2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ahaaa parçalar birleşiyorrrr...

havuzlu, şark ve marputçu anahtar kelimelerimiz oldu:) marputçunun ordaki güzel mağazanın adı erpaymış.

aah süper canım ne aldın peki kendine
kac adet ve kaca verdigin bilgi için cok saol
ay zaten eşim kuduruyor sen sizinkilerle bak
sonra benle al bende bakayım ay dedim bi
daha mı giricem o kalabalıga
bende beyaz mavi cikolatalı badem
alıcam canım mahmutcu han

cnm benım ıs yerım yakın oldugu ıcın bugun gıttımm.. bende once arastırma yaptım haftaya esım gelecek karar verıcezzz bırlıkte ben yahudı kadında bı tane porselen melek begendım ama tutmaz dıede az once ekledıgımede baktımmm ıkısınden bırıne karar vercezzz bakalımmm..

bolede bı sepet begendımmmbu degısık geldı ılerde ıcne kremlerını felanda koyarım dıyeee..

bu arada cnm bence erken gell az ınsan olunca daha ıı ılgılenıyorlarr ve cok ı pazarlık edersınnn

fotoğraf makinası çalışsaydı yaptığım bebek şekerinin resmini yüklicektim ama ne yazıkki çalışmıyo(

söyle o eşine eminönünde kocaman belediye otoparkı var camiyi geçtikten sonra
bıraksın arabayı yürüyerek çıkın gezin
tırtır yapmasın hamile karısına

arabaya yer bulmak gerçekten çok zor isparklar genelde dolu oluyo

ayyy sağolun kızlar bu yazdıklarınızı okutucam ona ikna olur belki seninki hariç esra dolu olsun yer bulamazsak bırakmayız döneriz dimi ama insan böle bi durumda niye inat eder anlamam... ama bana baştan şöle demişti verdiği örneği aynen yazıyorum....ben su damacanası mavi diyosam mavidir ...bile bile lades benimki

sanırsam beni de çıkartıcaklar daha söylenmiş bişey yok ama içimden bir ses izin dönüşünde devam etmiyecem diyor.
bugün 37. haftaya kadar çalışabilir kağıdını aldım.

sepet de çok hoşmuş. bana da mantıklı geldi. bu tarz bi sepet alıp, sonra şifonyerinin üstüne koyabilirim.

bakın şöyle bi site var, dandik gerçi baya:
http://www.jolie.com.tr

er-pa ürünlerini satıyomuş.

bak senin meleğin altına ayakkabı gibi badem şekeri koymuşlar.

şu er-pa nın sitesini öğrensem çok mutlu olucam.

cnm ben de altına badem sekerı koydurcam cubuguda olacak sepete sokucammm. bıde badem sekerını yeseler bıle magnetı arkasında olacagı ıcın dırek buzdolabına atmazlarr:)

kızı bi doğsun mavisi pembesi karışıcak onun haberi yok

çubuk, şeker, magnet... 3 ü 1 arada olcak senin ki yani

:):):):):) evet bıraz abartımı olacak yapmıslardıda tele cektım ama kablosu yok hos gozukuyorrr..

yaa lavanta koydurdam hastaneyede ekstra canta almam lazımmm okadarda alıncak sey oluyokıı

pekı dogum fotografcısı dusunen varmı aranızda?

Kuzenimin sitesi bu kızlar:

Düş Yelkeni

pek fazla bişi yok, ama ana sayfadaki videoyu izlerseniz, değişik fikirler alabilirsiniz. mesela arı fikri benim çok hoşuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…