kayınvalide ile kızı gecen hafta sivasa teşrif ettiler, kayınvalide güzelleşmişsin demek yerine senin bebek kesin oğlan, kız olsa güzelliğini alırdı, cildin falan hiç bozulmamıs deyip durdu. akşam eve bi gittim yüzümde koca koca 3 sivilce peyda oldu.
dün akşam da yine gittik aynı dümbüklere, kızkardes doktor, senin düzenli tansiyonuna baktırman lazım deyip geldi tansiyonumu ölctü, 10 a 6 idi, çok iyi, çok güzel maşallah da dedi ama sabah bir uyandım, lavaboya gittim, burnumdan oluk oluk kan boşaldı. belki iyi niyetliler ama ben zamanında iyi niyet görmediğim için her dediklerini kötüye yoruyorum. zaten nazara da çabuk geliyorum, zor durdurduk kanamayı kızlar doktora gitsem mi ki:26:
eşim alıcak canım baya düzensizleşti akşamda kaynanaya uğradıkne hassa kızım sen ara öğünde yapmalısın diyo valla aran öğün yaparsam herhalde kesinlikle 100 le giderim dedim... ama niye böyle oluyor doktoruma sorucam kesin çok yeme diycek oda
istiyorumm ama dayanamazsam pes edicem canım
dün bezini aldık kızımın huggies aldım ama 4-9 kiloluk olandan yeni doğanı almıştım canbebenin..hangi marka ii acaba..? bundan sonra tek marka alayım diyorum:26::26::26:
benim de bir terlikler kaldı, eşime dedim bu valizde bir terlik bir de bebek bezi yok, eger bu aralar bişey olursa, evdeki terliklerden bi tane alıver ve bebek bezini de paketle al
ay yerim yaaa kıyafetle mi yatmıs yegenin, canım benim yaaa, güle güle giysin.
lavantalı ve magnetli benim şekerler, magneti tabanına yapıstıracaklar, bu arada size dediğimi duydular sanırım:) gittigidiyordan msj geldi kargoya vermek üzer hazırlandı diye
ya terlik nasıl bisey gotureceksiniz
ben karar veremedim cok kokos
olmaz şık geceligin altına saboda
olmaz kaldım valla
ii bari canım ben msj attım arkadasımın
malzemeleri gitmedi die
canım bende 250 ytermi diyorum eşimin çevresi benim çevrem iş çevremiz baya var..evde daha hesaplıya geliyo sende mi sepet alacaksın..hamilelikte tansiyon düzenli çıkmazmış zaten canım ama çarpıntı yapınca dayanamıyorum..ayaklarımda da ödem oluşmuşş penguene döndümm
bünyeden bünyeye değişiyor demek ki canım elimi yüzümü yıkayıp geliyorum ne fayda
ay yok gidicem valla fena oluyorum sonra kötü şeyler olmaın daha doğumada çok var tedbirimi önceden alayım
evet canım evde daha hesaplı kaynanam zaten ben
yapıcam deyince bozuldu ne geregi var alırdık biseyler
sen yapabilecekmisin falan sinir etti beni
ben sepet olarak english homedan aldıgım sepetin
içine koyucam başka oyle suslu almıyacagım
sonucta erkek bebek kız olsa kokoslugun dibine
vururdum
günaydın kızlar naslsınız bakalım? zehra'dan filan haber varmı iyimiymiş?
anamm o ne göz öyle yakendine bol nas felak oku tatlım...
canım aslında ara öğün kilo almayı azaltan bi etken. ara öğün yapınca ana öğüne çok aç oturulmuyor. diyetisyenler de ara öğün veriyorlar diyet yapanlara, ya da hamiş olanlara filan.
benim de bir terlikler kaldı, eşime dedim bu valizde bir terlik bir de bebek bezi yok, eger bu aralar bişey olursa, evdeki terliklerden bi tane alıver ve bebek bezini de paketle al
ay yerim yaaa kıyafetle mi yatmıs yegenin, canım benim yaaa, güle güle giysin.
lavantalı ve magnetli benim şekerler, magneti tabanına yapıstıracaklar, bu arada size dediğimi duydular sanırım:) gittigidiyordan msj geldi kargoya vermek üzer hazırlandı diye
ya terlik nasıl bisey gotureceksiniz
olmaz kaldım valla
malzemeleri gitmedi die
erkekler içinde var canım beyaz tüllerde üzerien mavi nazar boncukları şahane olurdu..bende pembe yapmıycam byeaz yapıcam..üzerine renkli renkli ççekler yapıcm rsmini atarım zaten buraya bitinceevet canım evde daha hesaplı kaynanam zaten ben
yapıcam deyince bozuldu ne geregi var alırdık biseyler
sen yapabilecekmisin falan sinir etti beni
ben sepet olarak english homedan aldıgım sepetin
içine koyucam başka oyle suslu almıyacagım
sonucta erkek bebek kız olsa kokoslugun dibine
vururdum
ben stok yapmıyorum bi paket yenidoğan aldım. bebeğine bağlı canım herkese yarayan seninkine yaramayabilir, deneme yanılma yapman lazım olabilir...
