ilaç almıyorum canım..ama bilmiyorum dün akşam ölçtürdüm 10 a 5 çıktıcanım ilacın adı ne benim eczacı bi
arkadasım var istersen sorayım yada
sen dr.a sor bırak ya bu kadar rahatsız
ediyorsa en kotu ihtimal ilaç almadan
izne ayrıl evde dinlen canım cok sancın
varsa:44:
özlemcim yok dün izin almadım dün iş yeri olara erken çıktık eve gidicem dedim gititk gezdik ama tadını alamadım vallabence sedanınki piskolojik baksana dünde kötüyüm diye gitti çarpıntım fazla diye izin alıp dinlenecem diye gezmiş hanım :
ne güzel yapınca eklersin bakarız bizde canım
yedim vallaolsun be yaa yedigim fırca sedadan olsun daha iyiyim çok şükür, kızım oynadıkca ben daha iyi oluyorum
kaça yükseliyo seda, bir de doktora gitmiycem diyorsun, git lütfen, tansiyonunu da düzenli bir ölçtür bakalım, sürekli yükseliyorsa pek hayra alamet deil canım benim, allah esirgesin
ayyy yaptın mı eminönünü, neler aldın yaa, güle güle kullan, bebek şekeri nasıl bişeyde karar verdin, şeker mi lavanta mı, magnet mi? ayh cok merak ettim:78:
saol canımcım, valla ben de ürkmüyor deilimsivasta daha başa gececek güneş için çok beklemem lazım canım yaaa hiç dısarı cıkmadım ki dün aksama kadar
ay kızlar dun 1 de başlayan eminönü maceram
7 de bitti ama oldum ama cok guzel seyler
aldım en cok bebek sekeri için dolandım ama
içime sinen oldu cok sukur kendim evde yapıcam
ay cok guzel seyler vardı yaaaa
ooovvv ne güzellerdir, güle güle günlerde kullanın inşallah pelincim. ben mevlüt kıyafeti almadım, böyle şirin bir elbise alırım diyorum yaaa, illa mevlüt seti mi almak lazım ki:26: benim bebek şekerlerim de güya dün kargoya verilecekyi, bugüne kalmıs da hala haber yok, ilk kez de gittigidiyordan alısveriş yaptım, inşallah bi sıkıntı olmazeklerim inş. canım h.sonu bi türlü ekleyemedim
bebek sekeri aldım 100 adet kurdeleli tulunu aldım
o da 100 adet cikolatalı badem alıcam mavi beyaz
ama o sonra pijama takımı aldım biraz suslu gecelik
aldım o da mavi krem bebekli lohasa tipi sebamed
ürünlerini aldım buarada aklınızda bulunsun chicco
nun ürünlerinin oldugun set ve canta hediyeli 40tl
ve canta cok hoş canta alacak arkadaslar ayrı
alacagına onu alabilirler oglume mevlut kıyafeti
aldım yelekli kıravatlı tulum sehzademe
kırmızı lohasa tacım bide uzun kollu ayaklı 3 tane
tulum aldım ilk dogdunda giydirmek içiin battaniye
aldık organik yumusacık
ya ama ben gerçekten çocugum olmadıgı zamanlarda bile hiç bir hamileye pis bir nefisle bakmadım yaaa, hep tebessüm ettim, dua okudum böyle göbüşlü göbüş gördükçe onları..neden böyle yapıyorlar, anlam veremiyorum, yani sonucta tasıdıgım sizin torununuz yegeninizgercekten de iyiyim dememek lazım ama ben bebegimi zor buldugum için hep şükrediyorum ve mızmızlanmamaya calısıyorum, o dangalaklarsa bi maşallah deyin de mi
günaydııın elifcim
gunaydın canım hoşgeldin
aman maşallah canım oynasın cimcime
ay sonunda yaptım canım valla seker cok cesit var
magnet istedigim gibi bulamadım guzel olanlarda pahalıydı
tanesi 1 tl den notluk aldım cok hoşuma gitti ve içime sindi
yarın bi tane size yapar koyarım tülüde kendinden kurdelalı
büzülenlerden onların içine mavi beyaz cikolatalı badem
koyucam excelde hoşgeldin mert yazıp kosesine zımpalıcam
nasıl malzemeler aldın canım?
