aynalı stickerlar varya kızlar
bende aynalı kelebekli sticker almayı planlıyorum
hem oda geniş durur
kızlar merhabalar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım kötü bişey yoktur...
bugün kızımı görmeye gittim dr 1 hafta geriden geliyor dedi ama boyu iyiymiş.off canım sıkıldı ya.tavuk et meyve kurusu ara öğünler falan dedi.ultrasonda farklı gösterebilirmiş.15 gün sonra tekrar kontrole gdcam.çatı muayenesi 38. haftadan sonra olur dedi.bundan önce gittiğim dr. da muayeneyi geçmiş cuma yapacaktı ama gitmedim.dr dan dr a ne kadar fark ediyor kızlar dimi ya bnm kafam karıştı açıkçası.sizler çatı muayenesi oldunuz mu? veya dr kaçıncı haftayı söyledi.bebişleri geriden gelen anneler var mı şu an?
kızlar merhabalar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım kötü bişey yoktur...
bugün kızımı görmeye gittim dr 1 hafta geriden geliyor dedi ama boyu iyiymiş.off canım sıkıldı ya.tavuk et meyve kurusu ara öğünler falan dedi.ultrasonda farklı gösterebilirmiş.15 gün sonra tekrar kontrole gdcam.çatı muayenesi 38. haftadan sonra olur dedi.bundan önce gittiğim dr. da muayeneyi geçmiş cuma yapacaktı ama gitmedim.dr dan dr a ne kadar fark ediyor kızlar dimi ya bnm kafam karıştı açıkçası.sizler çatı muayenesi oldunuz mu? veya dr kaçıncı haftayı söyledi.bebişleri geriden gelen anneler var mı şu an?
sağol canım.şimdiye kadar gelişimi normaldi dediğin gibi ultrason farklılığı olabilir dr da aynı şeyi söylemişti.çatı içinde şimdiden pelvisin durumunu anlayamayız zaten şu anda dardır.ileride bakmak daha iyi sonuç verir dedi.Zaten gittiğim dr nisa Asiye hnm yani güveniyorum kendisine :)benim de çatı muayenesi 34.haftada dedi ama bakalım gidicem pek sanmıyorum heralde 38.haftaya atar gibime geliyo..zaten son haftalarda yapılıyomuş..doktordan doktora da farklılık gösterio..ya da ne zaman işine geliosa o zaman mı yapıo ne anlamadım vala:44:
ya o ultrasonlar değişebiliyor doktor bunlara güwenme dedi..zaten son 2 ayda bebek çok kilo alıyo gelişiyo o yüzden takma bence...
sağol canım.şimdiye kadar gelişimi normaldi dediğin gibi ultrason farklılığı olabilir dr da aynı şeyi söylemişti.çatı içinde şimdiden pelvisin durumunu anlayamayız zaten şu anda dardır.ileride bakmak daha iyi sonuç verir dedi.Zaten gittiğim dr nisa Asiye hnm yani güveniyorum kendisine :)
bakalım 15 gün sonra bebiş ne alemde olucak
kizlar merhaba, nasilsiniz...... benim karnim cok agriyor kizlar yaa, böyle oturamyorum oturunca bile acayip agriyo uzaniyorum öylede gecmiyor karnim sanki tas gibi oldu az sonra yirtilacak gibi agriyor hemde.... elimi bile dokunduramiyorum ..... özelliklede göbegimin cevresi sizdede oluyomu bu agrilar ? napayim nasil gecerki....
Asudem 32. haftadasın kasılmaya benzettim ben.Korkma bu haftada normaldir bu durum.Ama ağrı artıyorsa ve düzenli aralıklarla kasılıp gevşiyorsa doktorunu ara derim canım.
evet canim galiba uzun süreli bir kasinti seklindeydi, arada oluyordu ama bu kez 2 saat boyunca sertlik devam etti, bebekte hic oynamiyordu... bende doktorumu aradim oda sicak bir dus al ne kadar sicaga dayanabiliyorsan o kadar uzun sicak suyun altinda karnina masaj yap dedi, küvet olsa daha iyi olur dedi sonra yarim saat icinde gecer dedi gecmezse hastaneye git dedi.... , dustan sonra simdi biraz daha iyiyim sertlik cok kalmadi sanirim ,, ama yemek yersem yine aynisi olucak diye korkuyorum, cünkü cok su ictikten sonra daha cok sertlesti karnim, acaba odami etkiliyor ??
