2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oh hadi bakalım afiyet olsun şimdidenn bende netten aldım gayet güzel oduu..ne kadar dayanır kurabiyeler acabaa:44:

canım ciğer geliştirici iğneleri muhakkak yaptır..erken doğum tehlikesi hangi durumdan dolayı ? rahim ağzı yetmezliği mi var ??

İğneleri 24. haftada yattığımda yapmışlardı hemen.Yok canım kasılmalarım çok erken başladı benim bu yüzden tehlikem var.Hala da devam ediyor.İnşallah sonuna kadar durur bebeğim..Her günüm korkuyla geçiyor.

hayır hazır değil canım daha, haziranda gidicem daha bakmaya. dediğim gibi hazır süslerden alıcam eminönünden, koliyle satılıyo, mesela minik biberon, elbise, kuzu vs. onların arkasına magnet yapıştırıcam. bi de ek olarak böyle yaldız kaplı falan çikolatalardan alıcam, büyük hoş bir kaseye koyup ikram edicem. üstünde bir de ebebek olursa çok pahalıya gelir bana. zaten magnet vericem.

ya 3 tanecik şeker için süsünü bozmaz kimse sanırım zaten ben alalı da 2 ay olacak yerselerde zehirlenirler zaten

ayyyyyy gülmekten öldüm valla defnecim ya..sen çok yaşa emi...bende cumartesi bakacam şekerlere...internette 2 tane badem şekeri koymuş pinti herifler...ne öyle azıcık...nerden kısarsak kar diye bakıyor bu satıcılar ya..sinir oluyorum...

herkeze hayirli gunler kizlar ben her zaman firsat bulup giremiorum doktora gidip kontrol olanlar olmus bebislerinize kocamn bir masallah kirkbinkere
baby nurse hala bebeginin seninle olduguna cok sevindim rabbim hayirlisisyla gununde saglikla sihhatle kucagina almayi nasip eylesin
yaseminden haber yok sanirim en son 1 kiloyu gecmisti ve tupleri cikmisti nerbenden almistin ondan sonras haberi olan varmi kizlar
palette nasil bebegii insllh oda en kisa zamanda guzel haberler alir yasemin gibi bebegiyle hastaneden ciktigi gunleri gorurler ikiside sag saglim
calisanlar hamislerede rabbim yardimci olsun rabbim herseyi gonlununce versin
kizlar bu arada facede de toplanmisiniz linkini banada atarmisiniz ben baktim ama bulamadim birini bana davet yollarsa ozele cok sevinirim

yok canım bu çalışabilir kağıdını vermeyecekler bi yere o iş yerine bilgi amaçlı verilmiş bişey 5 hafta sonra rapor alacaksın ya onu sen iş yerine verecen onlar her ay sskya eksik gün bildiriyor ya o zaman verecekler bide doğumdan sonraki aldığın raporuda verecen aynı şekilde iş yerine mail atacaklar sgk nın sitesinden Vizite Giriş Sistemi o kadarını biliolardır zaten mailden sonra raporundan bittikten sonra alıosun paranı pttden.isterlerse raporunu 10 ar gün şeklindede gönderebiliolar yeni kanuna göre her 10 gün bitimindede gidip alabiliosun paranı ama ölede mundar olur para toplu almak en iisi

Son düzenleme:

hımm haklısın,aslında mınık bıberon ıçıne çıkolata veya badem şekerı arkasına magnet mantıklı olabılır,içinden çikolatası yenebılır hem de sus bozulmaz bı yere yapıstırlılır:))

ay ben daha ne yapacağımın modeline bile karar vermedim.... ne hantalım yaaaa
Canım modele karar vermek en zor iş. Karar verdikten sonra araştırıp bulabiliyosun. Aynı zamanda da çok zevkli bir iş bence. Her işim böyle olsa

oh hadi bakalım afiyet olsun şimdidenn bende netten aldım gayet güzel oduu..ne kadar dayanır kurabiyeler acabaa:44:

Derin dondurucuda çok uzun süre dayanır.6 ay kadar. Ama şeker hamurunu bilmiyorum. Keşke oda dayansa. Antalya ya gidince birazını hazırlayıp koymayı düşünüyorum. sende dene istersen. İçimden bişey olmadan doğuma kadar dayanması geçiyor ama hayırlısı görücez bakalım:)
Ne zaman ne olacağı belli olmaz hazırlıklı olmak gerek.

..............................

Son düzenleme:

naber canım bende yarın eminonune gidicem acaba arkadasının
sana onerdigi bildigin bi yer varsa bana isim verebilirmisin bakarım
hazır gitmisken bana kuru kahveci mehmet efendinin sokagından girince
hep orda varmış bebek şekeri malz.acaba orda bi yer mi bi sark han die
bi handa varmıs oralardan bakıcam bende magnet taraftarıyım senle
aynı mantık yani kese içine cikolatalı badem magnet koyarım die
dusunuyorum

biberon fikri gerçekten güzel, tek sorunu çok kişi biberon veriyor. annemde 2 arkadaşından gelen 2 biberon var bile şuan evinde çok şeker şeyler günün anlamına da uygun. ama ne biliym klişe mi acaba diyorum. eğer çevrende biberon vermiş kimse yoksa ilk sen olursun iyi olur. eminönünde biberon çeşidi de çokmuş.

kızlar selam herkese... ayy im yine çoook işim var offf bütün gün burda olup lak lak yapasım var ama :18:

bi denicem napim son ana bırakamam..işala bişi olmaz da dururlar..deneyip görücez artık haklısın canım

değişik bi biberon çeşidi alırsın sendee..emzikler de güzel oluyo aslında..camdan parlak emzikler var ..eminönüne git de bi sürü bulursun hatta karar veremessin bile hangisini alıcaınaa

karar verıcez artık bışıye vakıt daralıyor.ben de emınonune gıtsemmı dıe dusunuyorum ama havuzlu hana gıdenler ulasımın guçlugunden bahsedıyor hep,karısık bı yerdeymıs 10kez gıtsem yıne bulamam falan dıyen çok:)öyle mı acep. bu arada şehır fırsatı kuponunu degerlendırmek ısterdım ama bızım arabayı sanırım dedemız ankaradan alıp getırcek...

ay maşallah neler almısın sen oyle ben 100 kişlik
magnet ve cikolatalı badem dusunuyorum bide
onları mavi keseler nerde kaça hadi soyle bakalım

canım havuzlu han en alt kattan aldım ben tanesi 80 kuruş. sende bir bakarsın.

site olarak ta gittigidiyor da var ucuz şekerler bir bak derim

mıknatıs tatlım

dur bi yarın eminonunu talan edeyim
ondan sonra siteler talip olucam
bi arkadas daha havuzlu han nın alt
katını soyledi

ay evet o biberonlar artık herkesde var
o minik mıknatısları toplu satıyorlar mı
silikon tabancayla biz yapalım arkalarına:44:

evet canım ya badem şekeri bi de pahalı ya az koyuyolar. genelde lavantalı yaptırıyor herkes. inşallah sende gönlüne göre bulursun tatlişim

değişik bi biberon çeşidi alırsın sendee..emzikler de güzel oluyo aslında..camdan parlak emzikler var ..eminönüne git de bi sürü bulursun hatta karar veremessin bile hangisini alıcaınaa

sekerler hazır veya evde yaPILabılecek sekılde satılıyor dııl mı?yanı aynı dukkanda iki şeklıde mevcut mu nergıs?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…