2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım yollarım ama bugün kurabiyeleri yapıcam. Süslemeleri yarın yapıcam. Yarın çeker koyarım artık. hem inş. yarına bebek şekerlerimde gelirse onlarıda koyarım:)

tamam canım kurabiye için ben de netten tarif aldım ona göre yapıcam.sen nası yapıcan?süslemeler içim malzeme almıştın sen baya sanırımm:44:

ya ben bebek sekeri kese içine
magnet dusunuyorum ve badem
koyarım cikoltalı ama bi guzel
magnet cesidi bulamadım
bulan var mı aranızda ya alacagım
toplu bi site olmadı kendim evde yaparım

canım ben hazır aldım bebek biblosu var. arkadında kesenin içine şeker koymuşlar. en arkasında da magnet var. evdeki bilgisayarım tamirde gelince eklerim resmini.

magnet cesidi bulamadım

ay ben daha ne yapacağımın modeline bile karar vermedim.... ne hantalım yaaaa

magnet cesidi bulamadım

ben çikolatalı badem koydum kendim yaptım.ama bende magnet koymak istiorum ya bakıorum da henüz bulamadımm :44:

canım ben hazır aldım bebek biblosu var. arkadında kesenin içine şeker koymuşlar. en arkasında da magnet var. evdeki bilgisayarım tamirde gelince eklerim resmini.

canım bende yarın eminonune gidicem
uygun bulursam hazır alırım ama kendim
yapmak da istiyorum dedigim gibi sık
durmaz mı bide benim tarafm ve arkadaslarım
cok nerden baksan 100 adet alıcam oof
atarsan cok sevinirim canım fikir olur
bildiginiz bi site yok dimi:44:

ben çikolatalı badem koydum kendim yaptım.ama bende magnet koymak istiorum ya bakıorum da henüz bulamadımm :44:

evet bende cikolatalı badem alıcam acaba
yarın eminonunden alsam bayatlar mı olmadı
babama derim en son sekerleri içine koyması
kalır

kızlar ayıptır demesi de anam magnet ne bu dolap yapıştrıcı mıknatıs gbi bişey mi?

evet canım buzdolabı süsü daha işe
yara bi sey dimi cubuklardı bibloydu
ya da biberonlar var minik alanlar
atacak onu sonucta sinir edecekler
beni

magnet cesidi bulamadım

canım ben de magnet düşünüyorum, insanların dolabında eskiyip tozlanacağına, buzdolaplarında dursun, her zaman görülsün:)

bahsetmiştim benim kuzenimin organizasyon şirketi var, küçük çaplı bişey, üç kız arkadaş kurdular, çok hoş ve modern şekerler yapıyolar. isteyene yardımcı da olurlar.

neyse bana yardımcı olacak kendisi, eminönüne gidicez beraber haziran başında, onların malzeme aldığı yerler varmış. milyon çeşit varmış orda. penguenler, kuzular, biberonlar, sonsuz çeşit varmı. ordan beğendiğini alırsın dedi. eminönünde magnetler de satılıyormuş. evde kendimiz slikonla magnetleri süslere yapıştırıcaz. sonra içine çikolata yada badem vs koyacaksam da ayrıca çikolatacıdan alıp, evde kendim süslerin içine yerleştiricem.

magnet cesidi bulamadım

Canım ben bu bebek şekeri araştırması konusunda uzman oldum. Mesela kaç kişilik düşünüyorsun aklında bir şekil var mı? nerede kaça olduğunu söyleyebilirim. Ben 160 tane sipariş verdim kendim yapıcam. 3 model. oda süsleriyle birlikte 3 ayrı yerden aldım.

tamam canım kurabiye için ben de netten tarif aldım ona göre yapıcam.sen nası yapıcan?süslemeler içim malzeme almıştın sen baya sanırımm:44:

