2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilacın adı ne benim eczacı bi
arkadasım var istersen sorayım yada
sen dr.a sor bırak ya bu kadar rahatsız
ediyorsa en kotu ihtimal ilaç almadan
izne ayrıl evde dinlen canım cok sancın
varsa:44:
ilaç almıyorum canım..ama bilmiyorum dün akşam ölçtürdüm 10 a 5 çıktı
bence sedanınki piskolojik baksana dünde kötüyüm diye gitti çarpıntım fazla diye izin alıp dinlenecem diye gezmiş hanım :

ne güzel yapınca eklersin bakarız bizde canım
özlemcim yok dün izin almadım dün iş yeri olara erken çıktık eve gidicem dedim gititk gezdik ama tadını alamadım valla

valla ayşem haklısın sanırsam haftaya doktor kontrolüm var bi ara fena çarpıntım oluyo kasılmalarım fazlalaıştı..tansiyondan çok korkuyorum zaten...elim kolum tutmuyo bi ara yükseliyo mu düşüyo mu bilmiyorumda:97::97:

ay kızlar dun 1 de başlayan eminönü maceram
7 de bitti ama oldum ama cok guzel seyler
aldım en cok bebek sekeri için dolandım ama
içime sinen oldu cok sukur kendim evde yapıcam
ay cok guzel seyler vardı yaaaa

nasıl malzemeler aldın canım?

ooovvv ne güzellerdir, güle güle günlerde kullanın inşallah pelincim. ben mevlüt kıyafeti almadım, böyle şirin bir elbise alırım diyorum yaaa, illa mevlüt seti mi almak lazım ki:26: benim bebek şekerlerim de güya dün kargoya verilecekyi, bugüne kalmıs da hala haber yok, ilk kez de gittigidiyordan alısveriş yaptım, inşallah bi sıkıntı olmaz

herkes bizim gibi ii niyetli olsa canım
bana eşim hep kızar bu yuzden herkes
bakalım senin gibi dusunuyor pelin der
hep ben saf gibi ii niyetle dokulurum hemen
hiç dusunmem goze gelirmiyim kotu dusunur
mu die aman ne bileyim allahından bulsunlar
ne gozle bakıyorlarsa canım ii se ii kotuyse
kotu

bende öyle yapıcam canı magneti eşim getircek..beyaz tül üst kısmından kurdelasını büzüyosun ön kısmına nazar boncuğu arkasına zaten magnet yapıştırcam silikonla..üst kısmınada adını yazıp kızımın zımbalıycam..içinede karar vermedim bademli renkli şeker yada lavanta koyuıp ayrı çikolata vericem bi en az250 tne yapmam gerek benim çünkü

sen nasıl aldın canım ya kız için daha cok
cesit var ve daha guzel seker olsun kıyafet
olsun ben ben oyle set almadım canım ya
tulum aldım kendinden yelegi bir boyle onunde
yine kıravatı iniyor yakasından şapkası eldiveni
ayakları tulum gibi oyle ayakkabalı pantalonlu
almadım cunku ben 20 gunlukken okutucam
üzerinden dokulur daha cirki durur
kız için cok guzel elbiseler var

gelir canım guven gittigidiyora

önemli olan içine sinenleri bulmuşsun ya, ne güzel, fotoyu bekliyorum sabırsızlıkla:)

ayrıca ben ne danayım yaa, sizinkileri merak ediyorum daha ben kapitoneleri dolaba dizip de bi foto cekmedim üşengeçliğimden:78: garfielda da söz verdim güya:26:

canım düşüyor da oalbilir, yükselecegine düşsün ya daha iyi, ben gebeligin basında hepsiburadadan tansiyon aleti aldım, gelmeyince iptal ettim, daha ihtiyac olmaz diye, ama aslında şimdi cok lazım yaa, alsak mı ki

ya evet işte, bir de ben kafaya da cok takarım, öyle dinliyormus gibi yapıp da yanlarından cıkınca omuz da silkemem, sonra kabak benim basıma patlıyo aman elimden bişii gelmez ki, kolumdaki nazarlıklı künye gebelikten beri 3. oldu. bakalım bu ne zaman ayrılcak ortadan, diger ikisini de kaybettim

canım hazır zaten daha pahalıya geliyor
begendiklerim tane 2tl 1,85 falan benim
boyle 1,10 a falan gelmiş oldu ama 100 tane
yeter mi ondan kararsızım iş arkadaşları
normal arkadaslar bizim akraba cok eşimin
akrabası o kadar yok gerci ama onun da
iş arkadaşları var:44: bi 50 tane daha alsam
mı acaba yada olmadı hazır kagıtlı üzerinde
bebek olan cikolata alırım ama almayanlar
olursa da üzülürüm kararsız kaldım

nasıl malzemeler aldın canım?

