Canım ben bu bebek şekeri araştırması konusunda uzman oldum. Mesela kaç kişilik düşünüyorsun aklında bir şekil var mı? nerede kaça olduğunu söyleyebilirim. Ben 160 tane sipariş verdim kendim yapıcam. 3 model. oda süsleriyle birlikte 3 ayrı yerden aldım.
Evet baya malzeme aldım ben hatta kalıplarımdan biriside yolda geliyormuş.inş oda yarına gelir. şeker hamuru aldım mavi ve beyaz. şeker hamuru için cımbız, kupat, şekilli merdane gibi malzemeler,boncuk,kalp,yıldız,araba şeklinde küçük şekerlerden aldım.çubuk,poşet,kurdela aldım. Set halinde metal bebek eşyaları kalıpları aldım.
kurabiye tarifini rasgele internetten almıştım. denedim daha önce güzel oldular.şimdi yine yaptım hamurumu buzdolabında dinleniyor:)
canım ciğer geliştirici iğneleri muhakkak yaptır..erken doğum tehlikesi hangi durumdan dolayı ? rahim ağzı yetmezliği mi var ??
ben hala karar veremedım nasıl bışı alcagıma,senınkıler hazır sanırım hera? parlak kagıtlı çıkolata dedıgın folyoya sarılı uzerınde bebek bıblosu olan çıkılatalar mı kıı?
ya 3 tanecik şeker için süsünü bozmaz kimse sanırımzaten ben alalı da 2 ay olacak yerselerde zehirlenirler zaten
ek-10 dediğin ne oluyo canım valal bn bılmıyomonlar bnden beter
çok gönullerı yokya ilgilenmıyolar bn peşine düşüyorum
nezaman vermeleri lazım yanı bi güzel bi zahmet nolur
zaten dun raporu verırken dediki boşuna uğraşıyosun bz napcaz 2 ay şaşırdım kalıdm
yanı bu aldığım çalışabilir peşine eklemicekler bile çunku 8 haftayı zor verıyo
hayır hazır değil canım daha, haziranda gidicem daha bakmaya. dediğim gibi hazır süslerden alıcam eminönünden, koliyle satılıyo, mesela minik biberon, elbise, kuzu vs. onların arkasına magnet yapıştırıcam. bi de ek olarak böyle yaldız kaplı falan çikolatalardan alıcam, büyük hoş bir kaseye koyup ikram edicem. üstünde bir de ebebek olursa çok pahalıya gelir bana. zaten magnet vericem.
Canım modele karar vermek en zor iş. Karar verdikten sonra araştırıp bulabiliyosun. Aynı zamanda da çok zevkli bir iş bence. Her işim böyle olsaay ben daha ne yapacağımın modeline bile karar vermedim....ne hantalım yaaaa
oh hadi bakalım afiyet olsun şimdidennbende netten aldım gayet güzel oduu..ne kadar dayanır kurabiyeler acabaa:44:
canım ben de magnet düşünüyorum, insanların dolabında eskiyip tozlanacağına, buzdolaplarında dursun, her zaman görülsün:)
bahsetmiştim benim kuzenimin organizasyon şirketi var, küçük çaplı bişey, üç kız arkadaş kurdular, çok hoş ve modern şekerler yapıyolar. isteyene yardımcı da olurlar.
neyse bana yardımcı olacak kendisi, eminönüne gidicez beraber haziran başında, onların malzeme aldığı yerler varmış. milyon çeşit varmış orda. penguenler, kuzular, biberonlar, sonsuz çeşit varmı. ordan beğendiğini alırsın dedi. eminönünde magnetler de satılıyormuş. evde kendimiz slikonla magnetleri süslere yapıştırıcaz. sonra içine çikolata yada badem vs koyacaksam da ayrıca çikolatacıdan alıp, evde kendim süslerin içine yerleştiricem.
hımm haklısın,aslında mınık bıberon ıçıne çıkolata veya badem şekerı arkasına magnet mantıklı olabılır,içinden çikolatası yenebılır hem de sus bozulmaz bı yere yapıstırlılır:))
Canım modele karar vermek en zor iş. Karar verdikten sonra araştırıp bulabiliyosun. Aynı zamanda da çok zevkli bir iş bence. Her işim böyle olsa
Derin dondurucuda çok uzun süre dayanır.6 ay kadar. Ama şeker hamurunu bilmiyorum. Keşke oda dayansa. Antalya ya gidince birazını hazırlayıp koymayı düşünüyorum. sende dene istersen. İçimden bişey olmadan doğuma kadar dayanması geçiyor ama hayırlısı görücez bakalım:)
Ne zaman ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak gerek.
biberon fikri gerçekten güzel, tek sorunu çok kişi biberon veriyor. annemde 2 arkadaşından gelen 2 biberon var bile şuan evindeçok şeker şeyler günün anlamına da uygun. ama ne biliym klişe mi acaba diyorum. eğer çevrende biberon vermiş kimse yoksa ilk sen olursun iyi olur. eminönünde biberon çeşidi de çokmuş.
biberon fikri gerçekten güzel, tek sorunu çok kişi biberon veriyor. annemde 2 arkadaşından gelen 2 biberon var bile şuan evindeçok şeker şeyler günün anlamına da uygun. ama ne biliym klişe mi acaba diyorum. eğer çevrende biberon vermiş kimse yoksa ilk sen olursun iyi olur. eminönünde biberon çeşidi de çokmuş.
kızlar selam herkese... ayy im yine çoook işim var offf bütün gün burda olup lak lak yapasım var ama :18:
Canım ben bu bebek şekeri araştırması konusunda uzman oldum. Mesela kaç kişilik düşünüyorsun aklında bir şekil var mı? nerede kaça olduğunu söyleyebilirim. Ben 160 tane sipariş verdim kendim yapıcam. 3 model. oda süsleriyle birlikte 3 ayrı yerden aldım.
Evet baya malzeme aldım ben hatta kalıplarımdan biriside yolda geliyormuş.inş oda yarına gelir. şeker hamuru aldım mavi ve beyaz. şeker hamuru için cımbız, kupat, şekilli merdane gibi malzemeler,boncuk,kalp,yıldız,araba şeklinde küçük şekerlerden aldım.çubuk,poşet,kurdela aldım. Set halinde metal bebek eşyaları kalıpları aldım.
kurabiye tarifini rasgele internetten almıştım. denedim daha önce güzel oldular.şimdi yine yaptım hamurumu buzdolabında dinleniyor:)
canım havuzlu han en alt kattan aldım ben tanesi 80 kuruş. sende bir bakarsın.
site olarak ta gittigidiyor da var ucuz şekerler bir bak derim
mıknatıs tatlım
ayyyyyy gülmekten öldüm valla defnecim ya..sen çok yaşa emi...bende cumartesi bakacam şekerlere...internette 2 tane badem şekeri koymuş pinti herifler...ne öyle azıcık...nerden kısarsak kar diye bakıyor bu satıcılar ya..sinir oluyorum...
değişik bi biberon çeşidi alırsın sendee..emzikler de güzel oluyo aslında..camdan parlak emzikler var ..eminönüne git de bi sürü bulursun hatta karar veremessin bile hangisini alıcaınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?