gunaydın canım hoşgeldin
ne oldu zehraya ya ben
pek bakamadım gecmise
istiyorumm ama dayanamazsam pes edicem canım
dün bezini aldık kızımın huggies aldım ama 4-9 kiloluk olandan yeni doğanı almıştım canbebenin..hangi marka ii acaba..? bundan sonra tek marka alayım diyorum:26::26::26:
hoşgeldin katrecim, valla zehrayı ben de sordum ama telefonu olan kimse yok sanırım....günaydın kızlar naslsınız bakalım? zehra'dan filan haber varmı iyimiymiş?
canım ben prima premium care aldım, bir paket 1 numara, bir paket de 2 numara. limon kabugu var ya erken dogum yaptı, o prematüre bebek için baska bir marka almıs, doktorlar prima alamaz mısınız demişler, pişik yapma riski azalıyor sanırım primada...istiyorumm ama dayanamazsam pes edicem canım
canım ben twigynin puf terlikleri var ya ondan alıcam, ayaklar üşüyormus ya, aslında plaj terliklerim var cok rahat ama hem acık hem de geceliğime de pijamama uyumlu deil, bikinime uyumlu onu mu giysem acabaya terlik nasıl bisey gotureceksiniz
olmaz kaldım valla
malzemeleri gitmedi die
merhaba canımm
haklıısn 2 paket aldm bakalım hagisi iise ondan alırız zaten...sen nasılsın ne var ne yok
tuğçecim hoşgeldin, sana da hayırlı cumalar.
hoşbuldum tatlım
kütahyada deprem oldu ya canım o yüzden merak ettim.
bişey olmamıştır inş da ben bile burda kasılma yaşadım o yüzden kafama takıldı.
günaydın kızlar hayırlı cumalarrr
canım aslında ara öğün kilo almayı azaltan bi etken. ara öğün yapınca ana öğüne çok aç oturulmuyor. diyetisyenler de ara öğün veriyorlar diyet yapanlara, ya da hamiş olanlara filan.
günaydın kızlar hayırlı cumalarrr
hoşgeldin katrecim, valla zehrayı ben de sordum ama telefonu olan kimse yok sanırım....
valla ben ezberden bilemem felak nası da eşim okuyor saolsun akşamları...
canım ben prima premium care aldım, bir paket 1 numara, bir paket de 2 numara. limon kabugu var ya erken dogum yaptı, o prematüre bebek için baska bir marka almıs, doktorlar prima alamaz mısınız demişler, pişik yapma riski azalıyor sanırım primada...
canım ben twigynin puf terlikleri var ya ondan alıcam, ayaklar üşüyormus ya, aslında plaj terliklerim var cok rahat ama hem acık hem de geceliğime de pijamama uyumlu deil, bikinime uyumlu onu mu giysem acaba
valla ggidiyor duydu sesimi
günaydın tatlişkoo hoşgeldinnn
hoşgeldin tuğcalcım, ayh yazcam yazcam sabahtan beri cenem düştü yazamadım, odanız cok güzel olmus canım benim, güle güle mis gibi uykular uyusun bebişin orda inşallahgünaydın kızlar hayırlı cumalarrr
bide sedacık benimde geçen haftalarda kalbim çok köyüydü burayada yazıodum biri sanki kalbimi alıor eline sıkıştırıyor gibi oluyordu benim doktor bebek dönmediğinden sıkıştırıyor büyüyolar artık demişti bide hamur işinden makarnadan bulgurdan uzak dur demişti bende kepek ekmek yiyiyorum artık eskisi kadar olmuo
bende baktım twigyde plaj terligi var bide
kışlık pufudik onlarda kalın gelmez mi
bende parmak arası dusundum
hoşgeldin tuğcalcım, ayh yazcam yazcam sabahtan beri cenem düştü yazamadım, odanız cok güzel olmus canım benim, güle güle mis gibi uykular uyusun bebişin orda inşallah
hiç bir kuvvet beni makarnadan uzak tutamaaaaz
ben önceden haftada 3-4 kere yerdim yanınada salata kolay oluyordu hem artık haftada bir 2 haftada bir bende galbimm için galbimmm :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?