anaaaam herkes gitmiş, pelinim senle ben başbaşayız sanırımtabi bir de bebeklerimiz
kız zillii sen bizi saymıyon muu hıı çüttt kişiyizz tamaaa
Günaydın Arkadaşlar
anaaaam herkes gitmiş, pelinim senle ben başbaşayız sanırımtabi bir de bebeklerimiz
günaydın canım hoşgeldinGünaydın Arkadaşlar
geldimmengellememişler canlarım benimm
sen online deildin ki az önce:18: aneeeeeee fırcayı da yidiknasılsın sedaaaağ
günaydın canım hoşgeldin
çok sevindim leydim, hoşgeldin
ay canım bi fenayım tansiyonum yükseliyo sürekli çarpıntım çok falza oluyo napıcam böle bilmiyoırum:26::26:
bence sedanınki piskolojik baksana dünde kötüyüm diye gitti çarpıntım fazla diye izin alıp dinlenecem diye gezmiş hanım :ay canım bi fenayım tansiyonum yükseliyo sürekli çarpıntım çok falza oluyo napıcam böle bilmiyoırum:26::26:
ay kızlar dun 1 de başlayan eminönü maceram
7 de bitti ama oldum ama cok guzel seyler
aldım en cok bebek sekeri için dolandım ama
içime sinen oldu cok sukur kendim evde yapıcam
ay cok guzel seyler vardı yaaaa
kayınvalide ile kızı gecen hafta sivasa teşrif ettiler, kayınvalide güzelleşmişsin demek yerine senin bebek kesin oğlan, kız olsa güzelliğini alırdı, cildin falan hiç bozulmamıs deyip durdu. akşam eve bi gittim yüzümde koca koca 3 sivilce peyda oldu.
dün akşam da yine gittik aynı dümbüklere, kızkardes doktor, senin düzenli tansiyonuna baktırman lazım deyip geldi tansiyonumu ölctü, 10 a 6 idi, çok iyi, çok güzel maşallah da dedi ama sabah bir uyandım, lavaboya gittim, burnumdan oluk oluk kan boşaldı. belki iyi niyetliler ama ben zamanında iyi niyet görmediğim için her dediklerini kötüye yoruyorum. zaten nazara da çabuk geliyorum, zor durdurduk kanamayı kızlar doktora gitsem mi ki:26:
geldimmengellememişler canlarım benimm
yedim vallanaber canım nasılsın bakalım
seda dan yedin fırca
kaça yükseliyo seda, bir de doktora gitmiycem diyorsun, git lütfen, tansiyonunu da düzenli bir ölçtür bakalım, sürekli yükseliyorsa pek hayra alamet deil canım benim, allah esirgesinay canım bi fenayım tansiyonum yükseliyo sürekli çarpıntım çok falza oluyo napıcam böle bilmiyoırum:26::26:
ayyy yaptın mı eminönünü, neler aldın yaa, güle güle kullan, bebek şekeri nasıl bişeyde karar verdin, şeker mi lavanta mı, magnet mi? ayh cok merak ettim:78:ay kızlar dun 1 de başlayan eminönü maceram
7 de bitti ama oldum ama cok guzel seyler
aldım en cok bebek sekeri için dolandım ama
içime sinen oldu cok sukur kendim evde yapıcam
ay cok guzel seyler vardı yaaaa
saol canımcım, valla ben de ürkmüyor deilimhoşbuldum canımgeçmiş olsun sanada sıcak falan geçtide ondan mı oldu ki :44: annem o nasıl kaynanayla görümceymiş öle ben bile ürktüm burdan nazara bende inanırım
ya ama ben gerçekten çocugum olmadıgı zamanlarda bile hiç bir hamileye pis bir nefisle bakmadım yaaa, hep tebessüm ettim, dua okudum böyle göbüşlü göbüş gördükçe onları..neden böyle yapıyorlar, anlam veremiyorum, yani sonucta tasıdıgım sizin torununuz yegeninizay ne goz varmıs ya seninkiler de
banada hep kaynanamla gorumcemin
nazarı degiyor gibi geliyor her dak.kızı
sorunlu gecirmis hamileligini sen sanslısın
biz neler cektik falan onların yanında artık
ayılıp bayılıyorum durmadan herseyden
sikayet eder oldum artık
nazar boncugunu eksik etme ustunden canım
günaydııın elifcimgünaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
yedim vallaolsun be yaa yedigim fırca sedadan olsun daha iyiyim çok şükür, kızım oynadıkca ben daha iyi oluyorum
kaça yükseliyo seda, bir de doktora gitmiycem diyorsun, git lütfen, tansiyonunu da düzenli bir ölçtür bakalım, sürekli yükseliyorsa pek hayra alamet deil canım benim, allah esirgesin
ayyy yaptın mı eminönünü, neler aldın yaa, güle güle kullan, bebek şekeri nasıl bişeyde karar verdin, şeker mi lavanta mı, magnet mi? ayh cok merak ettim:78:
saol canımcım, valla ben de ürkmüyor deilimsivasta daha başa gececek güneş için çok beklemem lazım canım yaaa hiç dısarı cıkmadım ki dün aksama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?