2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canımm..evet ben de ağırlaştıkça korkuyorum ama vazgeçmek yokk..doğumlar başlıcak tabi az kaldı artık..haziran anneleri bitiriyo nerdeyse doğumlarıı sıra bize geliyooo:18:

geçmiş olsun canımm..evet ben de ağırlaştıkça korkuyorum ama vazgeçmek yokk..doğumlar başlıcak tabi az kaldı artık..haziran anneleri bitiriyo nerdeyse doğumlarıı sıra bize geliyooo:18:

yaaa haziran bitiriyomu...anaaa...bizim günümüz senle aynıymış...sendede karın ağrısı ve kasılmalar sertleşmeler oluyormu günde 2 3 kez..geçen gece karnımın üstünemi yattım naptım bağırarak ağrıyla uyandım uykumdan baktım karnım önde toplanmış sertleşmiş ve nasıl sancılı elleyemiyorum bile karnımı...sanırım magnezyumu düzenli içmeliyim..

sağol canım,geçmiyor ama ya off..ne diyosun,haziran anneleri bitiriyor mu? biz de haziranda mı doğurcaz o zaman?

ara ara oluyo ama ben çok dikkat ediyorumm..karnımın üstüne ya da sırtüstü yatmam imkansız hemen ağrılar başlıo..çok uzun ayakta kalınca ya da çok oturunca ağrıdan ölüyorumm..doktor ara ara kasılmalar ağrılar olucak dedi..o yüzden bende ciddiye almıyorum pek..ama sende dikkat et canım oturmana kalkmana hareketlerine..

sağol canım,geçmiyor ama ya off..ne diyosun,haziran anneleri bitiriyor mu? biz de haziranda mı doğurcaz o zaman?

haziran annelerindne doğuran var baya kalanlar da gün sayıyo artıkk..yok ya biz haziranı geçiririz temmuzu bulur bizimki umarım tabii :18::18:

Son düzenleme:
erken doğum riskimiz halen devam ediyor en fazla32 biraz zorlarsa 34 haftaya kadar gider dediler bakalım bekliyoruz artık....

erken doğum riskimiz halen devam ediyor en fazla32 biraz zorlarsa 34 haftaya kadar gider dediler bakalım bekliyoruz artık....

işala herşey güzel olur senn ve bebişin için canımm..sen stres yapma ki bebiş de senden güç alsın

Son düzenleme:

çok sıkıntı oluyor uyuyamamak allah kolaylık versin
bende zaten heyet raporluyum evdeyim uyuyamasam iyice düzenim alt üst olurdu
sen mardine görev için mi gittin?ben 3 yıl mardinde çalışmıştım iyi bilirim oraları....

Maalesef canım zorunlu şark. Ben ilçesindeyim Kızıltepede

cnm bende anlamadım açıkçası benim SAT ve ultrasonda gün farkı var drum bana çarşamba gelirsin demişti ama ben özelden almıycam ne olur ne olmaz devletten alıcam burda devlet jastanesideki hemsirelerde 32 dolunca gel dediler bakalım yarın gidicem de dr da izindeymiş şansıma geçici drlar geliyormuş yarın daha net bilgi verebilirim sanırım bende 37ye kadar çalışıyım diyrm ama bu hafta ilde seminer var hergün gidip gelmem lazım napıcam bilmiyorum hocalar anlayışlıysa izin alıcam hergün yol zor olucak birde zorunlu( bence alçılı raporun iptal edildiği anda işe dönebilirsin ikisi farklı konu nede olsa

Bende çatı muayenesiyle ilgili dr umla konuştum.Şu an bebeğim ters böyle devam ederse çatı muyaenesine gerek olmadığını sezeryan olacağımı söyledi...Yani sadece normal doğumda çatı muyayenesi yapılıyormuş...İnşallah bebeğim dönerde epudral normal doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…