Canım bende öyle 2-3 gün çektim her gün magnezyum içtim geçti. Ama dün içmemiştim iyiyim diye bu sabah yine kramp girdi. Mecbur içeceğim artık herhalde. Bebişimim demek ki çok ihtiyacı var.günaydınnn....allahımmm hergün sabah akşam olsun diye dua eidlir mikızlar dün bacağıma bi kramp girdi hala düzgün yürüyemiyorum yaa
günaydın fıstık annelerrrr
biz daha yeni kalktık kahvaltı yapcaz birazdann
.kızlar bişiy sorcam ben aöf okuyorum da bi yandan.36.haftama denk geliyo finaller.eşimle zıt yerlerde giriyoruz sınava.bırakır ama ben sınava grene kadar bekleyemez ve erken gtmek zorunda kalırım.ailemde şehir dışnda oluyo onlarda bırakamaz.gidersem tek olucam bu da beni korkutuyo.bütünlemesi de var ama eylülde.sizce 36 haftalık hamileyken gitmek mi kolay olur sınava?yoksa bütünlemeye mi grim eylülde?gerçi ne kadar hafifletsem o kadar iyi dersleri.off yaa ben napacam bilemedim ki :26::26::26: siz olsanız napardınız
duvar onla silinir mi ki:26: ben de buhar makinasıyla sileyim diyordum ama hiç denemedim
caseyera bence de eylüle ne kadar hafifletirsen o kadar kar senin için, eylülde bebegini bırakıp nasıl gideceksin sonucta sınava, son dakikaya kadar gidecegim diye odakla kendini, gidemezsen de canın saolsun. sonucta harcını yatırdın, imzalaman ya da önceden haber vermen gibi bir durum da yok bildigim kadarıyla açıkögretimde. inşallah iyi gecer sınavların.caseyeraa cım bence sen sınava girebilirsin 36. haftada. bizler 37. haftaya kadar çalışacaz mesela. işe gidip geliniyorsasınava da gidilir
ayh ömyle bir gün içmesen hemen hissettiriyor kendini tekrara kramplar ha? çok gecmiş olsun canım, o zaman mecbur düzenli kullanacaksın artık. ben bir kere yasadım da feci bişey gercekten, allah kimseye vermesin:18:Canım bende öyle 2-3 gün çektim her gün magnezyum içtim geçti. Ama dün içmemiştim iyiyim diye bu sabah yine kramp girdi. Mecbur içeceğim artık herhalde. Bebişimim demek ki çok ihtiyacı var.
seni ben yaşam kocum ilan ediyorumanacım bende arçelik buharika var. ama peşimsıra kabloyla dolasmayı sevmiyorum, hiç böyle bişeyle duvas silmeyi düşünmemiştim, e iki dakkada biter bununla silme işi. ama bunlar marketlerde cok pahalı. ben ankarada sosyeteden aldırayım anneme.
gercekten de defnecim inşallah cıkarmazlar canım, iyi düşün iyi olsun. nasıl da rahat diyor işten atarlar diye
bu arada ben ögleden sonra için izni kopardım, eşim almaya geliyor beni, ben de eve geçince k.çımı kaldırırsam bi aile hekimligine gideyim diyorum, gözüm falan da kararıyor, tansiyonum düştü gibi...
http://www.temizlik-plastik.com/resimler/OrlonMop[1].jpeg
bundan canım
ben domestoslu bi su yapmıştım bezini yıkayıp takıp sildim
buarada bezini biraz fazla ıslak bırak çünkü duavara tam yapışıyor kuruiken ittirmesi zor olur hamilelikte
bu moplarıda japon pazarlarında felan uyguna bulabillirsin
günaydın fıstık annelerrrr
biz daha yeni kalktık kahvaltı yapcaz birazdann
.kızlar bişiy sorcam ben aöf okuyorum da bi yandan.36.haftama denk geliyo finaller.eşimle zıt yerlerde giriyoruz sınava.bırakır ama ben sınava grene kadar bekleyemez ve erken gtmek zorunda kalırım.ailemde şehir dışnda oluyo onlarda bırakamaz.gidersem tek olucam bu da beni korkutuyo.bütünlemesi de var ama eylülde.sizce 36 haftalık hamileyken gitmek mi kolay olur sınava?yoksa bütünlemeye mi grim eylülde?gerçi ne kadar hafifletsem o kadar iyi dersleri.off yaa ben napacam bilemedim ki :26::26::26: siz olsanız napardınız
selam kızlar ve kuzucukları
acil bi sorum var işyerıne verdiğimiz çalışabılır raporunu onlar nereye vercek bana soruyolar bnde bilmıyorum hastaneden işyerıne verin dediler sadece
ama iş yerındekıler nereye verceklerini bilmıyo
bilgisi olan yazarsa sevinirim
kızlar gece uyuyamıyormuşsunuz ben kızımda uyku sıkıntısı çekmiştim zor oluyor
allhtan ki bunda uyuyorum gece lavaboya bile kalkmıyorum allah dağına göre kar veriyor gündüzleri bende çok çekiyorum gece dinleniyorum herhalde...
selam kızlar ve kuzucukları
acil bi sorum var işyerıne verdiğimiz çalışabılır raporunu onlar nereye vercek bana soruyolar bnde bilmıyorum hastaneden işyerıne verin dediler sadece
ben şimdi bile 10 dk otursam kaburgalarım birbirine girmiş gibi ağrıyor ayaklıyom sürekli sınavda 2 saate yakın sürüyor heralde sürekli bide başın önde tahta sırada kalkmadan kendimi düşünemiom açıkcasıı
şimdide öyle hissediyosan bence hiç girme canımm kendine de bebişe de boşuna eziyet etme..bi de geçemezsen snw dan tekrar büt e kalıcan..keşke girmeseydm dersin sonra..
