2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

şekerim, kuzenimi aradım ulaşamadım, sonra annemi aradım. o da biliyodu bi yerler. şöyle tarif etti:
mısır çarşısına giriyosun, Malatya pazarına gidiyosun, malatya pazarı sağ köşede kalacak şekilde olan kapıdan dışarı çıkıyosun. dümdüz gidiyosun, bi dörtyol ağzına geliyosun, düz devam ediyosun yine, dörtyol ağzını geçtikten sonra 2. veya 3. dükkanmış. zaten oralara gelince anlaşılıyomuş, bebek süsü satan yerler. tahtakale oluyomuş oralar. mağazanın içi yıkılıyomuş, insanın dibi düşüyomuş.

bi arkadaşımda mısır çarşısında kurukahveci emhmet efendinin hemen yanındaki çikolatacıdan bebek çikolatası almıştı, çok ucuzdu ve çok güzeldi çikolatalar, klasik yaldızlı üstünde bebek olanlardan. aklında bulunsun dedim.

mrb kıslar havuzlu hanın içindede uygun hazır bebek şekerleri var ama şark hana bakmanızı öneririm şark hanın en üst katında bi dükkan var çok değişik süsler var ben geçen hafta gittim daha değişik süsler ggelicek dediler mavi kese mavi fiyonk üstünde ayıcık iki yanından emzik sarkıyo bide buzdolabına yapıştırmak için magnet 50 tanesi 32 tl tuttu (ortası delik olan magnetler güzel tutmuyo küçük yuvarlak olanlarıda var onu almanızı tavsiye ederim)evde kendiniz yapıcaksanız

yarın bende orda olucam fıstık
hava biraz serin olucakmış ama annem daha rahat gezilir dedi
biz yiğene pelitten almıştık çikolatalı baden gayette iyi dayandı

Birde kızlar ne öğrendim
Bebek şekerine hem bir şeker hemde 5 kuruşlardan koyuyolarmış
Maksat şeker gibi tatlı demir gibi sağlam olsun diye

anladım canım malatya pazarını biliyorum sanırım orası
dedigim gibi mehmet efendinin oralar herhalde magazanın
etrafında ne var acaba cunku orda co varmıs galiba
bakarız artık ne yapalım o sokak galiba hep bebek
sekeri yerleri tahtakale orası mı ki o sobacıların oldugu
yerde degil mi:44:

bırak serin olsun canım sıcakda daha kotu
yağmur yagsa bile han sonucta heryer ne
kadar ıslanıcan ki bende ablam annem
ben olucaz benim saclarımı diken diken yapacak
iki bilmiş

canım ben eger hazır bulursam hazır alıcam
yoksa kendim yapıcam bi bakayım nasıl yapıyorlar
bide sipariş verip oylemi teslim ediyorlar yoksa
orda hazır 100 adet hazır oluyor mu anlamadım
gitti valla

aay yarın havuzlu han tahtakale ve şarkhan
arasında mekik dokuyacagım galiba

ay evet o biberonlar artık herkesde var
o minik mıknatısları toplu satıyorlar mı
silikon tabancayla biz yapalım arkalarına:44:

evet mıknatıslarda toplu satılıyormuş, slikon tabancasıyla yapıcam ben de.

valla bende annemin dediğinin aynısını dedim sana. ben hiç bilmem oraları.

bu arada kuzenim geri döndü az önce.
o genelde malzemelerini erpa diye bi mağazadan alıyomuş, oranın en kalitelisi o dedi. marputçu hanın biraz ilerisinde ana yol üzerinde dedi. başka da anlatamadı :S ama web sitesi varmış. akşama mail atıcak bana. ben de sana yollarım. buraya da yazarım.

bi de bi arkadaş da bahsetmiş, şarkhan da varmış böyle şeyler. orada yahudi bi kadın varmış, o güzel yapıyo dedi.

