2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kurabiyelerimi yaptım bitti. Kablo olmadığı için yarın sabah aktarabilicem. bebek şekerlerimide yapmaya devam ediyorum. Çok güzeller. Kararsızlığım yüzünden 3 model aldım:)

hadi gözün aydın canımm çok merak ediorum ama eminm güzel olmuşlardırr ... yarın sabah bakarım artıkk

bende bi tehlikesinn olduğunu sanmıorum hiçç..öyle olsa herkes tercih etmezdi epiduraliya da spinali..bu arada spinal da ağrı kesici ama epiduralle arasındaki farkı ne canım ?

kızlar ben hep normal düşündüğüm için anestezi şekillerini araştırmadım hiç. sezeryan olursam zorunlu bi durumda bilgili olayım nedir bu anestezi türleri

bende bi tehlikesinn olduğunu sanmıorum hiçç..öyle olsa herkes tercih etmezdi epiduraliya da spinali..bu arada spinal da ağrı kesici ama epiduralle arasındaki farkı ne canım ?

Spinalde omurların bir basamak daha yukarısına veriliyor ilaç. verilen anestezik maddede farklı.Hatta bu yüzden epidural spinalden pahalı devlette karşılamıyor. Epiduralin spinale göre avantajı bebek daha az ilaç alıyormuş. Bunlar bana doktorun söyledikleri.
Ayrıca bende eski bir anestezistim ama hiç çalışmadım ve bilgilerimin çoğunuda unuttum

Hiç kimsenin korkmasına gerek yok. Ben zorlanmış olsaydım yine aynı yöntemi tercih etmezdim

pof benm iğne fobim var ama dayanamazsam mecbur epidural isticem..:18:gerçi iğneyi görmüorum bilee..ama tek korkum epidural sonrası ıkınamamak bebeğin vakumla çıkarılması..nese artık hayırlısı kötü şeyler düşünmeyeyim..

kızlar ben hep normal düşündüğüm için anestezi şekillerini araştırmadım hiç. sezeryan olursam zorunlu bi durumda bilgili olayım nedir bu anestezi türleri

aynen varya ben de normal düşündüğüm için sezaryanı hiç araştırmadım bile..:18::18:ama ben genel anestezi isterim heralde yani uyanık kalmak istemem operasyon zamanında..uyanınca çok sancı oluyomuş gerçi ama napalım :18:

evet bende araştırmadım. inş normal olurda sadece araştrımakla yetiniriz. sezeryan olursa bende uyanık olmak istemem canım.

evet bende araştırmadım. inş normal olurda sadece araştrımakla yetiniriz. sezeryan olursa bende uyanık olmak istemem canım.

işala canım ben de öyle umuyorum..:26:bakalım bi doktorla konuşayıp muayene olayım da..gerçi son ana kadar herşey değişebilir diyo doktor..ama sezaryan benim kabusumm :18::18:

Arkadaşlar bende normal istiyordum son ana kadar hatta sat a göre olan normal doğum tarihimden 1 gün sonra doğdu oğlum. Kilosu fazla çıktığı için mecburen sezeryana döndük. Spinalde ben uyanıktım ama neler yaptıklarını nasıl keseceklerini çok iyi bildiğimden anestezist beni çaktırmadan uyutmuş. Bebeğim doğar doğmazda uyandırdı. Ama bu genel anestezi değil. Kas gevşetici kullanmadığı için genel anestezideki gibi akciğerlerimde gevşemedi ve kandim soluk alıp verdim. Dolayısıyla boazımada tüp falan sokulmadığı için daha rahat uyandım boğazımda acımada olmadı v.s

işala canım ben de öyle umuyorum..:26:bakalım bi doktorla konuşayıp muayene olayım da..gerçi son ana kadar herşey değişebilir diyo doktor..ama sezaryan benim kabusumm :18::18:

bende normalden çok sezeryandan çekiniyorum ama zorunlu bi durum olursa yapacak bişey yok bebişlerimize kavuşcaz öyle ya da böyle, burdaki arkadaşların olumlu deneyimleri olmasa ben kendimi sakinleştiremezdim koca göbişimle :)

bu arada nefes alırken batmalar başladı kalbime yakın kısımda... yan yatamıyorum

ben çıkıyorum şimdi hepinizi öpüyorum sabaha görüşürz inş.

