selam kızlar,geçmişe baktım ama 3,4 gün girmeyince epey birikmiş,pes ettim,sonra devam edicem.
inşallah hepiniz de iyisinizdir,kötü bir haber yoktr.
benim annem burdaydı,bilg.ı da formata vermiştik.
şimdi annemin gitmesine üzülürken bilg.ıma kavuşmanın sevinci var.
anneciğimle dolu dolu 4 gün geçirdik,alışveriş yaptık,gezdik.şansımızdan hava da çok güzeldi.bu arada güzel yemekleriyle de bana bir iki kilo aldırıp gitti.
göbeğim de bugünlerde 2 kat hızlı büyüdü sanki.zor taşıyorum.her an doğuracak gibiyim.güya bu pazartesi 32.hafta çalışabilir raporu alcam.olmazsa dayanamadığım yerde bırakırım napıym.i
çimde de hep erken gelecekmiş hissi var.aşağı doğru çok baskı yapıyor.o kadar da hareketli ki canım kızım.bazen canımı acıtıyor.kasılma nasıl oluyor tam bilmiyorum kızlar ama sanırım birkaç kez oldu.karnım çok sertleşti.sizler nasılsınız.34.haftada olan bile var galiba aramızda.yakında başlar doğumlar.
1 haftadır da nezleyim,iyileşemedim.zor nefes alıyorum.aman kendnize dikkat edin kızlar.
bir de karnım büyüdükçe normal doğumdan vazgeçmeye başladım.çok korkuyorum.
canım 32 den sonra daha da zorlasıyor ben 32 ye kadar rahattım ama şimdi bazen bir sancı giriyor tam sağ tarafıma böyle bzğırarak kitleniyorum... kasığa olsa korkuczm ama belime giriyor sanırım iç organlarıma vuruyor.. ağırlık da cabası bu arada yemekyen sonra bulaşıkları makinaya koysam belim kopuyor... allahtan eşim yardım ediyor sağolsun akşamları da masaj yapıyor ayaklarıma sırtıma belime falan...diğer taraftan kasılmalarnzaten tam gaz devam...
haftaya kontrolum var dr la konuşcam bakalım en küçük bir risk var derse bile sezeryan isticem zaten istemiyorum normal falan korkmaya başladım...:26:
canım 32 den sonra daha da zorlasıyor ben 32 ye kadar rahattım ama şimdi bazen bir sancı giriyor tam sağ tarafıma böyle bzğırarak kitleniyorum... kasığa olsa korkuczm ama belime giriyor sanırım iç organlarıma vuruyor.. ağırlık da cabası bu arada yemekyen sonra bulaşıkları makinaya koysam belim kopuyor... allahtan eşim yardım ediyor sağolsun akşamları da masaj yapıyor ayaklarıma sırtıma belime falan...diğer taraftan kasılmalarnzaten tam gaz devam...
haftaya kontrolum var dr la konuşcam bakalım en küçük bir risk var derse bile sezeryan isticem zaten istemiyorum normal falan korkmaya başladım...:26:
biraz araştırdım şimdi normalmiş çatı kemiği ağrıları genişliyomuş gün geçtikçe daha da zorlaşıyo minişler için katlanıyoruz bi doğsun nil göstericem ona ben göstericem
canım çatı dediğin yer tam olarak neresi,ağrı tam nerde oluyor?
