selam kızlar,geçmişe baktım ama 3,4 gün girmeyince epey birikmiş,pes ettim,sonra devam edicem.
inşallah hepiniz de iyisinizdir,kötü bir haber yoktr.
benim annem burdaydı,bilg.ı da formata vermiştik.
şimdi annemin gitmesine üzülürken bilg.ıma kavuşmanın sevinci var.
anneciğimle dolu dolu 4 gün geçirdik,alışveriş yaptık,gezdik.şansımızdan hava da çok güzeldi.bu arada güzel yemekleriyle de bana bir iki kilo aldırıp gitti.
göbeğim de bugünlerde 2 kat hızlı büyüdü sanki.zor taşıyorum.her an doğuracak gibiyim.güya bu pazartesi 32.hafta çalışabilir raporu alcam.olmazsa dayanamadığım yerde bırakırım napıym.i
çimde de hep erken gelecekmiş hissi var.aşağı doğru çok baskı yapıyor.o kadar da hareketli ki canım kızım.bazen canımı acıtıyor.kasılma nasıl oluyor tam bilmiyorum kızlar ama sanırım birkaç kez oldu.karnım çok sertleşti.sizler nasılsınız.34.haftada olan bile var galiba aramızda.yakında başlar doğumlar.
1 haftadır da nezleyim,iyileşemedim.zor nefes alıyorum.aman kendnize dikkat edin kızlar.
bir de karnım büyüdükçe normal doğumdan vazgeçmeye başladım.çok korkuyorum.
geçmiş olsun canımm..evet ben de ağırlaştıkça korkuyorum ama vazgeçmek yokk..doğumlar başlıcak tabi az kaldı artık..haziran anneleri bitiriyo nerdeyse doğumlarıı sıra bize geliyooo:18:
geçmiş olsun canımm..evet ben de ağırlaştıkça korkuyorum ama vazgeçmek yokk..doğumlar başlıcak tabi az kaldı artık..haziran anneleri bitiriyo nerdeyse doğumlarıı sıra bize geliyooo:18:
yaaa haziran bitiriyomu...anaaa...bizim günümüz senle aynıymış...sendede karın ağrısı ve kasılmalar sertleşmeler oluyormu günde 2 3 kez..geçen gece karnımın üstünemi yattım naptım bağırarak ağrıyla uyandım uykumdan baktım karnım önde toplanmış sertleşmiş ve nasıl sancılı elleyemiyorum bile karnımı...sanırım magnezyumu düzenli içmeliyim..
yaaa haziran bitiriyomu...anaaa...bizim günümüz senle aynıymış...sendede karın ağrısı ve kasılmalar sertleşmeler oluyormu günde 2 3 kez..geçen gece karnımın üstünemi yattım naptım bağırarak ağrıyla uyandım uykumdan baktım karnım önde toplanmış sertleşmiş ve nasıl sancılı elleyemiyorum bile karnımı...sanırım magnezyumu düzenli içmeliyim..[/QUOTE
evet günümüz aynııymışş doktor doğum tarihi verdimi sana?:44:bana dediki 12 temmuz son dedi.o zamana kadar gelir dedii..ama 24 hazirandan itibaren de hazırlıklı ol dedi..gerçi daha doğumu konuşmadık..haftaya gidicem o zaman çatı muayenesi olup öle konuşucaz..sen oldun mu muayenee canım
sağol canım,geçmiyor ama ya off..ne diyosun,haziran anneleri bitiriyor mu? biz de haziranda mı doğurcaz o zaman?
erken doğum riskimiz halen devam ediyor en fazla32 biraz zorlarsa 34 haftaya kadar gider dediler bakalım bekliyoruz artık....öğleden sonra izin alıcam bakalım, hava da sıcak, eşim gelip alabilirse izn alayım diyorum, yoksa otobüslerde perişan olcam sanırım, saol canım, senin erkek dogum riskinin neredi nedir canım, sorayım diyorum unutuyorum hep
teşekürler laydycim.mide bulantım şükür yoktu uzun zamandır ama bu haftaya zaten cok iyi başlamadım, öyle de gidiyor, çalışmaya devam edicem yaa, evde tek başıma napcam ki, ailem burda olsa ya da eşim de benle evde olsaydı düşünürdüm izne erken cıkmayı da. tek basıma zaten bi işe kalkışamıyorum. bebeğime 5 hafta daha ayırmak istiyorum allah izin verirse...
a aaa neden gitmeyeceksin? ben doktorum çağırsa da gitsem diye can atıyorum, hatuna bak gitmiyo
hava değişim zaten çarpar beni, üstelik güneş de migrenimi azdırıyo, bugün bi geçseydi hayırlısıyla. pzartesi de ögleye kadar gelmedim ya, yüzüm yok aslında izin istemeye de. duramıyorum ki:18:
teşekkür ederim güzidecim.
minecimmm allah yardımcın olsun, sabrın sonu selamet, demek ki bunda da var bir hayır, gebelik öncesi işte de evde de bu kadar yoruldun, inşallah sonrasında rahat edersin canım.