cnim 2 saat boyunca sertlik hic gecmedi uzandim oturdum ayagimi yukari kaldirip uzandim spla yattim saga yattim olmadi gecmedi yani 2 saat boyunca düzenli araliklarla degil, 2 saat boyunca sürdü... bilmiyorum canim ya suanda bebekte hareket ediyor benimde o önceki agrilarim gitti sanki, ama tabi dikkat edicem, hele oturunca bi batiyorki anlatamam....Ben 24. haftada kasılma nedeniyle hastaneye gittim canım.Gidiş o gidiş...Hemen yatırdılar.23 gün hastanede yattım.Doğum kasılması olabileceğini söylediler ve kasılmaları durdurmak için tedavi gördüm.Şimdi evdeyim ama o ilaçları hala alıyorum.kasılmalarım hala az da olsa devam ediyor.Doktorun biraz ilgisiz davranmış gibi geldi bana.Benim doktorum iki saatdüzenli aralıklarla devam ediyorsa hemen gel demişti ayrılırken.Geçmesi için de sol tarafına yatmak iyi geliyor bir de bol su içiriyorlar ama bence senin serviks uzunluğuna ve açıklığına bakılmalı.Endişelendirmek istemem ama canlarımız bizim onlar dediklerime dikkat et panik yapmadan canım.
cnim 2 saat boyunca sertlik hic gecmedi uzandim oturdum ayagimi yukari kaldirip uzandim spla yattim saga yattim olmadi gecmedi yani 2 saat boyunca düzenli araliklarla degil, 2 saat boyunca sürdü... bilmiyorum canim ya suanda bebekte hareket ediyor benimde o önceki agrilarim gitti sanki, ama tabi dikkat edicem, hele oturunca bi batiyorki anlatamam....
simdi kasilmam varsa erken dogum riskimi olmus oluyor acaba ? yaa buradaki doktorlarinda birsey bildigi yok canim ya onlarin bana dedigi düzenli olarak ritmik halinde olursa agrilarin gel onun disinda bisey demiyorlar... hele cati muayenesi felan hic demediler bana okuyorum türkiyede herseyin bi düzeni var.....
cnim 2 saat boyunca sertlik hic gecmedi uzandim oturdum ayagimi yukari kaldirip uzandim spla yattim saga yattim olmadi gecmedi yani 2 saat boyunca düzenli araliklarla degil, 2 saat boyunca sürdü... bilmiyorum canim ya suanda bebekte hareket ediyor benimde o önceki agrilarim gitti sanki, ama tabi dikkat edicem, hele oturunca bi batiyorki anlatamam....
simdi kasilmam varsa erken dogum riskimi olmus oluyor acaba ? yaa buradaki doktorlarinda birsey bildigi yok canim ya onlarin bana dedigi düzenli olarak ritmik halinde olursa agrilarin gel onun disinda bisey demiyorlar... hele cati muayenesi felan hic demediler bana okuyorum türkiyede herseyin bi düzeni var.....
evet gecti sükür.... doktorda söyledi rahim dogum ahzirliga basladigi icin öyle oluyor demisti... bakicaz artik alisacazzcanım geçmiş olsun bende de oldu bi kere... kasılmalar sürekli sürdü. bikaç saat sonra geçti. eğer sürerse doktora git ama geçtiyse artık oluyor böyle şeyler alışmamız lazım...
emin olun avrupa iyi gibi gözüksede saglik konusunda türk doktorlarinin bilgisi pratikligi ve ilgisi cok daha iyi ben her ikisinide kiyasliyabiliyorum canim ...... Rabbim iyi insanlara denk getirsin cümlemizi, ben doktorumdan malesef hic memnun degilim zaten ama degistiremedim hamileim diye baska doktor kabul etmedi malesef doguma kadar bu doktora devam etme zorunlulugum varmis.... böyle sacma bir kural isteHayır canım her kasılma erken doğum belirtisi değil elbette.erken doğum tanısını kasılmalar+serviks uzunluğu+rahim ağzı genişliğine bakarak koyuyorlar.İnternetten braxton hicks kasılmaları diye araştırabilirsin merak ediyorsan canım.Bu kasılmalar genellikle doğuma hazırlık için oluşan normal kasılmalar.Ama uzun sürerse gerçek kasılmalara dönüşebiliyormuş.Senin kasılmaların geçtiyse korkmana gerek yok sanırım ama sen yine tetikte ol canım.Ben İsveçi burdan daha iyi diye biliyordum ama enteresan geldi bana doktorun tavrı.
Hayır canım her kasılma erken doğum belirtisi değil elbette.erken doğum tanısını kasılmalar+serviks uzunluğu+rahim ağzı genişliğine bakarak koyuyorlar.İnternetten braxton hicks kasılmaları diye araştırabilirsin merak ediyorsan canım.Bu kasılmalar genellikle doğuma hazırlık için oluşan normal kasılmalar.Ama uzun sürerse gerçek kasılmalara dönüşebiliyormuş.Senin kasılmaların geçtiyse korkmana gerek yok sanırım ama sen yine tetikte ol canım.Ben İsveçi burdan daha iyi diye biliyordum ama enteresan geldi bana doktorun tavrı.
Canımmm,yeniden hamile olduğunu duymuştum ama temmuz annesi olacağını görünce daha çok sevindim..:) İnşallah sağlıkla dünyaya getirirsin meleğinin kardeşini..Ben eski AdaEge yim..Ben de ikizlerimi kaybetmiştim..Ada mı ve Ege mi....Şimdi kardeşlerini büyütmeye çalışıyorum..Allah ım senin de yüzünü güldürsün inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?