2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende özellikle bugun bitsin diye dua ediyorum
yarın tatil cuma doktordayım işe gelmem cumartesi pazar tatil
yanlız pazartesi işe gelmek istermiyim o muamma

magnezyum içmiyomusun fıstık?

püfff yarın bize tatil değill

dün doktora gittik kızım 1160 gr olmuş 29+5 teyiz
günlük 30 gram almış biraz kurtardı kendini...tabi erken doğma riskimiz devam ediyor
herkez iyidir inşallah....

maşallah bebişine canım inşallahh zamanında gelir

kızlar gece uyuyamıyormuşsunuz ben kızımda uyku sıkıntısı çekmiştim zor oluyor
allhtan ki bunda uyuyorum gece lavaboya bile kalkmıyorum allah dağına göre kar veriyor gündüzleri bende çok çekiyorum gece dinleniyorum herhalde...

günaydınlar kızlar, bugünü de atlatırsak yarın dinleniriz inşallah, ben sabah kustum, ögürmekten de basıma agrı girdi hiç tadım yok yine

doktora gidilmiş, bebişler büyümüş maşallah canlarım. ben de önümüzdeki hafta perşembe cuma gidicem,32 haftamın bitiminde...

geçmiş olsun arkadaşım dinlen biraz...

elifçim bende sezeryan olucam, normal doğum deyince bana bişeyler oluyo ama çocuğun dönmesi içimdeki belirli bölgelere baskıyı azaltır sanırım. ondan dönmesini bekliyorum

günaydın canım geçenlerdede olmuştu heralde sende bu aylardan sonra tekrar başlayabiliomuş geçmiş olsun sen devam edecekmisin çalışmya ayrılacakmısın yoksa izne

günaydın kızlar

günaydın

günaydın tatlı anneler nasılsınız.

Biz kızımla şimdi dr. dan geldik.
2300gr. ve 47.5 cm olmuş. Maşallah dedi dr.muz ablası gibi uzun doğacak herhalde dedi.

senin bebişede maşallah canım

elifçim bende sezeryan olucam, normal doğum deyince bana bişeyler oluyo ama çocuğun dönmesi içimdeki belirli bölgelere baskıyı azaltır sanırım. ondan dönmesini bekliyorum

bende çok korkuyordum normal doğumdan Allahım gönlüme göre verdi yapamazdım çünkütabiki azaltır canım inşallah biran evvel döner kuzunbu arada sen neden sezeruan olacaksın kendin istediğin için mi yoksa başka bir durum mu var

bende özellikle bugun bitsin diye dua ediyorum
yarın tatil cuma doktordayım işe gelmem cumartesi pazar tatil
yanlız pazartesi işe gelmek istermiyim o muamma

magnezyum içmiyomusun fıstık?
ben geliyrum işee püffff offfff bugün kına var topal ayaknan gidecem..ohh sen iyiymişsin canım vallaa.....iyiyce bol bol dinlen...magnezyum magvital verdi doktor her defasında da diyorum bunu içemiyorum kusuyorum ardından diye gene veriyo almıyorum maelesef canım

anammm haftaya p.şembe benimde dokturr kontrolümm varrr..ama gitmeyi düşünmüyorummm

geçmiş olsun fıstık
bende sabah bi acayiptim , arasıra olması normal galiba...

dün doktora gittik kızım 1160 gr olmuş 29+5 teyiz
günlük 30 gram almış biraz kurtardı kendini...tabi erken doğma riskimiz devam ediyor
herkez iyidir inşallah....

canım sıkıntı yapma yavaş yavaş kilo alacaktır o da. Allah yardımcınız olsun. birden kilo alıyo bazı bebekler

bugün son iş günüm kızlar nasıl mutluyumm 7 ay evdeyim inşallahhhh

ay ne güzell gözün aydın diyelim bol boll dinlenirsinn gezersin dolaşırsın istediğin kadar istediğin zaman uyursun canının istediğini pişirir yersin çok güsell çokkkk :13:

merhaba kızlar.hepinizi bebişlerine maşallah.ben de merak ediyorum prensesimi ama bu ara doktora gidecek fırsatım yok.evden çıkarılıyorum face te ki ardkşlar bilir.ev bulduk yarın temizlik haftasonu da taşıncaz inş.nolur bana dua edin kızlar.çok zor günler geçiriyorum moralim bozuluyor bu halde nasıl taşıncam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…