2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar,

dün o kadar cok yattım ki:))) evde erindiğimden karnımı bile doyurmadım, sonra canım patates salatası istedi, 6 tane patates hasladım, güya eşime de ayırcam, salatayı yaptım hepsini yedim ve sonuc olarak feci derece kabızım

deprem yasayan herkese cok gecmiş olsun, bildiğim kadarıyla zazez kütahyada, inşallah hersey yolundadır. telefonu olan varsa verebilir mi?

anaaaam herkes gitmiş, pelinim senle ben başbaşayız sanırım tabi bir de bebeklerimiz

kayınvalide ile kızı gecen hafta sivasa teşrif ettiler, kayınvalide güzelleşmişsin demek yerine senin bebek kesin oğlan, kız olsa güzelliğini alırdı, cildin falan hiç bozulmamıs deyip durdu. akşam eve bi gittim yüzümde koca koca 3 sivilce peyda oldu.

dün akşam da yine gittik aynı dümbüklere, kızkardes doktor, senin düzenli tansiyonuna baktırman lazım deyip geldi tansiyonumu ölctü, 10 a 6 idi, çok iyi, çok güzel maşallah da dedi ama sabah bir uyandım, lavaboya gittim, burnumdan oluk oluk kan boşaldı. belki iyi niyetliler ama ben zamanında iyi niyet görmediğim için her dediklerini kötüye yoruyorum. zaten nazara da çabuk geliyorum, zor durdurduk kanamayı kızlar doktora gitsem mi ki:26:

ay kızlar dun 1 de başlayan eminönü maceram
7 de bitti ama oldum ama cok guzel seyler
aldım en cok bebek sekeri için dolandım ama
içime sinen oldu cok sukur kendim evde yapıcam
ay cok guzel seyler vardı yaaaa

ay canım bi fenayım tansiyonum yükseliyo sürekli çarpıntım çok falza oluyo napıcam böle bilmiyoırum:26::26:

canım ilacın adı ne benim eczacı bi
arkadasım var istersen sorayım yada
sen dr.a sor bırak ya bu kadar rahatsız
ediyorsa en kotu ihtimal ilaç almadan
izne ayrıl evde dinlen canım cok sancın
varsa:44:

ay canım bi fenayım tansiyonum yükseliyo sürekli çarpıntım çok falza oluyo napıcam böle bilmiyoırum:26::26:
bence sedanınki piskolojik baksana dünde kötüyüm diye gitti çarpıntım fazla diye izin alıp dinlenecem diye gezmiş hanım :

ne güzel yapınca eklersin bakarız bizde canım

Son düzenleme:

ay ne goz varmıs ya seninkiler de
banada hep kaynanamla gorumcemin
nazarı degiyor gibi geliyor her dak.kızı
sorunlu gecirmis hamileligini sen sanslısın
biz neler cektik falan onların yanında artık
ayılıp bayılıyorum durmadan herseyden
sikayet eder oldum artık
nazar boncugunu eksik etme ustunden canım

geldimm engellememişler canlarım benimm

süpeeer canım yaaa

naber canım nasılsın bakalım
seda dan yedin fırca
yedim valla olsun be yaa yedigim fırca sedadan olsun daha iyiyim çok şükür, kızım oynadıkca ben daha iyi oluyorum

kaça yükseliyo seda, bir de doktora gitmiycem diyorsun, git lütfen, tansiyonunu da düzenli bir ölçtür bakalım, sürekli yükseliyorsa pek hayra alamet deil canım benim, allah esirgesin

ayyy yaptın mı eminönünü, neler aldın yaa, güle güle kullan, bebek şekeri nasıl bişeyde karar verdin, şeker mi lavanta mı, magnet mi? ayh cok merak ettim:78:

hoşbuldum canım geçmiş olsun sanada sıcak falan geçtide ondan mı oldu ki :44: annem o nasıl kaynanayla görümceymiş öle ben bile ürktüm burdan nazara bende inanırım
saol canımcım, valla ben de ürkmüyor deilimsivasta daha başa gececek güneş için çok beklemem lazım canım yaaa hiç dısarı cıkmadım ki dün aksama kadar

Son düzenleme:
eklerim inş. canım h.sonu bi türlü ekleyemedim
bebek sekeri aldım 100 adet kurdeleli tulunu aldım
o da 100 adet cikolatalı badem alıcam mavi beyaz
ama o sonra pijama takımı aldım biraz suslu gecelik
aldım o da mavi krem bebekli lohasa tipi sebamed
ürünlerini aldım buarada aklınızda bulunsun chicco
nun ürünlerinin oldugun set ve canta hediyeli 40tl
ve canta cok hoş canta alacak arkadaslar ayrı
alacagına onu alabilirler oglume mevlut kıyafeti
aldım yelekli kıravatlı tulum sehzademe
kırmızı lohasa tacım bide uzun kollu ayaklı 3 tane
tulum aldım ilk dogdunda giydirmek içiin battaniye
aldık organik yumusacık

ya ama ben gerçekten çocugum olmadıgı zamanlarda bile hiç bir hamileye pis bir nefisle bakmadım yaaa, hep tebessüm ettim, dua okudum böyle göbüşlü göbüş gördükçe onları..neden böyle yapıyorlar, anlam veremiyorum, yani sonucta tasıdıgım sizin torununuz yegeninizgercekten de iyiyim dememek lazım ama ben bebegimi zor buldugum için hep şükrediyorum ve mızmızlanmamaya calısıyorum, o dangalaklarsa bi maşallah deyin de mi

günaydın kızlarrr
günaydııın elifcim

günaydın kızlarrr

gunaydın canım hoşgeldin

aman maşallah canım oynasın cimcime
ay sonunda yaptım canım valla seker cok cesit var
magnet istedigim gibi bulamadım guzel olanlarda pahalıydı
tanesi 1 tl den notluk aldım cok hoşuma gitti ve içime sindi
yarın bi tane size yapar koyarım tülüde kendinden kurdelalı
büzülenlerden onların içine mavi beyaz cikolatalı badem
koyucam excelde hoşgeldin mert yazıp kosesine zımpalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…