teşekkür ederim leylacımmmmemur değilim tatlım özel sektörde çalışıyorum. 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası iznim var. süt iznini toplu kullanıcam 2 ay yapıyor. 1 ayda birikmiş senelik iznim varmış canımm toplamda 7 ay izinde olacağım inşallah
canlarım çok sağolun.hala belirginde yardım edecek birileri yok.herkes geliriz diyor ama lafta yarın başlıycaz temizliğe diyorum kimseden tık yok.sabah eşimle başlıycaz ufaktan.bi de kadın tutarım diyorum ne kadar yapabilirsek artık:44: halılarımı yıkamaya göndercem ama evdeki tüm güneşliklerim stor onları napcam bilmiyorum offf offff
işim rahat aslında, biraz da o yüzden kalayım diyorum ama allahtan bişey cıkmazsa...senin de gözün aydın canım valla kendim ayrılmıs kadar seviniyorum izne ayrılanlara. süt iznini birleştirme kamuda yok malesefcanım Allah yardımcın olsun 37. haftaya kadar çalışmak zor. benim kaburgalarım çok ağrıyor artık oturmaktan onun için dayanamayacağımyoksa 5 hafta daha fazladan bebeklerimizle kalmak daha iyi ama
senin durumun bizden iyiymiş tatlım...özelde çalışmak varmış...hayırlı olsun şimdiden...bebişinle bol bol vakit geçir inşallah tatlım...benimde 1 ay iznim var dahada olmasa raporda alırım...bende bebişimle uzun vakitler geçirmek istiyorum...
işim rahat aslında, biraz da o yüzden kalayım diyorum ama allahtan bişey cıkmazsa...senin de gözün aydın canım valla kendim ayrılmıs kadar seviniyorum izne ayrılanlara. süt iznini birleştirme kamuda yok malesef
Ben ilkinde aldım hiç kullanmadım. Oğlum çok iyi emdiği için herhalde hiç akmadı. Hatta emzirme sütyenlerim bile duruyor. Kullanmamıştım. Ama yine ufaklarından alırım ne olur ne olmaz. Aslında bende kararsızım. Gerek olursa mı alsam diye:26:
senin ismini aşağıda görmeyince yattın sanmıştım. Msn de eşimle görüşürken uzun süre sayfaya bakamadım
günaydın canım. yerleri sildiğimiz dikdörtgen kurtçuklu gibi olan bezlere mob deniyo. iyi fikirmiş. bende yapayım. kim dediyse sağolsun
,Defhne,layyydy,senemcim,elifim06,elanurkr,sedahayri27,pearl_pearl+,
günaydın kızlarr
gülaycığım dün duvarları mobla sildim demişsin mob ne olaki :26:ben duymadım hiç
,Defhne,layyydy,senemcim,elifim06,elanurkr,sedahayri27,pearl_pearl+,
günaydın kızlarr
gülaycığım dün duvarları mobla sildim demişsin mob ne olaki :26:ben duymadım hiç
canım beni de bakma işten atacaklar sanırım onun için kabul ettiler bukadar izinde olmamı :) yerime birini aldılar güya ben dönünce bana yardım edecekmiş ama sanmıyorum. birimizi yollarlar sanırım o da ben olurum :)
arkadaşım 6 ay ücretsiz izin aldı. bebeği şimdi 8 aylık işbaşı yapacak. böyle de ayrılması zor oluyor diyorben düşündüm 5 ayda toparlar kendini hem sütüm olur emzirebilirsem çok ta iyi olur. sonra artık sağıp vericez. bakalım kısmet sağlıklı olsun da meleklerimiz inşallah
sağol canımmmmkamuda bilmiyordum canım birleştirilmediğini. ozaman kötü tabi istersen haftada 1 gün kullan dediler bana ama işten atarsalar yanar diye toplu kullanıcam ben. hem bebek küçükken yanında olmak daha mantıklı geliyor.
kız ne atması...çıkarmazlar inşallah tatlım ya...Allah yardımcın olsun ozaman tatlım...evet meleklerimiz sağlıklı olsunda herşey onlar için annesi...Rabbim yardımcımız olsun...
ya acıkcası ben de birleştirme taraftarı deilim, şimdi ben temmuzun basında 16 haftalık izni baslatınca ekime kadar izinliyim, sonra da 35 günlük yıllık izinle aralık basına kadar devam ediyor iznim. ev bir ay da heyet raporu alsam, 1 ocak oluyor, ondan sonra da 1 ay daha yıllık izbim devreye giriyor1 subata kadar kızımın yanında olurum. sonrasında da torba yasasıyla süt izni 3 bucuk saat oldu ya, öglen 12de direkt evime giderim:) 6 ay da yarım gün evde olunca ohhh kızım 1 yasına varır allahın izniyle
seni ben yaşam kocum ilan ediyorumhttp://www.temizlik-plastik.com/resimler/OrlonMop[1].jpeg
bundan canım
ben domestoslu bi su yapmıştım bezini yıkayıp takıp sildim
buarada bezini biraz fazla ıslak bırak çünkü duavara tam yapışıyor kuruiken ittirmesi zor olur hamilelikte
bu moplarıda japon pazarlarında felan uyguna bulabillirsin
gercekten de defnecim inşallah cıkarmazlar canım, iyi düşün iyi olsun. nasıl da rahat diyor işten atarlar diye
kız ne atması...çıkarmazlar inşallah tatlım ya...Allah yardımcın olsun ozaman tatlım...evet meleklerimiz sağlıklı olsunda herşey onlar için annesi...Rabbim yardımcımız olsun...
günaydın fıstık annelerrrr
biz daha yeni kalktık kahvaltı yapcaz birazdann
.kızlar bişiy sorcam ben aöf okuyorum da bi yandan.36.haftama denk geliyo finaller.eşimle zıt yerlerde giriyoruz sınava.bırakır ama ben sınava grene kadar bekleyemez ve erken gtmek zorunda kalırım.ailemde şehir dışnda oluyo onlarda bırakamaz.gidersem tek olucam bu da beni korkutuyo.bütünlemesi de var ama eylülde.sizce 36 haftalık hamileyken gitmek mi kolay olur sınava?yoksa bütünlemeye mi grim eylülde?gerçi ne kadar hafifletsem o kadar iyi dersleri.off yaa ben napacam bilemedim ki :26::26::26: siz olsanız napardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?