Kızlar şu bebişlerin takvimini nasıl yaptınız olmuyo bende
canım benim de ağrıyor o bölgem böyle aşağı doğru baskı oluyor o zaman ağrı giriyor... diyorum ben de bebek mi dönüyor acaba diye.. zaten benim karnım da aşağı düştü son bir haftadır eşim bile fark etti bugün... Rabbim zamanından önce doğurmayı nasip etmesin en kötü ihtimal 36 haftayı doldursunlar da prematüre den çıksınlar hep böyle dua ediyorum...
benimde karnım aşağıda bide altta hissediyorum pıtpıtlarını çoğu zaman özeellikle hıçkırıklarınıyok yok erken doğumla alakası yokmuş ben baktım biraz 28.haftada çatısı ağrıyan var topik bile var kk da hatta..
bence de erken,tam çatı ağrısı mı onu da bilmiyorum.kasığımın altında bi baskı oluyor ayağa kalkınca.normaldir inşallah.
kolay doğum yapan pek fazla kişi yok,bu işin zor olacağını bilerek bu yola girdik. hepimiz de aslanlar gibi üstesinden gelip,yavrularımızı kucağımıza alıcaz. o mükemmel şeylere ulaşmak kolay olur mu hiç.
baskıdan ziyade o ara ağrıyor ben bacağımı yukarı kaldırırken pantolon vs girerken felan ağrıyor.
bu arada epidural için kötü diyen halt etmiş prenses doğum deniyor bi kere hiç bi tehlikesi yokgayet rahat oluymuş doğum kime sorsam epiduralle yapanlardan. ben de epidural olacam araştırdım.öyle konuşan insanlar cahil cahil konuşuyo işte
Kızlar doğum olacağı zaman mesela gece de olabilir hastane parasını doğuma girerken mi vereceğiz yoksa hastane den çıkıştamı...Evde doğum parasını bulundurmalı mıyım....Eşim yokken falan doğum olursa hastaneye giderken yanımda para götürmeli miyim?Yoksa çıkarken mi hallediliyor...
Kızlar doğum olacağı zaman mesela gece de olabilir hastane parasını doğuma girerken mi vereceğiz yoksa hastane den çıkıştamı...Evde doğum parasını bulundurmalı mıyım....Eşim yokken falan doğum olursa hastaneye giderken yanımda para götürmeli miyim?Yoksa çıkarken mi hallediliyor...
istanbulda deprem oldu galiba hissettiniz mi? ben titredim ama eşim hisssetmedim diyo.
bankamatik kartında olsun bence hastaneye giderken yanında bulundur evde nakit ii değil bence cnm
deprem olmuş evet... merkezi kütahyaymış... marmarada da hissedilmiş. 5.9muşdaha tam bilgi yok...
ay benim kocişde hissetmedi ...ayy umarım kimselere bişiy olmamıştır yaa ..yazık kütahya nın da başına gelmeyen kalmadı bu ara.önce siyanür şimdi deprem ...
Maalesef canım zorunlu şark. Ben ilçesindeyim Kızıltepede
iyi geceler kızlar nasılsınız fıstıklar :)
kızlar çatı ağrısı için erken değil mi ya ben 34 haftalığım bnm henüz ağrım yok sadece göğsümün altında ağrı oluyo nefes alamıyorum.dr ileride ağrın aşağda olur şimdi burada olması normal dedi.dediğim ağrıdan sizlerde de var mı sanki karnının üzerine düşmüşsün gibi nefes alamıyosun
bugün kadının biriyle konuştum tanımıyorum öyle bi yerde karşılaştık.kendisi sezeryanla doğum yapmış 40 gün önce falan ya milletimiz ne meraklı felaket tellallığı yapmaya;sanki sordum hemen ayy sancı çok zor napıcaksın bilmem ne.nasıl yapıcaksın dedi ben de epidural dedim epidural iyi değilmiş riski varmış ıvır zıvır neyse söylediği şeyleri buraya yazıpta sizlerinde canını sıkmak istemiyorum kızlar.insan biraz moral verir cesaret verir.sırf bu yüzden kimseyle gebelik hakkında konuşmuyorum.böyle insanlara sinir oluyorum yaöyle konuşunca ne düşünüyolar niye korkutuyolar anlamıyorum ya
şimdiye kadar hiç bir hekimden epiduralin tehlikeli bir uygulama olduğunu duymadım.Aksine tüm hekimler tavsiye ediyorlar.En azından bnm duyduklarım öyleydi.dediğin gibi millet ordan burdan ne duyarsa üstüne birazda kendi ekleyip başlıyo bilmişlik taslamaya.zaten hemen yanından kalktım
ben mardin devlet hastanesinde çalıştım 3yıl..çocuk servisinde...merkez yine daha iyiydi kızıltepe ye göre...allah kurtarsın seni oralardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?