2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım 32 den sonra daha da zorlasıyor ben 32 ye kadar rahattım ama şimdi bazen bir sancı giriyor tam sağ tarafıma böyle bzğırarak kitleniyorum... kasığa olsa korkuczm ama belime giriyor sanırım iç organlarıma vuruyor.. ağırlık da cabası bu arada yemekyen sonra bulaşıkları makinaya koysam belim kopuyor... allahtan eşim yardım ediyor sağolsun akşamları da masaj yapıyor ayaklarıma sırtıma belime falan...diğer taraftan kasılmalarnzaten tam gaz devam...
haftaya kontrolum var dr la konuşcam bakalım en küçük bir risk var derse bile sezeryan isticem zaten istemiyorum normal falan korkmaya başladım...:26:

ya bende de oluyo aynı şeyler..ağlıcaktım bugün canımı çok yaktı sıpa...eşler yardım etmese napardık ya hakikaten.benimde eşim yardım ediyo masaj falan ama gene de herşey çok zor

özellikle ayaklarım uyuşuyo benim de ve de çatı kemiklerim ağrıyor sende böle bişiy var mı tuğçe yaa :18: yada çatı kemiği ağrıyan arkadaş var mı :26::26::26:

erken doğum belirtisi olmasa bare poffff :84::84::84:

biraz araştırdım şimdi normalmiş çatı kemiği ağrıları genişliyomuş gün geçtikçe daha da zorlaşıyo minişler için katlanıyoruz bi doğsun nil göstericem ona ben göstericem

ne güzel cnm 34.haftadasın.ben de bugünlerde gerçekten büyüdüğünü hissediyorum.bel ağrım da bacaklarıma vuruyor.bir fıtığım vardı başka da eklendi korkarım.büyüdükçe normal doğumdan korkmaya başladım.gerçi ikisinin de zorluğu var.sezeryanda da sonra sıkıntı çekiyorsun.en kötüsü de normal doğum ağrısı çekip sezeryan olmak.ben makineyi uzun süredir eşime boşalttırıyorum,yerleştirirken yukarı uzanmak çok tehlikeli.

biraz araştırdım şimdi normalmiş çatı kemiği ağrıları genişliyomuş gün geçtikçe daha da zorlaşıyo minişler için katlanıyoruz bi doğsun nil göstericem ona ben göstericem

canım çatı dediğin yer tam olarak neresi,ağrı tam nerde oluyor?

iyi geceler kızlar nasılsınız fıstıklar :)
kızlar çatı ağrısı için erken değil mi ya ben 34 haftalığım bnm henüz ağrım yok sadece göğsümün altında ağrı oluyo nefes alamıyorum.dr ileride ağrın aşağda olur şimdi burada olması normal dedi.dediğim ağrıdan sizlerde de var mı sanki karnının üzerine düşmüşsün gibi nefes alamıyosun
bugün kadının biriyle konuştum tanımıyorum öyle bi yerde karşılaştık.kendisi sezeryanla doğum yapmış 40 gün önce falan ya milletimiz ne meraklı felaket tellallığı yapmaya;sanki sordum hemen ayy sancı çok zor napıcaksın bilmem ne.nasıl yapıcaksın dedi ben de epidural dedim epidural iyi değilmiş riski varmış ıvır zıvır neyse söylediği şeyleri buraya yazıpta sizlerinde canını sıkmak istemiyorum kızlar.insan biraz moral verir cesaret verir.sırf bu yüzden kimseyle gebelik hakkında konuşmuyorum.böyle insanlara sinir oluyorum ya öyle konuşunca ne düşünüyolar niye korkutuyolar anlamıyorum ya

hep diyorum arkadaşım adamı kuru derede sele götürüyorlar.millet prof kesiliyor.boşver hiç moralini bozma herşey bence çok güzel olacak.bizim insanımızın geneli böyle yani

hep diyorum arkadaşım adamı kuru derede sele götürüyorlar.millet prof kesiliyor.boşver hiç moralini bozma herşey bence çok güzel olacak.bizim insanımızın geneli böyle yani

şimdiye kadar hiç bir hekimden epiduralin tehlikeli bir uygulama olduğunu duymadım.Aksine tüm hekimler tavsiye ediyorlar.En azından bnm duyduklarım öyleydi.dediğin gibi millet ordan burdan ne duyarsa üstüne birazda kendi ekleyip başlıyo bilmişlik taslamaya.zaten hemen yanından kalktım

bence de erken,tam çatı ağrısı mı onu da bilmiyorum.kasığımın altında bi baskı oluyor ayağa kalkınca.normaldir inşallah.
kolay doğum yapan pek fazla kişi yok,bu işin zor olacağını bilerek bu yola girdik. hepimiz de aslanlar gibi üstesinden gelip,yavrularımızı kucağımıza alıcaz. o mükemmel şeylere ulaşmak kolay olur mu hiç.

canım benim de ağrıyor o bölgem böyle aşağı doğru baskı oluyor o zaman ağrı giriyor... diyorum ben de bebek mi dönüyor acaba diye.. zaten benim karnım da aşağı düştü son bir haftadır eşim bile fark etti bugün... Rabbim zamanından önce doğurmayı nasip etmesin en kötü ihtimal 36 haftayı doldursunlar da prematüre den çıksınlar hep böyle dua ediyorum...

evet canım yaa ben de normal sancısı çekip sezeryan olmaktan korktuğum için direk sezeryan olayım diyorum ama hakkımızda hayırlısı artık... Allah ım kolay doğumlar nasip etsin hepimize....

ayy sinir oluyorum öyle insanlara.. bir kere herkes farklı bişey söylüyor bazısı normal iyi bazısı sezeryan bazısı epidural bilmem ne herkes çok bilmiş kesiliyor en güzeli hiç dinlememek walla ben kimseyle konuşmuyorum doğum hakkında.... :82:

tabikide ya ayrıca şuda var hangi kadın doğum yapmışta ağrısı sancısı olmamış öyle bi saçmalık var mı sadece abartmanın alemi yok diycem ama milletimiz böyle..hepimizin çevresindekiler şunu şöle yap bunu böyle yap diye akıl veriyor bende buna sinir oluyorum.aman boşver arkadaşım hiç takılma

evet canım sağol telkinlerin için.kim göbüşümüzü görse hemen akıl vemeye kalkıyo.Artık hamile değilim gaz var diycam

sancı illaki olacak kızlar dogumun belirtisi zaten rahim kasıldıgından ötürü doguma basladıgından ötürü agrıda oluyor kiminin canı cok tatlı oldugundan biraz abartıyorlar :)

Selam kızlar bende temmuz annesiyim lakin üye değilim nasıl olucam topiğe

Selam kızlar bende temmuz annesiyim lakin üye değilim nasıl olucam topiğe
hoşgeldin canım zaten üyesin olmuşsun yani :)

bnm de zaman zaman ağrılarım oluyor ama devamlılığı olmadığı için önemsemiyorum.dr una bir sor istersen bünyeden bünyeye farklılık gösterir mutlaka.
evet dediğin gibi doğumun elbette zorluğu olacaktır ama bunu bir marifetmiş gibi hatırlatıp abartanlara sinir oluyorm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…