ooovvv ne güzellerdir, güle güle günlerde kullanın inşallah pelincim. ben mevlüt kıyafeti almadım, böyle şirin bir elbise alırım diyorum yaaa, illa mevlüt seti mi almak lazım ki:26: benim bebek şekerlerim de güya dün kargoya verilecekyi, bugüne kalmıs da hala haber yok, ilk kez de gittigidiyordan alısveriş yaptım, inşallah bi sıkıntı olmaz
önemli olan içine sinenleri bulmuşsun ya, ne güzel, fotoyu bekliyorum sabırsızlıkla:)aman maşallah canım oynasın cimcime
ay sonunda yaptım canım valla seker cok cesit var
magnet istedigim gibi bulamadım guzel olanlarda pahalıydı
tanesi 1 tl den notluk aldım cok hoşuma gitti ve içime sindi
yarın bi tane size yapar koyarım tülüde kendinden kurdelalı
büzülenlerden onların içine mavi beyaz cikolatalı badem
koyucam excelde hoşgeldin mert yazıp kosesine zımpalıcam
canım düşüyor da oalbilir, yükselecegine düşsün ya daha iyi, ben gebeligin basında hepsiburadadan tansiyon aleti aldım, gelmeyince iptal ettim, daha ihtiyac olmaz diye, ama aslında şimdi cok lazım yaa, alsak mı kivalla ayşem haklısın sanırsam haftaya doktor kontrolüm var bi ara fena çarpıntım oluyo kasılmalarım fazlalaıştı..tansiyondan çok korkuyorum zaten...elim kolum tutmuyo bi ara yükseliyo mu düşüyo mu bilmiyorumda:97::97:
ya evet işte, bir de ben kafaya da cok takarım, öyle dinliyormus gibi yapıp da yanlarından cıkınca omuz da silkemem, sonra kabak benim basıma patlıyoherkes bizim gibi ii niyetli olsa canım
bana eşim hep kızar bu yuzden herkes
bakalım senin gibi dusunuyor pelin der
hep ben saf gibi ii niyetle dokulurum hemen
hiç dusunmem goze gelirmiyim kotu dusunur
mu die aman ne bileyim allahından bulsunlar
ne gozle bakıyorlarsa canım ii se ii kotuyse
kotu
bende öyle yapıcam canı magneti eşim getircek..beyaz tül üst kısmından kurdelasını büzüyosun ön kısmına nazar boncuğu arkasına zaten magnet yapıştırcam silikonla..üst kısmınada adını yazıp kızımın zımbalıycam..içinede karar vermedim bademli renkli şeker yada lavanta koyuıp ayrı çikolata vericem bi en az250 tne yapmam gerek benim çünkü
nasıl malzemeler aldın canım?
ilaç almıyorum canım..ama bilmiyorum dün akşam ölçtürdüm 10 a 5 çıktı
özlemcim yok dün izin almadım dün iş yeri olara erken çıktık eve gidicem dedim gititk gezdik ama tadını alamadım valla
valla ayşem haklısın sanırsam haftaya doktor kontrolüm var bi ara fena çarpıntım oluyo kasılmalarım fazlalaıştı..tansiyondan çok korkuyorum zaten...elim kolum tutmuyo bi ara yükseliyo mu düşüyo mu bilmiyorumda:97::97:
anaaam 250 tane mi, ne kalabalık cevre o öyleee, bayagı tutar o zaman senin bebek sekerleri canım, ekonomik davran o zaman, ben 75 tane yaptırdım, lavantalı oldugu için hastaneye bi kutu çikolata götürürüm,evde de tatlı veririz yanında sanırımbende öyle yapıcam canı magneti eşim getircek..beyaz tül üst kısmından kurdelasını büzüyosun ön kısmına nazar boncuğu arkasına zaten magnet yapıştırcam silikonla..üst kısmınada adını yazıp kızımın zımbalıycam..içinede karar vermedim bademli renkli şeker yada lavanta koyuıp ayrı çikolata vericem bi en az250 tne yapmam gerek benim çünkü
HASIR PATİK GittiGidiyor.com'da #39770620 benim seker bundan canım. ayyy o takımı giyince koca erkek olur tosun yaaa, maşallahsen nasıl aldın canım ya kız için daha cok
cesit var ve daha guzel seker olsun kıyafet
olsun ben ben oyle set almadım canım ya
tulum aldım kendinden yelegi bir boyle onunde
yine kıravatı iniyor yakasından şapkası eldiveni
ayakları tulum gibi oyle ayakkabalı pantalonlu
almadım cunku ben 20 gunlukken okutucam
üzerinden dokulur daha cirki durur
kız için cok guzel elbiseler var
gelir canım guven gittigidiyora
kayınvalide ile kızı gecen hafta sivasa teşrif ettiler, kayınvalide güzelleşmişsin demek yerine senin bebek kesin oğlan, kız olsa güzelliğini alırdı, cildin falan hiç bozulmamıs deyip durdu. akşam eve bi gittim yüzümde koca koca 3 sivilce peyda oldu.