genital bölgenin iç kısmındaki kemikler bacak aram canım
iyi geceler kızlar nasılsınız fıstıklar :)
kızlar çatı ağrısı için erken değil mi ya ben 34 haftalığım bnm henüz ağrım yok sadece göğsümün altında ağrı oluyo nefes alamıyorum.dr ileride ağrın aşağda olur şimdi burada olması normal dedi.dediğim ağrıdan sizlerde de var mı sanki karnının üzerine düşmüşsün gibi nefes alamıyosun
bugün kadının biriyle konuştum tanımıyorum öyle bi yerde karşılaştık.kendisi sezeryanla doğum yapmış 40 gün önce falan ya milletimiz ne meraklı felaket tellallığı yapmaya;sanki sordum hemen ayy sancı çok zor napıcaksın bilmem ne.nasıl yapıcaksın dedi ben de epidural dedim epidural iyi değilmiş riski varmış ıvır zıvır neyse söylediği şeyleri buraya yazıpta sizlerinde canını sıkmak istemiyorum kızlar.insan biraz moral verir cesaret verir.sırf bu yüzden kimseyle gebelik hakkında konuşmuyorum.böyle insanlara sinir oluyorum yaöyle konuşunca ne düşünüyolar niye korkutuyolar anlamıyorum ya
hep diyorum arkadaşım adamı kuru derede sele götürüyorlar.millet prof kesiliyor.boşver hiç moralini bozma herşey bence çok güzel olacak.bizim insanımızın geneli böyle yani
bence de erken,tam çatı ağrısı mı onu da bilmiyorum.kasığımın altında bi baskı oluyor ayağa kalkınca.normaldir inşallah.iyi geceler kızlar nasılsınız fıstıklar :)
kızlar çatı ağrısı için erken değil mi ya ben 34 haftalığım bnm henüz ağrım yok sadece göğsümün altında ağrı oluyo nefes alamıyorum.dr ileride ağrın aşağda olur şimdi burada olması normal dedi.dediğim ağrıdan sizlerde de var mı sanki karnının üzerine düşmüşsün gibi nefes alamıyosun
bugün kadının biriyle konuştum tanımıyorum öyle bi yerde karşılaştık.kendisi sezeryanla doğum yapmış 40 gün önce falan ya milletimiz ne meraklı felaket tellallığı yapmaya;sanki sordum hemen ayy sancı çok zor napıcaksın bilmem ne.nasıl yapıcaksın dedi ben de epidural dedim epidural iyi değilmiş riski varmış ıvır zıvır neyse söylediği şeyleri buraya yazıpta sizlerinde canını sıkmak istemiyorum kızlar.insan biraz moral verir cesaret verir.sırf bu yüzden kimseyle gebelik hakkında konuşmuyorum.böyle insanlara sinir oluyorum yaöyle konuşunca ne düşünüyolar niye korkutuyolar anlamıyorum ya
ya bende de oluyo aynı şeyler..ağlıcaktım bugün canımı çok yaktı sıpa...eşler yardım etmese napardık ya hakikaten.benimde eşim yardım ediyo masaj falan ama gene de herşey çok zor
özellikle ayaklarım uyuşuyo benim de ve de çatı kemiklerim ağrıyor sende böle bişiy var mı tuğçe yaa :18: yada çatı kemiği ağrıyan arkadaş var mı :26::26::26:
erken doğum belirtisi olmasa bare poffff :84::84::84:
ne güzel cnm 34.haftadasın.ben de bugünlerde gerçekten büyüdüğünü hissediyorum.bel ağrım da bacaklarıma vuruyor.bir fıtığım vardı başka da eklendi korkarım.büyüdükçe normal doğumdan korkmaya başladım.gerçi ikisinin de zorluğu var.sezeryanda da sonra sıkıntı çekiyorsun.en kötüsü de normal doğum ağrısı çekip sezeryan olmak.ben makineyi uzun süredir eşime boşalttırıyorum,yerleştirirken yukarı uzanmak çok tehlikeli.
iyi geceler kızlar nasılsınız fıstıklar :)
tabikide ya ayrıca şuda var hangi kadın doğum yapmışta ağrısı sancısı olmamış öyle bi saçmalık var mı sadece abartmanın alemi yok diycem ama milletimiz böyle..hepimizin çevresindekiler şunu şöle yap bunu böyle yap diye akıl veriyor bende buna sinir oluyorum.aman boşver arkadaşım hiç takılmaşimdiye kadar hiç bir hekimden epiduralin tehlikeli bir uygulama olduğunu duymadım.Aksine tüm hekimler tavsiye ediyorlar.En azından bnm duyduklarım öyleydi.dediğin gibi millet ordan burdan ne duyarsa üstüne birazda kendi ekleyip başlıyo bilmişlik taslamaya.zaten hemen yanından kalktım
evet canım sağol telkinlerin için.kim göbüşümüzü görse hemen akıl vemeye kalkıyo.Artık hamile değilim gaz var diycam
dimi ama:44: herkes aynı şeyi söylüyor..doğum hurafesi olmuş sanırım bu da..zaten çatı muayenesi dediği bi kaç dakika bile sürmüyo nasıl erken doğumu tetikleyebilir ki..:44:
canım dedigin kadar bile sürmez catıya bakmak hem dogumuda baska sebeler neden olabilir catı muayenesinden olacagını sanmıyorum ....
hoşgeldin canım zaten üyesin olmuşsun yani :)Selam kızlar bende temmuz annesiyim lakin üye değilim nasıl olucam topiğe
bence de erken,tam çatı ağrısı mı onu da bilmiyorum.kasığımın altında bi baskı oluyor ayağa kalkınca.normaldir inşallah.
kolay doğum yapan pek fazla kişi yok,bu işin zor olacağını bilerek bu yola girdik. hepimiz de aslanlar gibi üstesinden gelip,yavrularımızı kucağımıza alıcaz. o mükemmel şeylere ulaşmak kolay olur mu hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?