mrb percel ben su anda mısır carsısının ordan gelıyorumm seker vs bakmaktannn...
şarkhanda ılk gırıs katta cok guzel seyler var bıde ust katında kendın yapacaksan bı dukkan varr. o ılk dukkan adet sayısına gore bır kac gun ıcınde verıyor..
havuzlu handada gırısten 2. katta pelın dı sanırım ısmı guzel seyler var ve kadın hemen verıyor..yıne 2 tane dukkan var ben ordan bı tane begendım. melek seklınde polar altına badem sekerı koycak ben magnet ıstemıyorum cunku kırılıyor felan tutmuyormus magnetlerrrı bıblolarr.
mısır carsısındada kuru kahvecının orda senın dedıgın yerde cok dukkan var hepsıne fıyat sorabılırısn ama ben orda pek bısı bulamadım bıde ben hazır ıstedıgım ıcın kalabalıktıda sıkıldım cıktım ordan:))::)
cıkolatda meolodı dıe bı yer vardı cok guzel cıkolataları ama pahalı geldı pelıtın urunlerı satıyor kılogramı 50 felandı o kurukahvecının ordada goldun vardı o da 50 dedı bence pelıt daha mantıklı bıde elıtın varmıs ama onu gormedım onuda bence sen gelmısken bır sorr...
beımde de begendıgım o sarkhanda yahudu kadında oraya kesın bakkk...
begendıgım 2. cesıtte mahmutpasadakı o ana caddedejkı yerdı ozellıle oranında kapı suslerı guzeldiiiii(malatya pazarından cıktıgında marputcu han sokagında bu yerde dıerlerıde kurukahvecının ordakılerr)
arabaya yer bulmak gerçekten çok zor isparklar genelde dolu oluyo
mrb percel ben su anda mısır carsısının ordan gelıyorumm seker vs bakmaktannn...
şarkhanda ılk gırıs katta cok guzel seyler var bıde ust katında kendın yapacaksan bı dukkan varr. o ılk dukkan adet sayısına gore bır kac gun ıcınde verıyor..
havuzlu handada gırısten 2. katta pelın dı sanırım ısmı guzel seyler var ve kadın hemen verıyor..yıne 2 tane dukkan var ben ordan bı tane begendım. melek seklınde polar altına badem sekerı koycak ben magnet ıstemıyorum cunku kırılıyor felan tutmuyormus magnetlerrrı bıblolarr.
mısır carsısındada kuru kahvecının orda senın dedıgın yerde cok dukkan var hepsıne fıyat sorabılırısn ama ben orda pek bısı bulamadım bıde ben hazır ıstedıgım ıcın kalabalıktıda sıkıldım cıktım ordan:))::)
cıkolatda meolodı dıe bı yer vardı cok guzel cıkolataları ama pahalı geldı pelıtın urunlerı satıyor kılogramı 50 felandı o kurukahvecının ordada goldun vardı o da 50 dedı bence pelıt daha mantıklı bıde elıtın varmıs ama onu gormedım onuda bence sen gelmısken bır sorr...
ahaaa parçalar birleşiyorrrr...
havuzlu, şark ve marputçu anahtar kelimelerimiz oldu:) marputçunun ordaki güzel mağazanın adı erpaymış.
çok beğendiiiim:)
kat otoparkları varmış yakında. ben de arabayla gidicem. eşim zaten vapura, otobüse falan bindirmez beni. yol uzak olduğundan kendi götürücekmiş.
aah süper canım ne aldın peki kendine
kac adet ve kaca verdigin bilgi için cok saol
ay zaten eşim kuduruyor sen sizinkilerle bak
sonra benle al bende bakayım ay dedim bi
daha mı giricem o kalabalıga
bende beyaz mavi cikolatalı badem
alıcam canım mahmutcu han
söyle o eşine eminönünde kocaman belediye otoparkı var camiyi geçtikten sonra
bıraksın arabayı yürüyerek çıkın gezin
tırtır yapmasın hamile karısına
cankus rolex in binası var eminonunde onun yanında
kocaman otopark var karsıya gec direk carsının
içine giriyorsun oyle de eşine
biz benim eşimle cok severiz mısır carsını falan
gezmeyi annemde oranın kurdu annemlede
gideriz hep
arabaya yer bulmak gerçekten çok zor isparklar genelde dolu oluyo
canım beni de bakma işten atacaklar sanırım onun için kabul ettiler bukadar izinde olmamı :) yerime birini aldılar güya ben dönünce bana yardım edecekmiş ama sanmıyorum. birimizi yollarlar sanırım o da ben olurum :)
arkadaşım 6 ay ücretsiz izin aldı. bebeği şimdi 8 aylık işbaşı yapacak. böyle de ayrılması zor oluyor diyorben düşündüm 5 ayda toparlar kendini hem sütüm olur emzirebilirsem çok ta iyi olur. sonra artık sağıp vericez. bakalım kısmet sağlıklı olsun da meleklerimiz inşallah
cnm benım ıs yerım yakın oldugu ıcın bugun gıttımm.. bende once arastırma yaptım haftaya esım gelecek karar verıcezzz bırlıkte ben yahudı kadında bı tane porselen melek begendım ama tutmaz dıede az once ekledıgımede baktımmm ıkısınden bırıne karar vercezzz bakalımmm..
Eki Görüntüle 196565
bolede bı sepet begendımmmbu degısık geldı ılerde ıcne kremlerını felanda koyarım dıyeee..
bu arada cnm bence erken gell az ınsan olunca daha ıı ılgılenıyorlarr ve cok ı pazarlık edersınnn
sepet de çok hoşmuş. bana da mantıklı geldi. bu tarz bi sepet alıp, sonra şifonyerinin üstüne koyabilirim.
bakın şöyle bi site var, dandik gerçi baya:
http://www.jolie.com.tr
er-pa ürünlerini satıyomuş.
bak senin meleğin altına ayakkabı gibi badem şekeri koymuşlar.
Eki Görüntüle 196567
şu er-pa nın sitesini öğrensem çok mutlu olucam.
cnm ben de altına badem sekerı koydurcam cubuguda olacak sepete sokucammm. bıde badem sekerını yeseler bıle magnetı arkasında olacagı ıcın dırek buzdolabına atmazlarr:)
ayyy sağolun kızlar bu yazdıklarınızı okutucam ona ikna olur belki seninki hariç esradolu olsun yer bulamazsak bırakmayız döneriz dimi ama insan böle bi durumda niye inat eder anlamam... ama bana baştan şöle demişti verdiği örneği aynen yazıyorum....ben su damacanası mavi diyosam mavidir ...bile bile lades benimki
çubuk, şeker, magnet... 3 ü 1 arada olcak senin ki yani
kızı bi doğsun mavisi pembesi karışıcak onun haberi yok
cnm benım ıs yerım yakın oldugu ıcın bugun gıttımm.. bende once arastırma yaptım haftaya esım gelecek karar verıcezzz bırlıkte ben yahudı kadında bı tane porselen melek begendım ama tutmaz dıede az once ekledıgımede baktımmm ıkısınden bırıne karar vercezzz bakalımmm..
Eki Görüntüle 196565
bolede bı sepet begendımmmbu degısık geldı ılerde ıcne kremlerını felanda koyarım dıyeee..
çok güzel sepett ben de istiyorum öyle ayıcıklı sepett..çok kullanışlı olur..bi de biraz daha büyük kare sepet istiyorum yine öle ayıcıklı içine oyuncaklarını koymak içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?