dün akşam da yine gittik aynı dümbüklere, kızkardes doktor, senin düzenli tansiyonuna baktırman lazım deyip geldi tansiyonumu ölctü, 10 a 6 idi, çok iyi, çok güzel maşallah da dedi ama sabah bir uyandım, lavaboya gittim, burnumdan oluk oluk kan boşaldı. belki iyi niyetliler ama ben zamanında iyi niyet görmediğim için her dediklerini kötüye yoruyorum. zaten nazara da çabuk geliyorum, zor durdurduk kanamayı kızlar doktora gitsem mi ki:26:
tatlişko tansiyonunu kontrol ettir ihmal etmeay canım bi fenayım tansiyonum yükseliyo sürekli çarpıntım çok falza oluyo napıcam böle bilmiyoırum:26::26:
ay kızlar dun 1 de başlayan eminönü maceram
7 de bitti ama oldum ama cok guzel seyler
aldım en cok bebek sekeri için dolandım ama
içime sinen oldu cok sukur kendim evde yapıcam
ay cok guzel seyler vardı yaaaa
önemli olan içine sinenleri bulmuşsun ya, ne güzel, fotoyu bekliyorum sabırsızlıkla:)
ayrıca ben ne danayım yaa, sizinkileri merak ediyorum daha ben kapitoneleri dolaba dizip de bi foto cekmedim üşengeçliğimden:78: garfielda da söz verdim güya:26:
canım düşüyor da oalbilir, yükselecegine düşsün ya daha iyi, ben gebeligin basında hepsiburadadan tansiyon aleti aldım, gelmeyince iptal ettim, daha ihtiyac olmaz diye, ama aslında şimdi cok lazım yaa, alsak mı ki
ya evet işte, bir de ben kafaya da cok takarım, öyle dinliyormus gibi yapıp da yanlarından cıkınca omuz da silkemem, sonra kabak benim basıma patlıyoaman elimden bişii gelmez ki, kolumdaki nazarlıklı künye gebelikten beri 3. oldu. bakalım bu ne zaman ayrılcak ortadan, diger ikisini de kaybettim
ilaç almıyorum canım..ama bilmiyorum dün akşam ölçtürdüm 10 a 5 çıktı
canım aslında çokta kötü değil benimde 10-6 çıkar hep ama belki senin bünyen kaldırmıyor olabilir o yüzden rahatsızlanıyorsundur.devam ederse druna sor.
