2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç doktora giderken vizite kağıdı almıyorum
gidip istemem şart mı?

caseyeraa sende iyi ki varsın. bence gir sınava arkadaşım. geçebileceğini düşündüğün dersin sorularını cevapla önce. baktın iyi hissediyorsun diğerlerine bakarsın. baktın oturamıyosun daha fazla. çıkarsın ne olacak.

KIZLAR BUNUN ANKARA VERSİYONU OLABİLİRİM AHAHAH SAKIN ŞAŞIRMAYIN

Manisa'da Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açık Öğretim Fakültesi bütünleme sınavına giren 8 aylık hamile öğrenci, sınav sırasında doğum sancıları tutunca ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Akhisar ilçesinden sınava girmek için Manisa'ya gelen Leyla Aksu (29), TBMM 85. Yıl Çok Programlı Lisesinde, Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi bütünleme sınavı için salonda yerini aldı. Eşi Hüseyin Aksu'nun da bir başka salonda aynı sınavda olduğu sırada doğum sancıları başlayan Aksu, sınav sorumlusu tarafından dışarı çıkarıldı.
112 Acil Servisine haber verilmesinden sonra okula gelen ambulansla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Leyla Aksu'nun erken doğum riski bulunduğu bildirildi.
Aksu'nun sınavda bulunan eşine haber verilemediği bildirildi.

EŞİM BAŞKA SALONDA BİLE OLMAYACAK BAŞKA SEMTTE OLACAK

Canım ben olsam kesinlikle şimdi girerdim ki ilk hamileliğimde bende sınavlara girdim. Bebek doğduktan sonrada girdim ama bebiş doğduktan sonra çalışmak daha zor. Bence gir bişey olmaz ne olcak ki. Her ihtimale karşı sınav yerine yakın bir taksicinin nosunu al, oda olmadı orada polisler olur söylersen hemen bir araç bulurlar. Zayıf bir ihtimal zaten. Bence hiç sene kaybetme riskini göze alma. İnş. rahatlıkla girer çıkarsın.
Yukarıdaki örnek çok zor bir ihtimal. Sen rahat ol bence. Sen hastaneye gidip doğurana kadar eşin de tüm tanıdıklarında yetişir :)

Son düzenleme:

cnm benm çok teşekkürler ..evet önce kolaylardan başlıcam

inşallah canım girenler var ben de grecem sınava bi aksilik çıkmazsa inşallah.sınav yeri doğum yapacağım hastaneye de yakın zaten vizelerim iyi diye kıyamıyorum girmemeye..demek bebiş doğduktan sonra daha zor o zaman kesin grmeliyim ... ay milletin işine gelir kız doğursam ohh hazıra konarlar

temmuz anneleri forumumuzda bulunan bu örgü battaniye topiğini dolaştınızmı..linki tıklaın..http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/417918-besiklere-bebek-arabalarina-orgu-battaniyeler.html

Çok güzellermiş...

Sen nazını sonradan yaparsın. Acısını sonradanda çıkarabilirsin öyle bişey olursa:) Hayırlı şekilde olsun inş.

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim ay cok
yogun ya sabahdan beri bi
giremedim yemekden geldim
şimdi bi bakınayım dedim
umarım herkes iyidir bi problem
yoktur

Afiyet olsun arkadaşlar. Benim midem yememe izin vermiyor:2:

Şimdi bebek kurabiyelerimi yapmam lazım. Cuma günü bana veda pikniği düzenlemiş arkadaşlar bende elim boş gitmeyeyim dedim. Az kaldı Antalya ya gitmeme 12 gün

ben girmeyecem kuzum zatenn hatlar karıştıı caseyeraa girecek fikrimizi sormuş ya fikrimi didim bende

slm arkadaslar,geçmişe baktım da izin konusunda konusmussunuz,bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabılırse çok sevınırım ,çünkü bu izin olayı hakkında hıç bır bılgım yok.özel sektorde çalsıyorum 29haftalık hamıleyım ilk olarak ne yapmam gerekıyor izin için,hastane raporu almak mı ,rapor için iş yerinden bi belge veriliyor mu,ve rapor sadece devlet hastanelerınden mı alınıyor ,hiç bir şey yapmadım hala geç kalmadım inşş.

yapınca fotolarını çek yolla canımmm

evet canım ben izinimi uzatıım ama cok
yoruluyorum acaba diyorum cok mu
kasıyorum kendimi 2 haftayı kaptık olmadı
bi 2 hafta daha calısır giderim cok zorlanıyorum
ama ne yapalım daha sonra bebişimle 1 ay
gecirmek için deger benimde toplam 7-8 ay
ediyor izinlerimin toplamı

ya ben bebek sekeri kese içine
magnet dusunuyorum ve badem
koyarım cikoltalı ama bi guzel
magnet cesidi bulamadım
bulan var mı aranızda ya alacagım
toplu bi site olmadı kendim evde yaparım

32. haftada doktoruna gidiyorsun canım vizite kağıdı ile. o sana rapor yazacak. raporu şirkete veriyorsun onlar ssk ya yolluyor. başı şirketler yönlendiriyormuş ssk'ya kendin veriyormuşsun raporu. ama önce şirketine götürmen lazım. doğum yapınca da aynı raporun üstüne hastane bişeyler ekliyormuş. onun aslı ile paranı ssk'dan alıyormuşsun. bana öyle dedi bizim şirkettekiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…