aynen ben de sancılardan korkmuyorum sezaryandan korktuğum kadar..hayırlısıyla kawuşucaz işala bebişlerimize...benm de mide yanmalarım ve sırt ağrılarım fena..uzun süre yatamıyorum malsef bende..nese ii geceler canımm sabaha görüşürüzz..:79:

işte son ana kadar belli olmuor malsef..kendimizi her ihtimale hazırlamalıyız..bana serum bile takılmadı şu ana kadar..kan aldırırken bile bayıllıyorum kan tutuyo beni çok fena.. o yüzden mümkünse hemen bayıltmaları lazım benii:18::18:

Bugün çok çalıştım kurabiye,şeker derken sırtım çok fena. Uyuyabileceğimi sanmam amahemen uzanmam gerek. görüşürüz...:79:

ben de epidurali istiyorum herkes çok tavsiye ediyor ama heyecanlanırmıyım diye endişeleniyorum... bakalım zaman ne göstericek hayırlısıı olsun yaa

Gunaydin kizlarrr Oncelikle gecmis olsun, deprem olmus. Allah beterlerinden korusun insallah.

Canim bana doktor Terbutaline Bricanly diye bir hap verdi. Ilaci arastirmadim bile, kutusuz verdi. Burada sigorta ne kadarini karsiliyorsa o kadarini veriyorlar. Duzenli kullanma ilaci degil anladigim kadariyla. Istersen adini yaz sor bakalim bizim doktorlar ne diyecek. Aslinda korkuyorum da bir yandan nedir neyin nesidir diye.

annecik de gelmiş benm anneciin gelmesine daha 3 hafta var nerdeysee darısı başıma canımm..bebişin baya büyümüştür artıkk güzel haberlerini beklioruzz çook az kaldııı:92::92:
Darisi basina canim, sayili gun cabuk geciyor, sen de sagsaglim kavus annecigine insallah. Bizimkinin basina epey olay gelmis, once ucagi zor yakalamis, en son ucaga girmis. Sonra havaalaninda bavulunu actirip bize getirdigi erik sucuk vs. el koymuslar, sonra pasaportu kaybolmus bulunmus vs. Stresten oluyordu aldigimda onu. Sen vukuatsiz kavus insallah Bebisi de haftaya gorecegiz bakalim artik

Burada da epidural yapiyorlar ama ben cok korkuyorum. Ayni senin dedigin gibi sezaryenin tum asamalarini gordum (seyrettim youtube'tan salak gibi) Simdi odum kopuyor. Anlatmayayim neler oldugunu ama lutfen kime de seyretmesin internetten nasil oldugunu. Sonucta ilkinde bilmiyordum hic endise yapmamistim, simdi ise aklim cikiyor sezaryenden.

Bu iyiymis cunku beni uyandirirlarken bogazimdan tup cikariyorlardi ayni zamanda, delirmistim. Bogazim da yanmisti ameliyat sonrasi :18:

günaydın kızlar bilgisayara virüs gelmiş bilgi işlemden götürecekler şimdi çok girilen proğramları engelliyorlar önceki götürdüklerindede faceyi engellemişlerdi bu site içinde önce uyarı almıştım ama inşallah bu siteyide engellemezlerr :85::85::85:

herkese gunaydın kızlar kutahyada oturan
varmıydı dun aklıma direk burası geldi
umarım korkan annecikler yoktur ben hissettim
yeni yatmıstım ama bebek hareketinden yatak
sallandı sandım

kızlar günaydınn...dün erken çıktım güya eve gidip dinlenecektim eşim geldi çarşıya gittik bebe şekerlerine baktım ooo fiyatlar uçuyo en iisi evde yapmak sadece sepetini alıcam...sonrasında markete geçelim deidkk gezebilsem ne alaaaa sol kasğıma şiddettli bi ağrı girdi 2 dk sürdü aa doğuruyorum diyorum ben kızım dur gelme daha diyo oda teselli veriyo güya eşim akşam eve geldik bi uyumuşum full ama sabah 7:30 da uayndım ama halaaa uykuluyuymmm bıraksınlarr yatayımmm:96::96::96:

gunaydın canım ay inanmıyorum ya
bende uyarı almıstım bu vakte kadar
kapamadılar daha artık zaten az bi sey
kaldı evden gorusuruz

ay işallah özlemcimm yaa şükür bizde öyle bi sorun yok..işallahh engellemezler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…