Evet baya malzeme aldım ben hatta kalıplarımdan biriside yolda geliyormuş.inş oda yarına gelir. şeker hamuru aldım mavi ve beyaz. şeker hamuru için cımbız, kupat, şekilli merdane gibi malzemeler,boncuk,kalp,yıldız,araba şeklinde küçük şekerlerden aldım.çubuk,poşet,kurdela aldım. Set halinde metal bebek eşyaları kalıpları aldım.
kurabiye tarifini rasgele internetten almıştım. denedim daha önce güzel oldular.şimdi yine yaptım hamurumu buzdolabında dinleniyor:)

canım havuzlu han en alt kattan aldım ben tanesi 80 kuruş. sende bir bakarsın.

site olarak ta gittigidiyor da var ucuz şekerler bir bak derim

kızlar ayıptır demesi de anam magnet ne bu dolap yapıştrıcı mıknatıs gbi bişey mi?

mıknatıs tatlım

teşekkür ederimm,defnecimm.
arkadaslar bu bebek sekerıne badem şekerı koyunca çıkarılıp yenmıyor,yenırse bozuluyor benım dusuncem ya magnet olmalı şekersiz,ya da şeker veya çikolata olmalı o an yenebılecek,yanılıyor muyumkıı

evet dediğin doğru, ben de heralde süslü cicili olanı buzdolabı süsü olarak veririm. renkli parlak kağıtlı çikolataları da büyük bi kasede gelenlere ikram ederim. magnette çikolata, badem olmaz.

rica ederim canımmm. ben raporumu alayım gene detayları yazarım sana

benimde 3 er tane badem şekeri var içinde ama sanırım kimse çıkarıp yemez. süs neticede bozulur. bir kutu da çikolata alıcam zaten tatlı isteyen onu yer diye düşündüm ben.

bayatlamaz canım onlar..ben alalı 2 ay oldu vala..yaptım sora hepsini kutuya koyup buzdolabına kaldırdım.belki sıcaktan çatlayıp erirler diye..sen de öyle yaparsın..

Kızlar, Ben mart ayında şehirfırsatı sitesinden 20 tl vererek e-bebek ten 100 tl lik indirim çeki kazandım. İndirim çeki sadece bebek arabası, ana kucağı ve oto koltuğunda geçerli. Ama ne yazııkki benim aldığım araba va anakucağının renkleri kampanyaya dahil olmadığından çeki kullanamadım. Kampanya 21 Mayısta bitiyor. Çevremde herkese sordum. Kimsenin ihtiyacı yokmuş, herkes almış. eğer hala araba ve ana kucağı almamış olan varsa ve 21 Mayısa kadar alabilirim diyorsa çekimi mail yoluyla verebilirim. Kampanyada geçerli model ve renkler şunlar:
Groupon - Şehir Fırsatı Kampanya Bilgilendirmesi
Çek yanacağına ihtiyacı olan birine gitsin istiyorum. İsteyen özelden mesaj atabilir.

aynen benmkilerde de 3 tane şeker var.yemesinler yaa bozulur süs o zamaan:26: ben de çikolata alıcam doğuma yakınn..aynen kim ne isterse ondan alır

evet dediğin doğru, ben de heralde süslü cicili olanı buzdolabı süsü olarak veririm. renkli parlak kağıtlı çikolataları da büyük bi kasede gelenlere ikram ederim. magnette çikolata, badem olmaz.

ben hala karar veremedım nasıl bışı alcagıma,senınkıler hazır sanırım hera? parlak kagıtlı çıkolata dedıgın folyoya sarılı uzerınde bebek bıblosu olan çıkılatalar mı kıı?

aynen benmkilerde de 3 tane şeker var.yemesinler yaa bozulur süs o zamaan:26: ben de çikolata alıcam doğuma yakınn..aynen kim ne isterse ondan alır

ya 3 tanecik şeker için süsünü bozmaz kimse sanırım zaten ben alalı da 2 ay olacak yerselerde zehirlenirler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…