ay ne güzell gözün aydın diyelimbol boll dinlenirsinn gezersin dolaşırsın istediğin kadar istediğin zaman uyursun canının istediğini pişirir yersin çok güsell çokkkk :13:
merhaba kızlar.hepinizi bebişlerine maşallah.ben de merak ediyorum prensesimi ama bu ara doktora gidecek fırsatım yok.evden çıkarılıyorum face te ki ardkşlar bilir.ev bulduk yarın temizlik haftasonu da taşıncaz inş.nolur bana dua edin kızlar.çok zor günler geçiriyorum moralim bozuluyor bu halde nasıl taşıncam bilmiyorum
günaydınlar kızlar, bugünü de atlatırsak yarın dinleniriz inşallah, ben sabah kustum, ögürmekten de basıma agrı girdihiç tadım yok yine
doktora gidilmiş, bebişler büyümüş maşallah canlarım. ben de önümüzdeki hafta perşembe cuma gidicem,32 haftamın bitiminde...
merhaba kızlar.hepinizi bebişlerine maşallah.ben de merak ediyorum prensesimi ama bu ara doktora gidecek fırsatım yok.evden çıkarılıyorum face te ki ardkşlar bilir.ev bulduk yarın temizlik haftasonu da taşıncaz inş.nolur bana dua edin kızlar.çok zor günler geçiriyorum moralim bozuluyor bu halde nasıl taşıncam bilmiyorum
sağol tatlişimmmmvalla hayatımda ilk kez 1 haftadan fazla evde olacağım acayip heyecanlıyım.
iş stresi yok, hergün kıyafet ütüleme derdi yok, sabah erken kalmak yok ohhhh
günaydın kızlar.nasılsınız?:79:
kimsede yok diyodun geldmi birileri allah kolaylık versin sana...
evi bulmuşsunya fıstık gerisini dert etme bir çırpıda hallolur herşey
moralinide bozma sonra bebişin etkilenir...
günaydın
minecim hiç yoktan kısa zamnda ev bulmuşun yani bizim burda olsa hayattaa..yaniii yardıma kim gelecek pekii...
öğleden sonra izin alıcam bakalım, hava da sıcak, eşim gelip alabilirse izn alayım diyorum, yoksa otobüslerde perişan olcam sanırım, saol canım, senin erkek dogum riskinin neredi nedir canım, sorayım diyorum unutuyorum hepgeçmiş olsun arkadaşım dinlen biraz...
teşekürler laydycim.mide bulantım şükür yoktu uzun zamandır ama bu haftaya zaten cok iyi başlamadım, öyle de gidiyor, çalışmaya devam edicem yaa, evde tek başıma napcam ki, ailem burda olsa ya da eşim de benle evde olsaydı düşünürdüm izne erken cıkmayı da. tek basıma zaten bi işe kalkışamıyorum. bebeğime 5 hafta daha ayırmak istiyorum allah izin verirse...günaydın canım geçenlerdede olmuştu heralde sende bu aylardan sonra tekrar başlayabiliomuş geçmiş olsun sen devam edecekmisin çalışmya ayrılacakmısın yoksa izne
a aaa neden gitmeyeceksin? ben doktorum çağırsa da gitsem diye can atıyorum, hatuna bak gitmiyoanammm haftaya p.şembe benimde dokturr kontrolümm varrr..ama gitmeyi düşünmüyorummm
hava değişim zaten çarpar beni, üstelik güneş de migrenimi azdırıyo, bugün bi geçseydi hayırlısıyla. pzartesi de ögleye kadar gelmedim ya, yüzüm yok aslında izin istemeye de. duramıyorum ki:18:geçmiş olsun fıstık
bende sabah bi acayiptim , arasıra olması normal galiba...
teşekkür ederim güzidecim.geçmiş olsun canım,
minecimmm allah yardımcın olsun, sabrın sonu selamet, demek ki bunda da var bir hayır, gebelik öncesi işte de evde de bu kadar yoruldun, inşallah sonrasında rahat edersin canım.canlarım çok sağolun.hala belirginde yardım edecek birileri yok.herkes geliriz diyor ama lafta yarın başlıycaz temizliğe diyorum kimseden tık yok.sabah eşimle başlıycaz ufaktan.bi de kadın tutarım diyorum ne kadar yapabilirsek artık:44: halılarımı yıkamaya göndercem ama evdeki tüm güneşliklerim stor onları napcam bilmiyorum offf offff
öğleden sonra izin alıcam bakalım, hava da sıcak, eşim gelip alabilirse izn alayım diyorum, yoksa otobüslerde perişan olcam sanırım, saol canım, senin erkek dogum riskinin neredi nedir canım, sorayım diyorum unutuyorum hep
teşekürler laydycim.mide bulantım şükür yoktu uzun zamandır ama bu haftaya zaten cok iyi başlamadım, öyle de gidiyor, çalışmaya devam edicem yaa, evde tek başıma napcam ki, ailem burda olsa ya da eşim de benle evde olsaydı düşünürdüm izne erken cıkmayı da. tek basıma zaten bi işe kalkışamıyorum. bebeğime 5 hafta daha ayırmak istiyorum allah izin verirse...
a aaa neden gitmeyeceksin? ben doktorum çağırsa da gitsem diye can atıyorum, hatuna bak gitmiyo
hava değişim zaten çarpar beni, üstelik güneş de migrenimi azdırıyo, bugün bi geçseydi hayırlısıyla. pzartesi de ögleye kadar gelmedim ya, yüzüm yok aslında izin istemeye de. duramıyorum ki:18:
teşekkür ederim güzidecim.
minecimmm allah yardımcın olsun, sabrın sonu selamet, demek ki bunda da var bir hayır, gebelik öncesi işte de evde de bu kadar yoruldun, inşallah sonrasında rahat edersin canım.
bugün son iş günüm kızlar nasıl mutluyumm7 ay evdeyim inşallahhhh
kızlar sohbete katılamıyorum temizlik çamaşır inş.bitince hemen gelicem:80::80::80:
gözün aydın defnecim...nasıl 7 ay evdesin ya anlamadım ben...doğum izni en fazla 16 hafta...sen memur değilmiydin..?:26:
aaa tartsın canım nolcak, bebeğini görürsün yaa, o istediği kadar konussun, boşver, sen git, kızını gör canım benimher gitmemem kilomu tartıyorda ondann
kolay geleee:80:kızlar sohbete katılamıyorum temizlik çamaşır inş.bitince hemen gelicem:80::80::80:
ben de şu 6 haftayı atlatır da iznime ayrılır mıyım acep:26:
gözün aydın defnecim...nasıl 7 ay evdesin ya anlamadım ben...doğum izni en fazla 16 hafta...sen memur değilmiydin..?:26:
,Defhne,layyydy,senemcim,elifim06,elanurkr,sedahayri27,pearl_pearl+,
günaydın kızlarr
gülaycığım dün duvarları mobla sildim demişsin mob ne olaki :26:ben duymadım hiç
,Defhne,layyydy,senemcim,elifim06,elanurkr,sedahayri27,pearl_pearl+,
günaydın kızlarr
gülaycığım dün duvarları mobla sildim demişsin mob ne olaki :26:ben duymadım hiç
aaa tartsın canım nolcak, bebeğini görürsün yaa, o istediği kadar konussun, boşver, sen git, kızını gör canım benim
kolay geleee:80:
ben de şu 6 haftayı atlatır da iznime ayrılır mıyım acep:26:
günaydın canım. yerleri sildiğimiz dikdörtgen kurtçuklu gibi olan bezlere mob deniyo. iyi fikirmiş. bende yapayım. kim dediyse sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?