önemli olan içine sinenleri bulmuşsun ya, ne güzel, fotoyu bekliyorum sabırsızlıkla:)
ayrıca ben ne danayım yaa, sizinkileri merak ediyorum daha ben kapitoneleri dolaba dizip de bi foto cekmedim üşengeçliğimden:78: garfielda da söz verdim güya:26:
canım düşüyor da oalbilir, yükselecegine düşsün ya daha iyi, ben gebeligin basında hepsiburadadan tansiyon aleti aldım, gelmeyince iptal ettim, daha ihtiyac olmaz diye, ama aslında şimdi cok lazım yaa, alsak mı ki
ya evet işte, bir de ben kafaya da cok takarım, öyle dinliyormus gibi yapıp da yanlarından cıkınca omuz da silkemem, sonra kabak benim basıma patlıyoaman elimden bişii gelmez ki, kolumdaki nazarlıklı künye gebelikten beri 3. oldu. bakalım bu ne zaman ayrılcak ortadan, diger ikisini de kaybettim
şimdi sen deyince benim tüyler diken diken oldu valla(kayınvalide görümce dedinmi tüylerim diken diken oluyor. nazar boncuğu tak üzerine canımcım
sedacım ama kilo yüzünden de kacma doktordan, ayrıca ara ögün hafif bişeyler atıstırsan ana ögünlerde daha az yersin. meyve falan da olsa at agzına saat bası. bebege de faydalı sonuctaeşim alıcak canım baya düzensizleşti akşamda kaynanaya uğradıkne hassa kızım sen ara öğünde yapmalısın diyo valla aran öğün yaparsam herhalde kesinlikle 100 le giderim dedim... ama niye böyle oluyor doktoruma sorucam kesin çok yeme diycek oda
(kayınvalide görümce dedinmi tüylerim diken diken oluyor. nazar boncuğu tak üzerine canımcım
tatlişko tansiyonunu kontrol ettir ihmal etme
hadi gözün aydın arkadaşım sen bir level daha atlamışsıninsan gördükçe hepsini alası geliyor
anaaam 250 tane mi, ne kalabalık cevre o öyleee, bayagı tutar o zaman senin bebek sekerleri canım, ekonomik davran o zaman, ben 75 tane yaptırdım, lavantalı oldugu için hastaneye bi kutu çikolata götürürüm,evde de tatlı veririz yanında sanırım
HASIR PATİK GittiGidiyor.com'da #39770620 benim seker bundan canım. ayyy o takımı giyince koca erkek olur tosun yaaa, maşallahevet kız için böyle balon tipli beyaz bantı falan olan bi takım düşünüyorum ben de
bünyeden bünyeye değişiyor demek ki canım elimi yüzümü yıkayıp geliyorum ne faydailaç almıyorum canım..ama bilmiyorum dün akşam ölçtürdüm 10 a 5 çıktı
canım aslında çokta kötü değil benimde 10-6 çıkar hep ama belki senin bünyen kaldırmıyor olabilir o yüzden rahatsızlanıyorsundur.devam ederse druna sor.
şimdi sen deyince benim tüyler diken diken oldu vallaallah kem gözlerden korusun hepimizi
sedacım ama kilo yüzünden de kacma doktordan, ayrıca ara ögün hafif bişeyler atıstırsan ana ögünlerde daha az yersin. meyve falan da olsa at agzına saat bası. bebege de faydalı sonucta
ay yok gidicem valla fena oluyorum sonra kötü şeyler olmaın daha doğumada çok var tedbirimi önceden alayım
canım hazır zaten daha pahalıya geliyor
begendiklerim tane 2tl 1,85 falan benim
boyle 1,10 a falan gelmiş oldu ama 100 tane
yeter mi ondan kararsızım iş arkadaşları
normal arkadaslar bizim akraba cok eşimin
akrabası o kadar yok gerci ama onun da
iş arkadaşları var:44: bi 50 tane daha alsam
mı acaba yada olmadı hazır kagıtlı üzerinde
bebek olan cikolata alırım ama almayanlar
olursa da üzülürüm kararsız kaldım
canım ekleyecegim bi tülle notluk aldım
canım aslında 10 a 5 hamile için normal
değil mi yani bana cok dusuk gelmedi
yuksek olmasından iidir
benim de bir terlikler kaldı, eşime dedim bu valizde bir terlik bir de bebek bezi yok, eger bu aralar bişey olursa, evdeki terliklerden bi tane alıver ve bebek bezini de paketle alay cok sukur canım valla darısı
herkesin basına benim cogu bitti
artık bi terliklerim kaldı
onada ne gotureceksiniz ya
anlamadım valla
ay cok cici canım seker mi lavanta mı
yaptırdım sen ben seker dusundum de:26:
ay kızlara cok seker oluyor dedigin gibi
prenses bide yegenime barbie kıyafeti
aldım d.gunu hediyesi tullu etegi cok
seker 3 yasında bayıldı dun onla yatmıs
kesinlikle, bir de sen de son haftalara kadar calısayım istiyorsun deil mi? ilerki aylarda iyice artmasın inşallahbünyeden bünyeye değişiyor demek ki canım elimi yüzümü yıkayıp geliyorum ne fayda
ay yok gidicem valla fena oluyorum sonra kötü şeyler olmaın daha doğumada çok var tedbirimi önceden alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?