Yok canım bende nöbet tutuyorum her günkü gibi. uyku tutmuyor ki:26:
evet ya sorma uyku tutmuyo..bel ve sırt ağrılarım başlıo zaten yatıncaa :18:
ben de göğüs pedlerini inceliodum bi yandann..sen aldın mı ya da alıcak msın ?:44:
evet desitin bütün ürünleri aldık biz de..kardeşimin eşi oralı ve 4 çocuğu var obaya tecrübeli o yüzden onunla konuştum ona göre aldım herşeyinipompaya ben de karar veremedim bende izinliyim bebişin yanında olucam da ya emmezse ve lazım olursa diye düşünüyorum dr browns un üçlü biberon seti var ben onlardan getirttim.büyük boy üçü de.sadece emziklerini değiştiriyosun zaten.emzikler de 3 çeşit..birincisi ilk 3 ay kullanılıyo,ikincisi 6 aya kadar,üçüncüsü de 6 aydan sora kullanılıyor..zaten üzerlerinde yazıo level 1,level 2 diye..biz burdan çok araba baktık da beğenmedik onu da dışardan getirttik sonunda..burda benm beğendiklerim 800 civarındaydı..ordan yarı fiyatına getirttik..hem kaliteli hem de çok kullanışlı..çift taraflı kullanılabiliyo hem de 3 tekerlekli..puseti de var.bebekken yatacağı minik sepeti de içine monte ediliyo.zaten orda takım halinde satılıo..bence oran getirt daha ii olur..babyjorn un ana kucağı da çok güzel hem de hafif..onu da getirtebilirsin canım..fiyatlar yarı fiyatına hepsinde hem de ürünleri çook kaliteli..bence getirtebildiğini getirt
günaydın kızlar
günaydınlar...
bugün çok güzel bir gün. güzel haberletim var size. dün tatlı kızımı gördüm.2 kilo olmuş dönmeye başlamış. i
maşallah canım kızına
teşekkürler canım. çalışabilir raporumu da aldım ve içim bi rahatladı
günaydın şekerimherkese Günaydın
bende öyleydim artık yastığımın altına bi yastık daha koyup öyle uyuyorum ilk gün uyuyamaz gibi oldum ama alıştım ben neredeyse 1 haftadır rahat uyuyorum.sende dene istersen arkadaşımgünaydın herkese.. kızlar gece şikayetlerden derin bir uyku çekemiyoruz anladıkta, ben sabahta çok erken uyanıyorum 6 da falan..özledim sabah uykusunu günlerdir böyle yaa..
günaydın tatlişkogünaydın kızlar
maşallah tontişe.normal doğum yapacaklar bebiklerin dönmesini bekliyorsunuz ben sezeryan olucam benimki 23.haftasında dönmüştügünaydınlar...
bugün çok güzel bir gün. güzel haberletim var size. dün tatlı kızımı gördüm.2 kilo olmuş dönmeye başlamış. i
günaydınnn....allahımmm hergün sabah akşam olsun diye dua eidlir mikızlar dün bacağıma bi kramp girdi hala düzgün yürüyemiyorum yaa
günaydınlar...
bende cuma günü alıcam
37. haftadan önce çıkmak istersen ne yapman gerektiğini sordun mu fıstık?
maşallah bebişine canım darısı bize inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?