2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doğum olacağı zaman mesela gece de olabilir hastane parasını doğuma girerken mi vereceğiz yoksa hastane den çıkıştamı...Evde doğum parasını bulundurmalı mıyım....Eşim yokken falan doğum olursa hastaneye giderken yanımda para götürmeli miyim?Yoksa çıkarken mi hallediliyor...

CANIM cıkışta ödeyeceksin taburcu olduğunda

bankamatik kartında olsun bence hastaneye giderken yanında bulundur evde nakit ii değil bence cnm

deprem olmuş evet... merkezi kütahyaymış... marmarada da hissedilmiş. 5.9muş daha tam bilgi yok...

deprem olmuş evet... merkezi kütahyaymış... marmarada da hissedilmiş. 5.9muş daha tam bilgi yok...

ay benim kocişde hissetmedi ...ayy umarım kimselere bişiy olmamıştır yaa ..yazık kütahya nın da başına gelmeyen kalmadı bu ara.önce siyanür şimdi deprem ...

bu arada epidural için kötü diyen halt etmiş prenses doğum deniyor bi kere hiç bi tehlikesi yokgayet rahat oluymuş doğum kime sorsam epiduralle yapanlardan. ben de epidural olacam araştırdım.öyle konuşan insanlar cahil cahil konuşuyo işte [/QUOTE]

Evet ya bende birine sordum aa epudral çok tehlikeli ölürsün felç olursun vs dedi...Sinirimi bozmaya çalıştı hiiiç sallamadım valla kendi sezeryan olmuş bana sezeryan ı övüyor salak işte

ay benim kocişde hissetmedi ...ayy umarım kimselere bişiy olmamıştır yaa ..yazık kütahya nın da başına gelmeyen kalmadı bu ara.önce siyanür şimdi deprem ...

evet inş orada bulunan arkadaşlar iyidirler. aklım onlara takıldı şimdi. girince yazın iyiyiz diye kızlar

slm kızlarrrr
özledim sizi herkes iyidir inşş..........

biz dün alışverişimizi yaptık eksiklerimizin çoğunu aldık..

1 tane 20li hastane çıkışı
1 tulum
çıt çıtlı badilerimiz çoraplarımız
ıslak mendilimiz bübchen şampuan
nuk emzik
drbrowns biberon
lansinoh göğüs pedleri ve kremi
kendime pijama takımı ve diz altı gecelik
iç çamaşırları sepet

sanırım bunlar baya bi aldık oğlumdan kalanlardan var kullanılmamıiş veya kullanıp şimdide giydirebilceklerimm...bi ara resim eklicem şimdi makinemin usb kablosu yok alınca takıcam inş

bugünde ısladım makineye akşamdan yarın yıkayıp ütülücem inş çantamıda hazırlıcam bizden böyle kızlar...
istanbulda olanlara tavsiyem yeşil direkteki toptancılara çıkın acaip uyguna geliyorr..

havuzlu handada herşey var orayada bakabilirsiniz ben eminönünden hallettim....
hafta içi bi daha gidicemm kalanları alıp gelicem..
bu ara biberon soran arkadaşlar ben nubyde dr brownsda yakından inciledim nubynin kullanımı gerçekten zor satan adamda dr brownsu tavsiye etti benimde hoşuma o gitti...aldımm..

Tekirdağdayız ama 2 kez hissettik sarsıntıyı ilkkez bukadar korktum oğlum için bukadar telaş yaptım sanırım yerimden sıçradım eşim de diyor kocayı unuttun hemen aklım göbeğimde çalışıyor artık napıyım

sinir oluyorum bu felaket tellallarına...arkadaşlar siz dışardan sağlık sektörünün dışındaki insanların dediğine bakmayın epidural ve spinal gayet sağlıklı bir yöntem ona bakarsanız genel anestezininde kendine göre riskleri var allerji gelişebilir solunum sıkıntısı olabilir vs...herşeyin kendine göre bir riski var.ben 13 yıldır bu işin içindeyim nedense daha felç olan görmedim kendim spinalle olmayacağım çünkü sezeryan işleminin her aşamasını çok iyi biliyorum heran nereyi kestiklerini hangi aşamada olduklarını anlayacağım için strese girerim diye düşünüyorum ayrıca heparin kullandığım için riskli yoksa tercih ederdim kesinlikle uygun bir yöntem bence...ama hep söylüyorum sonrası baş ağrısı çekmemek için 2-3 fincan nescafe tüketin tecrübeyle sabittir hastalarımdan deneyimlerim...

kızlar biz balıkesirde çok fena hissettik... hemen dışarı attık kendimizi... demin de hafif bir deprem oldu sanırım sabaha kadar olacak... hala elim ayağım titriyor korkudan...

Canım ben spinal oldum ilkinde şimdide epiduralle doğuracağım. Hiç bir sıkıntı yaşamadığım gibi aynı günde ayağa kalktım Diğer sayfalardakilere bakıyorum yardımla kalkıyoruz,acıyor hala, çok zor falan diyorlar. Bizzat yaşamasam inanıcam. Ya da anestezist ve Dr farkı bilemiyorum. Bu defa Spinal değil de epidurali seçme nedenim Bebek daha az gaz alıyormuş epiduralde. Çok rahat olacağına inan iyi Dr seç. inş. hiç bir sıkıntı yaşamazsın.

ben mardin devlet hastanesinde çalıştım 3yıl..çocuk servisinde...merkez yine daha iyiydi kızıltepe ye göre...allah kurtarsın seni oralardan...

Duan çok çabuk kabul oldu:) Teşekkür ederim. 1 Haziran da Antalya ya geçicem. 40 ımız çıkıncada Sofya ya gideceğim inş.

Kurabiyelerimi yaptım bitti. Kablo olmadığı için yarın sabah aktarabilicem. bebek şekerlerimide yapmaya devam ediyorum. Çok güzeller. Kararsızlığım yüzünden 3 model aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…