2011 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar naslsınız bakalım? zehra'dan filan haber varmı iyimiymiş?

anamm o ne göz öyle ya kendine bol nas felak oku tatlım...

canım aslında ara öğün kilo almayı azaltan bi etken. ara öğün yapınca ana öğüne çok aç oturulmuyor. diyetisyenler de ara öğün veriyorlar diyet yapanlara, ya da hamiş olanlara filan.

istiyorumm ama dayanamazsam pes edicem canım

dün bezini aldık kızımın huggies aldım ama 4-9 kiloluk olandan yeni doğanı almıştım canbebenin..hangi marka ii acaba..? bundan sonra tek marka alayım diyorum:26::26::26:

ben stok yapmıyorum bi paket yenidoğan aldım. bebeğine bağlı canım herkese yarayan seninkine yaramayabilir, deneme yanılma yapman lazım olabilir...

Son düzenleme:

gunaydın canım hoşgeldin
ne oldu zehraya ya ben
pek bakamadım gecmise

tuğçecim hoşgeldin, sana da hayırlı cumalar.

gunaydın canım hoşgeldin
ne oldu zehraya ya ben
pek bakamadım gecmise

hoşbuldum tatlım
kütahyada deprem oldu ya canım o yüzden merak ettim.
bişey olmamıştır inş da ben bile burda kasılma yaşadım o yüzden kafama takıldı.

bide sedacık benimde geçen haftalarda kalbim çok köyüydü burayada yazıodum biri sanki kalbimi alıor eline sıkıştırıyor gibi oluyordu benim doktor bebek dönmediğinden sıkıştırıyor büyüyolar artık demişti bide hamur işinden makarnadan bulgurdan uzak dur demişti bende kepek ekmek yiyiyorum artık eskisi kadar olmuo

hoşgeldin katrecim, valla zehrayı ben de sordum ama telefonu olan kimse yok sanırım....

valla ben ezberden bilemem felak nası da eşim okuyor saolsun akşamları...

canım ben prima premium care aldım, bir paket 1 numara, bir paket de 2 numara. limon kabugu var ya erken dogum yaptı, o prematüre bebek için baska bir marka almıs, doktorlar prima alamaz mısınız demişler, pişik yapma riski azalıyor sanırım primada...

ya terlik nasıl bisey gotureceksiniz
ben karar veremedim cok kokos
olmaz şık geceligin altına saboda
olmaz kaldım valla
ii bari canım ben msj attım arkadasımın
malzemeleri gitmedi die
canım ben twigynin puf terlikleri var ya ondan alıcam, ayaklar üşüyormus ya, aslında plaj terliklerim var cok rahat ama hem acık hem de geceliğime de pijamama uyumlu deil, bikinime uyumlu onu mu giysem acaba

valla ggidiyor duydu sesimi

:
aaah kutahyada mı ay hissetmistir
kesin inş. telaş yapmamıstır

günaydın kızlar hayırlı cumalarrr

eyvallah canım nasılsın

günaydın kızlar

bende baktım twigyde plaj terligi var bide
kışlık pufudik onlarda kalın gelmez mi
bende parmak arası dusundum

hoşgeldin tuğcalcım, ayh yazcam yazcam sabahtan beri cenem düştü yazamadım, odanız cok güzel olmus canım benim, güle güle mis gibi uykular uyusun bebişin orda inşallah

hiç bir kuvvet beni makarnadan uzak tutamaaaaz

bende baktım twigyde plaj terligi var bide
kışlık pufudik onlarda kalın gelmez mi
bende parmak arası dusundum

öyle tüylü müylü deil de kaşe gibi olanlardan alsam diyorum, parmak arası giyemeyiz ayol, herkes söylüyor yaz bile olsa acayip üşünüyormus, çorabın üstüne de parmak arası accık zor olur sankim

ben önceden haftada 3-4 kere yerdim yanınada salata kolay oluyordu hem artık haftada bir 2 haftada bir bende galbimm için galbimmm :86:

ben önceden haftada 3-4 kere yerdim yanınada salata kolay oluyordu hem artık haftada bir 2 haftada bir bende galbimm için galbimmm :86:

oy oyy oyyy ben de sarımsaklı yogurtla pek bir severim. haftada iki kez kesin yapıyorum, sarımsak da şişiriyor tabi, ondan sonra da "hayatım azcık yürüsek mi ne diye " tırmalıyorum eşimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…