yaaa haziran bitiriyomu...anaaa...bizim günümüz senle aynıymış...sendede karın ağrısı ve kasılmalar sertleşmeler oluyormu günde 2 3 kez..geçen gece karnımın üstünemi yattım naptım bağırarak ağrıyla uyandım uykumdan baktım karnım önde toplanmış sertleşmiş ve nasıl sancılı elleyemiyorum bile karnımı...sanırım magnezyumu düzenli içmeliyim..[/QUOTE
evet günümüz aynııymışş doktor doğum tarihi verdimi sana?:44:bana dediki 12 temmuz son dedi.o zamana kadar gelir dedii..ama 24 hazirandan itibaren de hazırlıklı ol dedi..gerçi daha doğumu konuşmadık..haftaya gidicem o zaman çatı muayenesi olup öle konuşucaz..sen oldun mu muayenee canım
yok canım olmadım haftaya c.tesi var kontrolum o zaman nolcak bilmiyorum bende doğumu konuşcam artık ..
yok canım olmadım haftaya c.tesi var kontrolum o zaman nolcak bilmiyorum bende doğumu konuşcam artık ..
evet hayırlısı bakalımm..ben de sonraki hafta gidicem..güzel haberlerini bekliyorum benden önce gidicen
erken doğum riskimiz halen devam ediyor en fazla32 biraz zorlarsa 34 haftaya kadar gider dediler bakalım bekliyoruz artık....
Canım ilk oğlumda akşam 9 u geçiremez sızar kalırdım. Ama bunda nedense sabah 6 dan önce uyuyamıyorum ve 8 de 9 da uyanıyorum. Allah tan işim rahat.Dikkat gerektiren bir iş yapsaydım mümkün değildi bu halde.
Senin adına sevindim en azından şimdilik uyuyabiliyor olman güzel.
evet hayırlısı bakalımm..ben de sonraki hafta gidicem..güzel haberlerini bekliyorum benden önce gidicen
mayıs annelerindemi okumuştum çatı muayenesinden sonra kanaması başlamış ve erken doğurmuş çatı muayenesinden oldu diyordu...hayırlısı bakalım...hepte kötü şeyler akılda kalıyor bazen girmicem kk ne diyorum yine dayanamıyorum...
mayıs annelerindemi okumuştum çatı muayenesinden sonra kanaması başlamış ve erken doğurmuş çatı muayenesinden oldu diyordu...hayırlısı bakalım...hepte kötü şeyler akılda kalıyor bazen girmicem kk ne diyorum yine dayanamıyorum...
hafif bi kanama oluyomuş zaten muayeneden sonra..ya erken doğumu tetikliyo diyolar çatı muayenesi ama mecbur yaptırıcaz..zaten doktor 35.haftadan sora yapıo çatı muayenesini..off işala öle bişi olmaz ya benmde hep aklıma gelio o yüzden korkuyorum :18::18:
bir ebe olarak müdahale etmek istedim yapılan muayene erken doğuma neden olmaz arkadaşım onun mutlaka başka bir sebebi vardır bazen herkez birşey söylüyor bence etkilenmeyin strese girersin boşver...
bir ebe olarak müdahale etmek istedim yapılan muayene erken doğuma neden olmaz arkadaşım onun mutlaka başka bir sebebi vardır bazen herkez birşey söylüyor bence etkilenmeyin strese girersin boşver...
dimi ama:44: herkes aynı şeyi söylüyor..doğum hurafesi olmuş sanırım bu da..zaten çatı muayenesi dediği bi kaç dakika bile sürmüyo nasıl erken doğumu tetikleyebilir ki..:44:
çok sıkıntı oluyor uyuyamamak allah kolaylık versin
bende zaten heyet raporluyum evdeyim uyuyamasam iyice düzenim alt üst olurdu
sen mardine görev için mi gittin?ben 3 yıl mardinde çalışmıştım iyi bilirim oraları....
Allah Allah forumdaki herkes 32+0 dan itibaren aldı diye biliyorum
doktora sordum 32. hftanda gel dedi
benimki mi incelemiyo acaba..herşey karıştı zaten canım benim bak bu önceki sorum:
senin fikrin ne bu konuda ?
-------------------
Merhaba arkadaşlar,
yaklaşık 7 gündür ayağım alçıda ve şimdilik önümüzdeki salıya kadar da kalacak..
Bu arada ben 31 haftalık hamileyim
önümüzdeki pazartesi 32+0 oluyorum ben.
biliyosunuz öğretmenlerin o zaman gidip çalışabilir raporu alması gerekiyo eğer 5 hafta daha çalışacaklarsa
o gün eşim gidip "çalışabilir raporu" alacak..
ertesi gün de ben ortopediye gidicem
alçının inşallah çıkacağına karar verilirse bişey yok da
bi süre daha kalsın deyip rapor da verebilir tekrar
Yani hem çalışabilir raporum olcak, hem (alçılı)raporlu olup gitmiycem
Böyle bişey olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?