kuzenim 8-10 haziran gibi beni götürecek hepsine:)

arkadaslar sekerın uzerıne bebışlerın ısmı yazdırılmıyor mu hoşgeldın falan,begendıımız sekere ısım yazıyorlar mı hemen?sızın bebışlerın ısmı hazır sanırım

yada kızlar temmuz anneleri olarak gidip
butun cesitleri alalım indirimli olarak
şehir dısındakilerde bizim zevkimize
guvensinler postayalım

canım ben eger hazır bulursam hazır alıcam
yoksa kendim yapıcam bi bakayım nasıl yapıyorlar
bide sipariş verip oylemi teslim ediyorlar yoksa
orda hazır 100 adet hazır oluyor mu anlamadım
gitti valla[/QUOTE]
benim dediğim yerde dükkanda hazırı yok istediğin kadar alıyosun kendin yapıyosun ben keselerin içine lavanta koydum ayıcığı ve magneti silikonla yapıştırdık hoş bişey oldu aynı yerden 3.cüye aldık

saol canım ben yarın erken cıkıcam kalabalıga
kalmamak için verdigin bilgiler için cok saol
olmadı sıkıstıgım yerde ararım seni erpa oki
artık dolanıcam hiç olmadı haziranda sizle
gelirim kuyruk gibi

arkadaslar sekerın uzerıne bebışlerın ısmı yazdırılmıyor mu hoşgeldın falan,begendıımız sekere ısım yazıyorlar mı hemen?sızın bebışlerın ısmı hazır sanırım

canım ben kendim yaparsam
hoşgeldin mert yazarım excelde
kucuk karelere zımpalarım

mrb percel ben su anda mısır carsısının ordan gelıyorumm seker vs bakmaktannn...

şarkhanda ılk gırıs katta cok guzel seyler var bıde ust katında kendın yapacaksan bı dukkan varr. o ılk dukkan adet sayısına gore bır kac gun ıcınde verıyor..

havuzlu handada gırısten 2. katta pelın dı sanırım ısmı guzel seyler var ve kadın hemen verıyor..yıne 2 tane dukkan var ben ordan bı tane begendım. melek seklınde polar altına badem sekerı koycak ben magnet ıstemıyorum cunku kırılıyor felan tutmuyormus magnetlerrrı bıblolarr.

mısır carsısındada kuru kahvecının orda senın dedıgın yerde cok dukkan var hepsıne fıyat sorabılırısn ama ben orda pek bısı bulamadım bıde ben hazır ıstedıgım ıcın kalabalıktıda sıkıldım cıktım ordan:))::)

cıkolatda meolodı dıe bı yer vardı cok guzel cıkolataları ama pahalı geldı pelıtın urunlerı satıyor kılogramı 50 felandı o kurukahvecının ordada goldun vardı o da 50 dedı bence pelıt daha mantıklı bıde elıtın varmıs ama onu gormedım onuda bence sen gelmısken bır sorr...

dün akşam eşime dedim araba için karşıya geçicez cuma günü, eminönünede gidel,im diye bi sürü laf söledi... arabayla girilmezmiş araba bırakmaya yer yokmuş ben havuzlu hanı görmeyi çok istiyorum ama

söyle o eşine eminönünde kocaman belediye otoparkı var camiyi geçtikten sonra
bıraksın arabayı yürüyerek çıkın gezin
tırtır yapmasın hamile karısına

beımde de begendıgım o sarkhanda yahudu kadında oraya kesın bakkk...
begendıgım 2. cesıtte mahmutpasadakı o ana caddedejkı yerdı ozellıle oranında kapı suslerı guzeldiiiii(malatya pazarından cıktıgında marputcu han sokagında bu yerde dıerlerıde kurukahvecının ordakılerr)

cankus rolex in binası var eminonunde onun yanında
kocaman otopark var karsıya gec direk carsının
içine giriyorsun oyle de eşine
biz benim eşimle cok severiz mısır carsını falan
gezmeyi annemde oranın kurdu annemlede
gideriz hep

arabaya yer bulmak gerçekten çok zor isparklar genelde dolu oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…