bende özellikle bugun bitsin diye dua ediyorum
yarın tatil cuma doktordayım işe gelmem cumartesi pazar tatil
yanlız pazartesi işe gelmek istermiyim o muamma
magnezyum içmiyomusun fıstık?
dün doktora gittik kızım 1160 gr olmuş 29+5 teyiz
günlük 30 gram almış biraz kurtardı kendini...tabi erken doğma riskimiz devam ediyor
herkez iyidir inşallah....
günlük 30 gram almış biraz kurtardı kendini...tabi erken doğma riskimiz devam ediyor
yok canım sormadım. bugün raporumu muhasebeye teslim edicem, orda sorarım
günaydın kızlar
Kızlar maşallah sizin bebişleriinize de ne güzel büyüyorlar
püfffyarın bize tatil değill
maşallah bebişine canım inşallahh zamanında gelir
günaydın tatlı anneler nasılsınız.
Biz kızımla şimdi dr. dan geldik.
2300gr. ve 47.5 cm olmuş. Maşallah dedi dr.muz ablası gibi uzun doğacak herhalde dedi.
günaydınlar kızlar, bugünü de atlatırsak yarın dinleniriz inşallah, ben sabah kustum, ögürmekten de basıma agrı girdihiç tadım yok yine
doktora gidilmiş, bebişler büyümüş maşallah canlarım. ben de önümüzdeki hafta perşembe cuma gidicem,32 haftamın bitiminde...
günaydınlar kızlar, bugünü de atlatırsak yarın dinleniriz inşallah, ben sabah kustum, ögürmekten de basıma agrı girdihiç tadım yok yine
doktora gidilmiş, bebişler büyümüş maşallah canlarım. ben de önümüzdeki hafta perşembe cuma gidicem,32 haftamın bitiminde...
günaydın kızlar
günaydın tatlı anneler nasılsınız.
Biz kızımla şimdi dr. dan geldik.
2300gr. ve 47.5 cm olmuş. Maşallah dedi dr.muz ablası gibi uzun doğacak herhalde dedi.
elifçim bende sezeryan olucam, normal doğum deyince bana bişeyler oluyoama çocuğun dönmesi içimdeki belirli bölgelere baskıyı azaltır sanırım. ondan dönmesini bekliyorum
bende özellikle bugun bitsin diye dua ediyorum
yarın tatil cuma doktordayım işe gelmem cumartesi pazar tatil
yanlız pazartesi işe gelmek istermiyim o muamma
magnezyum içmiyomusun fıstık?
bugün son iş günüm kızlar nasıl mutluyumm7 ay evdeyim inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?