canım ekleyecegim bi tülle notluk aldım

canım aslında 10 a 5 hamile için normal
değil mi yani bana cok dusuk gelmedi
yuksek olmasından iidir

anaaam 250 tane mi, ne kalabalık cevre o öyleee, bayagı tutar o zaman senin bebek sekerleri canım, ekonomik davran o zaman, ben 75 tane yaptırdım, lavantalı oldugu için hastaneye bi kutu çikolata götürürüm,evde de tatlı veririz yanında sanırım
HASIR PATİK GittiGidiyor.com'da #39770620 benim seker bundan canım. ayyy o takımı giyince koca erkek olur tosun yaaa, maşallah evet kız için böyle balon tipli beyaz bantı falan olan bi takım düşünüyorum ben de

(kayınvalide görümce dedinmi tüylerim diken diken oluyor.nazar boncuğu tak üzerine canımcım

ay canım bi fenayım tansiyonum yükseliyo sürekli çarpıntım çok falza oluyo napıcam böle bilmiyoırum:26::26:
tatlişko tansiyonunu kontrol ettir ihmal etme

ay kızlar dun 1 de başlayan eminönü maceram
7 de bitti ama oldum ama cok guzel seyler
aldım en cok bebek sekeri için dolandım ama
içime sinen oldu cok sukur kendim evde yapıcam
ay cok guzel seyler vardı yaaaa

hadi gözün aydın arkadaşım sen bir level daha atlamışsıninsan gördükçe hepsini alası geliyor

eşim alıcak canım baya düzensizleşti akşamda kaynanaya uğradık ne hassa kızım sen ara öğünde yapmalısın diyo valla aran öğün yaparsam herhalde kesinlikle 100 le giderim dedim... ama niye böyle oluyor doktoruma sorucam kesin çok yeme diycek oda

koyarsın canım boşver ben daha odasının koyamadım
aslında bizim foto mak.cektim ama kb buyuk geldi
koyamadım telle cekicem bende ondan da guzel
gorunmuyor

benim bi gun kayınvalidemden cıktık
asansorde nazar boncuklu kolyem elime
dustu direk eşime bi bakış attım

(kayınvalide görümce dedinmi tüylerim diken diken oluyor.nazar boncuğu tak üzerine canımcım
şimdi sen deyince benim tüyler diken diken oldu valla allah kem gözlerden korusun hepimizi

sedacım ama kilo yüzünden de kacma doktordan, ayrıca ara ögün hafif bişeyler atıstırsan ana ögünlerde daha az yersin. meyve falan da olsa at agzına saat bası. bebege de faydalı sonucta

ay cok sukur canım valla darısı
herkesin basına benim cogu bitti
artık bi terliklerim kaldı
onada ne gotureceksiniz ya
anlamadım valla

ay cok cici canım seker mi lavanta mı
yaptırdım sen ben seker dusundum de:26:
ay kızlara cok seker oluyor dedigin gibi
prenses bide yegenime barbie kıyafeti
aldım d.gunu hediyesi tullu etegi cok
seker 3 yasında bayıldı dun onla yatmıs

canım bende 250 ytermi diyorum eşimin çevresi benim çevrem iş çevremiz baya var..evde daha hesaplıya geliyo sende mi sepet alacaksın..hamilelikte tansiyon düzenli çıkmazmış zaten canım ama çarpıntı yapınca dayanamıyorum..ayaklarımda da ödem oluşmuşş penguene döndümm

benim de bir terlikler kaldı, eşime dedim bu valizde bir terlik bir de bebek bezi yok, eger bu aralar bişey olursa, evdeki terliklerden bi tane alıver ve bebek bezini de paketle al

ay yerim yaaa kıyafetle mi yatmıs yegenin, canım benim yaaa, güle güle giysin.

lavantalı ve magnetli benim şekerler, magneti tabanına yapıstıracaklar, bu arada size dediğimi duydular sanırım:) gittigidiyordan msj geldi kargoya vermek üzer hazırlandı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…