Bizimkilerde bana sordu gerkli bir yazı falan var mı diye. bende bir rp var ama daha önceki hamileliğimde soran olmadı dedim ki öyle olmuştu. daha öncede bana soran olmamıştı zaten. Yine rapor falan alıp vermedim. Lazımsa takip etselermiş. Takip edenin olacağınıda sanmam:)selam kızlar ve kuzucukları
ohhh ne güzel aynı plandan bende yaptım. iznimi 1 haziranda başlatıcam. ekim 1 ay senelik izinliyim 2 ayda heyet raporu alıcam. ocakda senelik izin 1 ay. Sonrada eşim yurtdışında olduğu için mecburen ücretsiz izin. işimde son günlerim yani:)ya acıkcası ben de birleştirme taraftarı deilim, şimdi ben temmuzun basında 16 haftalık izni baslatınca ekime kadar izinliyim, sonra da 35 günlük yıllık izinle aralık basına kadar devam ediyor iznim. ev bir ay da heyet raporu alsam, 1 ocak oluyor, ondan sonra da 1 ay daha yıllık izbim devreye giriyor1 subata kadar kızımın yanında olurum. sonrasında da torba yasasıyla süt izni 3 bucuk saat oldu ya, öglen 12de direkt evime giderim:) 6 ay da yarım gün evde olunca ohhh kızım 1 yasına varır allahın izniyle
ben girmeyecem kuzum zatenn hatlar karıştııcaseyeraa girecek fikrimizi sormuş ya fikrimi didim bende
kendini nasıl ii hissedeceksen o zaman git canım ama bana eylül daha mantıklı gibime gelio hani ayın erken olsa neyse 36. haftanda olacaksın bide
caseyera bence de eylüle ne kadar hafifletirsen o kadar kar senin için, eylülde bebegini bırakıp nasıl gideceksin sonucta sınava, son dakikaya kadar gidecegim diye odakla kendini, gidemezsen de canın saolsun. sonucta harcını yatırdın, imzalaman ya da önceden haber vermen gibi bir durum da yok bildigim kadarıyla açıkögretimde. inşallah iyi gecer sınavların.
aklım bebişde olur dopru sölüyosun en iyisi paşa paşa finale grmek.çocukta yapmam lazım kariyerdeaöf ile hehehe.evet inş iyi olurumda giderim canım saol canım benm yaa
36.hafta da kendini iyi hissedersen girersin canım nolucakki..başka sana eşlik edecek kimse yok mu?ama kendini kötü hissedersen girmessin..doktoruna bi görünürsün herşey normalse,bebişin de durumu iyiyse gelmeye niyeti yoksa girersin..ben de bu sene kpss ye giricektim benim için çok önemliydi ama tam 39.haftama denk geldiği için girmiyorum..yani 38.haftadan sonrası sakat oluyo biraz malum doğum heran olabilir diye..bi de doktor da girme dedi zaten..ama 27 biraz daha az risk taşıyor..doktorunla bi görüş muayene ol ondan sonra karar ver bence
ayy canım vardır bi hayır belki senin için kpss sınaı için.uzmanlığa grceksin sanırım seneye de var üzülmeduruma bakıcam o gece psikolojim bakalım nasıl olacak ağrım sızım olursa zaten gidemem pzt dr muayenemde dr a da sorayım bakim..
günaydın canım bişecik olmaz panik yapma sakin ol bütünlemeye bırakma bence...
gidebilirsem kesin gidicem gidemessem de napim eylüle kalcak duruma bakıcam cnm .
caseyeraa cım bence sen sınava girebilirsin 36. haftada. bizler 37. haftaya kadar çalışacaz mesela. işe gidip geliniyorsasınava da gidilir
ben de onu düşünüyordum çalışan nasıl çalışıyo diye ama benim göbek epey büyük zorluyo bazendün doğum ayın sonu heralde dedi kadının biri.yoo dedim bu seferde ikiz mi dedi
KIZLAR CEVAP İÇİN ÇOK AMA ÇOK SAOLUN PAYLAŞTIKÇA RAHATLIYORUM İYKİ VARSINIZ İYKİ
ben girmeyecem kuzum zatenn hatlar karıştııCaseyeraa girecek fikrimizi sormuş ya fikrimi didim bende
bi yere vermelerine gerek yokki onu işverenine bildirion sen zaten rapor aldığında yada izin takip eden ayın 23. üne kadar ek-10 şeklinde ssk ya veriolar.ama o belge bi yere verilmior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?