2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya sorma uyku tutmuyo..bel ve sırt ağrılarım başlıo zaten yatıncaa :18:
ben de göğüs pedlerini inceliodum bi yandann..sen aldın mı ya da alıcak msın ?:44:

Ben ilkinde aldım hiç kullanmadım. Oğlum çok iyi emdiği için herhalde hiç akmadı. Hatta emzirme sütyenlerim bile duruyor. Kullanmamıştım. Ama yine ufaklarından alırım ne olur ne olmaz. Aslında bende kararsızım. Gerek olursa mı alsam diye:26:

senin ismini aşağıda görmeyince yattın sanmıştım. Msn de eşimle görüşürken uzun süre sayfaya bakamadım

Son düzenleme:

Dr. Browns 8 oz. Natural Flow - 3 Pack

Canim bu linkteki mi dr.browns seninki??

günaydın herkese.. kızlar gece şikayetlerden derin bir uyku çekemiyoruz anladıkta, ben sabahta çok erken uyanıyorum 6 da falan..özledim sabah uykusunu günlerdir böyle yaa..

günaydın kızlar
ya bugünde yağmur yağacak güneşin nereye gittiğini bilen varmı?????:26::26::26::26::26:

günaydınlar...
bugün çok güzel bir gün. güzel haberletim var size. dün tatlı kızımı gördüm. 2 kilo olmuş dönmeye başlamış. i

günaydınnn....allahımmm hergün sabah akşam olsun diye dua eidlir mi kızlar dün bacağıma bi kramp girdi hala düzgün yürüyemiyorum yaa

herkese Günaydın
günaydın şekerim

günaydın herkese.. kızlar gece şikayetlerden derin bir uyku çekemiyoruz anladıkta, ben sabahta çok erken uyanıyorum 6 da falan..özledim sabah uykusunu günlerdir böyle yaa..
bende öyleydim artık yastığımın altına bi yastık daha koyup öyle uyuyorum ilk gün uyuyamaz gibi oldum ama alıştım ben neredeyse 1 haftadır rahat uyuyorum.sende dene istersen arkadaşım

günaydın kızlar
günaydın tatlişko

günaydınlar...
bugün çok güzel bir gün. güzel haberletim var size. dün tatlı kızımı gördüm. 2 kilo olmuş dönmeye başlamış. i
maşallah tontişe.normal doğum yapacaklar bebiklerin dönmesini bekliyorsunuz ben sezeryan olucam benimki 23.haftasında dönmüştü

günaydınnn....allahımmm hergün sabah akşam olsun diye dua eidlir mi kızlar dün bacağıma bi kramp girdi hala düzgün yürüyemiyorum yaa

bende özellikle bugun bitsin diye dua ediyorum
yarın tatil cuma doktordayım işe gelmem cumartesi pazar tatil
yanlız pazartesi işe gelmek istermiyim o muamma

magnezyum içmiyomusun fıstık?

Son düzenleme:
dün doktora gittik kızım 1160 gr olmuş 29+5 teyiz
günlük 30 gram almış biraz kurtardı kendini...tabi erken doğma riskimiz devam ediyor
herkez iyidir inşallah....

günaydın tatlı anneler nasılsınız.

Biz kızımla şimdi dr. dan geldik.
2300gr. ve 47.5 cm olmuş. Maşallah dedi dr.muz ablası gibi uzun doğacak herhalde dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…