerla süsleyince güzel oldıu hem boya kokusu filan havalandırması ohoo ayrı dert

of zor olur uğraşması yani boş yere iş çıkarma hiç..ben de bi ara düşünmüştüm deiştirsem mi die ama stickerla süsleyince güzel oldıu hem boya kokusu filan havalandırması ohoo ayrı dert

evet evet şöle bi silinsin duvarlar yeter zaten daha 1.5 sene oldu taşınalı temiz sayılır:125::125:temizdir temizdir

biz de bir ara düşündük boyatmayı ama vazgeçtik sonra zaten martta taşındık daha duvarlar tertemiz...zaten takımım da oyuncaklı falan iyice rengarenk yapmayalım dedik.... sticker aldım bir sürü onlarla süslicem bakalım...
bu arada perşembe odamız kuruluyor kızlar çok heyecanlıyım

holeyy hadi hayırlıı olsunn:124: darısı başımaa:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…