2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ciğer geliştirici iğneleri muhakkak yaptır..erken doğum tehlikesi hangi durumdan dolayı ? rahim ağzı yetmezliği mi var ??

zaten hep bi aksilik olmassa şaşarım..bizde de olmuştu çok sinir bozucu..nese canım sonunda gelicek bebişinin odası ne güzel..baya bi iş yapmışsınız ben de kışlıkları kaldırdım ama yardımcım yok benm annem bi dahaki ay geliceek ben de hurçlara koydum bi kenara bıraktım napimm :44: ama baya yer açıldı ciddenn

simdi iyiyim sükür, sicak su iyi geldi uzaniyorum simdi iyi geldi ama cok halsizimm

evet canım şükür ki hallettik oda işini...

ay sanki sırtımda taşıyodum o kadar şeyi yer açıldı yaa rahatladım. sende elleme tek başına yapılmıyor bu halde annen yardımcı olur acele etme

evet canım şükür ki hallettik oda işini...

ay sanki sırtımda taşıyodum o kadar şeyi yer açıldı yaa rahatladım. sende elleme tek başına yapılmıyor bu halde annen yardımcı olur acele etme

zaten kablumbağa gibi iki büklüm yapılmıo hiç .. bebişin yatağı kurulmadı annemi bekliorum bende oda değişicek filan napiim..hafif işleri yaptım da diğerleri için beklicem artık..:26:

zaten kablumbağa gibi iki büklüm yapılmıo hiç .. bebişin yatağı kurulmadı annemi bekliorum bende oda değişicek filan napiim..hafif işleri yaptım da diğerleri için beklicem artık..:26:

evet bende ufak bişey yapıp gelip oturuyorum herşeyi bebişlerimiz için yaşıyoruz, cadı kızıma söylüyorum dünyada başka hiç bi güç bana bunları çektirtemez... kıymetini bil diye

bu arada paletteden haber var mı kızlar?

aynen yaa hergün bi iş anca yapıorum..önceden hepsini bi günde yapar bitirirdim ama şimdi imkansız.. nolduki palette ye ? ben görmedm forumda hiç :44:

Arkadaslar esim is icin iki haftaligna amerikaya gitti. .bebegimiz icin Türkiyede bulunmayan ya da orda daha ucuz seylerden almak istiyoruz. Bildiginiz ürünler var mi önerebilceginiz ya da cevreden duydugunuz ???? Yardimci olursanizzz cok sevinirimmmm

biz de bi çok şeyi norveçten getirtik canımm..mesela bebek kozmetiik ürünleri ordaçok kaliteli ve çok da uygun buraya göre..bütün hijyenik şartlardan geçmiş..biberonlarını ve emziklerini ordan getirttik.dr browns.un biberonlarından alabilir.bi de avent emzikleri..ayrıca kullanıcaksan avent strilazyon ve göğüs pompası getirtebilirsin..ben pompa getirtmedim ççok pişman oldum:44: bi de kanguru getirttim babyjorn'un bebek taşıma kangurusu..bebek arabası aldınız mı?biz onu da dışardan getirttik

biz de bi çok şeyi norveçten getirtik canımm..mesela bebek kozmetiik ürünleri ordaçok kaliteli ve çok da uygun buraya göre..bütün hijyenik şartlardan geçmiş..biberonlarını ve emziklerini ordan getirttik.dr browns.un biberonlarından alabilir.bi de avent emzikleri..ayrıca kullanıcaksan avent strilazyon ve göğüs pompası getirtebilirsin..ben pompa getirtmedim ççok pişman oldum:44: bi de kanguru getirttim babyjorn'un bebek taşıma kangurusu..bebek arabası aldınız mı?biz onu da dışardan getirttik

Babybjörnü bende cok begeniorum,listemde büyük esya olarak o var cnm, burda 200 tl orda 100 tlye gelio. desitin original die bir pisik kremi ii dediler,burdan cok daha ucuz onu getirtcem. pompa lazim olmaz dio annem, arada kaldim ya, bebegin hep yaninda olcam bi sene izinli olcam, sagmaya gerek kalmaz diolar, sen ne düsünüosun??dr browns almak istiorum da cok cesitleri var. hangi boy,nasil olanlar kullanisli olur?? hic bi bilgim yok biberon ve emzik hakkinda. arabayi da hafif,kullanisli bisey düsünüyoruz. gecen magazada chicconun baston tarzi ama 0 aydan itibaren kullanilan lite way modelini gördüm. fiyatida burda 290 civari dediler. netten baktim orda 180 e fln gelio. fikir degistirmezsek ondan getirtebilrim.cok tsk ederim cvp icin cnm...

evet desitin bütün ürünleri aldık biz de..kardeşimin eşi oralı ve 4 çocuğu var obaya tecrübeli o yüzden onunla konuştum ona göre aldım herşeyini pompaya ben de karar veremedim bende izinliyim bebişin yanında olucam da ya emmezse ve lazım olursa diye düşünüyorum dr browns un üçlü biberon seti var ben onlardan getirttim.büyük boy üçü de.sadece emziklerini değiştiriyosun zaten.emzikler de 3 çeşit..birincisi ilk 3 ay kullanılıyo,ikincisi 6 aya kadar,üçüncüsü de 6 aydan sora kullanılıyor..zaten üzerlerinde yazıo level 1,level 2 diye..biz burdan çok araba baktık da beğenmedik onu da dışardan getirttik sonunda..burda benm beğendiklerim 800 civarındaydı..ordan yarı fiyatına getirttik..hem kaliteli hem de çok kullanışlı..çift taraflı kullanılabiliyo hem de 3 tekerlekli..puseti de var.bebekken yatacağı minik sepeti de içine monte ediliyo.zaten orda takım halinde satılıo..bence oran getirt daha ii olur..babyjorn un ana kucağı da çok güzel hem de hafif..onu da getirtebilirsin canım..fiyatlar yarı fiyatına hepsinde hem de ürünleri çook kaliteli..bence getirtebildiğini getirt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…